88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Meiket nem?
A hiba az ön készülékében lehet. (nem olvasol angol forumot/nem vagy ventrillón/nem beszélgetsz a többiekkel)
Vagy nálam van a hiba, mert belefutok a nagy bug/exploit keresőkbe
Pedig az én free pályafutásom nem túl nagy.
-
Baszk már csak ilyen :P
Az a baj ezekkel a bugokkal :) hogy én nem ismerem öket :P -
Nekem eddig megérte az event
EW B drop :)
-
Megtaláltam event mobokat!!! Enyém az összes!!!
[/IMG]
Bár asszem egy uni kevés lesz ide... :DDDD
[/IMG]
-
Áh semmi különös, Baszk megint képzelődik. Ismered nem?! 

-
Mi hol ki?
-
Hú bazz télleg, ok, már kusba is maradtunk!!! 

Persze már bizti hívod is mobilon hogy "Képzeld Gath miket írt ez a csúnya Sámán meg még a..."
-
Ja hát nemcsak nájtfalloszból áll a free szerverek világa.
Az, hogy ott mik történnek nagyrészt a faxkalap nagyarcu gm-ek hibája.
Pont.
Ez itt ugye nem a free fórum :P
Majd Gath jól ****be rúg mindenkit. ;) -
-
-
A csudálatos NF srv-t ne tessék egy lapon említeni a free serverekkel. Az kérem egy különálló játék, enyhén hasonló grafikával az L2-höz. És a grafikai hasonlóságban ki is fújt a hasonlóságok tárháza... -
Nightfall -nagyon érdekes :DDD
Warsimth törpe siege-n kívül is meg tudta idézni siege golemjét -van ott egy nagyon ilyen bugokra ráemnő klán -ők Antharast ölték 3-4 warsmith-el folyamatosan meg nagyobb raid bossokat -csak 1-2 mana recharger kell hogy golem manája ne fogyjon ki és bármit legyak :))
Ez kb 1 hétig ment folyamatosan, és 1-2x utána is :DDD
most gondolj bele aki lemaradt erről a bugról, vagy nincs törpéje -hol lesz annak top-a-b cucca/fegyije egyből ahogy használni tudná?! :DDD -
Ez melyik szerveren volt? Mert én még raid bosstot nem tudtam soha solozni egyik srv-n sem. Általában próbálnak hajazni az offos dolgokra. Én is szivesen nyomnán offon, csak ezekhez a ratekhez nem elég az én játékra fordítható időm :( Pedig inkább fizetnék érte, mint hogy a megbzhatatlan, megszünő, laggos, bugos free serverek valamelyikén funoljak, de hát jobb híjján ez van... -
Shaman leirta...Eleg korrektul.
Orrba szajba masoljak a +10-es b-s a-s fegyokat,es meg igy is 55-60 milla egy szar dual sls... -
Raidboss soloban:PPP Igen erdekes szerver lehet az... -
Mindentől függetlenül... off-on most nagyon elkezdtek gazdagodni az emberek -és pont adena felvásárlók/farmerek/gazdag csákók miatt -én álmodni se mertem soha hogy valaha ekkora vagyonom lesz l2-be hogy gondolok egyet és veszek másik top b páncélt stb...
Adenát lehet venni pénzért de pl coinokat egyéb cuccokat nem nagyon -amiket botfarmerek nem tudnak akkora mennyiségben farmolni azoknak nagyon elszállt az ára -de ha valakinek van hozzá türemlme piacozással is hetente több millát kaszálhat, úgy hogy városból ki se kell mozdulnia! Akinek van sok jó pénzért vásárolt adenája (vagy csak farmer botja) az többszörös áron megveszi ami épp kell neki, mert azonnal kell, ő nem ül ki vásárolgatni, összerakosgatni, eladni meg mindegy csak vigyék el minél gyorsabban
-
Ahhoz képest hogy free-n egyedül tudtuk szólózni raid bossokat és top a-s cuccok estek, trade/enchant bugok (valamit eladtál és ha tudtad a trükköt mindkettőtök inventoryjában ott volt a cucc) sorolhatnám, (amíg ki nem javították) és ezek csak a "jó" bugok én idegbajt kaptam amikor 3-4 mob rámjött és egyiket se tdutam megütni csak skillekkel vagy úgy se, vagy iszonyat lagok -szerintem offon adenát még mindig kevesebben vesznek 
De nem akarok vitát!!! Ez csak a véleményem!!! Free-ket is javítják folyamatosan ahogy tudják -ott is elég fun játszani, nem kell annyira komolyan venni!

Csak a másik felét is mondd el a dolognak mielőtt off-ot egy dologért (tény: jelentős anyagi dologért) leszólod! -
Elven ranger legyél -
WOW lehet, hogy lesz Antharasz RAID!!!! Mindenki melegítse a portál stone-ját 
Jah hogy csak nekem van?
Érdemes lenne mindenkinek megcsinálni!!!! -
Küldit kell csinálni -ha eldöntötted mi akarsz lenni itt a warcry-n nézelődj -ez az oldal már szinte smmire se jó, de első kasztváltó küldik korrekten le vannak írva -angolul sajna -de úgy nagyjából ki lehet találni mit kell csinálni :)
Path to an ami akarsz lenni -és ami egy elven fájter lehet azt válaszd ki és hajrá :) -
Atrium #47596 Jól sejtettem a hivatalos oldal alapján hogy 20-as szintnél már választhatnék. A gond csak az hogy nem tudom hogy mugyan lehet és már 21-es vagyok. Bevallom free szerveren játszok(de az egyetem mellett nincs túl sok időm)! Lehet hogy ez a baj? Nem hinném, mert vannak olyen karakterek amelyek 1 ütéssel kinyírnak :@ -
valami ilyesmire gondoltam én is
-
szerintem az alapveto gondolat ott van, hogy a Free szerveres L2, nem is lineage2, csak egy lineage2 grafikaval rendelkezo, az official l2-tol teljesen eltero jatek..... Osszes sem lehet hasonlitani a kettot.....tok mas jatek elmeny, tok mas szabalyok, es egeszen mas a jatek menete....Ha a lineage2-t akarod kiprobalni akkor 1 honap min. az officialon, aztan ha nem tetszik nem muszaly befizetni, mehetsz free-re..... -
Cheater #47593 20-as szintmél tudsz kasztot választani.
-
Atrium #47592 hi all. meg tudná valaki mondani hogy mikor hol és hogy tudok választani hogy az elf harcosomból mi legyen?! Mert valahogy erre nem tudom a választ! -
nemértem mire gondolsz csalás címszó alatt a free szervereken -
hidde el nekem az még a kissebbik gond, hogy semmi nem mőködik (vagy nem úgy ahogy kéne) a free szervereken -
Miért, Offon jobb a helyzet (csalók terén)? A valódi pénzért vásárolt adena, felszerelés is valamennyire csalásnak minősül.
Az viszont tény, hogy a freeken sok minden nem működik, illetve több a lehetőség csalásra. -
Az egesz free egy nagy Szopas...A csalok uralnak mindent.
Aki nem csal,az nem megy semmire...:(
-
Úgyis van! Csinálj még másnak is kedvet offhoz!
-

-
Igen elfoglalták!
Az IC kötötte le az ellent Dionnál.
És volt valami belső ellentét az ellenségnél mert egymást ölték dionnál, (ezt csak hallottam nem láttam) Csendes elfoglalás volt az ellenség nem tudott róla szerintem. -
Lol, ezt en ataludtam :D Tenyleg elfoglalta???? -
na most hogy mxg elfoglalta adent kíváncsi leszek kinek maradt még kedve ott játszani... -
Sieghardt az az egyik Official fizetős szerver. Ha nem akarsz több tízezer Forintot eljátszani 1-2 év alatt, akkor maradj a free szervereknél. További free szerveres segítséget pm-ben küldök.
Ja és lvl=level (szint) -
Sonic13 #47581 grat, de ez az elf(+lepke a szemin)... 
-
Végre! Sikerült!

-
Ja és elkezdtem visszaolvasni, de csak az első 1K-n vagyok tul. -
Hali!
Én is kezdő lennék, erről a szerverről infót vagy linket nyomjatok már: "Sieghardt , 2. szerver"
A Dragonon kezdtem de többet van down-ba mint good-ba. Az amnesia.hu-n nem találtam semi infót, a gugli meg csak zagyvaságot hozott.
Egy nagy titkot áruljatok már el mi a "lvl".
-