88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Taptarap
    Aden siegeről nincs véletlen videjó?
  • gPROject
    uhhh...

Amazing S grade Necklace by TearS
    October 23, 2005 - 10:28 PM
    Valakas Necklace ( S grade )

Mdef : 95
    Unsealed : +12 mp / 80% Sleep Resistance / +445 Max HP / Skill Reuse Delay Shortened / PATK + MATK Increase / Wild Magic / Reflect Damage / Fire Resist

This necklace is obtainable through a Valakas Raid. Which was attempted on the korean PTS and was successful on October 7th of 2005.

Amazing piece of jewelry to say the least especially for Archers going against Nukers with cancel. Hope this will help some of those here to look forward to C4. More to come !
  • Sanca
    50 played ember siman eleg antharashoz. kb 100 aranylag magas szintu pc(minden player 1et boxolol, pl en is siman boxoltam 1 SE-t.
  • Sámán
    Nem vetted észre mondandóm finom kétértelműségét...
  • Gumbo
    aztat a videjót honnan lehet meglátni?
  • Nethyrrea
    farmerek nem gondolkodnak csak odamennek a raid bosshoz ötszáz nukerrel és legyakják. anno amikor még játszottam, épp blazing swampban voltam, amikor majd minden nap óramű pontossággal elhúzott mellettem kb 3 partinyi farmer nuker a raidbosshoz. először csak lestem hogy mivan, azthittem most volt a cucc leadási határidő, aztán néztem csak hogy ez biztos raid group. majdnem mind nuker volt. ez antharasnál önmagában kevés. nincs annyi élő ember abban az internetkávézóban hogy elirányítson 500 botot és intelligensen kiteolják is antharast :D nemhiába kellett koreaiaknál 700-1000 ember hogy 5-6-7 óra alatt legyakják...csakúgy mint az új c4-es sárkányos PTS múviban. ott se volt semmi stratégia, csak mindenki menjen aztán üsse ahol éri.
  • Sámán
    Antharasról eddig is mindenki tudta hogy megéri legyakni -fene tudja miért, sose került a farmerek listájának elejére
    Elképzelhető hogy kicsit többen kellenek hozzá mint egy lájtos raid boss-hoz?!
  • azirafael
    Akkor gondolom mostmár kempelve lesz szegény Antharas is ....
  • Gumbo
    látom azért a lvl 75 óta delveleltél :)
  • xt198
    az azért egész jó.
  • Sanca
    5 clan volt(+2 sub), szal 5 fele osztottuk a droppot ugy hogy mindenki kapott kb 2 top A grades fegyvernek megfeleloen itemet/adenat.
  • Cobra.
    A 159M adena drop se rossz, bár a felszerelés többet ér, amit adott
  • Nethyrrea
    hát jah, ilyesmit csak összeszokott és egymást ismerő emberekkel lehet normálisan csinálni, bár előfordult már hogy valakit egy régi barátja scammelt le, meg ilyesmi... :s

grat a raidhez. legegyszerűbb mód hogy egy alliance felszerelésére :) 2-3 raid és mindenki top A-ban fog császkálni :)
  • Sámán
    /irigykedik/
  • B@lu
    ja siman barmeik magyar ezt csinalna, de mas nemhiszem
  • xt198
    hat ha kozel allt antharashoz, és pont ott halt meg, akkor ja, gyors leave party, pickup, aztan mondod hogy dc-t kaptal :D
  • GSXR
    Ennyi drop hogyan lett elosztva normális módon? Láttam party chatbe írta valaki hogy ne vegyék fel a dropot, de ha valaki szemfüles volt nagyot tudott szakítani:)
  • Sanca
    Antharas death-animacioja.
    Antharas death animation
  • Sanca

• Sanca
    Hmm, vmier nem lehet direktbol linkelni:(

kep1

kep2
  • Sanca
    Teon a 2. NA server, ahol megoltek Antharast(Untamed alliance).

BTW en kiteoltam az utolso 5 percben, tokeletes koroket kellett futnom a nuker groupok korul, ugy hogy 120 ember 5 oranyi munkaja volt a kezemben, alig volt bennem a para:D

• Nethyrrea
    szintezd fel 50-re (vagy 55?)

aztán van egy quest amivel striderré teheted. ha a rövidebb utat választod, huszonmilláért már kapsz is.
  • xt198

előzö nemsikerült, remélem ez jó lesz.
  • xt198

ha nagyleszek ilyenem lesz :D
  • Irvine Kinneas
    hi!A hatchlingomat hogy növelhetem striderré?
  • qwer2000
    most jólett!

kösz a helpet
  • xt198
    tegnap találtam egy egész jó oldalt, ami c4-ről szól.
    http://www.l2center.com/chronicle4/chap1.aspx
  • xt198
    GL ! :)
  • B@lu
    Na re!

Szeki kosz a Kernont mnar csak fel kell mennem Baiumhoz:)
  • azirafael
    Nekem akkor csinált ilyet ha rosz textura pack volt fent... mondjuk egy strider volt a környéken, és nem volt meg hozzá a textúra (C1 kliens modolt szerveren)... Szerintem ragd fel újra az egészet, update, szerver patch és működni fog...
  • Nethyrrea
    voltak persze kikötések hogy mit nem szabad használni (strider, escape scroll, meghalsz és városba teleportálsz, gatekeeper, ilyesmik).

az ilyen eventekhez megvannak a tárgyak, kreativitás és idő kérdése hogy összehozzák a kódot hozzá, de sztem hacsak nincs egy elvetemült free szerver GM, senkinek nincs akkora motivációja hogy ingyér időt feccöljön ilyesmibe. lásd kivétel a paradise-on.
  • qwer2000
    de 3000Mb virtuális memória volt megadva es eddig semmi baja nemvolt csak tegnap jott elő :(
  • Cobra.
    Az győzött, aki a leghamarabb végigjárta a városokat (Adentől Gludinig). A városok látogatását az egyik NPC-nél vásárolt tárggyal lehetett igazolni. Fajonként szét volt válogatva a mezőny, szóval még törppel is lehetett nyerni a saját kategóriájában.
  • Kata
    És pl. mi volt ez a futás event? Csak futni kellett órákon át, vagy mi?
  • Sámán
  • HUNrricane
    Tök jól megszerkesztettem .
  • HUNrricane
    Paradicsom szerveren csoki event van most pl. Van 10 fajta csoki (Twix stb.) van. Ezeket az összes mob dobja egy bizonyos %al. Ezeket a csokikat lehet beváltani Mob npc-knel, buff scroll tekercsekre.

Ezelőtt medal event volt. 2fajta medal. Egyikért cuccokat (mana enchant scroll stb) másikért event szintet vehettél.
  • Szekijoe
    A free szervereken is vannak eventek amíg a GM-eknek van kedvük/tudásuk/idejük/lelkesedésük megcsinálni. Csak ötlet kérdése.
  • Szekijoe
    Mijazhogyneme! Állandóan csak küldözgetem a PM-eket: Mikor érsz rá egy kicsit? /Kéne csöben kraftolni!/ Van egy kis időd bejönni csőbennel?
    Nem is De veled mindent meglehet beszélni ingame. Természetesen csak miután rám PM-eztél mert ephedrának én álltalában rosszul írom a nevét és feladom(megvárom míg rám írsz)
  • Kata
    Ilyen eventek csak a hivatalos szervereken vannak, vagy ezt meg tudják csinálni az free szervereken is?