88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    Mikor jösz partizni?!?! :p
  • Sámán
    Jah, kb egy hete nagyon röhögtem én is, amikor HV-ba valaki shotolt, szidta összes gm-t hogy megint 2 (!!!!) accát banolták, ebben a hónapban már másodszor!
    Dehát farmerkedés ma már kőkemény valós üzlet! Van aki főállásban űzi
  • Sámán
    Gyeeertek csak!
  • Szekijoe
    Mea Culpa! Zitus asszem kilöktelek mikor tegnap belogoltál éjfél körül. Be légy rest relogolj te is(mert én voltam a figyelmetlen).

Tegnap megléptem az 52őt A +4es Bop-pal csak egy paraszthajszállal vagyok erőssebb mint a +7es emivel. Csak a bopra még rá kell raknom a Cheap shootot.
    Azt hiszem plated leatherben maradok 61ig tetszik ez a ruha, viszont nincs valakinek kölcsönbe valamien B-s sapka kesztyű? (asszem egy BW kesztyűm még van valahol elfekvőben valameik karimon de az akkor csúnya kék lesz ><)
  • Szekijoe
    Ifju padawah, sajna akik ezt a topicot olvasság azoknak halovány infóik sincsemek francia szerverekről, pláne olyanról ami fizetős és emelt xp ratesAz meg eszünkbe sem jut hogy hogy holmi IP átírásokkal és kókányolt patch-okkal mérgezzék az L2 könyvtárat. Olyan érzésem van, hogy a sötét oldal uralkodik rajtad.

Jah olvasgass a free szerver fórumot hátha ott a tudás amit keresel. van link is a topicunk fejlécében.
  • Strahd_
    de nem olyna sokkal a fejed feltt kiirta valaki!

ezen a cimen érdeklödj. http://lineage2.amnesia.hu/
  • xt198
    még a végén még adózniuk is kell :D
  • Nethyrrea
    nagy érdeklődés? LOL? biztos sok farmert banoltak megint és kell az utánpótlás XDDDDDD
  • mAilkaEVO3
    okok az lesz pihiztetem kicsit :)

elvileg a Fraud suspicion szótárral kinézve (becsapás, szélhámos gynus)... szemetek. :D
  • phalanx
    asszem nekem is volt ilyen, próbáld később
  • Sanca
    1 kartyaval elvileg 3 accot lehet fizetni ha jol tudom.
  • mAilkaEVO3
    jah én pénz 10000000% hogy van a kártyán! :P
  • mAilkaEVO3
    egy kérdésem lenne felétek egy kártyáról lehet több acc-ot fizetni??

egyet vettünk és a másodikra ezt irja hogy:
    Your card was rejected. The reason given was:

FRAUD SUSPICION
    ez mit takar??
  • xt198
    hát nemmindenki mehet a szídzshártra :p
  • phalanx
    "nagy érdeklődés"? hát én sajna nem vettem észre
  • mAilkaEVO3
    jaja remélem összejön még ma azaz éjfél után:)

haver acc-a már müxik de megvárjuk egymást ;PPP
    nem hiszem el, hogy pont nálam "fogy el a napi acc. limit" :P
  • GAthersw
    Üdv a csapatban?
  • mAilkaEVO3
    háát sajna a nagy érdeklődés miatt limitálták a napi serialok számát. igy csak holnap lehet reggelni. éjfél után próbálkozom neem adooom feeeel :DDDD
  • mAilkaEVO3
    Hali srácok! :)

HA minden jól megy és isten és a VISA kártya is ugyakarja már ma eltudom kezdeni az official pályafutásomat. ha nem akkor holnap csak de ez már nem oszt nem szoroz:)

2en megyünk a legjopbb barátommal és ugynézki siegehard-ra :D
    egy BD es egy SPS holnaptol terrorizálni fogja a mobokat offon :D:DD
    majd még irok hogy sikerült-e vagysem :D
    uff :D
  • mohus
    OFF
    nem, de borítékolom hogy fos lesz, ahhoz képest hogy mit hypolnak körülötte:)
  • xt198
    és a farmerek? :D
  • Nethyrrea
    partik és buffok kérdése. én még c2-ben egy hétig itthonvoltam betegszabin, és toi 10-iken mindennap partiztam, jó, mondjuk ilyen jó 10 órákat (akkor 62-ről indultam), és napi 50% összejött. mindenki azthitte botoztam vagy állandóan boxoltak. pedig nem, csak jó időben sikerült partikat találnom ott. meg egy állat vagyok aki néha képes 10-12 órákat eltölteni ezzel a szarral :D
  • tangabuvar55
    Akkor mindenki nagyon rosszul csinálta, vagy te hiszed túl könnyűnek, mert szintben is a 4. vok a szerveren..
  • Cobra.
    Akkor valamit nagyon rosszul csináltál (bár lvl60 után már nem olyan gyors a fejlődés)
  • tangabuvar55
    Még akkor sem, ha 4 hónapon keresztül napi 6 órát fejlődtem h ezt elérjem
  • tangabuvar55
    Köszi Sanca! Cobra csak annyit h másféle Dye nem működik, és ígérem többet egy szót se írok ebbe a topicba, hiszen az csak egy free szerver
  • xt198
    yippi, ma 20% :D
  • Sámán
    Egyébként grat 56-hoz! :P
    És látom találtál tuti klánt is! :P :D
  • Sámán
    Ok, te nyertél! Én eddig csak lány karikon láttam avadont -nekik marha jól áll -dehát prophet keresett party kari, pillanatok alatt összedobsz valami szebbre! :)
  • GAthersw
    BW Robe Prophetnek :P
  • Sanca
    Hat 1 kicsit buzis:D
    Tallumot kene szerezned, az nagyon gizda.
  • barret
    A nadrag es a cipo borzalmas...
  • barret
    Annak aki kerte:)) Ez a set sztem nagyon rondan all rajtam:(((
  • Cobra.
    Én NF-en nem lennék büszke egy high lvl karakterre, főleg varázslóra nem, amennyi bug volt/van, amivel igen gyorsan lehet fejlődni. A +3/-9 -es tattoo összeállítást meg egyenesen szégyellném :D
  • Sanca
    Jah, meg azer 2x xp-s rate valamilyen szempontbol talan meg becsuletesnek is nevezheto:)
  • Sámán
    Szép képek elférnek -csak hülye kérdések nem
    Persze szigiríthatunk...
  • Sámán
    Sikerült! :) Nagyon finom volt! :)
    Party még nem tudom -holnap is meló meg holnap után is (nappal/éjjel)
  • xt198
    most nemazert, nem kötekedés képpen, de EZ NEM FREE SZERVER TOPIC
  • Sanca

:)
  • tangabuvar55
    Na bocs srácok, nem bénázok többet...lényeg: van egy 71es Spellsingerem, igaz free szerveren de nagyon büszke vagyok rá. Sajnos a ruhái még nem plusszosak, és jelenleg a katakombák sem működnek +4-4 Dye-okért, Tetkók nem működnek stb...igaz az Xp 2szeres de higyjétek el nem olyan könnyű haladni egy L2j szerveren Jó éjt!