88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
*ilyet :) -
Ezek tuti botok voltak -oel mahumoknál mindig rohangál 3-4 botcsapat -biztos nem volt szedegetősre állítva egyik se :D
Az a baj hogy amit az egyik botcsapat otthagy, jön a köv és ha a közelbe gyak akkor felszedi :)
Az hogy figyelik-e őket vagy csak úgy oda vannak rakva az a lényegen nem változtat -amikor a csapat fele felrohan egy sziklára a többiek meg körbe-körbe szaladgálnak -ilyen pléjerek nem nagyon csinálnak :DDD -
az alapanyag halmozódik, ezeket feltudta volna szedni
kizárt szerintem, hogy ne lett volna stem-je, coal-ja, ha mobokat ölt
én ilyennel akkor szoktam találkozni, ha valamilyen tápos állat ölt előtte ott
például dev castlenél orkor a sub classával semmit sem szedett össze, tartott vagy 15 percig mire feltakarítottam utánna
azt nem írom, hogy botozott, mert ic-s sosem botozik :P
biztos van elég pénze, jó neki
jah és nem is lagol neki, ismét csak jó neki -
lol :D -
Nekünk régen a pénzt se szedte fel ha betelt -jó az egy régebbi verziós bot volt :DDDD -
Sanca #47822 Hat nem azert nem szedte fel a cuccokat(vagy egy reszhalmazat) mert megtelt az inventorija, ugyanis a penzt akkor is fel tudna szedni. -
Gumbo #47821 Hehe :D a Kínai farmereknek is megvan a haszna -
Imádom amikor egy botnak megtelik az inventoryja és mindent szanaszét hagy :DDD
[/IMG]
-
Focus-t ugyanúgy mint az SLS*TSU de kevert dual suxx :P -
najovan de az mit ad??? :D -
Tsurugi*Tsurugit csinálj Szeki, adjunk a külsőségekre :P -
Snau #47816 Tsurugi*Samurai Longsword 228 B Focus-t ad a Sword of Nightmare*Samurai Longsword 228 B Health -
:D ha csinálod akkor szolj! :) -
ha nem sikerül akkor marad a dual sls-ed :) -
hatigen! :P
remelem sikerülni fog +4 csugurira? :D -
hivataloson inkább afelől fogsz aggódni hogy mersz-e enchantolni :D -
ööö ez igy igaz ahogy Szekijoe mondja.
Én tegnapig free-srv eken gamáltam és azt hittem, hogy az a ligeage2. De tegnap meglett az official accauntom és hát azt kell hogy mondjam ég és föld a 2.
már nem emlléXem, hogy mi irta de asszem igy szólt hogy "van az official vannak free serverek és van a nightfall." << ez 100%ig igaz.
sokat nyomultam freeken, sajnos pont az NF-en és az NF-nek köszönhetem, hogy most off-on nyomom mert nagyon elegem lett, hogy szinte minden héten más serverre csatlakoztam fel, mindeg loginnál rettegtem, hogy az echantolásom megvan-e még(voltak akik bug-al csinálták és miattuk mindenkiét leszedték), és mindig más skill, tulajdonság nem müködött vagy másképp mint ahogy kéne neki. jah és a kismillio, bugról, rollback-ről, giga-mega laggrol nem is beszélve.
szóval hamár igy elmondtam a véleményem akkor ki is mondom:
KÖSZÖNÖM NF!!!:PPPPPPP -
ok ma vagy holnap összeütöm neked, vagy lesz egy kupac B crystály SS-re
-
szeki megkerdeztem egy bd-t és aztmondják b-grade ből sls*tsuguri 25% hp a-grade ből meg kesh*dama 25%
-
Szerintem nincs teljesen igazad álltalában azokat szoktuk elküldeni akik olyan kérdésekel jönnek hogy: "miért nem tudok felmenni a szerverre az összes haverom ott van" "miért fagy ki amikor loginolok az xy szerverre" "xy szerveren játszom szerintetek mien kasztot érdemes választani" "miért nem megy az xy szerver"
Nah ezek azok a kérdések amire itt harapnak de nagyon mert nem tudunk és nem is akarunk rá válaszolni.
A különbségekről: a free és a fizetős ég és föld C2 óta megpróbálják ugyanolyan erősre összehozni a DD kasztokat(ez még nem sikerült de próbálkoznak) A freeken viszont amien kasztot szeret a GM azok vannak előnyben, A C2 C3as újjítások nem működnek vagy nem úgy ahogy kellene. Amennyit én tudok ameik free L2j az bug és exploit paradicsom ameik L2modolt azt pedig nem tudják eléggé fejleszten.
DE minden játékban a társaság a lényeg.
Tehát: jó játékot bármeik szerveren
-
Ilyen linkről nem tudok, de leírom a free serverekről a véleményemet:
- magasabbak a szorzók (xp, sp, drop), így gyorsabban lehet fejlődni (szerverenként válltozik)
- fejletlenek
- megbízhatatlanok
- sűrűn előfordulnak laggok
- bármikor megszünhet (ugrott a beleölt meló)
- sűrűn előfordulnak wipe-ok (karaktertörlés)
- stb.
Tehát ha tudsz/szeretnél időt szánni rá, akkor egyértelműen officiálra menj. nekem sajnos nincs napi 6-8 órám játékra, így maradnak a free 'bohóckodások' :(
Mindennemű freeszerverrel további kérdésre csak priviben válaszolok, mert még megbüntetnek
-
Mindjárt öten leüvöltik a hajad, hogy nézz már a topik tetejére, mert itt az a divat. Egyébként ITT találod a free szerverek fórumát, de regisztrálnod kell egy nicket hogy megtekinthesd és beléphess (ingyenes, e-mailt pontosat adj meg). Azon belül találsz majd egy szerverek topikot, ahol mint látni fogod több free szerver is működik. Mi főként a Paradise és Hobby szervereken játszunk. A Paradise-n többen vannak ugyan, de a Hobby sabilabb és nem lagol vagy áll le annyit (én is hobbys vagyok).
A fizetőshöz képest az a különbség, hogy nagyobb ráta van a free szervereken, tehát több xp-t, pénzt kapsz 1-1 szörnyből. Tulajdonképpen szinte minden másban egyezik a hivatalossal, legfeljebb egy-két extra kiegészítő dolog nincs benne, de ostromok, események ugyanúgy vannak, legalábbis a mi szerverünkön, mert ez sajna admintól függő dolog, van-e kedve ilyeneket csinálni. Bővebb infót az ottani fórumon is kapsz a hivatalos és a free játék közti különbségről. -
Snipa #47805 sziasztok,
most kezdtem el olvasgatni neten errol a gamerol... es egyre jobban erdekel :)
gondoltam megnezem sg forumban mi a helyzet errol! :-) es latom hogy van fizetos es free... egy egyszeru keres, legyszi adjon valaki linket ahol a free es fizetos kozti kulonbsegrol olvashatnek...
elore is koszi! -
sls*tsuguri? :) -
Uh elfelejtettem meik dualt rakjam össze a tituskanak meik Dual jó a BDnek ha később inkább majd tankolnia kell nekem.
pls help
-
DEtto.... 
-
Eh ilyen szép idő van én meg a melőhelyen gürizek 

-
KB.: 3000 HUF -
15$ -
dragster #47798 PR tényleg ennyire életképtelen kaszt? Még full buffban (sws,db,prophet) se képes 10ből 6-7 critet belőni,HEvel ez nem okoz problémát :/ SRhez képest talán még ok a dps de HEhez képest nulla :( -
Prof William #47797 Mennyi a havidíj? -
Ja egyébként Hy all... -
Ha ezek ketten nekiálnak kockulni :D 

UI.: Reszkess siegehard!!! -
uff.
nah végre sikerült az votl a baj, hgy egy kártyáról 24h alatt csak 1 acc-ot lehet reggelni. de most már megvan mind2nk accja igy megyünk kockulni :P:P
szal siegehard készülj mAilka és Shnaway megjött :DDDD -
agree. -
Már rég töröltem volna de még meg kell várni míg megkapja a büntipontot :) -
az ilyentől szívesen kérnék 150 misit hogy újragyárthassam a dualom... -
Holnap este, és jönni fog Hunika is!
-
Sanca #47789 Az effele(#47777-#47781), mindennemu intelligenciat serto kommenteket igazan moderalhatna valaki. -
Snau #47788 NP csak tesztelgettem a jatekot azert nem eroszakoskodtam a visszajovetellel.:)
Ma mar lehet leszek este de meg nem 100%.
Plz a ventri beallitasokat vki kuldje el privben.Kicsit felujitottam a gepet azt a ventri beallitasokat + elfelejtettem folirni.:(