88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    En 20-25-ot irtam:) Meg azzal a setuppal amit irtam az osszes raid bosst meg tudjuk olni, kiveve longhornt, ahhoz meg kell 5-6 ember, ahogy irtam.
  • Sámán
    Ez az ork sámli átváltozik tigrinccsé ha messziről belelő uni -ha közelről ütjük akkor nem -nagyon aranyos!!!! :)
    [/IMG]
  • GAthersw
    Phoenix-es raideken mi is olyan 30-40en voltunk de nem is mentünk túl kemény bossokra.
  • Sanca
    Hat olyan 20-25-en kb. 1-2 tank, 2 bishop, 1-2 recharger tankot rechargolja, tobbi 6-7 recharger meg a 8 nukert(+van 1 bd is a nuker grp-ban).
    Ha meg longhorn-t megyunk olni, akkor hivunk meg olyan 5-6 embert(foleg SE-t meg 1-2 nukert).
  • Szekijoe
    Miért ti mennyien mentek?
  • Szekijoe
    Huh? 3 nem elég szerintem de 4 már igen.
    Jah 1 tank party 1-2 nuker party 2-3 DD és 1-2 party a későn érkezőkből
    Én voltam 1-1-2 meg egy fél partys raiden (a lényeg csak az hogy a DD-kből a legjava mind 70+ meg a nukereknek legyen elég recharger. (én mindíg a tank partyban vagyok és le tudom mérni mennyire vagyunk erősek a mobhoz azzal hogy mennyi manám megy el minden nuker és healer/recharger conv. SA-s Homu-t kapott a klántól, hogy jobban bírjuk. Nekem csak a main tankot kell töltenem manával és ha nem bírom akkor bemondják TS-en nagy allychaton hogy mindenki töltsön engem vagy a tankot esetleg a Bishopot(Bishopot nagyon régen kellett utobbi időben már csak a tankot szokták mert a convSA miatt addig amíg vissza nem válthatok acumen SA-ra lassabban töltöm a DA-kat mint ahogy használják a manát.
  • Sanca
    Raidet 4-6 partival csinaltok?
  • Szekijoe
    Hát képzeld el én pedig iszonyat meglepődtem.
    Kb 20-40en szoktak fennlenni a TS-en és Raid-ekre/ostromokra azért feljönek sokan egy átlagos Raidet megcsinálunk 4-6 partyval és most a TS-en ~150 ember volt (ennek kb a fele vagy harmada a SoA volt)
  • Nethyrrea
    mér nem lepődök meg ezen....
  • Sámán
    Micsoda megglepi hogy nyert ic!
    Grat!
  • Szekijoe
    Uh el is felejtettem. De látom még senki nem írta!!!
    Aki nem volt tegnap ostromon az sajnálhatja.
    Csak annyit írok FUN FUN FUN és mégtöbb FUN
    Az ICA elfoglata Adent!
    Aztán át passzoltuk a SoA-nak had vesződjenek ők vele
  • Sámán
    Grat!!!
  • GAthersw
    A Titanium 2004-el és 2005el már nem megy, Platinum 5el igen.
  • Szekijoe
    Grats

Délután 5 körül gyertek fel ventrire.
  • Szekijoe
    A nuker akkor van jó xp helyen ha nem mozdul el egyhelyből és mindíg lő!!! Egy powerlevelező nuker mellett ott egy 75ös SE és egy prophet azért hagyja szét a cuccot!!! Esetleg mégegy recharger. xpzik héhány órát utána 15perc alatt felszedi a droppot. (Egy 71es sps +75EE+75SE ToI 10en kb EGY óra alatt megy le zéró manára prophettel kb 3 órát bírnak. De ott azért fogy el a mana, mert túl erős a hely)
  • Sanca
    Hat, pl mikor meg regen Cruma lvl1-eztem, akkor bealltam a szoba kozepere, es igen ritkan volt olyan eset amikor 1 mob sem volt a szobaban, altalaba 2-3 -an voltak. Szal megallas nelkul tudtam gyakni, es kb 20 percenkent szedtem fel a droppokat, mivel nagyon leesett mar az fps:D
  • mAilkaEVO3

ez is megvolt mára ennyi :)
  • gPROject
    (wolf) pet felszedi helyette, meg se kell mozdulnia
    az meg baromság, hogy annyival gyorsabban haladna, ha nem szedi a dropot
    nincs sehol olyan gyors respawn, hogy ne tudná közben felszedni a cuccot, főleg nem olyan kapcsolattal, ami neki lehet
  • gPROject
    tőlem...nekem egy kutya
  • mAilkaEVO3
    törölt a gameguard mappát vagy csak move-old ki onnan és menni fog :P
  • Nethyrrea
    miért, nekem ment pandával eddigis. esetleg csak meg kéne mondani a tűzfalnak hogy engedje ki az l2.exét :D
  • balazs54
    Köszi most meg aszt irja ki hogy: The GamaGuard update was canceled Please chech your network connection status or firewall.There was a problem when running GameGuard. (ErrorCode=610)Most mit kell csinálni?
  • GAthersw
    Ha Pandád van felejtsd el.
  • barret
    Valami progival utkozik.eggyenkent zard be a felesleges alkalmazasokat!!!
    Nallam is ez oldotta meg.
  • balazs54
    Egyépként azért kérdeztem mert nem megy a játék és ezt irja ki:A hecking tool has been discovered. Please try playing again after clossing unnecessary programs.meg még valamit de eltakarja az ok gomb. Mit lehet tenni?
  • Gumbo
    hát ha free zerver, akkor ajánlanám a lap tettején a nagy piros-kék feliratort. Akkor nem kell.
  • hpzolee #47841
    Nem nemkell.......majd félemberkével fogol gamelni, meg letudod majd lógatni a lábadat a mapp végén mert nincs befejezve a mapp..... :DDDDD
    Persze hogylekell itt chronikák vannak
  • balazs54
    érdemes letölteni a játék frissitéseit?
  • Sámán
    Gyere party!
  • Irvine Kinneas
    eltaláltad
  • Sanca
    Ugyanakkor mint nuker megertem hogy bassza felszedni a droppokat, ugyianiz az a legnehezebb az egesz nuker-expelesben:D
  • Sanca
    Hat, nekem van vagyontargyakban kb 500 millam(keszpenzem sem keves), megis kepes vagyok elmenni a terem masik vegere egy 1000 adenas kupacert:D
  • Nethyrrea
    nekem egyszáz is elég lenne :(
  • B@lu
    figyi:

Orkor nem egy "csóri" jatekos, mint minden MXG s nem kell "sporolni az sps-el" ha powerlevel van akkor powerlevel van, fele olyan gyorsan tud csak haladni ha felszedi a dropokat... most par szazezret ha a foldon hagy de jonnek a szintek, akkor nem hiszem hogy nagyon sajnalna ugyanis tobbszaz millaik vannak...
  • Sámán
  • Nethyrrea
    vávává, haddtaláljam ki, free szerver?
  • xt198
    ohhoho :D az messze van még. nemtom pontosan de vmi olyat hallottam h. csak castle owner tudja megcsinálni
  • Irvine Kinneas
    na megvan a striderem!de még egy petes kérdés, wyvern-t hogy lehet szerezni?:)
  • Nethyrrea
    bár csak azért hogy a szerver ne unatkozzon annyira.
  • phalanx
    Orkor nem IC-s hanem MXG-s, és jelenleg MXG az IC ellensége