88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mAilkaEVO3
    GratZ
  • Sámán
    Nyomorék!
  • Szekijoe
    Jah el is felejtettem tegnapi esemény earned: +4sls*sls, +4nightmare*sls
    eh kifogytam az EW B-kből meg a zsetonból de a nap sikeresnek mondható
    Tituska mostantól a +4es nightmare*sls-sel szaladgál
  • Szekijoe
    Diniz nekem van egy mj neck recim Majd odaadom.
    Nekem csak másnap esett le, hogy az ellenség vette fel. Az mxg-s vérszomjas nuker group ellen én sem tudtalak volna megmenteni amikor mentem rezelni a party prophetét majdnem lepk-ztak annyira idegesek/vérszomjasak voltak Aden elvesztése miatt

Nem lehet hibáztatni senkit, sajnos kicsit drága tanulópénz volt diniznek, de ahogy látom elkönyvelte a veszteséget és gyorsan összerak majd másik nyakláncot, sub-on már rég nevetve ledolgozhatta volna a pk pontjait valamiért elfelejtette, majd később nem fogja...
  • Nethyrrea
    az a "nyomorék" töbször pvpzett mint te valaha is fogsz szerintem de ebbe ne menjünk bele ^^
  • xt198
    biztos csak felakart vágni vele mer ilyen nyomorék... :D
  • B@lu
    Nem ertem mert kell ezt tullihegni , mehbeszeltuk shoutban.. azt hiszi hogy most ezzel annyira odabasz?:)

jo akkor nem orultem neki, masnap sem, de egy szart nyaklanc osszerakhato par milalbol...
  • Szekijoe
    Én nem tudok magyar Bartz-osról! De ettől még lehet hogy van.
  • Lynx_TWL
    omg :D
  • Csulip
    Sziasztok! A Bartz officialon jáccik magyar? és ha igen emnnyi ? :)
  • Sámán
    Ha neki így jobb...
  • Prof William
    De legalább nem kell megvenni a gamet, hanem csak a havi 3k-t kel fizetni.
  • xt198
    hát majd meglesznek PKzva, tegnap is PKztunk katakombába
  • Nethyrrea
    na azért annyira nemhiszem hogy dinizt túlságosan hazavágta volna a nyaklánc elvesztése.
  • pharao
    Ezt a pofátlanságot, ezért ez oltári nagy szívás, és még be is szól bazz :((
  • Nethyrrea
    "Also I had alot of fun at Aden ganking anyone who was unlucky enough to run by to try to make it to the seige party ^^, also Id like to thank Diniz for going red and letting me loot his majestic necklace, im broke and I needed the adena
    <3
    "
  • hpzolee #47891
    ANNYI lol
  • Sanca
    Hoho, mik nem vannak:D
  • pharao
    Sanca nekem megvan az osszes Aimfull-os videód (miattad lettem nf-en SR :D)
    De azert köszi...:P
  • Sanca
    Ha erdekel par masik video is, akkor ajanlom figyelmedbe ezt a forumot
    Jopar videora van itt link, tobbseget en csinaltam.

Sztem legizgibb mind kozul a Szeptember 18.ai Giran siege, minden benne van ami 1 siegen benne lehet. ( part1 + part2 ).
  • pharao
    Thx, nekem jelenleg számlál visszafele, majd elválik, hogy lejön-e...
    Remélem, mert kivaok éhezve az ilyenekre
  • Nethyrrea
    http://files.filefront.com/Aden_Oren_Siege/;4328772;;/fileinfo.html
  • Nethyrrea
    deadlytearznak van egy frapsa, nekem egyelőre nemsikerült még leszedni, mert a 2 órás várakozás után filefront kiírta hogy invalid valami
  • pharao
    Hy mindenkinek!
    Véletlenül nem vette fel valaki az Aden siege-t Siegehardon?
    Mert lehet, hogy érdekelne :D
    BB
  • Sámán
    Ja, letöltheted, csak ha be is akarsz lépni akkor kell fizetni! Amúgy tényleg nem! :D
  • Sámán
    :DDDDDDD
  • Block
    sokban volt :(
    3k egy hónapért?????? az nem túúúl sok? :D
    amuyg le lehet ingyé töltenia gamét a lineage2.comon nem????
  • Sámán
    jaaa :D
    Akkor is tök aranyosak -jöhetnél oda te is!!!
  • gPROject
    az nem attól függ, hogy belelősz e vagy sem...2 fajta sámán van, bármit csinálsz az egyik mindig átváltozik a másik sose
    ki lehet figyelni melyik melyik, mert mindig ugyanott ugyanaza fajta respawnol
  • Sámán
    Áh én úgy tudtam hogy Teon indulásakor akik átmentek Sieghardtról, azok már rég abbahagyták (kivéve te/ti) -és utána meg már nem nagyon kezdte ott senki -de ha te mondod hogy vannak, elhiszem!
  • Szekijoe
    Lehet akkor a teonon aktívabbak a magyarok mint a sieghardon
  • Sanca
    Hogy erted azt hogy maradt? Azok akikrol en beszelek nem sg-s arcok.
  • Sámán
    Teonon van más magyar is aki maradt rajtad kívül??? mik vannak!? :DD
  • Sanca
    Teonon meg magyar klan is van(kb 5-6 ember), +vagyok en is, szal nem csak 1 emberes Teon populacioja hazai viszonylatban:D
  • Szekijoe
    értem az úgy fasza
  • Szekijoe
    LOL a free szervereken a 6 már sok 2 nuker 1 SE meg valami tank elég.

Dombornyomott Visa kártyával vagy OTP-s netkártyával interneten kell fizetni

kb ~10k a játék utána ~3k/hónap

Az amerikai szervereken nyomjuk a 9. szerveren(Teon) 1 magyar van (hardcore), a 2. szerveren(Sieghard) kb 10 magyar abból elég sok "kocka" hardcore nyomja

• azirafael
    Baszki Block mennyi be fájt ez neked? :GIGABYTE K8NXP SLI, A64 4260+, 2GB KINGMAX 400MHZ, Leadtek 7800 GTX (BANDI COOLING) 500/1400, 666 GB HDD 16mb cache SATA, 500W FSP Bluestorm, Chieftech nagytorony (BEST AIRCOOLING), WATERCOOLING

vagy Bill nagybácsikád állja az egészet???
  • Sanca
    Hat, az sps-emen szoktam jaccani:D De nalunk is johet mindenki aki akar, mondjuk altalaban nincs mindenki fent a key classok kozul(azokra ertem akiket irtam), ezert akinek nem key classa van, megkerjuk hogy jatssza az 1-iket. Meg amugyis kozosbe megy az egesz drop, raid boss exp meg meg a mage groupba is szar a sima expeleshez kepest, szal kurva mind1 hogy most vki a sajat karijat, vagy maset jacca raiden.
  • Block
    Mi 5-6 an irtunk bosst :D
    Hol/hogy lehet fizetnia rendes gamet?
    Mennyibe kerül?
    Van magyar server (ahol soka magyar)?
  • Szekijoe
    Fasza akkor te mit keresel ebben a klánban/allyban ijjászként Legalábbis nálunk viszünk mindenkit aki jönni akar.
    Ezért esett hanyatt az mxg is Aden védelmében mert csupa nuker és recharger az egész.
    De az elgondolkodtató, hogy előkaptok/hívtok minden nuker mögé egy rechargert.