88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
GratZ 

-
Nyomorék!
-
Jah el is felejtettem tegnapi esemény earned: +4sls*sls, +4nightmare*sls
eh kifogytam az EW B-kből meg a zsetonból de a nap sikeresnek mondható
Tituska mostantól a +4es nightmare*sls-sel szaladgál
-
Diniz nekem van egy mj neck recim
Majd odaadom.
Nekem csak másnap esett le, hogy az ellenség vette fel. Az mxg-s vérszomjas nuker group ellen én sem tudtalak volna megmenteni amikor mentem rezelni a party prophetét majdnem lepk-ztak annyira idegesek/vérszomjasak voltak Aden elvesztése miatt
Nem lehet hibáztatni senkit, sajnos kicsit drága tanulópénz volt diniznek, de ahogy látom elkönyvelte a veszteséget és gyorsan összerak majd másik nyakláncot, sub-on már rég nevetve ledolgozhatta volna a pk pontjait valamiért elfelejtette, majd később nem fogja...
-
az a "nyomorék" töbször pvpzett mint te valaha is fogsz szerintem de ebbe ne menjünk bele ^^ -
biztos csak felakart vágni vele mer ilyen nyomorék... :D -
Nem ertem mert kell ezt tullihegni , mehbeszeltuk shoutban.. azt hiszi hogy most ezzel annyira odabasz?:)
jo akkor nem orultem neki, masnap sem, de egy szart nyaklanc osszerakhato par milalbol... -
Én nem tudok magyar Bartz-osról! De ettől még lehet hogy van. -
omg :D -
Csulip #47898 Sziasztok! A Bartz officialon jáccik magyar? és ha igen emnnyi ? :) -
Ha neki így jobb...
-
Prof William #47896 De legalább nem kell megvenni a gamet, hanem csak a havi 3k-t kel fizetni. -
hát majd meglesznek PKzva, tegnap is PKztunk katakombába -
na azért annyira nemhiszem hogy dinizt túlságosan hazavágta volna a nyaklánc elvesztése. -
Ezt a pofátlanságot, ezért ez oltári nagy szívás, és még be is szól bazz :(( 

-
"Also I had alot of fun at Aden ganking anyone who was unlucky enough to run by to try to make it to the seige party ^^, also Id like to thank Diniz for going red and letting me loot his majestic necklace, im broke and I needed the adena
<3
" -
ANNYI lol -
Sanca #47890 Hoho, mik nem vannak:D -
Sanca nekem megvan az osszes Aimfull-os videód (miattad lettem nf-en SR :D)
De azert köszi...:P -
Sanca #47888 Ha erdekel par masik video is, akkor ajanlom figyelmedbe ezt a forumot
Jopar videora van itt link, tobbseget en csinaltam.
Sztem legizgibb mind kozul a Szeptember 18.ai Giran siege, minden benne van ami 1 siegen benne lehet. ( part1 + part2 ). -
Thx, nekem jelenleg számlál visszafele, majd elválik, hogy lejön-e...
Remélem, mert kivaok éhezve az ilyenekre

-
http://files.filefront.com/Aden_Oren_Siege/;4328772;;/fileinfo.html -
deadlytearznak van egy frapsa, nekem egyelőre nemsikerült még leszedni, mert a 2 órás várakozás után filefront kiírta hogy invalid valami -
Hy mindenkinek!
Véletlenül nem vette fel valaki az Aden siege-t Siegehardon?
Mert lehet, hogy érdekelne :D
BB -
Ja, letöltheted, csak ha be is akarsz lépni akkor kell fizetni! Amúgy tényleg nem! :D -
:DDDDDDD -
Block #47881 sokban volt :(
3k egy hónapért?????? az nem túúúl sok? :D
amuyg le lehet ingyé töltenia gamét a lineage2.comon nem???? -
jaaa :D
Akkor is tök aranyosak -jöhetnél oda te is!!!
-
az nem attól függ, hogy belelősz e vagy sem...2 fajta sámán van, bármit csinálsz az egyik mindig átváltozik a másik sose
ki lehet figyelni melyik melyik, mert mindig ugyanott ugyanaza fajta respawnol -
Áh én úgy tudtam hogy Teon indulásakor akik átmentek Sieghardtról, azok már rég abbahagyták (kivéve te/ti) -és utána meg már nem nagyon kezdte ott senki -de ha te mondod hogy vannak, elhiszem! 
-
Lehet akkor a teonon aktívabbak a magyarok mint a sieghardon -
Sanca #47876 Hogy erted azt hogy maradt? Azok akikrol en beszelek nem sg-s arcok. -
Teonon van más magyar is aki maradt rajtad kívül??? mik vannak!? :DD -
Sanca #47874 Teonon meg magyar klan is van(kb 5-6 ember), +vagyok en is, szal nem csak 1 emberes Teon populacioja hazai viszonylatban:D -
értem az úgy fasza -
LOL a free szervereken a 6 már sok
2 nuker 1 SE meg valami tank elég.
Dombornyomott Visa kártyával vagy OTP-s netkártyával interneten kell fizetni
kb ~10k a játék utána ~3k/hónap
Az amerikai szervereken nyomjuk a 9. szerveren(Teon) 1 magyar van (hardcore), a 2. szerveren(Sieghard) kb 10 magyar abból elég sok "kocka" hardcore nyomja
-
Baszki Block mennyi be fájt ez neked? :GIGABYTE K8NXP SLI, A64 4260+, 2GB KINGMAX 400MHZ, Leadtek 7800 GTX (BANDI COOLING) 500/1400, 666 GB HDD 16mb cache SATA, 500W FSP Bluestorm, Chieftech nagytorony (BEST AIRCOOLING), WATERCOOLING
vagy Bill nagybácsikád állja az egészet???
-
Sanca #47870 Hat, az sps-emen szoktam jaccani:D De nalunk is johet mindenki aki akar, mondjuk altalaban nincs mindenki fent a key classok kozul(azokra ertem akiket irtam), ezert akinek nem key classa van, megkerjuk hogy jatssza az 1-iket. Meg amugyis kozosbe megy az egesz drop, raid boss exp meg meg a mage groupba is szar a sima expeleshez kepest, szal kurva mind1 hogy most vki a sajat karijat, vagy maset jacca raiden. -
Block #47869 Mi 5-6 an irtunk bosst :D
Hol/hogy lehet fizetnia rendes gamet?
Mennyibe kerül?
Van magyar server (ahol soka magyar)?
-
Fasza akkor te mit keresel ebben a klánban/allyban ijjászként 
Legalábbis nálunk viszünk mindenkit aki jönni akar.
Ezért esett hanyatt az mxg is Aden védelmében mert csupa nuker és recharger az egész.
De az elgondolkodtató, hogy előkaptok/hívtok minden nuker mögé egy rechargert.