88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Mailka légyszi ne élvezkedj a smájlikon
:P
-
hmmz elég sokat voltam fent ma deélelött és nem vettem észre, hogy laggolt volna. (vagy csak igy megszoktam már a freeket? 

)
-
Volt már itt rá precedens. Na de elhúztam, mert megint ide merészeltem írni. -
hát volna szíve valakinek a te gégédet harapdálni? :) -
Fire dragon valakas raid koreia szerveren
nekem teccik
-
További free részletek megoldhatóak lehetnének priviben? 

-
juzosch #47941 Ehhez csak annyit, hogy az ingyenes általában nem illegális. Csak messze nem olyan jó mint az offical. Gyárilag bugos, amit eddig még sehol nem tudtak rendesen megszűntetni. -
Akkor játssz! :) Gyere erre a fórumra http://lineage2.amnesia.hu/ és regisztrálj rá magadnak egy nevet, mert csak úgy tudsz belépni (a regisztráció ingyenes, e-mailt létezőt adj meg). Ezután ott bent tudsz böngészni a témák között, és a megfelelőbe beírva a kérdéseidet bővebb segítséget kapsz a játékhoz. Igen, linkeket, letöltéseket, miegymást. Viszont előre szólok, még egy hasonló kérdésedért itt ki fogják harapni a gégéd, mert az dívik. :) -
hát én ingyen jáccanék ha tudnék jáccani:) -
Köszi -
leszek szájbarágós a kedvedért, jó?
van az OFFICIAL, FIZETŐS lineage 2, amit meg kell rendelni neten, és szépen fizetni a havidíjacskát meg minden. ez van a fórum címében is.
aztán van a lusta emberek verziója, ami illegális, de nem fizetős. legalábbis nem kötelezően. ezt hívjuk FREESZERVERnek.
te, melyiket játszod? megrendelted ncsofttól szépen és fizeted a havi 15 dollárocskát, vagy ingyen játszol? -
figy, nállunk nics semmilyen 1.6 vagy 1.7-es patch, ha nállatok mégis van, akkor rossz helyen keresgélsz -
letudva -
mi az a free l2 fórum???? -
segítsetek nekem lécci -
Let's Become a Royal Member!
This quest requires that you have a level 1 membership from your previous coin questing, and are of level 55 or greater. Warehouse Keeper Sorint tells you to get a special Kail coin from the Forsaken Plains. Thankfully, you can cheaply teleport there from the Tower of Aden. Hunt Ancient Gargoyles, Fallen Orcs, Fallen Orc Archers, Fallen Orc Shamans, or Fallen Orc Captains to get Kail's Coin. With that, get yourself to Giran and talk to "Trader Sandra."
Can't find her? That's because she's actually called Jeweler Sandra. Buy the coin collecting book for about 11k, if she will sell it to you. The most difficult part of this quest is waiting for the time that Sandra is in "a good mood" as Sorint told you, she will not sell otherwise. Keep coming back. I've bought a book once and a person not 30 seconds later said the quest book was longer there. Remember that although someone can buy as many books as they want, the items cannot be transfered to another character, so there is no way to buy a few for your closest friends.
Once you have the book, go back to Warehouse Keeper Sorint and complete your quest.
Uh kellene egy kis segítség nem értem pontosan
Van amikor a Trader Sandra nem jó itemet ad? Vagy csak a Sorint a válogatós nem vágom
jah először kell néhány coint szerezni (de mindegy neki hogy milyet?). (Mire level1es coin member lettem majdnem begolyóztam a rengeteg coin névtől
)
Estére majdcsak rájövök valamire
-
nekem letöltött valamit.amikor előstör elindítottam de aott nem láttam kiírva a 1.6-os meg az 1.7-ea patchot amikor meg belépek akkore meg valamit kiír hogy a gameguider update nem jó vagy mi.és modnták hogy töltsem le először az 1.6-os aztán az 1.7-ea patchot.meg tudnátok akkor mondani hol lehet letölteni??? 

-
Remélem -bár egyellőre tök ugyanolyan mint délelőtt...
-
Estére megjavul meglásd.
-
Nem hiszem hogy ma este leszek -délelőtt óta isznyatosan lagozik... 
-
nekem az ncsoft AUTO ASSAULT nevű mmorpg-je tetszik így elsőre -
Kicsit offtopic de ha valakit érdekel egy totál Lineage2 forma jövőben játszódó gyakós lézeres robotos MMORPg akkor ezt sasoljátok meg... nagyon faja...
http://www.codemasters.co.uk/rfonline/screenshots.php?&page=1
http://www.rf-onlinegame.com/news.php
Egy az egybe Lineage2 kinézetűek a figurák (még néhány mob is pl Bloody queen) csak scifi/mechwarior és nem NCsoft... -
Huh, heineből kimész nyugatra az úton a térképen látszik az út vége a víznél ér véget. Nah ott a vízparton kell egy "kiss of eva" mert sokat kell úszni lényegében szerintem csak elsőre kell, mert utána már tudni fogod az utat és legfeljebb fél HP-n de be lehet úszni nélküle is csak gyorsan kell leverni a vízben rádagrózó mobokat. Szóval az út végén begyalogolsz a vízbe és úszol lefele egyenest a víz alatt lesz a bejárat ott bemész lesz egy kis előtér 2-3 agró mobbal de le lehet őket úszni vagy gyorsan le kell verni őket az előtér útán egyből egy iszonyat nagy terem van itt is lefele kell úszni (természetesen ez mind vízalatt van)ha leúsztál a nagy terem aljára akkor ha jobbra fordulsz meglátod a kaput. A kapun túl lépcső és már kapsz levegőt. Innen már csak előre kell menni kicsit kanyarog a folyosó. A végén kijutsz egy erkélyre ahonnan be kell ugrani az előtted lévő vízbe. És benn is vagy a külső gyűrűben! Vigyázat Mindíg legyen nálad SoE mert gyalog nem lehet kijutni!!!! Az út csak befele vezet!!! Belül a kapuk időnként kinyílnak úgy lehet egyre beljebb jutni. Hát kb ennyi. -
Heine mellett kell nekiállni begyalogolni a vízbe -és jönni fog néhány cápa is, meg totál beláthatatlan az egész -de csak menni kell lefelé :D
Most nekem nagyon lagozik -nem lépek be -de ha kicsit későbbig nem rak fel senki képek majd kiskarimmal elnézek arra :) -
Lecci Lecci Lecci:) -
De leurnad pontosan?
Egy kep sem artana:P
-
okat kell úszni! :)
-
A katedralisba is be lehet menni?
Ami fentrol latszik.
A magas fallal korulvett epulet bent.
-
be kell úszni észak felől. -
Garden of eva-ba hogy lehet bejutni? Oda belulre abba sa szep"Katedralisba"I
Korbefutas mar megy... -

-
Áh, Ephedra már indulás előtt leitta magát... Mire ezt kialussza... 
-
BOR for4ever! (thx szeki :) :) :) -
Jó akkor majd pálinkázgatunk!
-
futtass full checket az elején. letölti magától. már ha OFFICIALON játszol. -
szevasztok!amikor elsőnek belépek a játékba nem enged be mer valamit kiír hogy a gameguider kidobott vagy az update rossz vagy mi.szóval ha valaki tud erre gyógyírt akkor írjatok vissza ha nem akkor mondjátok meg lécci hogy honnan lehet letölteni az 1.16-os és az 1.17-es patcheket előre is köszi császtok -
heh, csakis törpefaluban van jó sör -
Megyünk sörözni egy Oreni kiskocsmába! 
-
milyen meeting? -
Este 9 körül meeting!