88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
egyelőre csak annyit amennyit te -
Tud vlk vlm érdemleges informáciot NA C4 PTS-röl? 1000hála érte :) -
Csulip #47985 Pharao jol jonne egy NF-es Acc, ha lenne egy folosben nagyon meg tudnam koszonni ;) Pls ha van kuldd el privatban, elore is thx. -
Lehet törölték az accod, vagy wipe volt a szerveren. -
ha a nightfall az, akkor megadhatom a karim accát :D
61-es elf ijjasz, karmálya van mint állat (75K kb) :D de nem lényeg
volt neki egy majestic light setje, amit eldroopoltam, es van most neki egy soul bow-ja, amit szinten eldroppoltam, de visszaadtak... :)
Jah es van nala 55milka...
ugysem hasznalom mar...

-
az deréék :D -
Ajánlom a szervered fórumát, illetve ha külföldin játszol, akkor a free szerver fórum megfelelő topicját ( ↑ ott fent van szép nagy színes betűkkel a link) -
menyasszony #47980 Hmm. Csak halkan, nem fizetős, (remélem most nem dobtok ki, nem vagyok túlzottan eleresztve anyagilag) de már 47-es vagyok úgyhogy ilyesmi problémák nem lehetnek valami más a probléma. Köszi a segítséget. -
TV az mi? :D 

-
Úgy nagyjából annyi hogy nem stimmel a jelszavad...
Hogy ennek az az oka hogy nem írtad be jól (nagybetűk is számítanak!), rosszul regisztráltál -esetleg nem fizetted be (fizetős?!) az accod...
-
menyasszony #47977 

PLS
-
menyasszony #47976 Sziasztok! Bocs h a hülyeségeimmel zargatlak benneteket, de nem tudjátok véletlenül, h mi van akkor ha bejelentkezéskor ezt írja ki: Password does not match this account. Confirm your account information and log in again later. Ha tudtok légyszi segítsetek, mert már nagyon rosszul vagyok. THX -
megint updateltem:)
frissitvemegint -
Mikor nézel te egyáltalán tv-t? 
-
Nem tok semmit
TV-t vettem meg a fiammal voltam.
-
ez se 
akkor lesz ma antaras szeki? -
nem megy az a lenti link, de ez igen:
frissitve -
OMFG 
nem semmi a sráác :P
más:
3x-es lettem
-
Mellékhatások esetén keresse fel génsebészét vagy kibernetológusát
-
Offtopic:
JEEEEEEEEEEZUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ILYEN NINCS !!!!!!!!!!!!!
HIHETETLEN... -
igen mi az eredetin, ha free-szerveren jatszol a topic tetejen ZÖLDEL illetve PIROS-KÉK-PIROS színnfel feltüntetve van free-szerverre topic -
Hali! Eredetin nyomjátok a játékot? -
Ha kell help tudok menni egy 20perc mulva, most épp nfs:mw-t töltök :P -
Én csak annyit tudok, hogy a disciplines bejáratánál és környéken lévő mobokon lehet 7esig felvinni. Ha 8asra akarod itt azok már betörnek!
8-10ig pedig át kell menni az úton északabbra a dombon lévő "Doom" mobok (jah asszem ide dob ki a klanhall teleport)
És AL ben lehet még 10ig felhúzni az élőhalott mobokon. Ott legjobb hely az első Karikok előtti "money" room. Mondjuk partyban nehezebb bevinni az utolsó ütést. És partyban nagyobb eséllyel törnek a kristályok.
60+os nukerek SE-vel a seggükben elég jól tudnak levelezni kristályt. Egyetlen probléma, hogy ha PARTYban vagy bárkivel akkor a kristályok jó eséllyel BETÖRNEK. Amikor akartam egy kristályt hívtam egy SR-t és partyban 2-3 óra alatt eltört vagy 10-15 kristályt. Kiléptem a partyból kb 30 perc múlva hozta a 10es kristályt.
-
Sanca #47963 Tud vki linket arra hogy a SA-kat mely mobokon meddig lehet leveleztetni? -
Uh ez elég döntetlenre jött ki ahogy nézem. -
Jah SR megtudja csinálni ez nem kérdés. lol
De én Feketeviperának(56SE) Hunikának(56summoner) megyek segíteni.
Esetleg jön még Celionhun(60SE) Diniz(50Necro) Nemtom Linnei(Glad) akar-e jönni.
Csuzlee/Tituska/Iluvator már megcsiálta a quesztet.
Sólóban csak SR/PR és a terület sleeper castok tudják megcsinálni a jewelt az összes többi hanyattesik. Felbuffolva HE, polearmos törpe és az SM castok habár elég necces. A heal nem árt ha van. A többi szerintem csak aktív segítséggel tudja megcsinálni. -
Sanca #47960 En lvl 58 voltam amikor megcsinaltam a questet soloban:) -
Terveim szerint ma este 9 kor megcsináljuk az antharasz queszt 3 jeweljét!!!
A jewelekhez össznépileg érdemes menni. Tehát akinek meg nincs befejezve a queszt első fele, az csinálja meg az elejét vagy kérjen segítséget előtte. !!!!!!!! -
ha úgy fog működni wowban akkor nemhiszem hogy az ember kétkézzel fogja szórni :D -
Viszont ha ügyes vagy és megvárod C4et valószínűleg lesz majd megint ingyen "haverkulcs" kiosztás és akkor nem kell megvenned a gamet. -
a dobozzal max némi extra merchandise jár (szép térkép, kézikönyv féle meg ilyenek) ha jóltudom csak kintről lehet rendelni.
az a 39 dollár valszeg a kezdeti árat jelenti, amiért magát a játékot megveszed, azzal automatikusan kapsz 1 hónap "ingyen" játékot is, utána kell a havi 15 dolcsit utalni. ehhez a részéhez viszont a többiek jobban értenek mint én.
a magyarok legjava a sieghardton van, vannak még páran a teonon, és ezekszerint a bartzon is van pár. a bartzot már csak azért sem ajánlom mert legtöbbször tele van. -
paszuly #47955 Tiszteletem !!!
Nemrég kezdtem el játszani (free-n), és nagyon tetszik a game. Azt fontolgatom, hogy átmegyek off-ra. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- érdemes megvenni a dobozt? Mi az a plusz amivel többet ad? Hol lehet megvenni Pesten? Néztem már pár helyen, de mindenhol csak WarCraft van.
- csak a PlayNC-n keresztül lehet fizetni? Ott nekem 39 dollart ír az L2-re, nem 15-öt.
- melyik szervert ajánjátok, és melyiket nem (..és miért?)
...elsőre ennyi, majd még jön a többi is... -
Az igenis komoly net!
Mondjuk UPC-vel is jártam úgy hogy egyszercsak leállt kb fél napra -bár lényegesen kevesebbszer...
-
hihi lehet itt a bibi fél 11 óta bent vagyok vagy csak a kari (arulok).
öö hát nekem sem vmi hiperszuper netem van csak a helyi komolyzenei kamara (UPC) nagybőgője viritsa a netet :PP -
Áh itt ezen nem lehet rendesen élvezkedni, csak max 10 szmájli lehet egy üziben, hol van ez az élvezettől?!
-
Huh bocsi... Nem is vagy a friendlistembe
-
Nem nagyon láttalak bent -vagy lehet hogy csak azért mert kb dél előtt 1 órával keltem fel? 

Amúgy neked biztos nem olyan hiperszuperextra neted van amit emktv szolgáltat
-
csitt! :))
haggy jáccani ma 30 a tét :P -