88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
áááá....nem hiszem el, hétfőtől megint nem leszek
-
Gumbo #48066 Kóreából -
Sziaztok nem tudjatok honnan tudom letölteni a c4 es verziót?
-
Hit the Jackpot!
While traveling, the Great Magus Ahuron Raulian of the Ivory Tower helped a poor injured pixy who had broken her leg. As a special gift of thanks, the pixy sent him a box of pumpkin seeds. However, the pumpkins grown from the seeds have begun annoying him by asking for nectar day and night.
Refusing to throw the pumpkin seeds away for fear of angering the pixy, Magus Raulian has asked his agents to travel across the land and give away the pumpkin seeds to whoever can get the nectar to raise them. Those who grow their pumpkins and give them nectar just may hit the jackpot!
Nectar Collectors
Event Managers are stationed in villages across Aden and Elmore. Nectar can be found on monsters throughout the world and traded in to the Event Manager for pumpkin seeds. After planting a seed, feeding the Young Pumpkin enough nectar will make it grow. Hitting a pumpkin before it has fully grown will cause it to wilt from lack of nutrition, so be careful!
Once grown, you can break it open to receive a special prize. Prizes can include potions, armor and weapon enchantment scrolls, A Grade Crystals, soul crystals, and more. You must work to break the pumpkin open quickly or the pumpkin will vanish.
Large Pumpkins can only be broken open with a Chrono souvenir weapon, and will require many people in order to break it before it escapes. Chrono Campanas may be purchased from the Event Manager during this event.
Nov 22-től Dec 6-ig Mikuig lesz event :) -
Csá! Olvasgass!
-
Nqagyon kira!!!! Lehet hogy lesz egy népesebb magyar cspat?!
Jó lenne!
-
Close bétában több volt a drop, kevesebb a lag... Dehát vége... 
-
Re skacok
visszajottem... torpent vmi erdeles? -
szépen gyarapodik a magyarság, ez jó hír
-
hihó mindnekinek :)
rég irtam már idi gondoltam "bejelentkezem"
Irok kis infót a Siegehard nyúbíí-jairól :)
Számszerint eddig 6-an vagyunk de még várható 1-2 Mber felbukkanása igy gondoltunk egyet és alakítottunk egy clan-t igy segitve egymást:) a clan neve a RisingSun. TSen beszélgetünk, party-zgatunk, fejlődgetünk igy ezért nem vagyunk ventrin (ezt csak Szeki-nek mondom)
-
mivel a ripesek bellatoval mennek ezért bellato ranger lettem ^^ -
najó #48056 epp csinaltam neki topikot:) Cora rulez!:) -
elkezdődött az RF online fülöpszigeteki open beta mai nappal :)
a tünetek a szokásosak: instabil szerver, noob zerg, egy talpalattnyi szabad föld sics, se szabad mob, lagzik ezerrel, satöbbi :D
íme pár kép ingame:
-
jah. az jó lenne. esetleg. -
Talán ha mondanál valamit a problémádról. -
Norbyee #48052 Hy all !
Plz help me ha tudtok !
Aki tudna segíteni az vegyen fel Msn-en !
Itt a címem : [email protected]
PLZ PLZ segítsetek !
vagy itt is jó lenne a help
-
látványos bár nem sok köze van a lineagehez
-
najó #48050 Lineage video
nem 2,hanem 1 de megéri letölteni
ugyis savszéltultengés van:)) -
Sanca #48049 Tehat fake:DDDDDDDD -
nem fake, viszont mégiscsak van valami bibi a file-al 10 perc után se kép se hang
-
általában a fake fájlok ilyen gyorsan töltődnek le, akármilyen neted is van :PP -
wow megtáltosodott az ADSL-em (alapból 3Mbit ADSL T-online)
700mb 4 perc alatt

-
gondolom azért drágább mint a dobozos mert ott viszont a szállítási költség megy egyebek kompenzálnák a dolgot kb annyira amennyibe a letöltős van.
a most kezdők még mindig jobban járnak, mi 10 dolcsival többért indultunk... -
dirkam #48044 köszi szépen a válaszokat -
Gumbo #48043 nyomsz 1 update-et és ott is van -
Sanca #48042 Nem kell fizetni a chronicle-oker -
A különböző Chronicle-ekre úgy kell tekinteni, mint nagyobb update-ekre, itt nincs olyan, hogy kapsz extra dolgokat egy kiegészítő megvásárlásával. -
dirkam #48040 Itt is a CD kerül annyiba, letölteni még nem is enged ebből az országból. (ezen a linken keresztül)
Lényeg a lényeg: Ha megrendelem L2 dobozos, sima CD-s változatát, akkor a C2-ért C3-ért külön nem kell fizetni, igaz? Mert, akkor az lesz. Postaköltség nem vészes... -
Sanca #48039 Az hogy az L2 CD-ROM meg a Collector's Edition miert kerul u.annyiba, azt nem tudom. Azt viszont tudom, hogy az online, no-boxos vetel(ahol ugye csak a kodot veszed meg) azer kerul 2x annyiba mint a 2 elobbi verzio, mert ncsoft(is) kotott 1 szerzodest vmilyen kis es nagyvallalati egyesulettel vagy mivel, hogy ok dragabban fogjak mindig adni a cd-keys, mint maga a doboz ara(igy a kis&nagykereskedok nyakan nem marad annyira a cucc, es meg valszeg postakolcseget is fizethetsz. -
ott egy link "Click here to purchase" felirattal, ott megtalálod az árat is(19.95$) és, ha jól látom ez letöltős verzió -
dirkam #48037 Kösz a linket, de nem véletlen kérdeztem így. Ha tudod a választ, hogy mennyibe is kerül, akkor légyszi írd le. -
talán ez -
dirkam #48035 Hali!
Előre is sorry, ha oylat kérdezek ami már volt (biztos így van), de kb 600 oldal van tele írva, ezt nem volt kedvem végigolvasni :)
Az lenne a kérdésem, hogy most tulajdonképpen mennyibe is kerül, hogy játszhassak az official L2-vel?
Létrehoztam PlayNC accountomat és gondoltam befizetek L2-re. 3 választás van ugye:
- no box, letöltős változat <- ez 39.99 EUR
- L2 CD-ROM <- 19.99$
- Collector's Edition <- 19.99$
Miért kerül a letöltős változat több mint 2* annyiba mint a dobozos? Ha megrendelem L2 CD-t, akkor C1-et kapok és C2, C3 ezekért külön kell fizetni? Mert ha nem, akkor nem értem az árkülönbséget.
Valamint, a Collector's Edition uyge tartalmaz extrákat, de az is ugyanannyi mint a sime CD.
Köszi előre is a válaszokat. -
bsz bsz -
Sanca #48033 BSZ BSZ :) -
Béesz! -
Te voltál az elsö, lol, még az ösöket is +előzted :) -
:P hehe ty. Remélem kapok majd tortát
-
BSZ
-
BSZ