88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mAilkaEVO3
    Multhéten volt ez a Wallpaper készítős event elég jók a dijjak készítettem 2 háttérképet beküldtem majd csak lesz vmi :) igan nem vmi profik ijjen kis eccerü képek de sztem elég jól sikerültek:)
    http://www.kepfeltoltes.hu/051123/2_1280x1024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://www.kepfeltoltes.hu/051123/1_1280x1024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • Sámán
    Ezt adott 4 tök, úgy hogy 5x locsoltam meg nektárral őket -de legközelebb már csak 50 nektárosat ültetek -bizti azokba van elrejtve a nagy jackpot :D
    [/IMG]
  • Sámán
    Amit eddig én megértettem az eventből:
    Mobokat kell ölni -szintjuk ahogy általában az ilyen eventeknél biztos hogy számít -és dobnak most nem betűt vagy medált hanem nektárt -ezeket össze kell gyűjteni és az event cicáknál egyszerre adott mennyiségben beválthatod őket -és utána jön valahogy a tök -eddig jutottam -majd ha jó sok lesz visszamegyek és beváltogatom :DDD
    A tököt óvatosan kell csapkodni ha nagyot ütsz állítólag szétmegy és nem kapsz belőle semmit... Ezért jó ezek az 1 pattakos szuvenírek hozzá :)
    Láttam egy orkot Adenbe aki csapkodott egy tököt -közbe a tök meg dumált neki :DDD
  • Sámán
    Nem vagy hülye
    És 7ig állni is fog
  • xt198
    asszem 5kor leállt, de lehet hülye vagyok
  • Sámán
    Jellemző... Felébredek és egyből leállás...
    Megyek is vissza alukálni!
  • Szekijoe
    Kellene majd minél több info erről az új "tökös" eventről!!!! (szerintem a karbantartás után indul) Az elején asszem sokan fognak tökölni

Valaki írja majd be, hogy ma mikor állt le a szerver a 2 órás karbantartás miatt. Melóhelyen vagyok, és úgy akarom szerverrestartra időzíteni a hazaérésem
  • pharao
    De az a kérdés, hogy azt a pénzt, ami "állítólag" a szálályán van, az télleg ott van, és le lehet venni?? :)
  • Nethyrrea
    nem feltétlen csikarnak ki belőled, max nem küldenek semmit.
  • phalanx
    nem kapott még semmit, csak mondta h eddig 300k huf van a számláján, mert több mint 150 "ügyfelet" szerzett a cégnek.

és nem piramisjáték, vagy még ha az is, amint akár 1 forintot is ki akarnak csikarni belőlem otthagyom az egészet... nekem is van már 130 euróm vagy megkapom vagy nem, nincs mit vesztenem
  • xt198
    ilu mondta
  • Nethyrrea
    ismered is az illetőt vagy csak etetett?
  • xt198
    elvileg fog kapni, van 1 srác aki már kapott 300.000ft-t
  • Nethyrrea
    www.rfonline.ph

ki a rák küldte el nekemis azt a 25 euro/8 euro szarságot? ez piramisjáték, és majd szóljatok ha kaptatok egy nyamvadt eurót belőle valahais.
  • Szekijoe
    Gather az nem annyira számít. Én nem vagyok annyira ismert mégis kb 2 másodpercen belül halok ha egy egész party betargetel 900-1400-2500 damage mukkanni nem volt időm
  • Prof William
    Ez miféle game?
  • xt198
    Az jó! grat :P Nekem megm ár csak 19% és 57.
  • Szekijoe
    Fasza volt a tegnapi ostrom
    Biztos főleg azért mert volt a partyban bishop és még elderként vett be a partyba de én átváltottam a subra Kb 3/4 óra múlva a elkezdte mondani töltsem föl manával meg miért van ilyen sok manám ne bénázzak gyógyítsak én is, a partyban mindenki tudta hogy HE vagyok csak ő nem vette észre
    Még diont is elfoglaltuk (tartrottuk vagy 6 percig) Buktam kb 5%-ot -> delvl 58ra, de megérte
    Mindegyik várhoz elmentünk.
  • GAthersw
    Kb olyan most a helyzet mint DS vs IC csak most ott a "gecik" DS van számbeli fölényben de jól nyomatjuk nekik a gerillaharcot :) Viszont, rájöttem, hogy szar ha ismer/magas szintű vagy, mert pvpben egyszerre jön 3k dmg :D
  • GAthersw
    Kicsit be vagyok csömörödve, pihentetem egy ideig, Paradicsomon fasza, hogy az egyik legmagasabb vagyok a szerveren, van beleszólásom a dolgokba és minden nap tömény pvp :P
  • xt198
    gather te tolod még offon? vagy mivan? rég nem láttalak :P
  • GAthersw
    +8
  • phalanx
    köszi
  • xt198
    Giran maradt ICé, Innadril+gludio mxg allié lett. én meg 56 :)
  • mAilkaEVO3
    +8Juród van
  • phalanx
    lécci mindeki katt IDE és regisztráljon egy accountot! ezzel csinálsz nekem 8 eurót meg magadnak 25-öt

bocs az offtopicért
  • mAilkaEVO3
    Köffke
  • B@lu
    :P

azt hittem osszefoglalja valaki)))
  • Sámán
    Nagyon jó kis klánlap :)
  • barret
    Kocce megnezem:DD
  • mAilkaEVO3
    Ha valakit érdekel megjelent az L2 Informer C3as kiadása igaz még béta de elég jopofának tűnik igy első blikkre :)
    Teljes Manor rendszer leiras, Mammon Kovács és Trader "árlista" stbstb :)

Innen leszedheti akit érdekel.
  • Norbyee
    azt a tűzfalas blokkolást hol nézzem meg , mert nem naon értek a gépekhez
  • Cobra.
    Töröld a GameGuard könyvtár tartalmát és nézd meg a tűzfalad/routered nem blokkolja-e a GG-t (elvileg nem kellene blokkolnia, de elképzelhető)
  • Norbyee
    Plz aki tud segíteni az vegyen fel és küldöm a képet MSN
  • Norbyee
    sry nemtok képet küldeni valamiért
  • Norbyee
    Ezt irja ki amikor belép a game-ba[IMG]D:\Documents and Settings\Laci\Dokumentumok\Képek\Lineage2 ERROR.bmp[/IMG]
  • Norbyee
    vagy valaki
  • Norbyee
    Nah akkor az a problem hogy valami GameGuard update kilépett és próbáljam meg késöbb tehát ezt írja : The GameGuard update was cancelled . Please running again vagy valami ilyesmi PLz segíts Szekijoe
  • Sámán
  • gPROject
    hülye smile