88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Multhéten volt ez a Wallpaper készítős event elég jók a dijjak készítettem 2 háttérképet beküldtem majd csak lesz vmi :) igan nem vmi profik ijjen kis eccerü képek de sztem elég jól sikerültek:)
http://www.kepfeltoltes.hu/051123/2_1280x1024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/051123/1_1280x1024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Ezt adott 4 tök, úgy hogy 5x locsoltam meg nektárral őket -de legközelebb már csak 50 nektárosat ültetek -bizti azokba van elrejtve a nagy jackpot :D
[/IMG]
-
Amit eddig én megértettem az eventből:
Mobokat kell ölni -szintjuk ahogy általában az ilyen eventeknél biztos hogy számít -és dobnak most nem betűt vagy medált hanem nektárt -ezeket össze kell gyűjteni és az event cicáknál egyszerre adott mennyiségben beválthatod őket -és utána jön valahogy a tök -eddig jutottam -majd ha jó sok lesz visszamegyek és beváltogatom :DDD
A tököt óvatosan kell csapkodni ha nagyot ütsz állítólag szétmegy és nem kapsz belőle semmit... Ezért jó ezek az 1 pattakos szuvenírek hozzá :)
Láttam egy orkot Adenbe aki csapkodott egy tököt -közbe a tök meg dumált neki :DDD -
Nem vagy hülye 
És 7ig állni is fog
-
asszem 5kor leállt, de lehet hülye vagyok -
Jellemző... Felébredek és egyből leállás... 

Megyek is vissza alukálni!
-
Kellene majd minél több info erről az új "tökös" eventről!!!! (szerintem a karbantartás után indul) Az elején asszem sokan fognak tökölni 
Valaki írja majd be, hogy ma mikor állt le a szerver a 2 órás karbantartás miatt. Melóhelyen vagyok, és úgy akarom szerverrestartra időzíteni a hazaérésem
-
De az a kérdés, hogy azt a pénzt, ami "állítólag" a szálályán van, az télleg ott van, és le lehet venni?? :) -
nem feltétlen csikarnak ki belőled, max nem küldenek semmit. -
nem kapott még semmit, csak mondta h eddig 300k huf van a számláján, mert több mint 150 "ügyfelet" szerzett a cégnek.
és nem piramisjáték, vagy még ha az is, amint akár 1 forintot is ki akarnak csikarni belőlem otthagyom az egészet... nekem is van már 130 euróm vagy megkapom vagy nem, nincs mit vesztenem -
ilu mondta -
ismered is az illetőt vagy csak etetett? -
elvileg fog kapni, van 1 srác aki már kapott 300.000ft-t
-
www.rfonline.ph
ki a rák küldte el nekemis azt a 25 euro/8 euro szarságot? ez piramisjáték, és majd szóljatok ha kaptatok egy nyamvadt eurót belőle valahais. -
Gather az nem annyira számít. Én nem vagyok annyira ismert mégis kb 2 másodpercen belül halok ha egy egész party betargetel 900-1400-2500 damage mukkanni nem volt időm
-
Prof William #48092 Ez miféle game? -
Az jó! grat :P Nekem megm ár csak 19% és 57. -
Fasza volt a tegnapi ostrom 
Biztos főleg azért mert volt a partyban bishop és még elderként vett be a partyba de én átváltottam a subra
Kb 3/4 óra múlva a elkezdte mondani töltsem föl manával meg miért van ilyen sok manám ne bénázzak gyógyítsak én is, a partyban mindenki tudta hogy HE vagyok csak ő nem vette észre
Még diont is elfoglaltuk (tartrottuk vagy 6 percig
) Buktam kb 5%-ot -> delvl 58ra, de megérte

Mindegyik várhoz elmentünk. -
Kb olyan most a helyzet mint DS vs IC csak most ott a "gecik" DS van számbeli fölényben de jól nyomatjuk nekik a gerillaharcot :) Viszont, rájöttem, hogy szar ha ismer/magas szintű vagy, mert pvpben egyszerre jön 3k dmg :D -
Kicsit be vagyok csömörödve, pihentetem egy ideig, Paradicsomon fasza, hogy az egyik legmagasabb vagyok a szerveren, van beleszólásom a dolgokba és minden nap tömény pvp :P -
gather te tolod még offon? vagy mivan? rég nem láttalak :P -
+8 -
köszi
-
Giran maradt ICé, Innadril+gludio mxg allié lett. én meg 56 :) -
+8Juród van
-
lécci mindeki katt IDE és regisztráljon egy accountot! ezzel csinálsz nekem 8 eurót meg magadnak 25-öt 
bocs az offtopicért -
Köffke 
-
:P
azt hittem osszefoglalja valaki))) -
Nagyon jó kis klánlap :) -
Kocce megnezem:DD -
Ha valakit érdekel megjelent az L2 Informer C3as kiadása igaz még béta de elég jopofának tűnik igy első blikkre :)
Teljes Manor rendszer leiras, Mammon Kovács és Trader "árlista" stbstb :)
Innen leszedheti akit érdekel. -
Norbyee #48076 azt a tűzfalas blokkolást hol nézzem meg , mert nem naon értek a gépekhez
-
Töröld a GameGuard könyvtár tartalmát és nézd meg a tűzfalad/routered nem blokkolja-e a GG-t (elvileg nem kellene blokkolnia, de elképzelhető) -
Norbyee #48074 Plz aki tud segíteni az vegyen fel és küldöm a képet MSN
-
Norbyee #48073 sry nemtok képet küldeni valamiért
-
Norbyee #48072 Ezt irja ki amikor belép a game-ba[IMG]D:\Documents and Settings\Laci\Dokumentumok\Képek\Lineage2 ERROR.bmp[/IMG] -
Norbyee #48071 vagy valaki
-
Norbyee #48070 Nah akkor az a problem hogy valami GameGuard update kilépett és próbáljam meg késöbb tehát ezt írja : The GameGuard update was cancelled . Please running again vagy valami ilyesmi PLz segíts Szekijoe -
-
hülye smile