88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• barret
    -1int,+1vit ezt adja...Ez mit jelent magyarul? :P
  • barret
    Hi segitsetek...Az elven mithrill set mit ad pluszba?
    Casting speedet ad? Mert azt fontosnak tartom...
  • Sámán
    Júúúj és mit dobott?????
    Hm... akkor lehet hogy iagzából amit én láttam hogy legyaktak high tököt, az is csak 1 magos volt nem is 50????
  • gPROject
    :((
  • gPROject
    na most gyílkoltam le egy hight
    nemtom, hogy lett olyan, mert csak sima 1 nektáros magot használtam, mégis high lett
  • Sámán
    Egy biztos L2 jelenleg el se indul... Meg még ami ilyenkor szokás GW se meg a többi onlina game se...
  • Sámán
    Nah megnyugtattak hogy holnap reggelig talán megjavul a net -mert mittomén micsinálnak a modemünkkel -megformászzák vagy valami ilyesmi- de ha holnap délig mégse javulna meg hívjam őket újra!
  • gPROject
    talán a 160 éppen zerkelt tökön volt, de ez se rossz szerintem :)

igaz elég nagy difi van 1-1 critical sebzés között
  • gPROject
    lol
    alapból 11-16-ot sebzek
  • Sámán
    Majd ha végre fogok tudni játszani és gyűjtögetni összeállunk és nagytöközünk :D
    Addig mindenki gyűjtögessen ezerrel!!!
    A nagytökök rejtik a jackpotot!!!!
    De azért kicsik se jönnek rosszul! :D
  • phalanx
    wow 160??? én diniz meg szeki csak 1-eket tudunk ütni rajta chrono fegyoval
  • gPROject
    szerintem 3 karival simán szétütnénk :)
    kapna gattacatól egy jó kis zerket és a felére lemenne a defje :)
    aztán meg piff-puff vége is
    jah deadlynek van critikal és patk növelő skillje is :)
  • Sámán
    Én is láttam már hogy egy sps egyedül ütötte szét (Giranban) kb 2-3 ütéssel a high quality tököt -vagyis varázsolta szét...
    Én arra gyanaxom, amit már írtam is, hogy vagy azért mert varázsló karik waepon masteryjükkel, ami minden fegyire jó nagyobbat sebeznek ezekkel is -meg ugye full buff -vagy van erre valami jó kis bug
  • gPROject
    nekem nem lagolt egyszer se

mondtátok, hogy kell 8 ember a high quality tökhöz..
    most láttam spygame-t adenban, egyedül ütötte szét az olyat
    lehet volt sword singer buffje is vagy nemtom
    én kritikállal 160 körül sebzek egy sima tökön(minden 4-5. crit.), nem tudom szétvernék e egy highosat
  • Sámán
    Nem megy L2!!!
    Beléptem, kb 1 perc múlva kivágott, azóta el se indul!

Délelőtt meg olyan szinten lagozott hogy kb 15 perc után, hosszabb távú lelki békém érdekében inkább kiléptem, és mentem vissza alukálni!
  • Szekijoe
    GL
  • xt198
    gl :)
  • Sanca
    Az +8as. De ma kraftolom az elso SoM kraftomat majd:)
  • pharao
    Bocsi: lesz-->lett....
  • pharao
    Hy All!
    Nem lesz rossz a film, csak elfogott az irigyseg a +7-es Acumenes Homunkulus's sword miatt, mert éppen pont ilyenre lenne szükségem :P egyébként meg sztem a video nem akadt visszanézéskor annyira, mint ahogy akció közben gondolom :)
  • Sanca
    Kosz:)
    Jah, kicsit nehez volt elejen 2 fps-el targetelni, nem is tudtam nagyon:)
  • xt198
    szep! :)
    csak gondolom kicsit nehez volt targetelni, mert nagyon akadt a géped video+game egyszerre...
  • Sanca
    Egy kis mass-pvp az sps-emmel, csak 35 mega.
  • xt198
    xD ok
  • Szekijoe
    ok, remélem nem alszok be.
    Ha tudunk, akkor vadászunk pár Doom Knightot. Ha jön Powerkiller akkor megprobáljuk kinyírni nekem egy próbát megér
  • xt198
    :D :)
    Szeki, msn-re gyere majd fel ma (olyan 9-10környékén leszek kb.)
  • Nethyrrea
    tanácsokkal segít :D
  • Szekijoe
    Lol csak nem befizetted magad?
  • Nethyrrea
    másik tanács meg az, hogyha tudod, akkor inkább már 40-en kezdd el csinálni a kveszteket, akkor már felvehetsz C grade cuccot, és ha valaki tud kölcsonadni egy C felszerelést vagy meg tudod venni magad, az sokat segít.

én még anno csak dual revót tudtam venni a pénzembő, és örültem mint majom a farkának ^^
  • Nethyrrea
    ha kell valami majd szólj, nethyrrea nagyi segít :D
  • Szekijoe
    Jah Oreni Chilly is van
    Sőt dioni 14-24es Crafted leatheres mag is van
  • Szekijoe
    Találtam Girani Chilly cobolt a wh-mban. Az ifjú titánoknak ha akarnak ilyet farmolni PM Mcdogles,Megesz,Szoszike,Shaere-nek Ha nincs benn egyik sem akkor elaludtam mint tegnap
  • Szekijoe
    Diniz az illetékes DC ügyben én annyit tudok hogy DC sapka ABG-ben esik a AoE helyen.
  • Sanca
    DC robe fabricoknak mennyi az ara sieghardton meg mely modokon lehet megszerezni?
  • mAilkaEVO3
    hihihi én is bizom benne, de szvsz a potikkal most egy ideig telitett lesz a piac én várnék egy kicsit az eladásukkal mig visszamennek az "eredeti" árukra, mert ugyvettem észre, hogy most eléggé a "béka segge" alatt van most. Azóta megen volr egy kis jónak nevezhető drop :)
  • Sámán
    Nem semmi droppok -Mikulásig remélem összejön top-c cuccaid ára :DDD
  • Sámán
    Még arra gondoltam hogy ugye ezeknek az event fegyiknek is vannak "típusaik"
    Egy íjász-nak bow meg kicsi dagger mastery-je van -de pl egy varázslónak/summónernek/nekrónak/healernek sima waepon masteryje -e miatt pl Szekinek ee-ként biztos nagyobb p-attakja lenne event fegyikkel... :)
  • B@lu
    itt vannak a questek amik neked kellenek, ajanlom hogy vedd fel mind a 3 at egyszerre es ez fontos!

egyszerre tudod oket csinalni parhuzamosan!!

egyszer
    ketszer
  • xt198
    2 enchant armor d
    2 a-crystal
    4 greater swift attack potion
  • Szekijoe
    Grat szép droppok!