88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
-1int,+1vit ezt adja...Ez mit jelent magyarul? :P -
Hi segitsetek...Az elven mithrill set mit ad pluszba?
Casting speedet ad? Mert azt fontosnak tartom... -
Júúúj és mit dobott?????
Hm... akkor lehet hogy iagzából amit én láttam hogy legyaktak high tököt, az is csak 1 magos volt nem is 50????

-
:(( -
na most gyílkoltam le egy hight
nemtom, hogy lett olyan, mert csak sima 1 nektáros magot használtam, mégis high lett
-
Egy biztos L2 jelenleg el se indul... Meg még ami ilyenkor szokás GW se meg a többi onlina game se... -
Nah megnyugtattak hogy holnap reggelig talán megjavul a net -mert mittomén micsinálnak a modemünkkel -megformászzák vagy valami ilyesmi- de ha holnap délig mégse javulna meg hívjam őket újra! 

-
talán a 160 éppen zerkelt tökön volt, de ez se rossz szerintem :)
igaz elég nagy difi van 1-1 critical sebzés között -
lol 
alapból 11-16-ot sebzek
-
Majd ha végre fogok tudni játszani és gyűjtögetni összeállunk és nagytöközünk :D
Addig mindenki gyűjtögessen ezerrel!!!
A nagytökök rejtik a jackpotot!!!!
De azért kicsik se jönnek rosszul! :D -
wow 160??? én diniz meg szeki csak 1-eket tudunk ütni rajta chrono fegyoval -
szerintem 3 karival simán szétütnénk :)
kapna gattacatól egy jó kis zerket és a felére lemenne a defje :)
aztán meg piff-puff vége is
jah deadlynek van critikal és patk növelő skillje is :) -
Én is láttam már hogy egy sps egyedül ütötte szét (Giranban) kb 2-3 ütéssel a high quality tököt -vagyis varázsolta szét...
Én arra gyanaxom, amit már írtam is, hogy vagy azért mert varázsló karik waepon masteryjükkel, ami minden fegyire jó nagyobbat sebeznek ezekkel is -meg ugye full buff -vagy van erre valami jó kis bug
-
nekem nem lagolt egyszer se
mondtátok, hogy kell 8 ember a high quality tökhöz..
most láttam spygame-t adenban, egyedül ütötte szét az olyat
lehet volt sword singer buffje is vagy nemtom
én kritikállal 160 körül sebzek egy sima tökön(minden 4-5. crit.), nem tudom szétvernék e egy highosat -
Nem megy L2!!! 
Beléptem, kb 1 perc múlva kivágott, azóta el se indul!
Délelőtt meg olyan szinten lagozott hogy kb 15 perc után, hosszabb távú lelki békém érdekében inkább kiléptem, és mentem vissza alukálni!
-
GL -
gl :) -
Sanca #48170 Az +8as. De ma kraftolom az elso SoM kraftomat majd:) -
Bocsi: lesz-->lett....
-
Hy All!
Nem lesz rossz a film, csak elfogott az irigyseg a +7-es Acumenes Homunkulus's sword miatt, mert éppen pont ilyenre lenne szükségem :P egyébként meg sztem a video nem akadt visszanézéskor annyira, mint ahogy akció közben gondolom :)
-
Sanca #48167 Kosz:)
Jah, kicsit nehez volt elejen 2 fps-el targetelni, nem is tudtam nagyon:) -
szep! :)
csak gondolom kicsit nehez volt targetelni, mert nagyon akadt a géped video+game egyszerre... -
Sanca #48165 Egy kis mass-pvp az sps-emmel, csak 35 mega. -
xD ok -
ok, remélem nem alszok be.
Ha tudunk, akkor vadászunk pár Doom Knightot. Ha jön Powerkiller akkor megprobáljuk kinyírni nekem egy próbát megér
-
:D :)
Szeki, msn-re gyere majd fel ma (olyan 9-10környékén leszek kb.) -
tanácsokkal segít :D -
Lol csak nem befizetted magad? -
másik tanács meg az, hogyha tudod, akkor inkább már 40-en kezdd el csinálni a kveszteket, akkor már felvehetsz C grade cuccot, és ha valaki tud kölcsonadni egy C felszerelést vagy meg tudod venni magad, az sokat segít.
én még anno csak dual revót tudtam venni a pénzembő, és örültem mint majom a farkának ^^ -
ha kell valami majd szólj, nethyrrea nagyi segít :D -
Jah Oreni Chilly is van 
Sőt dioni 14-24es Crafted leatheres mag is van
-
Találtam Girani Chilly cobolt a wh-mban. Az ifjú titánoknak ha akarnak ilyet farmolni PM Mcdogles,Megesz,Szoszike,Shaere-nek Ha nincs benn egyik sem akkor elaludtam mint tegnap
-
Diniz az illetékes DC ügyben én annyit tudok hogy DC sapka ABG-ben esik a AoE helyen. -
Sanca #48154 DC robe fabricoknak mennyi az ara sieghardton meg mely modokon lehet megszerezni? -
hihihi én is bizom benne, de szvsz a potikkal most egy ideig telitett lesz a piac én várnék egy kicsit az eladásukkal mig visszamennek az "eredeti" árukra, mert ugyvettem észre, hogy most eléggé a "béka segge" alatt van most. Azóta megen volr egy kis jónak nevezhető drop :)
-
Nem semmi droppok -Mikulásig remélem összejön top-c cuccaid ára :DDD -
Még arra gondoltam hogy ugye ezeknek az event fegyiknek is vannak "típusaik"
Egy íjász-nak bow meg kicsi dagger mastery-je van -de pl egy varázslónak/summónernek/nekrónak/healernek sima waepon masteryje -e miatt pl Szekinek ee-ként biztos nagyobb p-attakja lenne event fegyikkel... :) -
itt vannak a questek amik neked kellenek, ajanlom hogy vedd fel mind a 3 at egyszerre es ez fontos!
egyszerre tudod oket csinalni parhuzamosan!!
egyszer
ketszer
-
2 enchant armor d
2 a-crystal
4 greater swift attack potion -
Grat szép droppok!