88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Sanca ti uraljátok még a 11-12-es Soul cry termelést?
    Nálunk szerintem beszoptunk mert a farmerek állandóan lefarmolják az összes bosst Lillith-tel együtt) iszonyat nehéz 12es soul-t szerezni

Tökből esett már valakinek 10esnél nagyobb? Nekem 9es és 10es volt a legnagyobb eddigPedig szétvertem már vagy 15 saját nagy tököt.
  • Szekijoe
    Ha a main kari 75 akkor egy rövid queszt (néhány mob megölése, nekem az elderrel AL-ben lévő mob leszólózása volt a legnehezebb kb 5 percig öltem a mobot egy 75ös SE és 2 68+os Nuker spammolta rám a healt hogy ne essek hanyatt 3szor szerveztem partyt ölni ezt a mobot és végül azt mondták inkább szólózzam le )
    A végén a megfelelő Grandmasternél tudod váltogatni a sub/main-t mindíg csak az aktuális class skilljeit tudod használni.
  • Malachi
    cső! Lenne egy kérdésem: egy fő kari a subclasses karira hogyan és mennyi idő alatt tud átváltani? Vagy nem is kell átboxolni,hanem egyszerűen egyszerre lehet a 2 class skilljeit használni?
  • Gumbo
    töröld a gameguard könyvtárat, és úgy inditsad el a játékot
  • Sanca
    Vilagos
  • Szekijoe
    Ez az alapár az idegeneknek allyn belül 1a. Csak sajna Zebedee (tőle fut álltalában Alita) elment aludni és Ilu fél órát sem tud várni, nemhogy egy egész napot, hogy átállítassuk 1a-ra.
  • Sanca
    Uhh, gaz:(

Az viszont komoly hogy 1m adenat kert erte alita??
  • pharao
    Gratu a SoM crathoz, a helmeteket meg sajnálom srácok, de ez van!
  • phalanx
    nem a te hibád
  • phalanx
    gratz
    bazze neked minden craft sikerül? egy hete sincs, hogy elb@sztam a nm helmet craftom, ma este meg egy majestic circletet
  • Szekijoe
    Sorry Ilu

• Sanca
    kosz:)

ps.:
    1000 pvp az meg 1 kis ido lesz, foleg hogy majd ha 75 lesz az sps, akkoris a sr-t kell majd jaccanom siegeken:)
  • Cobra.
    Grat, még egy Acumen rá és indulhatsz az 1000. pvp felé
  • Sámán
    Ez azért kicsit többet ér mint egy +4es duál sls
  • GAthersw
    Grat cheater :)
  • Sanca
    Legujabb kraftom

• Sanca
    grat
  • gPROject
    meghaltam, a screenshot később készült
  • Sámán
    Én csak azt csodálom hogy 2.4k hp-val hogy élte túl a 3k körüli sebzést, úgy hogy közbe nagyjából végig stunnolva volt...
    Mindentől függetlenül mégse nyírta ki -onnantól meg hogy egy íjásznak sikerül elszaladni tyrant elől, a tyrantnak nagyjából vége -főleg buffolatlanul
    Persze ha tyrant is előkap egy jóbbféle íjat megint változik a helyzet...
  • Nethyrrea
    whehehe, deathhynder unatkozott? :DD (klántárs)

asszem 68-69 körüli tyrant egyébként
  • Nethyrrea
    szerintem a legjobb magyar link ez az oldal :D

igazából nemtudom hogy van-e valami más magyar fan-oldal, a hivataloson elég kevés magyar tolja, legtöbbje inkább tört szervereken.

legjobb tanácsom az lenne hogy minden angoltudásodat latbavetve próbáld a hivatalos l2 oldalt elolvasni, vagy ha itt valaki épp magyarázós kedvében van, akkor pár szóban úgyis leírja hogy mi is ez. de ha már játszottál MMORPG stílusú játékkal akkor némi fogalmad már lehet. végülis egykutya, csak más bőrrel nagyjából.
  • Sanko
    HI *.*!

Lehet valamilyen alapinfóhoz jutni erről a játékról?

Semmit sem tudok, tudom hiába kérdezek itt bármit is, de egy magyar link csak van?

Köszi
  • Sámán
    Jóvanna ez farm kari, köze nincs a pvp/pk-hoz :DDDDD
    Elméletileg engem sose üt semmi (sokáig) max unijaimat :D
    Doom lájt :D
  • Cobra.
    LOL, 15-ös CON, így elég rádnéznie egy stunolos ellenségnek és már csillagokat látsz
    Egyébként jól nézel ki, milyen ruha ez?
  • Sámán
    * Gattacának és Hóvinak :D
  • Sámán
    Külön köszönet gattacának és hóvinak!!!!
  • Sámán
    Ma megérte eddig játszani nagyon!!! Én első nagy tököm droppjai:
    [/IMG]
    És annak a b-weap scrollnak a következményeként végre van +4es duál sls-em!!!
    [/IMG]
    Jó, csak kicsit világít, de világít! ;)
  • xt198
    wow
  • Sámán
    Aztaaaaa.....
  • Szekijoe
    te is csak kicsi tököt ütsz szét 2ből nem?
    Az 50 nectáros töknek kell több ember!

Gather gyere partyzni este, bemegyünk Martyrba ha van elég ember!
  • Szekijoe
    Nem mondtuk hogy min 3 ember kell? a csörgős crono fegyó mintha többet sebezne rajta De mindenki a poléval nyitja tehát bármeikkel lehet kalapálni csal C3assal nyílik ki
    Jah egy átlagos High quality large pumpkin drop

• Cobra.
    Elvileg Unicorn Elder dobja EV-ben
  • Sámán
    El se hiszem műx L2!!!! :DDD
    Ennek ellenére emktv le lesz mondva :PPPP Most minden más nem műx -de kit érdekel, megyek töközni :DDD
    Sancaaaaa!!!!! Gyereeee te is!!! :D
  • pharao
    Hy!
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a spellhokilerek és necropancserek számára hol esik a Curse Death Link könyv? Megléptem az 52-őt, és semelyik informer sem ír róla érdemlegesset...
    BB
  • Sámán
    Te meg csak gyűjtögess!!! Majd együtt szétcsapjuk őket!!! Amit meg dobnak az mind azé aki ültette! Így a legtisztább :)
  • Sámán
    Bármelyik chrono jó hozzá -és igen, chronókkal is működnek a skillek -feltéve ha adott típushoz illőid vannak :)
    Tök az csak akkor tűnik el ha letelik egy bizonyos idő -attól hogy nem úgy próbálod szétütni ahogy kéne, attól még megmarad -max nem sebződik...
  • GAthersw
    Bármelyik Chrono fegyót lehet hozzá használni? És ha skilleket nyomok vele akkor eltűnik? Citerával simán bezúzom 2 skillből.
  • gPROject
    ehhh...most basztam el 3 nagy tököt :(
    mindig a vége előtt tünt el, amikor már csak 2-3 ütés kellett volna :(
  • Sámán
    Milyen jó kis kari lehetne most szegény Nyuszika :(
    56-os statjairól nem találtam meg a képet -arról is van valahol, de így 46-on is elég kemény volt már szegényke...
    [/IMG]
  • gPROject
    igaz nem pvp volt, csak álltam a wares npc-nél amikor nekem jött, mozdulni nem tudtam 5-10mp volt az egész végig stunolva voltam :(