88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Az a kep egy karikatura(kajanul megjegyeznem hogy a kep sokkal inkabb kozelebb all a valosaghoz mint egy karikaturahoz:D) akarna lenni arrol, amikor az ellenseges szovetseg elfoglalta adent(a szovetsegben abbol a piros madar jelu klanbol van 6, ami mind 1 klannak a subklanja).
  • xt198
    az szopás :D:D:D:

sanca: egyébként mi a fene akar lenni az a sok kis izé bizé a 2. képen a
    #48381 kommentedben?
  • Sanca
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Szekijoe
    Ennyit én is tudok ezért utóbbi időben csak az ellenség pk pontjainak növelésén tudok ügyködni(ha sokan vannak akkor addig futok amíg kifehéredek) De valahogy legalább el kellene érni a 64-66-ot.
    Remélem sikeres aknamunkám ha picit is, de talán hozzájárult, hogy tegnap valameik ellenség elejtett 1 BoP-ot és egy tallum sapit(a barátai ölték le mert piros volt, csak a cucc nem került elő Ahogy tudom rossz helyen ölette meg magát és untagged valaki felmarta a cuccot.)
  • Sanca
    10 lvl nagyon sokat szamit pvp-ben.
  • Sanca
    Ha meg video is erdekel, ajanlom figyelmedbe az itteni #48165 kommentemet, az meg aranylag uj pvp video.
  • Szekijoe
    uh szép kilátások
  • Sanca
    Hat, globalisan nyilvan pvp-hez a MJ light a jobb valasztas, viszont ha elore tudod hogy mondjuk 10bol 7 vagy tobb nuker lesz az ellenfeled(nyilvan kulon-kulon ertem, mer 1xe tokmind1:D) akkor a PL a jobb. Legjobb ha mind2 nalad van, es helyzetnek megfeleloen valtogatod.
  • Sanca
    Hat, nyilvan attol fugg kik ellen:) Nukerek meg archerek ellen nyilvan semmi, a tobbiek ellen(akik nem healerek) meg talan van eselyed, ha szarul jaccak a classukat, healerek ellen meg nyilvan van eselyed jol:D
  • Sanca

• Szekijoe
    Kb 1 órával azután hogy elmentél 2szer haltam ott ^^
    Úgyhogy ha velem akarsz ott partyzni erre készülj Te nem tudsz fehér maradni mint Ilu. Habár szerintem Iluval is tudnátok ott ölni.
  • xt198
    jee 57
    thx szeki
  • Szekijoe
    mj lightban vagy overenchantolt plated leatherben van nagyobb esélyem szerinted? (soul bow/full mj ékszer set)
  • hpzolee #48377
    Hát akkor már 10,8% esélyed van :D:D:DDDD
  • Szekijoe
    61es és kb átlag 7%/hour
  • hpzolee #48375
    60as HE-jal 10% _:F
  • Szekijoe
    Arról amikor hanyattesek a zergtől, minek
  • Szekijoe
    Valaki légyszi írja le a Sin Eater quesztet!

Mert úgy látom a jellememben súlyos változások kezdenek mutatkozni. És megtettem a szükséges lépéseket, az ellenség gyorsabb eliminálására.
    Aktuális túlélési esélyem FG-ben elég kicsi 3-ból 1-szer
    Ez az arány reményeim szerint javulni fog

WTB very cheap EA C!!!!

Sanca légyszi ossz észt! Mekkora esélyem van a 70+osok ellen?
  • hpzolee #48372
    Srácok tegyetek már fel pár pvps screenshot-ot!!! plz ty :D
  • Szekijoe
    Diniz! Megtaláltam az Mj nyaklánc receptet!!!! Ha még mindíg kell, este odaadom.

Valakinek nincs kölcsön ToI BP 11-12-13?

• Baszkurátor
    Helyes.
    Elég ha az amnesia televan szemetelve ;)
  • Cobra.
    +20-assal nem nagyon, de írtak már ide +15-ös fegyverről, és gondolom nem csak 1-2 van az off szervereken (mivel most már cserével viszonylag könnyen meg lehet szerezni a fegyvereket legalábbis topC-ig)
  • aoleon
    (még az előzőhöz)...jajj elrontottam a linket bocs
  • GAthersw
    Nagytakarítás done :)
  • HUNrricane
    Az ördög a részletekben lakozik.

ui: Különben még mindig rosszul írják. :P
  • Sámán
    Te aztán télleg mindenre odafigyelsz!
  • HUNrricane
    Seighardt. Az aláírásodban is rosszul írtad .
  • gPROject
    elmész a .... :P
    carnage nem kell, csak cheapshotos íj kell, mert így tudok skilleket is használni és nincs kedvem pihenni se
  • Sanca
    Na ne. Ha jol emlexem en is voltam archer:)
  • Szekijoe
    Esetleg ha kell, tudok egy carnage bow-t kölcsönadni ^^ tegnap eszembe jutott, hogy van 1 elfekvőben.
  • gPROject
    jaj szegénykém :((
  • Szekijoe
    Nekem sokat számított a zerk és a BTB eddig, most aktuálisan -9con-om van. Neked könnyű bealtatsz mindent ha több mob jön de nekem be kell tankolnom őket!
  • Szekijoe
    Sajna, akkor talán majd diniz Ha elég nagy lesz.
  • Sanca
    Ha jol tudom akkor kulonbozo fegyverek(nem csak top A meg low A-ra gondolok itt) kulonbozo SA-ihoz kulonbozo mennyisegu kristaly kell.
  • Szekijoe
    Sajna nem, mert diniz még kicsi a SoM-hoz
    (Szerintem egyik Sieghardos magyar sem tudja)
    De szerintem ugyan annyi lehet mint a soul bowra a CS vagy a quick recovery Ha szerzek crystályt akkor beírom. (azért ez nem most lesz, zseton nincs rá)
  • Sanca
    Eleg lesz 1 SE, nem kell prophet. Sztem csak a zerk nem eri meg 1 kari boxolasat... Haste2-ot meg potionozod, siman vehetsz tobb 1000et most 5k-er.
    Mellesleg nekem nem lagzik ha 3-boxolok.
  • Sanca
    Tudja vki pontosan hogy SoM Acumen SA-hoz mennyi AA kell?
  • Szekijoe
    Errr pedig de el akartam kerülni, hogy prophet mellett még SE-t is boxoljak
    Ez tényleg gázos lesz. 3 karival már lagzom (legfeljebb akkor kilövöm a BD-t aktuálisan úgyis Slacker)
    Nem baj majd Vipera jön és tölt vagy Tapi
  • Sámán
    50perc azért már jobb mint 30 :)
    Óránként egyszer nem baj ha az ember felszedi a droppjait, kiugrik klotyóra stb :DDDDD
    És 10percen belül akkor is visszajön a mana :)
  • Sanca
    Nem hallottam lvl 11-12 soul cry droprol pumpkinbol.