88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Igazad van. Sajna az én pénzügyi éppen kimerült. De majdnem Mindenem Top és +3 ami kell. Ezért a mindent +3ra a cél. -
Sanca #48429 De mondom. Pvp-nel NEM SZAMIT az hogy +5os vagy +3as a soul bowod. Mert pvp az pvp, azaz mass-pvp, gank, grp-vs-grp, meg siege. 1v1 az nem pvp.
A masik meg hogy legalisan meg senki sem tehetne meg, hogy A-gradet owerenchantol, es ha torik akkor csak vesz 1 ujat, ennyi penzt legalisan max a top-dorfok tudnak osszeszedni.
Mellesleg ha lenne 100%-os kraft, en biztos nem rizikoznek a 60%-al. -
Sanca arra gondolt hogy amennyi esély van az enchantolásra +3 felett az 1általán nem éri meg, hogy annyi % ra annyit pénzt kockáztatol. minthogy 60% on csinalsz 1 fegyot :p -
Ne mondd hogy pvp-nél nem számít! 
Igaz hogy a-s fegyik ára rohamosan zuhan, de még mindig marha drágák -viszont c2-ben még b-s fegyik voltak marha drágák -akkor még b-s fegyiknél tartották idiótának ha valaki rá mert nyomni +4+5+6 stb, most meg mindenki világítos bop(stb)-el rohangál
Ennyi erővel senki ne csináljon 60%-os kraftot, mert az tuti bukás ha nem sikerül -enchantnál legalább a kristály megmarad
Egyébként meg nem árt az izgalom -főleg aki megteheti -ész nélküli enchant valóban egyenes út az anyagi csődhöz!
-
Prof William #48426 Ja az az érzés, amikor a 3-után a negyedik scrollt akarod rányomni a fegyódra... Törik? Nem törik? Borzalom... Ha sikerült.. Hurrá! De jön köv. kérdés... vajon merjem a +5-ösre? Végtelen kör.... -
Sanca #48425 Hat, bow OE dob kb 2% patkot? Es 50% vagy mennyi az esely hogy eltorik a cucc. Namost ha nincs penzed(itt ez azt jelenti hogy nem ebayeltel tobb ezer dollarert), akkor sztem nem kell tul sok esszel rendelkezni ahhoz, hogy rajojjon az ember, hogy ebben a helyzetben nem eri meg OE a rizikot. -
oky körbekérdezek kinek mennyi van szvsz nem lett eladva mert túltengés van a piacon és nincs ára. -
öö igen én is ijesmire jutottam, de Breka-éknál nem találtam meg öket igaz nem másztam fel a domb legtetejére de akkor megnézem ott a tetőn.
Elsőre ugy silabizáltam ki, hogy ha Breka Orc Warriort kapalálom eccercsak megjelenik és akkor puff neki lecsapom :)
De köffke a helpet akkor megmászom a hegyet
-
Elég az is, ha olyan mákos, mint Szeki -

Ki lesz előbb 75/75???
-
huh? Saját készítés +7emi, +4bop, +4kris A soul csak azért nem lett +4es mert nem maradt 3m-em a piros 12es megvásárlása után. Ha maradt volna akkor bepróbáltam volna a +4et mielőtt rárakom a kristályt mivel a +4es boppal 61en jól lehet fejlődni a soullal meg CS nélkül nem lehet farmolni. DE mostmár rajta van a CS a soulon és nagyon király nem fogy a mana! Ezért az overenchant csak a plated leather setemen játszik az úgyis olcsó és nehéz szerezni a fő project az mj light(csak rec és néhány part hiányzik) utána minden ruha/ékszer +3ra utána a bloody orchid +3 ra. Ezekkel szerintem elég sokáig lefoglalom magam. -
Sanca #48419 Miert akarna vki Soul Bowot +4re felnyomni, keptelen vagyok felfogni. Komolyan, ahhoz hogy vki ilyet tegyem, legalabb 20 alatt kene hogy legyen az iq-ja...(felteve persze hogy nem e-bayelt 100000000000000000 adenat) -
Mailka WTB qhp poti ha nem adtátok el még mindet. -
Vagy Shaerével úgyis Craftolnom kell Ass-t és mithril arrowt -
Mailka ha este 5-6körül szólsz alt karival esetleg segítek megkeresni őket. -
Ah mintha ilyen nevű breka orkot láttam volna Girantól északra a legmagasabb platón. Asszem egy ijjász minionos boss vagy minibos mellett. (legalábbis az egyik név nagyon ismerősnek tűnik)
Szerintem akkor van ez a 3 breka fejes elszórva a breka orkok között és meg kell keresni és kinyírni őket a queszhez. -
Sajna szerintem nem javultak az esélyek. Nekem betört 2 bolti D fegyóm +5re. De a soul-t +4re nem mertem felnyomni
.
-
Amióta tökös event tart szrintetek javultak az enchantolási esélyek???
Mindenki világítós fegyikkel rohangál...
Ok hogy marha sok scroll esik -de azért fegyi is kell hozzá
Akinek van türelme ew scrollokat tartogatni szerintem majd c4ben lesz rá kereslet +3ig sima scrollok aztán blessed -ha meg leesik az egész akkor mehet újra +3sima
Kivéve ha 2 hetente lesz hasonló event -bár nem hinném
-
Szerintem a hunter küldiken nem változtattak c1 óta... 
Vagy csak nekem nem tünt fel?
-
Mailka a quest leírásban az áll, hogy a Haka, Jakja és Marka nevű Breka orc warriorokat kell megölnöd. Szeki amit berakott, az a C1-es quest, lehet változtattak rajta, legalábbis én abban nem találtam ilyen feladatot. -
orobee #48410 annyi jjooohírem van hogy még nincsenek klán gondjaim.. -
orobee #48409 áá értem.. :(( akkor még küzdök egy darabig.. -
Ááááá olvasd el a privimet mielőtt folytatod!!!! 

-
orobee #48407 mindenhol regeltem de egyiket sem fogadja el a játék ott az elején :((( -
orobee #48406 persze hogy ingyen -
A fő kérdés ingyen akarsz játszani vagy fizetni is hajlandó vagy a játékért? -
orobee #48404 hello!
én most találtam meg ezt a játékot nagyon kezdo vagyok... felraktam.. update-eltem és amikor belépek kér valami ID-t meg kódot..
már nagyon sok helyen regeltem.. hivatalos oldalon, meg mindenhol.. de egyik acc-omat sem fogadja el a játék.. hol kell regelnem hogy tudjak jáccani?
LÉCCIVES SEGÍTSETEK MERT NAGYON szeretnék jáccani..
MSN: [email protected] léccivess!!! -
Én sajna csak wennyit tudok segíteni.
-
ööö kérhetnénk egy kis segítséget a Song of hunters quest-ben? 
egy részét nem értjük ha tudnátok benne segíteni azt naon megköszönnénk :)
ez lenne az a rész ami nem vili számunkra.
-
Sanca #48401 Jah, visszajottek es toljak. Ezek az arcok most a hZ-ben vannak, ami vegulis most egy 2. sub-clanunk, es a sub-allyban van jelenleg:D -
épp azt néztam videokban hogy flank, cube visszajött l2töbe? és velük mi a helyzet? -
annyi, az exile-s meg üt :D -
Qhp-potik tönkelege, egyéb buff lötyik, meg vészhelyzet esetére bsoe -lemaradt, ezek is legyenek nála!!!!
-
Sanca #48397 :) -

-
Bakker legyen nála egy full mj lájt meg a full plated set, legyen nála soul bow, hozzá nyilak, legyen nála cs-s bop, a-ss, b-ss -De mi a fenét fog csináni ha még ezek mellé esik neki kb 1 db stem????? -
A soul bow CS SA 140 A gemstone 
Meg persze egy red 12
-
Jaja Sirály a cucc 
-
LAtom Szeki hasznalod a BuffTimerem :D -
VENTRILO JELSZO: bazen