88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Köszi :)
  • Szekijoe
    Gratz
  • Sámán
    Első 200 stolen inf ore-mból ez lett...
    Nem olyan nagy szám, de legalább nyertem!
    [/IMG]
  • xt198
    orent? lol. miert?
  • Sanca
    Offon orent a legnehezebb vedeni, adent a legkonnyebb.
  • xt198
    hát igen. mi is siegeltük orent és azt a legkönyebb védeni, egy az h. bentről, de kintről méginkább... (persze a free szerveren nem offon.)
    de sajna nem tudtam menni, nekem tul késő volt az a hajnali 1 így hétfő előtt sry
  • Szekijoe
    Diniz ez a vasárnapi ostrom nagyon Király volt! Sajnálhatod hogy nem voltál.

A trónterembe nem tudtunk bejutni DE a 2. kaput is kinyitottuk sajna elfogyott az idő
    Ha van +1-2 groupunk akkor tutter elsöpörjük őket (kb 13-20szor haltam)
    A zászlónkat 3-4szer verték le de újra felhúztuk. A 2. kapunál nagyon jól tudtak belülről targetelni és iszonyat idő volt betörni
  • Szekijoe
    Később még egy kicsit gázosabb lesz! Ha van a partyban sws akkor partyzás elején meg kell beszélned meiktek hanyadik szintű és annak függvényében nyomni a táncokat(D)/songokat(S) DDDSS DDSSD DSDSD sok variáció van (aki magasabb az nyomja az utolsó buffokat) különben nem lesz elég mana a következő körben.
  • Sámán
    Júúúúúúúj, te téleg nagyon nagyon gyors vagy!
    Hogy csinálod mond???? És midnenki örül ennek vajjon???
  • Gumbo
    megelőztelek
  • Sámán
    Asszem úgy van hogy minden tánchoz egyre több mana kell -ha úgy táncolsz hogy már 2 fenn van több manába kerül mintha üresen csinálnád... c3as szuper újítás...
    Ha makró előbb "rátáncol" mint ahogy lejönne teljesen akkor több manát visz...
  • Gumbo
    ha minél több tánc van fent, annál több manát szed le ha jól tudom. Nincs semmi gond ezzel. Ez van.
  • mAilkaEVO3
    XT lenne egy kérdésem feléd.

Ugyi már van 2 táncom és minnyá' jön a 3. csináltam neki egy makro-t de mikor a 2. táncot elnyomja nem 60 MP-t vesz le hanem 90 körül kipróbáltam, makro nélk. de akkor is de nem mindig. Az esetek 30-40%ában a helyes 60 manat veszi le többi esetben 90-100 között. a sorrend is mind1 azt is kiprószáltam csak azt szeretném megtunni ez nálad is igy van-e vagy sem?
    lécci ha nem nézted még akkor nézd meg :) előre is köszke
  • xt198
    nincs l2j-s lassítás :D
  • Cobra.
    Thx
  • Sámán
    Legyártja azonnal -csak ha kifogy a manája akkor a reg-re kell várni, de maga a kraft az 1 pillanat :)
  • Cobra.
    Lesz egy kérdésem, ne szídjatok nagyon
    Officialon hogy van most a craft? Rögtön legyártja a kívánt itemet a törpe, vagy kell neki idő hozzá?
  • Sanca
    :)
    Nalunk kb 1.8-2m 1 blade.
    Ha csak 60m a bladek, akkor mennyiert aruljak atlag az egesz fegyit?:D
  • gPROject
    Nálunk 60millából még a bladeket se tudnád megvenni.
  • Sámán
    Áh sajna UD-ba ő se tud mozogni -és kb 10-15perc alatt jön vissza a skill -de még nem mértem le sose :)
    De nagyon hasznos ha bezavarod csoportmobok vagy miniboss csapat közé rámegy az összes mob és ud -szerintem így relatíve jobb mint egy vele egyszintű tank -sokkal több hp miatt -persze hate-je nincs -ha lemennek róla a mobok ud közben az gáz :DDD
  • Sámán
    De akkor olyan béna pdefje van :DDD
  • krokk
    üdv
    meg tudja vki mondani hogy hotkey windownak és a system windownak mi a bill kombinációja? mert nekem nem mutatja :( és nemtom hogy kell előhozni:( eddig nem találtam hozzá leírást tegnap óta játszok csak és idegesítő hogy nincs hotkeyem:(
  • pharao
    Ez már cép, csak az a kérdés, hogy a ló tud UD-ben mozogni? Gondolom ez a skill sem 5 másodperc alatt jön vissza...
  • mAilkaEVO3
    Aranyos a "picike"
  • Sanca
    szep.

De ne UD-zd ma be mindig:DD
  • Sámán
    Uníííí!!! :DD
    [/IMG]
  • Sámán
  • Nethyrrea
    "persze hogy ingyen"

lol, oan kis vicces az ürge xDDD
  • Szekijoe
    www.l2wh.com
    Én ezt jobban szeretemHa egyszer jol beállitottam mindent akkor pontosan todom mennyiből jött ki a cucc.
  • phalanx
    www.lineage2.com
  • dragster
    Valaki Adjon 1 linket plz ahol le vannak írva az A-s kraftok,mi kell hozzá stb.
    Előre is köszi.
  • phalanx
    nem olvastam vissza
  • Sámán
  • Sanca
    60%-os kraft bizonyos esetekben megeri, akkor amikor olcso a key konponens meg a recept. Mondjuk 60% meg SoM-nal is megeri, mivel ott nincs 100%, es nalunk kb 130-er adjak a SoM-ot, enmeg 60-bol kihoztam a 60%-os kraftot. Szal ha vki nagy mennyisegbe csinalja(igy ugye egyre inkabb stabilizalodik a 60%), akkor ugy tuti hogy megeri.

Az OE mar sokkal kevesbe eri meg, egyetlen peldat tudnek mondani, ahol az ember nem fizeti ra a gatyajat, es az a homu-OE. Ugyanis egy +(n+1) homu = +n homu * gyok(2), ahol n>3. Ertem ezalatt hogy nagy altalanossagban, mondjuk a +10-es homu ara megegyezik a +9-es araval * 1.4, ami kb megegyezik azzal az esellyel, mintha te magad OE-zned a homut.
  • Szekijoe

REMÉLEM MINDENKI OLVASTA A pm-EKET AMIKET KÜLDTEM!!!!!

• phalanx
    hát szerintem viszont sokkal jobban megéri 60% craftolni mint enchantolni... ahhoz, hogy egy fasza overenchanted fegyod legyen elég sok enchantot kell rárakni és az annyiszor 50%... ha viszont craftolsz csak 1x kell hogy szerencséd legyen és akkor is 60% nem pedig 50...
  • phalanx
    eszméletlen drágák lesznek azok a scollok
  • Sámán
    Amúgy ha nagyon nagy veszteség nélkül akar valaki világítós fegyit és van türelme várja meg c4-et blessed enchant scrollokkal megmarad a szuperfegyi, max a scrollok vesznek el
  • Sámán
    Jó, akkor mondjad!
  • Sámán
    Enchantolás reálisan nézve sohasem érte meg a kockázatot (60% kraft se!)!
    Amolyan szerencsejáték féle -ha bejön nyersz ha nem vesztesz -de ha bejön sokat nyersz -pont azért mert van aki inkább duplán/triplán fizet, de nem meri bevállalni hogy esetleg több fegyit is betörjön -vannak a duál kardok amiknél ugye extra tulajdonság miatt kell +4 -nekem 3 hétig 28 milláért senki sem vitte el duál sls-em -sikerült +4ezni és 42milláért (olcsón!!!!) azonnal elment!
    60%on csinálni fegyót -pláne ilyen marha drága alapanyagokkal sokkal kockázatosabb mint enchantolni egyet -vagyis ha enchantolni hülyeség mert veszteség, akkor 60%os kraft még nagyobb hülyeség mert az totál veszteség!
    Persze ki mire hajt -van aki sima a-s fegyit kraftol 60%-on, mert neki az kell (pl Sanca) és van aki világítos fegyivel akar rohangálni! Egyik se éri meg a kockázatot -készen megvenni biztosabb (de ugye benne van a kisördög az emberben hogy ha ő csinálja vagy sokkla olcsóbban kijön vagy bukik mindent)!
    Huh, na jó abbahagyom a dumálást -megyek jáccani!