88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Le tudná valaki írni a toi bp-k árát is megközelítőleg? Tegnap kiröhögtek amikor árultam. Nem akartam megint szívni vele, ezért talán kicsit magas árat mondtam. Az a baj nem emléxem mennyiért vettem őket. :( -
jahogyja, bocs még korán van, azt nem tudom :D -
Nem az árát kérdezte hanem az Unsealezést... -
hát, attól függ, tallum heavy a legolcsóbb tudtommal, a nightmare+majestic helmet a legdrágább (kb. egy majestic helmetből tudsz venni egy full tallum heavy setet :) -
Mennyibe van egy a-grade armor(gloves, helmet, stb.) unseal? -
mastercarddal fizetek forint alapú kártyáról, szóval passsz :) -
Sanca #48504 L2-ot fizetni visa vagy mastercard a jobb? Meg dollar legyen a default a kartyan vagy euro? -
mint már említettem, igen, sok BDnek van crit sa-s dual kardja és +4 str -4con, de mint mondottam, inkább siegen "túlélőzök" és élni akarok legalább 5percig (2dancetime) a partyt támogatva ezzel. -
unom. nehéz. satöbbi. rf online jobban tetszik, oda fogok menni ha kijön. meg amúgyis rég akartam már egy "scifi" féle mmorpg-t tolni, hátmég amiben saját GUNDAM-om lehet :D -
WTB EA C /50k a
Aktuálisan 24 darabra lenne minimum szükségem! Hogy mennyivel többre az a szerencsémen múlik. (9 cuccból 6 darab betörésig lesz enchantolva) PM itt vagy ingame -
Te nem jössz már vissza? Bazz soha nem érem el a lvl70-es szintedet, hát még a 75-öt.Viszont Te is már biztos lennél 74-75, ha nem hagyod abba. -
-DEX tetkóval csak suhogtatni fogja a kardjait de sokmindent eltalálni nem..... -
Diniz ha Ilu-t sikerül rábeszélni hogy jöjjön tanknak és én elérem a 64et, akkor teljesen mindegy mien dye van tituskán. Mert nekem az kell, hogy este 9kor lemegyünk és hajnal 2-3kor kijövünk csak kell mégegy 62+ DD aki bírja a gyűrődést. -
jaja ennek lenne ertelme
a -4 con nem vesz le annyi hp t, mint amit a dual sls ad viszont a +4 str ad sok p attackot.. ennek ellenere en ugy hallottam hogy a BD k +4 str -4 con, es a haste vagy a crit damage es kardokat valasztottak -
ja ertem
tehat a -pattack az a minus p attackot jelenti
ugy viszont inkabb elmesz a support fele, mert ugyan sok hp d lesz es tudsz enekelni de nem tudsz annyira sebezni
-
Úgy értette, hogy a dex-ből vesz le.(de erről majd lebeszélem) Majd +con-str dye lesz rajta. (csak nincs időm beszerezni a dye-t neki) -
úgy értem a -p.atk = minusz p.atk, tehát +4con -4str -
lehet úgyértette hogy pl hp-s dual és STR tetkó, vagy valami. bár a kettő eléggé kompenzálja egymást. -
a bd az mas
ott van HP s dual kard, de a hp es p attack egyutt nem megy .. vagy ez vagy az
-
en hp-ra fogok menni és -p.atk ra.
csak azért, mert siegen nem fognak 3lövésből lelőni, ami (ha szerencsém van) jelenthet akár 2dancetime-ot is :D -
stunolni nem tudsz vele
ha utlegelni akarsz akkor jo, de nekem volt +4 dex es +4 con tetovalasom is, ami -8 str t jelent, ami kibaszott kicsi p attackot eredmenyez -
a partyzás elején* -
Az IC-s partyaim kb 80-90%ában van bd/sws együtt, esetleg nincs sws DE a táncok/songok sorrendje mindíg fontos kérdés az elején -
ha sws van a partyba persze h. gáz, de általában vagy sws, vagy bd van. siegen van mindkettő, de ott kit érdekel? :D -
C1-ben ahol te játszol az ötlet jó. Nálunk az offon inkább egykezes health SA +shield. -
Gumbo #48485 Én Health SA-s Nightmare sword*SLS-re gondoltam, mert csak 2-vel kisebb az matak, de a patak jovl nagyobb.
Vélemény? -
66-ig gondot fog jelenteni a 3 tánc akkor ha sws is van a partiban. -
pl torpe :P -
en bw robban mentem
hp s aobaval
siegen maradj hatul, mert lelonek
ha akarsz kuzdeni nezz ki egy embert akit nagyon lonek es asszisztalj
ha latsz egy human fightert aki nem tul magas megpribalhatod elszivni az eletet
amugy altathatsz olnyanokat akiket maskepp nem nagyon lehet megallitani, mer taz vicces, lealtatod es had alljon ott, vagy stunolhatod a magusokat de akkor ne keltsd fel oket kb ennyi inkabb support kari siegen mert lassan sebez, kiveve extrem low m defu jatekosok -
igen nálam is így van, néha változik, néha nem, van amikor 120mp-ből eltudom nyomni, van amikor 150körül eszi a 2tánc. egyébként (elvileg) minden egyes táncal 30-40+ mp-t rak rá
tehát: 1. dance 60mp
2. dance 120+30
3. 180+30+40
kb. de 58körül már nem lesz gáz, visszatöltődik a manád, nekem 56on 3dance simán ment -
Gumbo #48480 Diniz: Tudnál vmi tanácsot adni nekem WC-vel kapcsolatban?
1 pár kérdés csak: Milyen B-s ruha legyen, milyen B-s fegyo?
Ja és valami tuti taktika Siege-re a WC-vel?
Előre is köszi :) -
Jó, ez hülye kérdés volt...
-
Olyat is lehet???? 
Vagy Photoshop?!
-
hianyzik az EDGE tehat o 4 dragon grindert kapott:))) -
-
És ha találok legalább 3 eltérést a két kép között kapok meglepit??? 
-
Nézd figyelmesebben :P -
Gumbo #48473 éljen a photoshop? :D -
Dehát ez ugyanaz amit én csiáltam kép! 

-
Az én első 200 Inf. Orem :P