88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Köszi mindenkinek akkor majd próbálkozom -ha már úgyis doomokat gyakunk nem tart semeddig mindegyikre rányomni :)
Majdcsak összejön -még csak annyi hogy ha esetleg sikeresen használod a soul cry-t azt jelzi valahogy???
Pl ha spoilozol (vagy manor) addig nyomogathatod rá ("use spoil") ameddig ki nem írja hogy siker, utána meg már nem engedi többször ugyanazon a mobon.
Nekem itt csak azt írta ki hogy "use soul crystal" aztán semmi -de akűr 3-4x is rá tudom nyomni a mobokra mielőtt kinyiffanna -esetleg nem vette valaki eddig észre hogy ki kell írnia ha már többször nem engedi? Az mindegy hogy tölt-e utána a kristályon (spoilnál se mindig kékül)
Áh, de végülis mindegy, majd rakosgatom aztán cska lesz valami...
Azt a kb 20-t eldobáltam amit első kőrben vittem magammal 4-5 de max 10 bőven elég egy adag ss-re ahogy nézem
-
Nekem lvl 8-on törögettek be a crystályok még elderként én csináltam magamnak a crystályt (ee ként kb 2 óra volt 1 lvl 10es ha nem tört be)
Hawkeyeként iszonyat nehéz mert prophet buff+BD tánc és tutter a doomknight volt 1 lövés
tehát nem volt időm rányomni ha nem lőttem critikált a doomknightra akkor volt esélyem beleszívni asszem lvl 7en tört be az utolsó kristályom. Csgunss (gradiátor) fél óra alatt csinál 1 lvl10es cristályt ha nem törik be. Jah és ha bárkivel partyban vagy akkor nagyobb eséllyel törik.
-
-
Sanca #48547 Sztem ez meg foleg a fizetos Teonos jatekosok foruma, de mind1:) -
haver
tul sokat probalkoztal a rossz jelszoval ( 5 X) 15 percre blokkoltak az accot
amugy ez itt a fizetos szerverek es azok kozul is a NA server es foleg a sieghardt server forumja
persze Sancat elturjuk! -
megy de elvileg 30% ala kell verni a hp jat es lehet hogy 10-20 mob utan lep 1 szintet
farmer melo -
persze!
nem mondtam hogy ez nincs igy:) -
l2extreme....hah..... -
szeki majd segítesz megcsinálni nekem is olyan IC-s logót a forumba? (ide) -
mi ugy csináltuk szekivel FG_ben, hogy a doom knightokat fogtam, rányomtam a kristályt, aztán lekalapáltuk. tökmind1 mikor nyomod rá, vagy sikerül vagy nem, vagy nem ír semmit, nekem lvl3-as a kristályom :D -
Sanca #48540 Nem tom, nekemse ment. Vegul megvettem lvl10-est 500k-er:D -
Gumbo #48539 ajánlanám a piros kék feliratot. -
Ha jól tudom közvetlenül a mob halála előtt kell rányomni a soul crystalt. Próbáld Harit Lizardman-eken, ha ott se megy, akkor nem tudom. -
Áh, csak írni tud, olvasni nem...
-
Nem tudja valaki hogy lehet soul cry-t tölteni nem nukerrel???
Próbálkoztam hogy a mob több mint fél hp-ját levertük unival aztán rányomtam -vagy 1-2 ütéssel a mob vége előtt -de csak failed...
Doom knight-okkal meg ilyen mindenféle doom-okkal (warrior, trooper, archer) amiket a küldi is ír. Legalább 50-60 doom izére rányomtam -van amelyikre többször is, de eddig +1-est se sikerült összehozni...
-
ez egy sima regiszt volt/lett volna az oldalon:((....a game be sincs még röffentveÍ:(((( -
Dear ryleh,
Your account on Lineage 2 eXtreme has been locked because someone has tried to log
into the account with the wrong password more than 5 times. You will be able to
attempt to log in again in another 15 minutes.
The person trying to log into your account had the following IP address:
195.228.169.203
Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Use the
link below:
http://www.l2extreme.com/forum/login.php?do=lostpw
All the best,
Lineage 2 eXtreme
és evvel egyszerre ez is mejön......ki érti ezt???ja!!mosmár az oldal sem jön be...."service unavialable"...:(((((
Dear ryleh,
Thanks for registering at Lineage 2 eXtreme! We are glad you have chosen to be a
part of our community and we hope you enjoy your stay.
All the best,
Lineage 2 eXtreme -
Gumbo #48533 Hmmm... Official fizetős? vagy free? Ha Free akkor melyik? Vagy nem is... Nézda fórum tetején azt a szép színes szöveget :) -
sziasztok...pliiiizzz...egy naon láma kérés......
sorozatosan elqrom a bejelentkezést...első lenne azaz aktiválni a logint....
1.válaszlevél megjött..benne a link ho látogassak el odas.és erösitsem meg a regisztet...levél alján ott az általam irt név,ill egy generált sorszám jelszonak....aha....beirom..aztán beszol a lap...."elirtam,mejd 15 perc mulva probálkozzak".....firefox alatt mindezt..mi a gáz????.........thx -
Gumbo #48531 Az íj még mindig sima JÉÉ
-
én is lassítok meg életet szívok és cicám is van, DA>SK
-
hmm... ha full buffban volt a shaere akkor lekiteolhatta, ha o is full buffban lett volna akkor mar nehezeb ba dolga, a shield block es az arrow defense miatt nevetsegesen kicsit sebeznek az ilyaszok a tankokra raadasul a DE tank lassit es eletet sziv meg ienek. -
najó #48528 utobbi kb felévbe nem kovettem a farmolast:) -
eddig hol jártál? már azelőtt is farmolták a raidbossokat hogy kiléptem l2-ből. -
egyébként nagyon csúnyán elintézte a (asszem) lvl70+ darkelf tankot nightmare heavy-ben :) -
Köszi :) -
Neked ne félj! :DD -
Na hozom a szappant és kimossuk azt a csúnya szájacskádat!
-
1. Neki 5 el tobb str je van
2. sokakl jobb ilya
3.igaz neki waarriorja is van
Shaerebol egy kib***ott overpowered HE lesz:)
amit persze csak az en necrom tud uberelni! lathatta xt meg szeki ma delutan az arenaban kurva kemeny! meg csak 56 de allat nagyon. majd teszek be statot en is
-
-
jah, az snipe
kcsit durva statok, az én 65 hawkeyemnak csak 17xx a patkja, igaz csak prophet buffel doom lightban +3bop-pal(-snipe) -
köszi, akkor az nem sok
megnyugodtam -
Pukkka #48518 Snipe-al? =)
Vagy az másnak az ikonja a végén? -
Én is berakom, én így xp-zem partyban.
-
Asszem csuzlee amikor sealolta a DC light set-ét kb 850k AA ból sealota a full setet(de a sajátomra nem emlékszem mert darabonként csináltam és mindegy volt hogy mennyibe kerül) -
grat! :) jo statjai vannak -
Gumbo #48514 de kaki :P -
És semmi ud! ;) -
Uníííí :D Közkívánatra csak self/servitor buffokkal :)
[/IMG]
-
najó #48511 egyes "botklánok" mar farmoljak a bossokat:)
[/IMG]
[/IMG]