88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ryleh
    sziasztok
    13 as karival jáccom,dark elf fighter.....ijászatot elönyben részesitem...nos:
    1.:Skillel belelövök..azaz extra találatot érek el,sebzés megvolt,a felbőszült ork rohan rám,mit az állat...nya...erre a karakterem meg áll mint a fax.....szal ujbol rá kell klikkelnem ho végre betámadja normálisan......mindig akkor van ez ha a skillt használva sebzek..utána nem jön rá a kedves,ho fogytatnia kellene a harcot....sajna igy pont a fegyver jelentette elönyt veszitem el..hiszen ha folyamatosan löne(nem igy "diablosan")akkor mire a tag elér engem,kap még vagy 2 öt normálbol,ill kis szerencsével a következő skillt is rá tudom nyomni.......
    Ez bug,vagy ez van...és szokjam meg......hmmm??
    2.:van ééé oan ebben a játékben hogy fegyver csere,de nem az invertoribol,hanem slotbol..???pl:a GW ben gyorsgomb van ha fegyvert akarok válati,akár akcio közben
    Köszi:))))
  • Nethyrrea
    whehehe, vicces ez a hirtelen kétségbeesés hogy nem minden úgy alakult mint ahogy az elkényelmesedett ülepetek várta ^^:DDDDDD
  • Sámán
    Az áldozatokat mindig terepszinű cuccban cserkészem be -sose vesznek észre csak amikor már késő! :DDDD
    [/IMG]
  • Sámán
    Mindig együtt pk-zunk, persze akkor wc ként vagyok 75 :DDDDD
    [/IMG]
  • Sámán
    Végre 75/75 és végülis sr lett a subclassom :DDDD
    [/IMG]
  • mAilkaEVO3
    Már csak a Ruci és a búúc hibádzik de ha azt tudtok megköffönném :)
  • B@lu
    ha ilunak nem kel laz ilyaszara akkor tudok elado doom sisakot kesztyut meg cipŰt :P
  • Hunter of Deer
    THX!
  • Cobra.
    http://lineage.warcry.com/db/view_quest.php?id=419
  • Hunter of Deer
    Hi! Valaki nem tudna adni egy linket vagy esetleg küldeni nekem egy leirást a questekhez?? ha lehetne magyarul lenne a legjobb de az angol sem jönne rosszul! a get a pet questet akarom megcsinálni! amúgy 24es Dark Wizard vagyok!
    THX!!
  • Sámán
    CIB-nél lehet dombornyomott viza is meg master card is -nekünk speciel master card van, gond eddig csak akkor volt vele ha nem volt rajta elég pénz
    CIB-nél még annyi előny van, hogyha nincs egy fillér se a kártyaszámládon, bankon belül akár vasárnap hajnali 3kor is azonnal tudsz rá utalni -mármint azonnal meg is jelenik rajta, nem kell napokat várni :)
  • gPROject
    otp-nél kell kötni electronikus számlacsomagot, ami tartalmaz egy webkártyát(csak egy darab papír a szükséges adatokkal)
    ez a kártya vírtuális mastercard-nak felel meg
    én is ilyet használok

aztán van a cib, náluk is lehet valami hasonlót kötni(cib internet kártya), ez is mastercardnak felel meg
    ez viszont már egy plexi kártya(bár ez lényegtelen)
    öcsém ilyet használ
  • mAilkaEVO3
    Ha jól tudom a másik variáns az OTP-nek aza bizonyos Webkártyája. Ugyto más variáns nincs mint a dombornyomott kártya vagy az OTP-s webkártya, de hanem jól tom javítsatok ki pls.
  • juzosch
    Gondolkozom egy offical account létrehozásán. Meg tudjátok mondani milyen lehetőségek vannak a fizetésre dombornyomott bankkártyával nem rendelkezőknek?(pl moneybookers stb)
  • gPROject
    na jól megszivatott a bankkártya is :(
    délután aktiváltam az accokat, be is léptem velük
    most, hogy újra indítottam a játékot már nem enged be egyikkel sem, azt írja nincs aktiválva :(
    úgy tűnik nem volt elég lóvé a kártyán, pedig ha tudom mentem volna délután a bankba befizetni, de így jól megszivatott
    na majd holnap
  • mAilkaEVO3
    Egy kis segítséget kérnék DOOM alkatrészek árai ügyében elkezdtem körülnézni a piacon B-s ruci ügyében. Leírom mennyiért láttam részeket lécci irjátok meg mi a reális ár érte.
    doom helmet: 4,5M-7M
    doom boots: 3,2-4,5(+3as a 4,5ös)
    doom plate armor: ??

vagy ha vki tud eladót szóljon pls.
  • gPROject
    oké, ha tudsz benne segíteni légyszi írj deadlynek(msn is be lesz kapcsolva)
  • Szekijoe
    Majd az Allyból megkérünk valakit nyugi nekem is kellene
  • gPROject
    Voltak bent a bs-nél páran, de én nem mertem megkérni senkit, hogy unsealezze a cuccaim. :(
  • mAilkaEVO3
    Az faaaXaa:(( megkérdeztem töbieket de mindenki kapja a debuffot szal nincs sajna dusk-os
  • Szekijoe
    A gnosis-t nem nyerték meg a Dusk-osok sem de 1 próbát megér.LF Dusk member
  • gPROject
    a kurva édes...

cuki bentmaradt apostateba, de sajna semmire nem megyek vele :(((8
  • Szekijoe
    Jah szerintem aki Dusk-os az be tud jutni mindenhova most. A Dawn-osok meg nem, de ezt akarom majd letesztelni ha hazaértem.
  • gPROject
    De ez így baromság. Semmi érdeke nincs akkor a dusknak, hogy győzzön, hiszen nekik is kell a blacksmith.
    Nem értem.
  • Szekijoe
    Iszonyat nagy pvp-k várhatóak ha a dawnosok nem tudnak bejutni sehova
  • Szekijoe
    Az én logikám szerint a mostani aktuális helyzet a lineage2.com ról szedett adatokból:
    A Dusk nyerte az avaricét ergó csak a Dusk-ra jelentkezettek tudnak bejutni a necropoliszokba és csak a necropoliszokba(szerintem) "The loser cannot enter the Catacombs and Necropolis." De ha hazaérek többet fogok tudni.
    Ergo nincs blacksmith de ezt le kell ellenőrizni! Ezért keresek DUSK-os magyart. (a tradert lehet campelni a saints-nél a teleporton kívül szokott táborozni, csak ehhez is kellene egy DUSKos aki átváltja a maradék köveimet)
  • gPROject
    most egyáltalán nincs bs vagy csak a duskosoknak van?
  • Szekijoe
    lol neked tutter nincs olyan sok stone-od, hogy rendegegnek nevezhetnéd Szinte semmi veszteség nem ér. Nem úgy mint engem De voltak nagyobb veszteségeim is már ebből is felállok.
    Asszem ilyenkor amikor omlanak a pénzügyi tartalékaim, ilyenkor kell mondani: WTB 11 RED soul(hátha van valakinek)
  • xt198
    rotflpwnzt... elvesztettem most rengeteg olyan green/blue/red izét... gégégégégégé
  • gPROject
    Gnosis és Strife is Duské.
    pedig régebben mindig regeltem itt is ott is
    sshhhhhhhhhhiiiiiiiittttttttttt
  • gPROject
    Nagyon fasza, még jó hogy most vettem dc setet. Így megint nemtom használni legalább 2 hétig.
    nem hiszem el :(
  • Szekijoe
    Jah, ha az információim jók, akkor a DAWN memberek nem tudnak bejutni a catacombákba a DUSKok pedig a Necripoliszokba ezen a héten!!!!!!!!!
  • Szekijoe
    Nah intézkedtem
    Még mindíg kell egy DUSK member sürgősen de már csak 2őt kell klikkelni-e
    De azt jó lenne még ma este
  • Szekijoe
    Eh éreztem én!
    Szerencsére ez most egyik magyart sem rázza meg nagyon.
  • Szekijoe
    MAILKA kérdezd meg a magyarokat akikkel szoktatok lenni!!!
    Ki participálta magát a DUSK-hoz.
    A hét elején kell egy ember(DUSK member), kevés meló (max 1 óra ha lassú a gépe és nem klikkel elég gyorsan akkor 1,5óra költségtérítés és célprémium)
    Megbízható ember kell!
  • Sámán
    Juj télleg, ilyen a hold! Meg engem is csak átkoznak -úgytűnik most nem jött be seal of strife :)
    [/IMG]
  • Szekijoe
    Én tudok cristályt nevelni, ha akarok, kipróbáltam és ment megvan hozzá az akaratom és a türelmem is. Ez tuti jó kereseti lehetőség ha nem lenne elég a pénzem. De nem veszem el mások kereseti lehetőségét Csuzlee volt utoljára nagyon benne a soul crystály bizniszben ő a sorcival és a th-val is nagyon jól tudja nevelni a kristályt, nekem nem érdekem hogy lemenjen a kristály ára. Mondjuk ez az utolsó event keresztbe tett a cristálynevelőknek mert elég sok crystály esett a tökökből. Nekem most csak egy lvl11-es cristáy kellene de hiába csinálnék egy 10eset azzal kitörölhetem.
  • Nethyrrea
    mi a ráknak buffolod túl magad ha tudod hogy egy lövés egy mob akkor :D
  • Szekijoe
    Uh meik Seal fight-ot buktuk el?
    Valaki tesztelje le hogy catakombába vagy necroba nem tududunk lemenni? Vagy buktunk mindent? Akkor ezen a héten nem lesz trader/blacksmith? Mert ahogy nézem én curse-okat kapok az npc-től!!!!
    A hétvégi ostromok így elég finomnak igérkeznek
    Lehet AL-ben fogunk partyzni? Az nekem jó(^.^)
  • Szekijoe
    Asszem nem ír semmit.