88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
sziasztok
13 as karival jáccom,dark elf fighter.....ijászatot elönyben részesitem...nos:
1.:Skillel belelövök..azaz extra találatot érek el,sebzés megvolt,a felbőszült ork rohan rám,mit az állat...nya...erre a karakterem meg áll mint a fax.....szal ujbol rá kell klikkelnem ho végre betámadja normálisan......mindig akkor van ez ha a skillt használva sebzek..utána nem jön rá a kedves,ho fogytatnia kellene a harcot....sajna igy pont a fegyver jelentette elönyt veszitem el..hiszen ha folyamatosan löne(nem igy "diablosan")akkor mire a tag elér engem,kap még vagy 2 öt normálbol,ill kis szerencsével a következő skillt is rá tudom nyomni.......
Ez bug,vagy ez van...és szokjam meg......hmmm??
2.:van ééé oan ebben a játékben hogy fegyver csere,de nem az invertoribol,hanem slotbol..???pl:a GW ben gyorsgomb van ha fegyvert akarok válati,akár akcio közben
Köszi:)))) -
whehehe, vicces ez a hirtelen kétségbeesés hogy nem minden úgy alakult mint ahogy az elkényelmesedett ülepetek várta ^^:DDDDDD -
Az áldozatokat mindig terepszinű cuccban cserkészem be -sose vesznek észre csak amikor már késő! :DDDD
[/IMG]
-
Mindig együtt pk-zunk, persze akkor wc ként vagyok 75 :DDDDD
[/IMG]
-
Végre 75/75 és végülis sr lett a subclassom :DDDD
[/IMG]
-
Már csak a Ruci és a búúc hibádzik de ha azt tudtok megköffönném :) -
ha ilunak nem kel laz ilyaszara akkor tudok elado doom sisakot kesztyut meg cipŰt :P -
THX! -
http://lineage.warcry.com/db/view_quest.php?id=419 -
Hi! Valaki nem tudna adni egy linket vagy esetleg küldeni nekem egy leirást a questekhez?? ha lehetne magyarul lenne a legjobb de az angol sem jönne rosszul! a get a pet questet akarom megcsinálni! amúgy 24es Dark Wizard vagyok!
THX!!

-
CIB-nél lehet dombornyomott viza is meg master card is -nekünk speciel master card van, gond eddig csak akkor volt vele ha nem volt rajta elég pénz 
CIB-nél még annyi előny van, hogyha nincs egy fillér se a kártyaszámládon, bankon belül akár vasárnap hajnali 3kor is azonnal tudsz rá utalni -mármint azonnal meg is jelenik rajta, nem kell napokat várni :) -
otp-nél kell kötni electronikus számlacsomagot, ami tartalmaz egy webkártyát(csak egy darab papír a szükséges adatokkal)
ez a kártya vírtuális mastercard-nak felel meg
én is ilyet használok
aztán van a cib, náluk is lehet valami hasonlót kötni(cib internet kártya), ez is mastercardnak felel meg
ez viszont már egy plexi kártya(bár ez lényegtelen)
öcsém ilyet használ -
Ha jól tudom a másik variáns az OTP-nek aza bizonyos Webkártyája. Ugyto más variáns nincs mint a dombornyomott kártya vagy az OTP-s webkártya, de hanem jól tom javítsatok ki pls. -
juzosch #48577 Gondolkozom egy offical account létrehozásán. Meg tudjátok mondani milyen lehetőségek vannak a fizetésre dombornyomott bankkártyával nem rendelkezőknek?(pl moneybookers stb) -
na jól megszivatott a bankkártya is :(
délután aktiváltam az accokat, be is léptem velük
most, hogy újra indítottam a játékot már nem enged be egyikkel sem, azt írja nincs aktiválva :(
úgy tűnik nem volt elég lóvé a kártyán, pedig ha tudom mentem volna délután a bankba befizetni, de így jól megszivatott
na majd holnap -
Egy kis segítséget kérnék DOOM alkatrészek árai ügyében elkezdtem körülnézni a piacon B-s ruci ügyében. Leírom mennyiért láttam részeket lécci irjátok meg mi a reális ár érte.
doom helmet: 4,5M-7M
doom boots: 3,2-4,5(+3as a 4,5ös)
doom plate armor: ??
vagy ha vki tud eladót szóljon pls. -
oké, ha tudsz benne segíteni légyszi írj deadlynek(msn is be lesz kapcsolva) -
Majd az Allyból megkérünk valakit nyugi nekem is kellene -
Voltak bent a bs-nél páran, de én nem mertem megkérni senkit, hogy unsealezze a cuccaim. :( -
Az faaaXaa:(( megkérdeztem töbieket de mindenki kapja a debuffot szal nincs sajna dusk-os 

-
A gnosis-t nem nyerték meg a Dusk-osok sem de 1 próbát megér.LF Dusk member
-
a kurva édes...
cuki bentmaradt apostateba, de sajna semmire nem megyek vele :(((8 -
Jah szerintem aki Dusk-os az be tud jutni mindenhova most. A Dawn-osok meg nem, de ezt akarom majd letesztelni ha hazaértem. -
De ez így baromság. Semmi érdeke nincs akkor a dusknak, hogy győzzön, hiszen nekik is kell a blacksmith.
Nem értem. -
Iszonyat nagy pvp-k várhatóak ha a dawnosok nem tudnak bejutni sehova
-
Az én logikám szerint a mostani aktuális helyzet a lineage2.com ról szedett adatokból:
A Dusk nyerte az avaricét ergó csak a Dusk-ra jelentkezettek tudnak bejutni a necropoliszokba és csak a necropoliszokba(szerintem) "The loser cannot enter the Catacombs and Necropolis." De ha hazaérek többet fogok tudni.
Ergo nincs blacksmith de ezt le kell ellenőrizni! Ezért keresek DUSK-os magyart. (a tradert lehet campelni a saints-nél a teleporton kívül szokott táborozni, csak ehhez is kellene egy DUSKos aki átváltja a maradék köveimet) -
most egyáltalán nincs bs vagy csak a duskosoknak van? -
lol neked tutter nincs olyan sok stone-od, hogy rendegegnek nevezhetnéd
Szinte semmi veszteség nem ér. Nem úgy mint engem
De voltak nagyobb veszteségeim is már ebből is felállok.
Asszem ilyenkor amikor omlanak a pénzügyi tartalékaim, ilyenkor kell mondani: WTB 11 RED soul
(hátha van valakinek)
-
rotflpwnzt... elvesztettem most rengeteg olyan green/blue/red izét... gégégégégégé -
Gnosis és Strife is Duské.
pedig régebben mindig regeltem itt is ott is
sshhhhhhhhhhiiiiiiiittttttttttt -
Nagyon fasza, még jó hogy most vettem dc setet. Így megint nemtom használni legalább 2 hétig.
nem hiszem el :( -
Jah, ha az információim jók, akkor a DAWN memberek nem tudnak bejutni a catacombákba a DUSKok pedig a Necripoliszokba ezen a héten!!!!!!!!! -
Nah intézkedtem 
Még mindíg kell egy DUSK member sürgősen de már csak 2őt kell klikkelni-e
De azt jó lenne még ma este
-
Eh éreztem én!
Szerencsére ez most egyik magyart sem rázza meg nagyon. -
MAILKA kérdezd meg a magyarokat akikkel szoktatok lenni!!!
Ki participálta magát a DUSK-hoz.
A hét elején kell egy ember(DUSK member), kevés meló (max 1 óra ha lassú a gépe és nem klikkel elég gyorsan akkor 1,5óra költségtérítés és célprémium
)
Megbízható ember kell!
-
Juj télleg, ilyen a hold! Meg engem is csak átkoznak -úgytűnik most nem jött be seal of strife :)
[/IMG]
-
Én tudok cristályt nevelni, ha akarok, kipróbáltam és ment megvan hozzá az akaratom és a türelmem is. Ez tuti jó kereseti lehetőség ha nem lenne elég a pénzem. De nem veszem el mások kereseti lehetőségét Csuzlee volt utoljára nagyon benne a soul crystály bizniszben ő a sorcival és a th-val is nagyon jól tudja nevelni a kristályt, nekem nem érdekem hogy lemenjen a kristály ára. Mondjuk ez az utolsó event keresztbe tett a cristálynevelőknek mert elég sok crystály esett a tökökből. Nekem most csak egy lvl11-es cristáy kellene de hiába csinálnék egy 10eset azzal kitörölhetem. -
mi a ráknak buffolod túl magad ha tudod hogy egy lövés egy mob akkor :D -
Uh meik Seal fight-ot buktuk el?
Valaki tesztelje le hogy catakombába vagy necroba nem tududunk lemenni? Vagy buktunk mindent? Akkor ezen a héten nem lesz trader/blacksmith? Mert ahogy nézem én curse-okat kapok az npc-től!!!!
A hétvégi ostromok így elég finomnak igérkeznek
Lehet AL-ben fogunk partyzni? Az nekem jó(^.^) -
Asszem nem ír semmit.