88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
grats! :D
egyébként ha jól tudom, ezek a izék asszem úgy lesznek hogy subclassodnak is 75nek kell lennie.
ha meg az első kasztod lvl78, a subclassod 75, és mész a hero olimpiára, akkor lehetsz hiró, ha nyersz... (ss nélkül selfbuff fight o.O) -
ez lemaradt :)
-
CÉP-CÉP és gratula, de nem lehetne megnézni a képed is? Mert mi csak egy piros X-et látunk...
BB -
Nem volt eccerű de végre megvan :))
Ez nem jöhetett volna létre ha TI nem vagytok!!!
szal Köffke mindenkinek

-
Ezek gondolom a Nobless vagy Hero classok lesznek, tehát lvl75 (ha jól emlékszem). De ha valki pontosan tudja, javítson ki plz. -
Olvastátok ezeket az új c4-es kasztváltókat???? Ez lvl mennyitől lehet majd??? 
Új petekre is kiváncsi leszek!
Azt írják hogy ez lesz az eddigi legnagyobb kiegészítő
-
nemtom meik szerveren vagy, gondolom szídzshárt. asszem az egyik ic-snek van a másik oldalon egy alt karija, majd megkérdem... -
-
Help kellene! Mammon Blacksmith-hez kellene egy ember, a-grades staffra sa-t rakni. -
jah, de ez szerinted értelmes? semmi extra drop vagy valami...ááá
-
Ránézésre ez is gyűjtögetős lesz! 
Én annyit szűrtem le belőle hogy a mobok dobnak valamiket, amikből kicsi karácsonyfák lesznek, ha ezekből 10-et odaadsz a mikulásnak kapsz egy spec fenyőt, és ha alá állsz hp meg mana reg...
Na jó, tulajdonképpen a tököknél is csak akkor derült ki mit kell csinálni amikor már nagyban tartott az event
-
na egy újabb szar event:
Deck the Halls
During this holiday event, monsters will drop an assortment of special items to make the season bright, such as unique Echo Crystals that play carols. The monsters roaming Aden are also carrying tree branches and ornaments that can be given to the Santa Trainee to create your own small Christmas tree.
Give the Santa Trainee 10 small Christmas trees and he will give you a special Christmas tree, which has a magical effect of increasing health and magic regeneration while under its branches.
The Santa Trainees in the starting villages also give holiday blessings to adventurers who haven't been too naughty this year. These buffs will help you in your hunt for both monsters and presents.
Happy Holidays from Lineage II! -
hát ebből egy mukkot se értek -
Valaki írjon lécci valami jó kis linket ahol minden 60+ küldi le van írva!
Főleg az ilyen gyűjtögetősek érdekelnének
-
"In parties, the Duelist is considered the most powerful non-mystic attacker. In sieges, the Duelist's ability to attack single targets is superb; Duelists specialize in targeting and killing individual characters." -
http://www.lineage2.com/c4_preview/dwarf_maestro.html
asszem érdemes lesz törpivel játszani :D -
Én még sose játszottam pts-en, nem lövöm le magamnak előre a poénokat/új dolgokat 
Inkább farmolok offon s-s cuccokra -persze csak miután összefarmoltam az a-s cuccaimra valót
-
Semiet inkább felhúzom a karimat 70re itt amíg a többiek pts-eznek
-
jaja, és elvileg úgy lesz ha eléred a lvl50et vagy 60körül leszel, kapsz egy ilyen 10x boost-ot, és hirtelen 75ös leszel.
ha van 100.000adenád, lesz belőle 1.000.000
szal durva lesz....
ki milyen karit fog kezdeni pts-en? :) -

-
C4 pts = 2006 jan
-
vagyis spm van 70ezer!!
Ja és THX a választ!! -
Bocsi csak épp nem ugrott be a neve!!
Nem szamítok nagy pénzösszegre!! Nem izgat de legalább fejlődök közben! Igaz nem sok xpt kapok értük mert a nevük már zöld szal kisebb szintűek tőlem! A 27es szintet várom már hogy megkapjam az ujj skilleket!
Van már vagy 70ezer pm az csak eleg lesz hozzájuk :D legalábbis remélem! -
jah, inkább amolyan sakál félék
-
Jah nekem sem ugrott be hogy mit küldetésezik Gludióban hiszen én csak egyedül az Ol mahumosat csináltam
Aztán beugrott, hogy az ugyanaz
De, hogy azokat valaki csak egyszerűen le"farkasozza"
-
Jah, most hogy így mondjátok! Alap küldi volt eleinte! 
Ol mahumokat kell ölni -nem mindegyikük ad küldi tárgyat, asszem nem külön-külön színűekből, hanem egyik afjtából kell egyszerre 100-t leadni -mindegy melyikből, a lényeg hogy 100 legyen -addig a mark of nemtommiig szerintem mindenki eljutott -onnantól én se csináltam tovább
Azért óriási vagyonokra ne számíts, mint reward!
-
Jah dionban(a fighter trainer ház előtti npcnél) csak úgy tudod felvenni az újjat ha gludioban leadtad(és nem vetted fel újra)(és asszem kell a mark of nemtommi is) -
wow emlékszem erre a quesztre 
Abandoned camp elfoglalása a cél. Pénzt ad a quest itemekért de asszem 3 fajta van(nem emlékszem a 3. szinére)
Ha van 100 cucc akkor ad mark of nemtommit és később dionban a főtéren tudsz felvenni másik quesztet amivel dion környéki mobokból lehet queszt itemet szerezni (itt is kapsz mark of valamit és ezután asszem Orenben tudsz valakitől felvenni quesztet)
Lényegében plusz pénzt kapsz, az nem baj ha megvan a mark of nemtommi amit ad mert attól még felveheted ujból a quesztet és leadhatod a medálokat a mark cucc nem veszik el. -
nah tud valaki segíteni? -
Gather stop slacking! Gyere vissza! Állandóan 2-3 IC party van martyrban. -
Különben is neked kellene rábeszélni őket! Te szoktál beszélgetni állandóan táncolás/aszisztálás helyett
. Nekem valahogy sosincs időm beszélgetni ezt nem értem miért? Ma hajnalban is beraktak tankolni nekem 6000 Ass mellett mindíg elmegy 100-150 GHP is
Ha van healer akkor csak 50
-
Antharasz mult hét pénteken lett kinyírva az mxg által. 200 órás respawnal számolva ezen a hétvégén vasárnap lehet számítani arra hogy vissza tér, de szerintem nagyon el leszünk foglalva az ostromokkal és ezért nem hiszem, hogy nekiugrunk. DE azért van egy kicsi esély vasárnap ostrom előtt vagy után, hogy nekiugrunk. -
Jah az igazi karin -
valaki meg tudna nekem mondani hoyg Gludinba amit ad Leopold questet abba mit kell csinalni? mert azt latom hogy 100 farkast kell megolni, azok adnak piros meg kék bigyuszkát de a 2ből kell összesen meglenni a 100nak vagy külön külön??
És mit ad ha megcsinalom??
26os Dark Wizard vagyok! -
ő az "igazi" karin
-
kicsodával? :D -
Karinnal ki játszik? -
és az a rengeteg drop... mmmmm :D
szeki mikor megyunk megolni? uszítsad az ic-seket antarasra! :D -
Elég 30 nuker, 10-20 recharger, néhány ijász. meg némi support és meghal antharasz kb 60-70 ppl elég. -
Kezdj el barátkozni! Soha nem késő