88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    polearm :)
  • juzosch
    Tud valaki a polearmon kívül olyan fegyót, amivel egyszerre több ellenfelet is sebzek?
  • xt198
    ma is menek, nemtom... délkörül ha ráérsz? vagy este
  • mAilkaEVO3
    Drakula oda is
    wazzegh igy jól elhúztok szegény újjjjjoncoktóól:)) de mi most nem az Xp-re megyünk hanem, hogy egy kicsit megszedjüg magunkat. Persze azért XPzgetünk is teljessen nem hanyagoljuk el. Remélem holnap összejön egy Hóvirág, FeketeVipi ÜberGigaMega party
  • mAilkaEVO3
    Sry ma RC Race volt nem voltam de ha mész holnap lehet elnézek veled, remélem elég izmos a confusionom rájuk ^^
  • Sámán
    Nehogy lemaradj! Grat!
  • Cobra.
    Ti gyorsabban fejlődtök offon, mint én anno a 4x free szerveren
  • xt198
    lvl61 ^^
  • Thanus
    Jaa! Vagy azt, hogy azt a bizonyos ini-t honnan tudom letölteni, mert igazából arra lenne leginkább szükségem!
    Előre is köszi (ismét)!
    További kellemes ünnepeket, és mindenkinek nagyon boldog újévet kívánol!
  • Thanus
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
    Valaki meg tudná adni nekem a fontosabb hazai Linkeket a Lineage-hez?
    Megvoltak nekem, de most nagyon kellene, mert igencsak rákaptam a játékra, de a címeket az uccsó windows újratelepítésnél elvesztettem... Sajna ez van.
    Köszi előre is! Bye!
  • Sámán
    Nekem amióta kicsit több a memóriát pakoltunk a gépembe talán ha 1x előfordult ilyesmi, előtte rendszeresen...
  • GamerAdams007
    De nem szokta mindig. Álltalában 3-4 óra után ma este meg 20 percenként! Amúgy szerinted, ha letörlöm a videókódekeket, akkor helyrejön?
  • xt198
    jössz ma gc környékére? hátha esik egykét dolog :D
  • Cobra.
    Ha free szerveren játszol, akkor azért (részletekért menj a free fórumba), ha offon, akkor meg elsőnek csinálj egy full checket, majd ha utána is csinálja, akkor jobb esetben valami codec vagy drivergond, rosszabb esetben hardverhiba.
  • GamerAdams007
    Megtudna mondani valaki miert lep ki egyfolytaba a jatek critical error-ral??? Tök idegesítő! Keresőbe nézegettem, de nem találtam semmi konkrét dolgot erre! HELP PLZ!!!!!!
  • Sámán
    Nem semmi logo
  • Sámán
  • mAilkaEVO3
    náájsz drakula^^ és csini a rucid :)
  • adam99
    Üdv.Szeretném elkezdeni a játékot 1 Orkkal.Az lenne a kérdésem h melyik kaszt ajobb a mágiás vagy a harcos?(és persze melyikből melyik)Előre is köszönöm.
  • narazzino
    ja, ok. nem nagyon értek ezekhez
  • Taptarap
    mert tört szerveren játszol
  • narazzino
    a térképetz miért nem tudom megnézni?(még csak most kezdtem)Hiába kattintok az ikonra a többivel ellentétben a térképnél nem jön be semmi
  • Sámán
    Köszi! :)
  • Sámán
    Köszi! :)
  • Sámán
    Na igen, ez se fog ártani -a summon petek eddig minden partybuffról lemaradtak -a dance-kről meg sws-ek énekeirő is meg pl wc partybuffjairól is -kiváncsi leszek mit fog tudni pl a leendő partykockám :D
  • xt198
    de viszont c4 be lesz olyan dance ami summonorka is hat :D
  • Sámán
    Farmoltam
    Szerintem ha nem játszottam volna annyit farmolós unival (lövöldözik, jó nagyokat, nem nagyon kell mellé ss -és mellesleg az xp-m 90%át megeszi, de csak 1 db D-kristályba kerül) már rég 70közelébe járnék, de 65+ minimum...
    De beszélgettem egy 67+ es-el és mondta hogy jelenleg 2 órája játszik (bs-ben) és 2%, az xp-tős unijával... (az csak 30%-t eszik az xp-ből, viszont marha sok d-kristályba kerül -ahogy nő a skill lvl egyre többe)
    Elvileg c4-ben lesz party unim ami csak 10% xp-t fog kajálni, meg az aoe unim (merrow) ami eddig szintén 30%-t, az is csak 15-t fog
  • Gordis2k
    :) gratu:)
  • xt198
    gratu! :)

(honnan szedtél te össze ennyi pénzt h. dual damád van+majestic setted? helmet nélkül igaz, de akkoris ^^)
  • pharao
    Gratuláció, egy ilyen összeállítás nekem sem ártana
  • Sámán
    Már csak a sapi meg az ékszeret árát kéne előásnom valahonnan
  • Sámán
    Nem rossz, de ez a csipkés zokni....
    [/IMG]
  • barret
    Alakul a kis buffer:) Egesz jol nyomja mar.
  • Sámán
    Van, Csövi!
  • Sámán
    Nem is... Csövit áldogatják...
  • xt198
    majd ha van vki craftos torpe pls... kene torni kristalyt
  • Sámán
    Akkor a dawnok nyerek és Csövit összevissza fogják átkozni ahogy árusítgat!
  • Sámán
    De szép!
  • gPROject
    hehe találtam tradert is :)

itt pedig már teljes tallum setben, conversionos staffal gattaca

• gPROject
    akarom!!kár, hogy hiányzik hozzá kb. 100milla, de ha lenne..

som/bomt 152 matk
    dragon slayer/dual dama/dragon grinder 282patk