88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• neonlaci
    hy all4 ujj vok itt. valaki nem tudna segíteni? próbálnék jáccani de csinálok egy charactert és amikor startra kattintok hogy végre jáchassak elkezdi tölteni a pályát, és mikor betölti kilép critical erorral. azellen lehet valamit tenni? haveromnak ugyanilyen gépe an és simán fut eneki, annyi kül, h. neki radeon 9000-es videokarija van nekem 9200-as. ha tudtok pls írjatok ah van tippje valakinek.
  • pharao
    Hány büntetőpont után jön ki a kis 1-es?
  • Sámán
    Nah mindjá kapjuk a büntetőpontokat...
  • pharao
    Csak azt nem értem, hogyha ez official fórum, akkor mi miért beszélgetünk free dolgokról? [Ala XT198 (Tituska)]
  • pharao
    Most nem szekálásképpen mondom, de a lagg már azért nem olyan nagy, mert mikor mi játszottunk rajta, még 700 online player tolta rajta a kariját, de mostanra ez lefogyott 100-200-ra...
  • Cobra.
    Az a baj, hogy az üzemeltetők semmit nem javítanak maguktól, pedig vannak olyan hibák, amiket egyszerű lenne. A lagot valószínűleg nem lehet eltűntetni L2j-ből, de ami zavaróbb, hogy a kedves fejlesztők néha akkora baromságokat csinálnak, hogy az már fáj.
  • Sámán
    Előbb utóbb biztos jó kis szerver lesz, rengeteget dogoznak rajta folyamatosan -csak győzze kivárni az ember
  • MkEagle
    Az NF sokat javult. Nemrég indult egy Antharas-run... vagy 100-an indultunk, de végülis ebből lejutottunk összesen 15en talán... Na nembaj, hogy nem 25 másodperc volt Antharas, az egyszer biztos... 10 előtt kezdtük és kb fél 12 után egy kicsivel hagytuk abba. De meghalt Amúgy a LAGG se ANNYIRA sok. Bye all
  • Ogrus
    miért törölni nem lehet? shaere meg lassan úgyis nyugdíjas lesz

Bolsog Új évet mindenkinek
  • Sámán
    Neked még van hely az accodon?! :DDD
  • Snau
    Na vegre latom erdemes volt ragni a fuledet.:)Kerem a nevet belevesni az alairasodba/sejtettem hogy azt csinalod mert nem ertelek el mikor mentem szunyalni:D/
    Ha nincs fegyo szolj majd adok v veszek neked ha mar ehnnyit segitettel idaig!
  • Szekijoe
    Huh srácok nem tudjátok kinél van a topD mágusfegyóm?

Felhúztam éjjel egy Human mystic-et 20ra
    Max 2-3 napra kéne vissza, egyenlőre csak 32re akarom felhúzni a fesztiválok miatt, csak akkor ha nem használja senki a fegyót!

• pharao
    Visszasírjuk az NF C1-et!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pharao
    Ehh a raid boss-okról jutott eszembe, egyszer NF gyengébbik napján 6-os party-ban rávetettük magunkat Antharasra... Full buff, mi egymás, aztán meglepetésünkre 25 másodperc alatt már a hátán feküdt....
    Aztán ezt aznap még 6* elismételtük, erre megtudta a rivális klánunk és a karik 2-es hídnál le PK-ztak.... :D
    De ez már a mult...
  • Sámán
    Amikor C3 indult -aztán gyorsan meg is untam -még Szyl (Najó) játszott ott kicsit, de aztán ő is abbahagyta :)
    WildDaw, Nyuszika és Bunny voltak a fő karijaink -Bunny jutott a legtovább 61-ig húzta Szyl, de már csak azért hogy a leszólózott raidbossokból összeszedett cuccokat használni tudja :DDDD
  • pharao
    Remélem a Flash még szabad, de van egy olyan érzésem, hogy már rohangál egy Aden térképén...
  • pharao
    Sámán te mikor voltál NF-en??????
  • Ogrus
    itt is Ogri lenne a spoil törpim nevem de már valaki lenyúlta
  • pharao
    Figyelj, a származás nem szamit, meg akkor is a mi klan torpenk lettel volna, ha cigány lettél volna....
    Egyébként meg annyian voltunk a klánomban, örülj, hogy a nevedet megjegyeztem
  • Gordis2k
    lol logot akarok én is bakker:)
  • Sámán
    Te meg mé nem alszol még???
  • Sámán
    Mindenkinek Ogri nevén akadt meg a szeme -én is emlékszem nf-ről "Ogri huga" feliratú törpire, Giranban űcsörgött mindig -persze hogy az övé volt :DDDDD
  • Ogrus
    ej flashjocó ennyire nem jegyezted meg hogy kaposvári vagyok
  • pharao
    Ja és Ogri el ne felejtsem magamat aláírni: FlashJocó :P
  • pharao
    Egyébként meg GamerAdam007 üzenetére a válaszom egy kicsit megtámogatva szeki állítását: 1. Cruma lvel 3-om és Devil isle is kulcsal nyílik, devilen nincs időzár, csak ha event van max...
    2. a 0,5% egy single pet húzás közben nagyon dúrva, de a C1-es buggal 2 nap sem kell egy 75-ös sárkihoz (tolni kell ám rendessen hozzá). De ha offos vagy, akkor ebben ne reménykedj...
    3. régebben szerverindulásokkor naon nagy pénzeket lehetett vele kaszálni, ha valaki 3*-4* vagy akár többször is megcsinálja a questet, és magas áron eladja a sárkikat. De az olyan szervereken, mint a siegehard, sztem elég sok embernek van, és max az ujjoncok veszik...egyébként meg aki már szenvedett sárkánnyal, az tudja, hogy csak a designt miatt van sok embernek pl.: stryderje, mert hogy harcolni nemsokat fogsz vele, az fix...
    Na így hajnali fél egyre csak ennyi ömlött ki belőlem
    Na Jó8 mindenkinek!!!
  • pharao
    Nezegetem a legfölső üziket, és olvasgatok, addig-addig, míg egy Ogri nevű illető beírásán meg nem akad a szemem... Mondom magam: Ismerős ez a név, nem véletlenül a klánom törpéje volt anno? És lás csodád az RS logó mögött megbújik a kis Pécsi pékünk !!!
    Szia Ogri!!! Örülök, hogy te is itt kötöttél ki...
  • Szekijoe
    1 csak a tolvaj class-ok tudják használni (nekik van rá skilljük: pick lock)
    Ajtót tudnak vele nyitni (2van a szerveren az egyik Cruma 3on a másik asszem a devil islandon de ez nem biztos mert az lehet hogy idönként magától nyílik akkor csak 1 van)
    Meg ládákat(ezekben cuccok vannak) tudnak vele nyitni a tolvajok
    Ládák helye: dion környéke Partizán Hideout, Floran village környéke, heine környéke,

2 az még elég jó xp ha 0,5%ot kap a petnevelés elég nehéz
    3 igen a queszt ismételhető lehet több peted is DE egyszerre csak 1 lehet megidézve
  • GamerAdams007
    Lenne pár kérdésem!

1. Mire jó a Key of Thief??
    2. 50 Spellsinger vagyok, megcsináltam a Little Wing quest-et, es van egy Hatcling of Star-om! Hol tudom jól fejleszteni? Több helyen is voltam, de egy szörnyért alig 0.5%-ot kap!
    3. Ha már egyszer megcsináltam a Little Wing quest-et, akkor megcsinálhatom mégegyszer, hogy 2-3 sárkányom legyen, és eladjam őket? Vagy ha meghal a sárkányom, mert nem tudom 3 percen belül feléleszteni, akkor megcsinálhatom mégegszer azt a küldetést?
  • Ogrus
    nem is értem miért nem cube a klán nevünk
  • Gumbo
    mailka: mekkora kockák vagytok ti? lassa nagyobb leszl offon mint én 4xes szerveren :D Sőt én még előbb is kezdtem ott :Dsok lesz az
  • mAilkaEVO3
    jóhát próbálkozik
  • Gumbo
    de az avicc, hogy ezt az amnesian minimum 2 topicban is beírta
  • Cobra.
    Hát innen aztán végképp nem fognak

Valakinek kellene jelentkeznie moderátornak innen, vagy idecsalni egy moderátort, mert elkellenének a bűntetőpontok
  • Norbu
    Valaki tudna nekem küldeni egy meghívót a Lineage 2 Paradise-re?([email protected]) Nagyon megköszönném mert eddig senki nem küldött :(
  • Snau
    Ha mar volt a tarbar miert ne hasznaljam!Nem akartam venni uj tort csak manaregennel hasznalom es ilyen kis szinten meg tok jo ez is.=>Azert ez ugye off server ahol azert hiaba van penzed nagy karinal benned van a sporolas nem jon itt csak ugy zsakszamra a mani:D
  • Snau
    Csuzlee is van meg+idonkent Tapi.Gather te meg gyere jatszani nem mutogass:D
  • Szekijoe
    Talán Ilu meg Diniz elég régi neked
  • mAilkaEVO3
    séék it béjbi^^
  • Sanca
    Sztem meg vagyunk egyparan regi arcok.
  • GAthersw
    Akkor...