88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    jah jah, asszem az az orcor volt, de nem biztos
  • B@lu
    valszeg 70-74 kozott lehetett az a necro szinten full buffban.. bd ellen (lol) ha criticalt nyom CDL el akkor ertheto, eletszivas vagy death spike nem tud akkroat sebezni

mondjuk.. en is lepkztam egyszer egy tagot az aden siegen 1 eletszivassal a WC vel, 8 k damage volt.. de o nem volt buffolva ez tuti!
  • xt198
    grat diniz, az a 14k-s criticál... hát... mxg-be volt egy necro, aki siegen 1lövésből megölt (5.7k hp+1.3k cp)
    jah és fullbuffban voltam (mágus ellen, ez még oren siegen volt :PP)
  • Padidiver
    Jóvan Sámán a pacid ellen semmi esélyem de vivit még le tom pk-zni
    Klünben is kockába már majdnem megverlek:DDD
  • Kata
  • GAthersw
    Nem vágom...
  • Sámán
    na itt aztán mindenki imádni fog ha rögtön "bemutatással" kezdesz!
  • Padidiver
    Nyah Helo Evrybady!
    Végre feltoltam a képemet ide is ezentúl majd jövök boldogítani titeket is
  • Sámán
  • Nethyrrea
    megnézed a többi mmorpg-t, igen sok hasonlóságot fogsz találni valamelyik másik, régebben kiadott MMORPG-hez képest. interface tekintetében kevés újat lehet már felmutatni.
  • B@lu
    Jujj de kafa!

ű

ez pedig egy critical.. meg ugye lowbie vagyok de alakul

• xt198
    na mikor lesz már c4? aztmondták ebbe a hónapban
  • Sámán
    Amúgy nagyon nagyon kialakulóban van még egyellőre...
  • Gumbo
    de azért valljuk be, eléggé L2 beütése van a jatáknak. EGy csomó dolog tökre hasonló
  • Sámán
    Te jó ég plasztikai műtét? Ennyire?
  • Tufa
    #49086 ;)
  • Kata
    Mármint L3-ról.
  • Kata
    Hello. Bővebb információt meg lehet tudni erről a játékról valahol?
  • Sámán
    Ha valamelyik 35 körüli kari dv bejárata környékén gyak üsse azokat a bazikat!!! Ez a recipe crafted leather tőlük esik és 300kért simán elvittek éjjel 2-t is -legközelebb megpróbálom 400 vagy 500k-ért :DDDD
  • B@lu
    ez az uj SIMS
  • najó
    karmolós darkbébi:D
  • Sámán
    Írd meg nekik, hátha visszarajzolják :DDDD
  • Sámán
    Ja és tiszta L2 fííílingje van -jó, mondjuk hogy L2 tovább fejlesztve -ez a dark elf pl pont úgy előrehajolva fut mint L2-ben -és azért a ruhájának az összhangja is olyan :D Csak hangyányit durvább ha minden felbontás/árnyékok stb maxra van téve :)
    Kár hogy a sok krikszkrakszból nem lehet sokat érteni -meg npc-k is mókásan, kóreaiul dumálnak -már van hangjuk is :DDD
  • GAthersw
    Hát kis fülű elf/darkelf sáxx díp
  • Sámán
    Shaiyla -de ne mondd el senkinek!!!
  • Sámán
    Ez jól láthatóan egy darkelf, ork dual fist-el :DDDD
    L2-ben sokat panaszkodtak hogy nem jó az a nagy hosszú fül -állítólag a kicsi fül sexibb -ezért L3-ban lefaragták :DDD
  • xt198
    osztez mi ez a játék?: :D
  • GAthersw
    És ez milyen fajta karakter? :)
  • najó
    off
    l3 closed alpha:)
    [/IMG]
  • xt198
    NP, majd jösz máskor, talán jobb is hogy nem jöttél. szeki asszem -11% én -5% ilu -4%
    igazándibol nagyonsokan voltak (13klán) és itt látszott meg ki a legkockább (persze h. catalyst+conviction :D) mi 50en voltunk... de ettől függetlenél majdnem másfél órán át tartottuk a várat!!! azért ez durva. szerintem.
  • xt198
    nekem most szilveszterkor nemvolt lehetőségem elmenni, illetve nem is nagyon akartam (nem az l2 miatt) és örülnék ha befejezned a flémelgetésemet, nem így ismertelek meg, nemtom mi a fasz bajod van de abbahagyhatod.
  • Hunter of Deer
    Senki nem csinalta meg meg ezt a questet??
    Pls valaki segitsen!!
  • B@lu
    BUÉK mindenkinek!

újra van netem, itt vagyok:)
  • Hunter of Deer
    Helloka!
    Lenne egy nagy problémám a questemmel! Gladiator akarok lenni 38as warrior vagyok! Belekezdtem a questbe! Megoltem a monstert a vizesesnel swampland mellet, es a ket barlangban levot is! az egyik barlagos utan visszamentem giranba hogy odaajam amit kaptam utan visszamentem kinyirtam a masikat és megint visszamentem giranba de valami raldot emleget en meg asse tudom hogy kiaz!! Szal arra kérnélek titeket hogy aki tud valamit a questrol az segitsen pls egy leirassal ha lehet akkor magyar mert az angolt nem vagom annyira!! Ja es ha jol tudom a quest 3 részre van osztva! 35,37,39 es lvl kell hozzajuk!!

Pls valaki segitsen!!!
    THX!!!
  • Nethyrrea
    spirit.
  • Sámán
    Izé... nem emlékszem... asszem spirit swordok -de majd megkérdezem BlackManta-tól övé a ruci meg a fegyi is -én csak felpróbáltam
  • Gumbo
    milyen kardok ezek?
  • mAilkaEVO3
    BUÉK mégeccer igy 4 óra alvás után^^

Sámi: Csini a ruci
  • Sámán
    Zubei hevy
    [/IMG]
  • Sámán
    Én szegény lelkiszegény....
    Nekem lett volna lehetőségem -de inkább itthon maradtam a házirémemmel (madár) -de majd ha hazajön Szyl aki dolgozott szilveszterkor, meg még dolgozik most is, na majd akkor lesz buli!

Ja és toltam L2-t!