88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    Cooper-től
  • gPROject
    ilyet honnan a sz**ból lehet szerezni:

npc-től max 4xx k-ért lehet venni farkas fegyvert, aminek kb. fele ekkora a patkja
  • Sámán
    Én is!
    Ezért néz ki úgy, mintha senkinek se válaszolna senki!
    De ilyesmikre azokon kívül aki kérdezik télleg senki se kiváncsi...
  • Szekijoe
    Én általában pm-ben szoktam válaszolgatni az ifjú érdeklődőknek
  • Sámán
    Azért nem játszanak még mindig olyan marha sokan offon, és aki érdeklődik csak iránta vagy mostanság kezdi (vagy free-n játszik, de a játékkal kapcsolatba kérdez, nem a szerverekről) rendszerint olyasmiket kérdez ami tök nyilvánvaló annak aki pár éve már tolja, már 50x tuti megkérdezték és lehet hogy már 50x válaszolt is rá, mellesleg free-sek is igencsak elvették annak a pár embernek is a segítőkészségét -nem csoda hogy senki se akar válaszolni semmire...
    De ha valakinek nincs kedve válaszolni ne válaszoljon semmit...
  • Sámán
    De kaptál!
  • Sámán
    49143 (mosmá 49144) hozzászólás -én biztos vagyok benne hogy te is azonnal nekiállnál visszanézni ha lenne kis időd és olyasmit szeretnél tudni amit tuti kérdeztek már korábban...
    Pls csak a free-ről kérdezőket zargasd el innen -különben full fölösleges ez a topic!
  • Hunter of Deer
    Nah a segítőkészség!
    Mintha a saját kérdésem látnám amire nem kaptam választ! Bár már nem is érdekel!
  • Tufa
    ha nincs időd visszaolvasni, hogy lesz időd játszani offon?
  • legolas
    sziasztok! kedves official serveren jatszo emberek segitsege kene att szeretnek terni a free serverol az offic servere mert meguntam a sok bugot sok skill nem mukodik karakterek legyengiteset Szal nem nagyon vagom az angolt es ezert kene segitenetek hogy mint kezdjek jatszani official serveren szoval hol tudok regisztralni hogy kell fizetni a lovet stb tudom biztos le irtatok mar ugyan ilyen lamanak mint en de nincs ra idom hogy enyi hozzaszolast att olvasak leccives tapasztalt jatokosok irjatok le nekem plizz Koszi
  • B@lu
    a srac 75.100 volt es vesztett xp t.. a gm visszaadta neki ugy hogy mintha szintetlepne.. aztan ugymaradt!
  • Gumbo
    és mik a körülmények, amik ezt váltják ki?
  • B@lu
    te errol beszelsz

a BD akot bannoltak is ezert( pedig ezt a tudast a gm tol kapta de rosszra hasznalta)
  • pharao
    Hali all! A videoóval kapcsolatban annyit, hogy nem ez a bishop az elso karakter offon aki ilyet tud...
    Van ( volt ) egy BD is, aki ugyanezzel a szerencses buggal kuszködött, es ugyanigy levideozta :)
    A bug lenyegeben annyi, hogy minden egyes fegyovaltaskor, vagy Action gomb, vagy kulonbozo skillek hasznalatara LV upot lep...
    A szintje nem valtozik, csak max mana+ max HP. Szerencses, aki ilyennel rendelkezik...csak a GM meg ne tudja
  • Szekijoe
    Már jobban vagyok, de még nem gyógyultam meg teljesen csak 1-2 órát tudok folyamatosan farmolniinkább ágyban voltam helyette.
    De majd mától! Mass xp.
  • gPROject
    érdekes
  • Szekijoe
    Halhatatlanság? vagy csak bishop
    http://files.filefront.com/Liri79Bishopwmv/;4557564;;/fileinfo.
  • Sámán
    Már meginn nem volt rajtad semmi ugye???
    Remélem mosmá azért kis gyógyító L2-re el tudsz jönni a fotelodig!
  • xt198
    jobbulast
  • B@lu
    kocce:)
  • B@lu
    ahh jobbulast
  • B@lu
    botolj freen...
  • Cobra.
    Nekem az offal nem is az ára az igazi bajom, hanem a nagyon lassú fejlődés. Bár többen innen gyorsabban fejlődnek offon, mint én egy 4-5x free-n :) Free-t is azért hanyagolom, mert egyedül unalmas, ismerősök meg igen hamar lehagynak szintben. Egy 10-15 szinttel alacsonyabb karakter meg csak útban van a nagyobbaknak.
  • Szekijoe
    A szilveszteri bulimon megfáztam és azóta ágyat nyomom betegen
  • mAilkaEVO3
    drakula ^^
  • B@lu
    Jeee itt a szeki

te meg merre jarkalsz?
  • Szekijoe
    Grat
  • Gordis2k
    Büfétipeket majd adok vivi csak figyelj jól!
  • Gordis2k
    Jo persze tudom én csak az a kérdés van e hobbid és ha más nincs megére ez 80-100 ft-ot naponta. Nem tudom ,hogyan élsz őszintén nem is érdekel én általánoságban irtam ezerszer olvastam már "hát nincs pénzem offra ezért egyenlőre free!" én is ott kezttem csak tudod hiányoznak a magyarok a szervereken sikerült most öszehoznunk egy jó csapatot de kéne még klántag 2000-3000 nem sok szerintem ha napi 80-100 ft félrecsalsz:)
  • Newfronter
    Már nem azért de én még tanulok, és így is ami most van azt nyári munkákkal sikerült elérnem, meg egy kis szülői támogatással, nincs pénzünk ilyenre, albérlet + a többi nem is sorolom meg nem ide tartozik...
  • Sámán
    80ft egy szenyo???? Hova jársz te??? Nálunk 110-nél kezdődnek és akkor az még a legalapabb vajaszsömi 1 szeletke papírvékony sajtival :DDDD
    Jó, amíg suliba jártam valsz nekem se lett volna rá keretem -de mondjuk túl extra gépem se volt :D
  • Gordis2k
    Igen egy egész új világ van benne 3 új vár 30%kal nagyobb a játéktér!

És én nem értem miért olyan sok pénz az a havi 2500 ft ha pl 9800 as radeonja van valakinek? Nem bántó szándékkal de az napi 80 forint lehetetlen hogy ne legyen ennyie valakinek akinek van internete és számitógépe és tudja fizetni az áramot érte? Valaki magyaráza el lehet , valakinek 80 ft sok? Vagy csak nem gondolt ebbe még bele 80 ft egy szenyo a sulibüfében:).
  • Sámán
    Ilyen kritikáloknál meg nagyin high levelnél inkább acumen, aki elsőnek lő az nyert :D
    Elképzelésem sincs mekkorákat sebez kritikál nélkül egy 75-s akármilyen varázsló legjobb varija, top cuccal, bsps-el, de hogy saját magának sincs annyi hp-ja az biztos :DD
  • Newfronter
    Köszönöm szépen a segítséget! :) Ezt sem tudtam...
  • B@lu
    szia

itt a fenti kep alat ttalalsz linkeket a free serverek forumaira, es ott tudnak neked segiteni minden kerdesben
    azert inkabb ok, mert ott regebbi verziok moddolt valtozatai futnak, es teljesen mas mint a hivatalos jatek.
    legyen sok oromod a jatekban, bye!
  • B@lu
    igen csak az a kis + m attack szamit

a formulat valahol a neten lattam par hettel ezelot ttalan a blah vagy orphuson, amikor kerestem a magic power SA rol a forum topicokat .. ott ecsetelte vki hogy mert jobb az acumen SA mint a magic power, es ott volt a keplet
  • Sanca
    Hmm, lvl nem is szamit? Ugy ertem hogy pl 66on u.akkorat sebzek mint 67-en(eltekintve attol a keves +matk-tol amit passivba kapok lvlup-kor)?

Meg van neked ilyen txt-ben mindenfele formula/keplet? Mer elszallt a vinyom es nekem mar nincs.
  • Newfronter
    Szevasztok!
    Nos nekem is megtetszett a játék, igaz csak 1 hete játszom vele, de máris túlmutat a többi játékon, mert magával ragad az egész... lehet függő leszek :D
    Sajnos eredeti szerverre nincs pénz így marad ez, de jó így is.

A Chronicle 3 és 4 között mennyi a különbség, tényleg van újabb "pálya" benne?
  • B@lu
    ok tehat orkor .. nezzuk: +12 es HOMU, lvl 75, +4 int, empower 3, berzerk, dance of mistyc, es ha ehhez meg egy demon set is jott, akkor tutter meghaladta a 2000 m attackot.. talan 2200 vagy tobb is lehetett ebbol adodva sima lovesbol is megolt volna 3 lovessel!!! eleg szar mi?
  • B@lu
    1ebkent ki tudod szamolni a bekapott sebzest egszeruen:

Sebzes = Mattack/Mdef*skill power * 9.1

tehat tetelezzun fel 8 k sebzest kaptal, criticallal, ezert alapbol osztjuk 4 el: 2000 dmg egy 74 es necrotol, akinek buffolva talan 2000 matatckja lehetett a skill powerje 108 az eredmeny szerint a te m defed 980 korul lehetett... ez szerintem realis ha full buffban voltal, ami a song of vardingot is jelenti, ha kevesebb az m defed buffolva, akkor meg nagyobb volt a tamado m attackja.

ez azt jelenti hogy nem a CDL t hasznalta, ha azt tolja akkor valszeg 16-20 K criticalt lo beled ugyanabban a szituacioban, es persze ha kozel 0 hp ja van... kicsi az esely ra siegen!