88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kiserik
    Nem vagyok szakértő a témában, de a legbiztonságosabb ha nem nézel meg megbízhatatlan oldalakat (mert van, hogy már az oldal látogatásánál elkezdi leszedni a progit), nem töltesz le kétes fájlokat és nme telepítesz olyat amiről nem tudod, hogy 100%, hogy megbízható. Amúgy jó tűzfallal megfogható ha jól tudom (elvileg a lopott anyagot el kell küldenie, és az internetes forgalomban ennek meg kell jelennie), de ehhez már egy hozzáértőt kellene megkérdezni.
  • gPROject
    és mivel lehet kisz(ú/ű)rni egy keyloggert?
  • kiserik
    Keyloggerrel azért vigyázzatok. Vannak elég okosak is, és nem csak kimondottan egy adott játékhoz, hanem minden infót küldözgetnek rólad. Pl találkoztam eggyel, az mindent amit beírtál elmentette, 10 percenként csinált shotot, meg még egyéb érdekességek, és kicsi csomagokban küldte a készítőnek.
  • gPROject
    előfordulhat, hogy lefagy a login képernyőnél a c4 pts, akármire is nyom az ember, ha ez történik távolítsátok el az ázsiai nyelvkészletet
  • gPROject
    ha belogol az accoddal biztos nem a kis szintű törpéidet veszi először célba, főleg, hogy a karakterválasztó képernyőnél ott figyel egy elf, majesticben soul bow-val :P
  • gPROject
    hát attól függ az illetőnek milyen szerveren kellenek cuccok :)
    lehet sieghardtos és akkor a teonos accokat nem is bántja :)
  • Sanca
    Ertem.

Mostanaban mivel shopolsz amugy?
  • Sanca
    Hat ha systemet kitorlod ahogy irtam akkor nincs mitol parazni. En mondjuk feltettem azt is, clantarsak mondtak hogy ok is ugy csinaltak, es ha netan keyloggeres, ha scammelik oket gondolom abbahagyjak, es akkor nekem se lenne miert tovabb jaccanom l2-vel, szal akkor meg tok mind1 hogy felteszem-e vagy sem:D
  • Szekijoe
    És akkor valaki ellopja az L2 passomat keyloggerrel?
    24/7-ben shoppingolok a 2 accounttal azonnal észreveszem ha valaki rámlogol. (kivéve ha alszok) 6 carakter whja tele van pakolva különféle cuccokkal tehát vagy lecsupaszítanak DE ahhoz kell kb 4 törpe üres wh-val vagy 2 clánvezér (nem tom pontosan a ClánWH tárolókapacitását)
    DE max a játékomat rontják el és akkor keresek másik gamét
  • gPROject
    én parázok attól is amit Te(?) mutattál lentebb, igaz a systemet töröltem, de nem értek ezekhez a keyloggerekhez
    virus kereső(spyware keresővel) nem találja meg ugye?
  • Sanca
    Nem parazol hogy az keyloggert tartalmaz?
  • jackson21
    sziasztok nem tudjatok hogy van e már olyan informer ami lv 80 ig tudja amobok dropolását???
    ha van honnan lehet leszedni?
  • Szekijoe
    ADSL-em van és nekem sem megy tovább a 0.ptr-nél mindig megszakad. Mivel 40 percenként szakad az update szerverrel a kapcsolat, pont mikorra a 0.ptr-t kb 80%ban leszedi utána kezdi előlről
    De nem gáz én mostmár bittorrentről szedem inkább mert az update szerverről semmit sem haladtam előrre
  • mAilkaEVO3
    Jó neked, nekem bszIQ ápdételni. ugyan az mint Gordinál:( lehet chello-t nem cereti :( :)
    menni megy csak kicsit textura hibás.
  • Gordis2k
    nem updatel ez a genyo megy csak textura hibak vannak sajna nincs pl terkep!!

fene egye meg miert nem pegy tovabb a 0.ptr nel
  • phalanx
    hehe nem is olyan könnyű horgászni mint ahogy azt gondoltam
    minden horogra akadt halacskám eluszott, aztán meg elfogyott a csali

• Smitiz
    Érdeklődnék, hogy ha alapítottam egy klánt, akkor hogy tudok bele embereket felvenni? Le van ez írva valahol? Vagy elmondja valaki nekem?
  • phalanx
    nah még 2-3 óra és kész az update, ti hogy álltok?
  • Sanca
    Ja berakod es megy, csak 1 gyors update kell neki. Ja meg javaslom hogy a system-et ne rakd be.

Es az a rendes angol, az amit a www.lineage2.com -os oldalrol szednel le kozvetettem.
  • Gordis2k
    hat nekem ilyan felemás lett egy csomo dolog texturaja hianyzik sajna!!

de megy es c4 10x es ratekel:)
  • Culram #49209
    Ez krixkraxokkal van, vagy inglisül?
  • Nethyrrea
    l2 még egy toppos gépen is tud szaggatni :D
  • xt198
    nah, olyan link kéne, ahonnan az .RTP fileket lehet leszedni...
  • xt198
    ize, szoval ha ezt letöltöltöm, berakom, akkor menni fog a ptsem? wtf wtf?!
  • Sanca
    http://tokyogirl.org/lineage2/

Ez a rendes pts, ami nekunk kell(mar akit erdekel).
  • Culram #49204
    Ja, meg ha leszeretnéd tölteni a játékot kijelzi hogy mi a minimum és az ajánlott konfiguráció.
  • gPROject
    felrakhatnák a c4-es pts-t egészben a hivlapra, nem értem miért van még a c3-as fent
    azt egyébként tegnap 2 óra alatt leszedtem, jobb lenne egészbe lekapni, update botrányos
    mire az európaiak feltudnak menni addigra az amcsik és kanadaiak már lvl75-nél tartanak
  • gPROject
    15$(2800-3200 forint árfolyamoktól függően), de lehet 4 hónapot is fizetni egyszerre és akkor 1 hónap ingyen van, szóval csak 3 hónapot kell valójában fizetni(45$)
  • pharao
    Sztem videókártya minimum egy 64-128 MB-os Geforce 2, annál alább ne add, mert nem fog futni a game, a ram meg elengedhetetlen követelmény, mivel sztem senki nem szereti képsorozatokból nézni egy 300 fős siege-t...
    A játék meg 1 hónapra 12,99$ magyar forintba átszámolva 2500-3000 Ft...
  • Frosty01
    Hali! mennyiben van 1 hónapra a játék?
  • xt198
    nekem koreai pts kliens van meg... de nem jó természetesen
  • Sanca
    Ha vkinek lejott a pts felrakna vhova a nagyobb file-okat? Pl 0.rtp-9.rtp-ig.
  • Culram #49197
    Én azt mondom ne próbálkozz. Bár a többieknek nem tudom milyen gépe van. Memó kell mert soha nem jucc átt egyik vásoból a másikba GK-val. Nekem évekig töltött. 1GB-val szépen megy.
  • Newfronter
    ATI RAGE 4MB - létezik... a régi sulinkban is olyan volt.
  • GAthersw
    Kötve hiszem, hogy létezik 4MBos Ati videókártya :)
  • phalanx
    4 mb-os kártya??? el se fog indulni...
  •  Evil
    Hi , elfutna-e p4 intel celeron 1,13ghz 256mb ram és 4mb ATI 3D videokartyan a jaték viszonylag szagatás nélkül?
  • jackson21
    sziasztok nem tudjatok hogy van e már olyan informer ami lv 80 ig tudja amobok dropolását???
    ha van honnan lehet leszedni?
  • Sámán
    Akinek esetleg lejött plíííííííííííz derítse már majd ki mi dobja az új party unikornishoz a summon sb-t!!!! Ha láttok es-t új lila unival kérdezzétek meg honnan szedett sb-t!!!!
    Ja meg még ha 3 kockát húz maga után akkor a party kocka sb-t is kérdezzétek meg honnan szedte!!!
    Előre is köszike!!!!
  • Tufa
    Ha leért a kliens, próbáljátok ki hogy megy-e, addig nem erölködök az update-al(nekem sem megy perpill..)