88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Culram #49269 Az gáz!!! Ott minden szaré sokat kell fizetni. És persze megszűnik a juniorom. -
Jah és akit érdekel L2wh.com ismét üzemel -nem tudom meddig de nekem egyellőre megint minden bejön
-
Nakondas raid boss lett? Remélem c4ig elfelejti Velviának azt a néhány kis affért 
Viszont ahogy nézem a droppjai jelentősen túlszárnyalják a szokásos 1 db stem-et, amit ég ráadásul hajlamos elfelejtejni is
Miniboss-ok egyáltalán nem is lesznek
-
klikker #49266 Új magyar szerver: http://klikker.fraggerz.org ;) gyertek jáccaniii! -
mailka mennék én is, ma kicsit belehúzok, "beteg vagyok" ígyhát itthon nyomom, egyelőre lvl22 -
csináltass otp-nél elektronikus számlacsomagot, az tartalmaz egy virtuális webkártyát ami mastercardnak felel meg, azzal tudod fizetni -
Nakondas Raid Boss lett és MASS SLEEP-et hazsnál kicist meglepödtünk ^^ -
Kicsit voltunk Raid-elni a PTS-en ^^ 

[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Hi! En is mennek offre, csak a fizetessel vannak problemaim. Ha van vki OTPnel, sugja mar meg melyik kartyaval csenget. Thx. -
Jaj nekem :D :D
www.lineage2.tx.hu vagy www.lineage.tx.hu
ftp-vel felcsatlakozol, és ott van a ventriló, azt töltsd le (2.1.4-es)
ha nem megy a beállítása pm :) -
Sanko, az első kérdésedre nem tudok válaszolni, a havidíj 15$+meg kell venni 20$-ért a játékot. Botozás elvileg tiltott, gyakorlatilag amíg el nem kapnak és tudják bizonyítani, addig szerencséd van :) Exploit szerintem már nem nagyon van. Wipe legfeljebb a betateszt után volt, érdekes is lenne egy fizetős szerveren törölni a karaktereket egy idő után :) -
csimi #49258 Hi!:o
Elkezdenék jáccani offon de nemtudok fizetni érte lami visa electron karival, vki akinek van normális dombornyomott visája tudna nekem segiteni? Ha igen addolj msnen [email protected] :> Előre is thx. -
Sanca #49257 Igen. Direkt azer csinaljak hogy mindenki a subjat fejlessze, es ne a maint. -
Hi *.*!
a hivatalos serveren:
1. kb hány magyar van? (es klán van-e?)
2. pontosan mennyibe kerül? (játék+havi díj)
3. csalnak-e ott is? (botok stb)
4. volt-e wipe?
thx -
Culram #49255 Próbálta e valaki nem befizetett, de érvényes accal a PTS-t? Kíváncsi lennék rá hogy menne e. Szeretnék jáccani.
Vagy keresek olyan rendes embert aki befizet engem, és én átutalom a pénzt, mert nekem nincsenek lehetőségeim dombornyomott kártyára. -
én is úgy hallottam de az marhaság, vagy majd lvl 76-os emberkék fognak ng cuccban meg lvl 40-es skillekkel rohangálni? nem hiszem. -
Sanca #49253 En ugy hallottam hogy penzt nem boostolnak. Meg sp-t sem. -
PTS-en betört a +4 kukorim +5-re menet
na nem baj boost után úgyis lesz pénz
-
lvl30 elven wizard lfg on pts! pm cuki :)
catacomba/necro is lehet regelve vagyok :) -
Culram #49250 Azt nem hinném hogy bannolt accal menne. -
aoleon #49249 Halli Guys ..Nincs véletlenül valakinek 1 bannolt Acountja???Szivesen kipróbáznám én is a C4-et...Ha valaki tudna segiteni nekem nagyon szépen +köszönném PM-me.... -
winxp-nél: vezérlőpult-->dátum-,idő-,nyelvi és területi beéllítáok-->további nyelvek telepítése, ott lesz egy "kelet-ázsiai nyelvek fájljainak telepítése" rész ott kell a pipát kiiktatni
-
wvwv #49247 tudnatok segiteni mikor elinditom a c4 ptr-t es beirnam a pass om lefagy a game. hallottam olyat hogy le kell szedni az aziai nyelvkeszletet...azt hol kell? 
-
Privi :) -
sziasztok, lenne egy kérdésem, idővel talán több is.
Kngiht:
a Sword Blunt Mastery kiterjed a Dual kardokra?
Olyanom van, hogy Artisan Sword*Elven Sword. Ajándékba kaptam.
Amugy 26-os szinten vagyok.
Köszi.
Másik kérdés:
A barátnőm Elven Wizard. Érdemes neki Unicorn-t idézni? tudtommal az XP-t is vesz le, meg vmi kristály is kell hozzá.
Tényleg olyan kristályt hogy lehet szerezni?
Utsó kérdés.. jelenleg: hogy lehet sok pénzt csinálni:
Pl. vanak ezek a cumók: Animal Bone, meg Thread, meg hasonlók... nem lehet ezeket vhogy jó pénzért eladni?
Köszi a válaszokat, sry, de elég kezdő vok. -
Szóval akkor majd kérem a tigrincsemet :DDD -
Képzeld, ma áthoztam apuéktól! 
Már csak ventrit kéne felrakni...
-
megyünk "Embert" ölni? :DDD -
csinálok neked egy olyat, ha beszerzed a mikrofont
-
hmmmz ez naoooon ariiiii;) 

első dolgom lesz C4-be egy tigrincs beszerzése;) -
Sanca #49239 Kosz az infot. -
Bébi tigrincs!!!!!
-
Gumbo #49237 nekem az tetszi, hogy a tanítóknál ott egy amulett eladó :D -
-
pár kép pts-ről:
non-pvp szerver??
nekem ez a recept "halmozódás" már nagyon hiányzott
nem tudom ez van e c3-ban, én még nem vettem észre
többek között új arrow ikonok is vannak :)
-
Amit csak farmolni lehet az mindig hasznot hoz 
Coinozás nem tudom hogy fog alakulni de biztos nem lesz elhanyagolva, C3ban legalábbis elég pozitívan alakult a dolog, mint minden gyűjtögetős küldi -ezeket biztos fejlesztették -legalábbis nagyon remélem
Végre jövöget pts -eddig ma még csak 1x szakadt meg -de amekkora svunggal halad talán 3 nap múlva kész is lesz...
EW-A scroll... Jah 6.5-7 miláért láttam hogy árulgatják, de ennyiért se túl sokat...
Nem is baj, Ha lett volna már pénzem 4db-ra tuti betöröm duál damát
-
na baze... szedem lefele, talán holnap/esetleg ma tudok már játszani.
mégiscsak BD-t indítok, szoval ha vki majd akar partyzni.. :P -
Gumbo #49232 mi az a create item skill ot nálad? -
Másik jó biznisz amin nem lehet bukni az Ag weap recept készítés(kail coin queszt) Ez szerintem csak C4ig fog menni mert akkor bejönnek a 100%-os receptek, állítólag.
Ah nincs valakinek egy EW A-ja kölcsön? -
Most az MJ ékszeren van a haszon legalábbis szerintem. A saját mj-men kívül kb 2 teljes setet crafoltam mellette kb 10-15 mj jew recit osztottam szét ingyen akinek kellett. Nekem még így is rengeteg zseton jött ebből a quesztből ez mellett a Cg armourokban is jó pénz van szinte ingyen adják el a partokat és majdnem Bg árában lehet eladni a kész set itemeket. Már overenchant miatt betörtem vagy 3 PL setet