88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Culram #49309
    Küldjön valaki egy GameGuardot.

PTS-nél elindul, c3-nál meg ErrorCode=360 meg 610. host file-om üres
  • Culram #49308
    Másnak is volt problémája gameguard upgraddel mert nekem nem akarja uppolni, és nem tudok belépni. Help!!!
  • Culram #49307
    Ahh, akkor köszi ha igy van. Akkor tryingolok belépni C3-ba, de a guard szarakszik ezért reinstall van.

A forumról tobben a Siegharton vannak ugye?
  • Sanca
    Sajnos PTS-en 1 hetes keses van az effele adminisztrativ dolgokkal kapcsolatba. Ugyhogy ha ma lett befizetve az acc, akkor ha minden igaz csak 1 het mulva tudsz jatszani pts-en.
  • Culram #49305
    Nekem nem akar belogolni, mert azt írja hogy rossz a passom az mitől lehet?
    Meg előfizettem és adta a kulcsott. Aztán a kulcs mellett volt egy download, azt nem töltöttem le, mert megvolt korábbról. Upgradeltem, de most nem lép be.
    Ha fel installom a PTS és a Retailt is, azt updatelésnél ugye külön kezeli?
  • xt198
    nah lefexek aludni... ha holnap se lesz jó, törlöm a c4-et azt kész leszarom
  • xt198
    de nem megy, és szétbax az ideg
  • Szekijoe
    17kor fizettem be tehát mennie kell.
  • Ogrus
    remélem a sárki is kap 10% xpt. viszem majd sárikát koloncnak. bár amennyi kaját eszik nem is az xptől fog megnőni, hanem jól meghízik
  • xt198
    Ma jart le az accountom, belett fizetve, c3-on tudok játszani, de ezen a köcsög c4 pts-en (persze most hogy boost volt) nemtudok játszani, mert azt irja hogy your account is usage expired vagy mi a tököm... GG????
  • Frosty01
    újj kaszt? :D
  • Sámán
    Feltéve ha használni akarod a skilljeidet warlordnak mindenképp pole kell! Más fegyikkel nagyon béna (sokkal kisebb patk, főleg magasabb szinten)
    Ha nem tetszik pole jobb ha rögtön más kariba kezdesz -vagy villámgyorsan felnyomod 75re, és rögtön lesz új kasztod
  • Frosty01
    oh köszi, erre nem is gondoltam :D, Gratula
    Egyébként a Warlordnak csak a pole a járható út? :(
  • mAilkaEVO3
    jaj bocsi akartam irni csak kicsit meglepett, hogy 76 lettem^^

csak simán katt rá a kiszemelt részte pl CLAN és tartsd nyomva a bombol es huzd ki ahova akarod:)
  • Frosty01
    senki nem tudja? :(
  • Sámán
    Csíter :DDD
    :DDDDDDDD

Na elindult nekem is, de én csak belekukkantottam -örülök hogy már nincs hely az accomon és tuti nem csinálok új karit -ettől a magyarázástól én 1 perc alatt kikészültem -le is vettem a hangot :DDDD
    Izgi új helyeket nagyon várom, bár kicsit izé hogy nem raktak új "social" akátmiket :D
  • mAilkaEVO3
    öö csak akarom kérezni egy mindekinél igy van aki PTSen van ? :DDDDDDD
  • Sámán
    Köszike, mosmá nem fagy, ki mosmá csak nem indul el :DDD
    Onnantól hogy be kell írni acc+jelszó -na addig mosmá ok :DDD
    Épp áll a szerver?:)
    vagy van más extra is amit nem árt tudni?? :D
  • gPROject
    fent vannak neked is a kelet-ázsiai nyelvek, lentebb írtam, mit kell csinálni
  • Newfronter
    értem
  • Szekijoe
    Kell hozzá egy fizetett off-os acc hogy felmehessen a PTS-re az ember.
  • Newfronter
    Nálatok a PTS 512 MB? Mert lejön és utána hibát ír ki rá. :(
  • Frosty01
    hu szép képek :)
    amit szeretnék megtudni, hogy hogyan lehet különválasztani a chat-ablakot és a másikat ahol az eseményeket irja le? :S
  • Newfronter
    Sziasztok! Amint látom kijött a PTS. Most paraszti logikával ez azt jelenti hogy én is tesztelhetem? (nincs account)
  • Sámán
    Mindegy, még megpróbálom párszor, aztán majd hiolnap jön Szyl és megcsinálja
  • mAilkaEVO3
    nekem nem volt semmi bibi vele. nem lehet, hogy neked is vmi nyelvi csomag probléma lesz?
  • Sámán
    Lejött pts, csináltam utána egy full csekket is, de ahogy bejön a kezdőkép és eltelik kb 5 másodperc kifagy az egész... Nem mintha én olyan nagyon játszani akarnék vele -Szyl is csak holnap jön haza, de azért belepillantottam volna...
    Volt valakinek ilyesmi? És ha igen hogy oldotta meg?
  • mAilkaEVO3
    igen a dioni petmanager a Buffalo-t adja a Coguart Giranban kell felvenni a pet managernél. És ehhez Crafted Daggert kellet szerezni OI Mohum dobja ^^ de én megvettem :) lesz ami lesz alapon :) ha megvan a dagger elküld EG-be 30 Quest itemert nem nehez kuldi
  • gPROject
    ezt honnan lehet szerezni?
    felvettem dionban a petesnélegy küldit de venni kell neki egy tridentet és nem tudom megéri e, ezért nem csinltam
    egyenlőre nincs ennyi fölös pénzem

tök jó dolog még, hogy a cast váltó questeknél is teljes a leírás, tehát pl. mutatja a kék nyilacska hol van a következő npc és hova kell menni
  • Sámán
    C4-ben már haszna is lesz az állatkáknak, nem csak aranyosan mászkálnak melletted? :DDD
    Képzelem a bika mit tudhat :DDDD
    De egy magasabb szintű healer tigrinccsel meg egy tankkal elég jó lehet majd szólózni :)))
    De ez kicsit azért kicseszés a summonerekkel szemben... Nekik egyáltalán semmi támadó skilljük nincs (kivéve necró, de az meg inkább varázsló mint summoner kategória) -csak servitor heal meg buffok -jó állítólag c4-ben summonereknek is lesz olyan állatka ami csak 10% xp-t eszik...
    De ahhoz képest hogy bármelyik dd-nek vagy tanknak mennyiféle támadása van -és lesz mellette egy állandóan fejlődő healer...
    Ami ahogy nézem ugyanúgy ss/sps -gondolom bsps-t is használhat...
  • mAilkaEVO3

töök édeees ^^ és ha megvan idézve az én XP-m 10%át megkapja és nem is kell harcolnija. Mondjuk az 1es P.atk-al necces is lenne ^^
    Jah és ha baj van heal-el. öö igaz, hogy csak 26-HPt de healel ^^
  • mAilkaEVO3
    ööö izé 1000 bocsi télleg nem vettelek écre
  • Culram #49277
    Áháá, sikerült kártyát találni!! Majd megyek jáccani, kereslek majd benneteket. :) Csak upgradelnem kell, de előtte eggy pizzát fizetni a rendszergazdának hogy nyisson nekem portot. :D
  • gPROject
  • gPROject
    dupla klikk rajta és ad valamit, olajat, gemet, ezt-azt amiért az npc-től kapsz valamilyen fisher izé ticketet ami kell a common craft skill és egyéb új skill tanulásához
    jah, ad néha common recit is a hal, vagy party mask design tés ilyesmi hasznos dolgokat még :)
  • gPROject
    elmehetsz a.... ott állok giranba melletted és köszöngetek, Te meg észre se veszel(?) a nagy tömegbe :(
    na mind1, csak örültem, hogy látok egy magyart
  • Gumbo
    a hallal mit lehet kezdeni?
  • mAilkaEVO3
    igen most kicsit változtattak rajta, de ha jobban megnézed csak azt nem irja, hogy az adott itemet milyen arányban dropolja. De ez kit izgat amig meglehet nézni, hogy egy mob mit is droppol^^
  • gPROject
    enchant c4 módra:

horgászat közben előfordul,. hogy megtámad egy nagy csúnya szörny, amit sajnos nem sikerült lekapnom:(:

nagy fejet csinált nekem :(( és dobott csalikat is

• Culram #49270
    Meg most szeretnék jáccani nem két hét múlva. Aki lenne olyan rendes priviben megbeszélhetjük. Tudom nem ismertek meg minden de azért olvasom a fórumot. Egy kicsit jáccottam már offon is, de a fizetés miatt nem ment, mint ahogy most sem. Láma sem vagyok, mert free servereken is jáccottam már, de offon akarok mert elegem volt abból hogy 3 havonta új szerverre kell menni, és az ismert csapat teljesen szétesik. HELP!!!