88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Culram #49349
    akkor ne varjalak, ugye? :)
    edit: megolt egy pok :D
  • najó
    na elszallt a kulfoldi netem:(
    amugy enis majd keresek klant:)a newbie Ceriak:)
  • Gumbo
    sajnos ilyen kaszt nincsa játékban.
  • Culram #49346
    Bocs.
  • Culram #49345
    Bármelyik kaszt tudja hasznalni a ket kezes kardokat (two handed), csak van aki jobban mert van rá skillje. Amint írták az pont nem ember, de mindenképpen harcos legyen az illető :)
  • Frosty01
    Dark Avenger? először talán :) bár az inkább fekete mágiákat használ ha jól tudom... :)
  • Prof William
    Na akkor mi legyek emberként ha kétkezessel akarok nyomulni? (Nem dual. pallos és társai.)
  • Culram #49342
    Én csak most jöttem, de örülnék ha tartoznék valahova. Milyen a klánotok, mik a tervetek a jövőre nézve. Keresem a magyar játékosokat partyzni, dumcsizni, és helpre nekem és viszont.

pm Eneath
  • Gordis2k
    Hella halotam jo valaki ujonckent!!
    szeki gyere be hozzánk majd jól adunk beszt nogradet es meghuzogatjuk:)!! van best minden nograde es d grade!
  • Prof William
    Akkor emberkent mi a legmegfelelőbb???
  • Gumbo
    bár mondjuk az nem ember, hanem ork, de csak a destroyer-nek van hozzá skillje
  • Szekijoe
    Destroyer
  • Prof William
    Sziasztok!

Olyan karaktert akarok (ember) amely két-kezes kardokat használ. Nem dual, hanem két-kezes, mint pl a pallos.
    Mi legyek akkor? Adjátok meg a fejlődési utat.

Előre is kösz.
  • gPROject
    egy sps/healer kombó ellen nem sok esélyem van

már kiabáltam eleget sieghardtos klán után, csak hülyét csinálok magamból
    már ide is írtam napokkal ezelőtt, hogy partyznék és klánt keresek, de semmi reakció nem jött, se itt se játékban
    teljesen felesleges látogatnom ezt a topikot is
  • Szekijoe
    Lépj be a Sieghardos klánba és tudd meg ki az ellenség, pvp közben pedig, soha NE zavarjon hogyha meghalsz!!! kb ennyi a titok rez és üsd amíg mozog
  • Tufa
    A gladiátor nem tank..
  • gPROject
    nekem most elegem lett pts-ből
    annyian farmolnak, hogyha valakihez közelebb megyek már le is pkznak
    minek van az embernek 76-os karija, ha ilyenkor semmit nem tehet
    nevetséges az egész
    hiába aki a rendes szerverén nagy klánba volt az itt is nagy legény, sőt ha lehet még nagyobb
    már tripla hp-s mobokért is 1% körul kapok, nincs kedvem farmolni, befejeztem
  • Szekijoe
    Csak partyt találni nehéz amikor mindenki minél kissebb partyt akar összeállítani.
  • gPROject
    elf tank nagyon jó, c4-ben legjobb lesz
    asszem shield stunt is kap
  • Culram #49330
    És ő azért van egyedül mert nem szeretik a elf tankot? vagy tanknak nem olyan jó mint a gladiator? Vagy miért nem?
    SwS-sel pedig 55 eljutni kész rémálom. De szerintem azokból sincs sok.
  • Szekijoe
    Az sws-t 55 után jobban szeretik mint az elf tankot (1 magas light elf tankról tudtommal 1 van a szerveren aki aktív)
  • xt198
    :D Nemtom magussal milyen subot tudok választani, de reményeim szerint BD leszek, vagy HE/SR/PR
    1hét mulva...
  • Sámán
    Hehe tyrant elf :DD
    Biztos nagyon aranyosan csapkod :D
  • Szekijoe
    Ezt nem értem miért. Nekem a HE subbal az 1x-es raten 40en megvolt minden, 43on megtanultam a fontosakat kb 44re mindent és ez így ment 67ig kb 66és 50%on tanultam meg minden skillt. Hm igaz, hogy 52 felett naponta 2szer lepékáztak de a Clanhall miatt az 1nek számít min 1 szintel lennék nagyobb ha nem veszek részt pvp/pk-ban.
  • gPROject
    muszály voltam delevelezni, hogy legyen sp-m :(
    minél több szintet buktam annál jobban átalakultak a skilljeim ikonjai, nem értem :(

stupid elf(?) lf sieghardt clan
  • Culram #49324
    SwS szoktam lenni, de most ugy gondoltam Templar leszek. Nekem a heavy cuccok tetszenek. Majd eccer esetleg subnak az leszek.

Ja és köszönöm Szeki támogatását.
  • Szekijoe
    Miért nem nukert?
  • phalanx
    (majdenm) mindenki sub classra megy, kaptál hozzá 2 millát + a wh-ban is van pár cucc, a tegnapi nap nagyon jó volt égész nap pvpztük meg raideltünk a sub classokkal én pw-t csináltam, nagyon fasza
  • Szekijoe
    www.l2wh.com
  • jackson21
    sziasztok nem tudjatok hogy van e már olyan informer ami lv 80 ig tudja amobok dropolását???
    ha van honnan lehet leszedni?
  • Szekijoe
    GOGO sub a main karit hanyagold a subnak meg lesz tanulva minden!!!!
  • gPROject
    már csak azt nem tudom 520k SP-ből, hogy tanulok skilleket, 40 alatti skillekel nehezen ölök 70+-os mobokat
  • gPROject
    hopp, nem szóltam semmit, van a városokban Test Server Helper macsek és rögtön megadta a kívánt castot :)
  • gPROject
    a jó kurva....
    elvették az összes questem, pedig már a kasztváltók közepén tartottam :(

• Sámán
    Ha ma sikerül játszanom gyorsan megcsinálom azt a maradék 1.5 szintet a maradék 1db 20alatti karimmal és odaadom a cuccait kezdőtőkének!
    Ezekkel a newbie-s npc-kel meg dumálj mindenképpen! ng ss-t, self buffot, meg ilyesmiket adnak ha új accon a legelső kariddal mész oda hozzájuk!
    Fogadjunk sr leszel!
  • Szekijoe
    A harcos cuccot meg kell keresni.
  • Szekijoe
    Van top Ng mágus cucc kölcsönbe. Írj valami karinevet és mikor vagy benn.
  • Culram #49312
    Na sziasztok, megoldottam a problémám. A siegharton vagyok jelenleg 7-es szintű.
    Elf harcos. Ha valaki arra jár és bent vagyok partyzhatunk. Eneath a karim neve.

Esetleg ha valaki ki tud segíteni egy kis topng cumóval, azt nagyon szívesen venném, csak kölcsönbe kérném.

Mindenkinek jó játékot.
  • xt198
    Köszi az infót. akkor majd talán egy hét múlva. ha nem törlöm le...
    Na mind1... ménem bírják emgcsinálni...
    Mire blépek, már mindenki 2hero subclassa lesz meg noblesse meg mittomen
  • Frosty01
    valamiért nem akaródzik neki "kihúzódni" :C