88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
:(((
én is buktam már nála 12millát, de ez a 40misi dúrva -
NA skacok úgy döntöttem egyszer nem egeszben veszek meg egy fegyót igazán jól sikerült mert egy törpénél 25 ben lehetett gyártani steelt! És mellet egy másiknál 1m ért hát a 3 dik körben mellé klikkeltem 40m ért kraftoltam 40 steelt:( mert sajna saman azzal pont nem ült kint! Frankon leszivattak és elvitték minden pénzem:( :( :(! köszi Craftiare:( -
Gratz
-
nagyon haladtok -
És te befizetted?
-
Csabi, nekem is ez a bajom
-
najó #49423 koszi,akko nekiallok tutira,kesz vagyok a nagy megprobáltato mászkálásra:)
[/IMG]
-
Sanca #49422 Igen, meg kell. Es miutan megcsinaltad mar csak es kizarolag greater dye-ket tehetsz fel. -
najó #49421 koszi -
Ez egy jó kérdés, de szerintem igen, meg kell csinálni a kasztváltást. -
najó #49419 meg kell csinálni a kasztváltót 40nél,hogy feltehessem a greater dyeokat? -
Ty -
Ha már átváltottad scavengerre akkor sajnos nem lehetsz artisan -
Törpém elérte a 20-as szintet és scavenger-t választottam. Kérdésem az, hogy meggondolhatom-e még magam, lehetek valahogy artisian? -
hm a game be van fizetve? -
Csabi015 #49414 regisztráltam egy id-t csak elírtam bocs
-
Csabi015 #49413 Valaki please help
itt van ez a Lineage 2 Chronicle 4
Regisztártal egy ID-t, elindítom a játékot beírom az ID-m és azt írja ki hogy:
"Password does not match this account. Confirm your account information and log in again later." -> ez mi a fenét jelent??? Próbáltam megváltoztattam a jelszóm és ugyan ezt írja ki

vki segítsen már pls
-
matek!
Először is olvas el ezt!
http://arena.upc.hu/lineage2/index.php?page=newsread&nid=112
és töröld ki a GameGuardot.
Aztán nyomhatod. -
10 darab kell belőle és akkor rakja csak rád a symbol maker!
40lvl felett csak greater dye-t tudsz használni!
A mammon trader-től (ameik a "beváltós" héten jelenik meg és Necropoliszokban és kb 30 percenként teleportál az egyikből a másikba) lehet venni AA-ért dye-ket amelyek ugyanannyit adnak mint amennyit elvesznek. -
Smitiz #49410 Hát ahogy elnéztem inkább csökkentő, mint növelő :( kidobott pénz volt... :( -
tetkó (stat növelő/csokkentő) -
Smitiz #49408 Azt meg tudja valaki mondani hogy mi haszna van a dye-oknak? Én balga módon ráköltöttem 60K-t arra hogy vegyek 3 str, 3 dex, 3 con és egy mental str dye-t de nem tudok velük semmit sem csinálni és a bolt is 0ert veszi vissza :( -
Tegnap felmerült, hogy néhányan nem jöttek rá, hogyan lehet mégtöbb zsetont szerezni a PTS-es boostból.
A módszer meg kell kérni mindenkit aki nem szándékozik játszani a PTS-en, hogy húzzon fel egy karit bármekkorára (minden acc-on az első karakter kapja csak a boostot! De állítólag lesz mégegy boost a PTS-en) Az egyik magyar acc-on a karakter lvl 8 ról lett 76-os
már subon van, csak 1-2 click. Az nem gáz ha nem akar vele játszani többet az acc tulajdonosa DE a boostból kapott tápokat át tudja adni a PTS-en játszóknak! Amit biztos örömmel fogadnak
(én lvl 15re 1 óra alatt húztam fel egy karit alapcuccokkal igaz esett NG bsps a quesztből.)
-
Legújabb DirectX-et rakd fel újra, alaplapi driverből is rakd fel a legújabbat, majd a végén a legújabb Catalystot. Ezután töröld az option.ini-t (ha jól emlékszem azt kell kitörölni, ha gond van a videó beállításokkal) -
Culram #49405 Hát ha officialon akarsz játszani akkor www.lineage2.com és ott a my account gombra kattintasz. Bejelentkezel, kifizeted, azt nyomhatod. -
Clive87 #49404 Sziasztok! Van egy kis bajom a játékkal. Miután föltelepítem, a c3-at és el akarom indítani a játékot, kiírja, hogy aktiváljam neki az AGP-t. Leokézom a hibaüzenetetu utána tölt vagy 5 percig,majd belép a játékba. Optoins-ben az istennek sem engedi változtazni a Textura-kat és a felbontást sem. Semmi extra cuccot. Na mondom nem baj rusnya rusnya, de legalább megy... :D Aztán beírom a már regisztrálr account-ot meg a jelszavamat is, és ott kész... Behal a játék... Gondolom valami video kártya baja van... Nem támogatja ATI Radeon9200-at? Frissités megvan, patch megvan... Szóval nem értem... Catalyst-tel megpróbálam felhúzni 4X-es AGP-re a cuccot, de csak ki-bekapcsolt a monitor vagy 2 percig, aztán restart és utána semmi... Ha valaki tud valamit vagy tapasztalt ilyesmit akkor segítsen! Az a furcsa, hogy a c2-vel nem volt ilyen gond, de egy fél évvel ezelőtt még a c3-al se!!! Kiírta, hogy AGP nuku, de utána minden gond nélkül elindult... :( Mostmeg nem... Format c: ??? Mert már azon gondolkodom... :)
Köszi, Clive -
Van ventrim, fenn is leszek ezentúl úgy általában
-sajna a mikim nem akar működni -elképzelésem sincs miért... -Másik gépen működött
Na mindegy, egyellőre ez van...
-
GameGuard könyvtár tartalmát töröld, ha utána se lesz jó, akkor a tűzfalad/routered zavar be. -
matek24 #49401 igen valamilyen GameGuarddal vana probléma.
-
pvp-ben. :D -
A törpe nem jó ijásznak 
A törpék elég kevés skillt kapnak, ezért jönnek ki jobban kevés SP-vel. Íjászoknak meg szintén nem kell sok skillt megtanulniuk, elég a Bow mastery meg az egyéb passzív skillek, armor mastery nélkül. A támadó skillek nélkül is el lehet lenni vele, azokat egyébként is elég ritkán tudja használni a magas manaigény miatt. -
Smitiz #49398 Köszi! Akkor megpróbálom azt! A törpét.... de melyik jó ijjásznak? -
matek! a Game Guardot említi a szövegben? -
Warsmith :) Ha íjjásszal csak a fontosakat tanulod akkor az is jó. -
matek24 #49395 Lenne egy kérdésem:leszedtem a L2-C3 kliensét,és amikor elindítanám,szarozik egy picit,majd kiírja hogy CRITICAL ERROR,mivel a gép szerint nem tud valami féle fájlt betölteni,plz help nagyon fontos lenne
-
Smitiz #49394 Valaki tudja esetleg hogy melyik faj/kaszt igényli a legkevesebb SP-t? Kellene egy klánvezér, akinek nem költeném el az SPjét hogy tudjon fejlődni a klán... :) -
Smitiz #49393 jujj, az még nagyon messze van :)
csak 24es vagyok :)
Azért köszi! -
Hehe micsináltál vele? Ok, várom!
-
És azért azt a kétfejű csirkét se hagyjuk ki! Nekem olyan is kell!!!!
-
Igen ami sokkal aranyosabb mint a sárki;) a kis tigrincs :)))