88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    BÉESZ Csuzlee, Arte!
  • csuzlee
    Koszonom szepen mindenkinek, de nem feletkezzunk meg errol sem:

BOLDOG SZULINAPOT ARTE
  • Szekijoe
    BSZ Csuzlee!
  • Taptarap
    BSZ Csuzlee!!!
  • Szekijoe
    LF speciál crismass tree Szükségem van a karácsonyi hangulatra mert Celion nem lett participálva
  • xt198
    hat igen kb. én a 76os sorcal, ugyanabban a cuccban, godad nal az orcokat (nemtom mik voltak) valami orc... nah azokba ilyen 1600at lőttem, úgy, hogy surrender to fire-t is használtam... ja és 2íjász,1mage+1sws volt a party-ban, 76os prophet buffal. eléggé megszenvedtünk ott a mobokkal. 1-1íjász 2criticált lőtt, én meg 2x1600-at, na úgy meghalt.
  • Sámán
    Jellemző...
    Csináltak egy csomó új helyet "szólóhelyet" és belerakosgattak 5-6x hp-s mobokat -amik ha 1nél több van 100km-es körzetben gondolom mind agrok egymásra, ami nem stunnol az bazi nagyokat lő, healelik egymást, esetleg paralizálnak -eddig kb így néztek ki az "új fejlesztésű" területek...
  • gPROject
    mammon trader c4:

Enchant Armor A : 240,000aa : 480 blank scrolls
    Enchant Armor B : 80,000aa : 160 blank scrolls
    Enchant Armor C : 15,000 aa: 30 blank scrolls
    Enchant Armor D : 6,000 aa : 12 blank scrolls

Enchant Weapon B : 500,000aa : 1000 blank scrolls
    Enchant Weapon C : 110,000aa : 220 blank scrolls
    Enchant Weapon D : 50,000aa : 100 blank scrolls

Gemstone S : 100,000aa
    Gemstone A : 30,000aa

Crystal S : 25,000aa
    Crystal A : 15,000aa

Blessed SoE: 150,000aa
    Blessed Rez Scroll: 400,000aa

Dye (1/1): 42,000aa
    Dye of High Degree (1/1): 60,000aa
    Dye of High Degree (2/2): 72,000aa
    Dye of High Degree (3/3): 108,000aa
    Dye of High Degree (4/4): 174,000aa
  • gPROject
    tele van amúgy a játék m-attack resistes mobokkal
    én pl, dc mage setben, valhallaval bsps-sel lvl76-on nem tudtam sleepelni a konzurokat(?) balzingben sleeping clouddal
    az orcok godardnal sargák-rózsaszinek voltak 2x hp-sok, a kétfejű futómadarukba belekötöttem az is 2x hp-s volt és fehér, de kb. csak 10-12 lövés után volt hajlandó meghalni

igaz én marhára nem értek a spellsingerhez, azt se tudtam mit használjak, hirtelen lvl76 lettem és lett egy rakat skillem, hiába néztem a spellek powerjét, volt amikor nem sebeztem semmit a mobokon
  • gPROject
    néhány mob c4-ből:

Lavasaurus -5x hp - resist physical - resist fire - vulnerable to water and blunt

Scarlet Stakato Noble - 5x hp - resist physical

Scarlet Stakato Walker - 5x hp - resist physical - vulnerable to blunt

Scarlet Stakato Soldier - 5x hp - resist physical - vulnerable to blunt

Assassin Beetle - 5x hp - resist bleed - resist physical - vulnerable to blunt

Tepra Scorpian - 5x hp - resist bleed - resist archer - vulnerable to blunt

Tepra Scarab - 5x hp - resist bleed - resist archer - vulnerable to blunt

Mercenary of Destruction - 5x hp - vulnerable to sacred - resist m.atk - vulnerable to blunt - resist hold

Knight of Destruction - 5x hp - vulnerable to sacred - resist physical - vulnerable to blunt

Necromancer of Destruction - 5x hp - resist physical - resist sleep - resist dark magic

Magma Golem - 5x hp - resist physical - resist fire - vulnerable to water - vulnerable to blunt

Arimanes of Destruction - 5x hp - resist dark magic - resist sleep - resist archer - resist dagger

Lavastone Golem - 5x hp - resist physical - resist fire - vulnerable to water - vulnerable to blunt

Balrog of Destruction - 6x hp - resist dark magic - resist m.atk

Ashuras of Destruction - 6x hp - resist dark magic - resist sleep - resist physical attack

Iblis of Destruction - 6x hp - resist dark magic - resist sleep - resist archer

Elder Lavasaurus - 6x hp - resist physical - resist fire - vulnerable to water - vulnerable to blunt

Lavasillisk - 6x hp

Blazing Ifrit - 6x hp - resist physical - resist fire - vulnerable to water

Magma Drake - 6x hp - resist physical - resist fire - vulnerable to water
  • gPROject
    :(

"A-Unsealed bonus:
    for Majestic Rings: +2 Mdef each Ring, +17 MP each Ring, 430k AA-each unseal
    Majestic Earrings: +3 Mdef each Ear, +25 MP each Ear, 650k AA-each unseal
    Majestic Necklace: +5 Mdef one Neck, +33 MP one Neck, 860k AA-to unseal
    note: no extra bonus for wearing complete set."

"My friend tells me pheonix gives sleep + stun resist."

"Pheonix earring unsealed +22 MP"
  • gPROject
    az enchantolásról már raktam be képet, de itt van még1x:

amint rányomsz a scrollra bejönnek az itemek egy külön ablakban, és ott kell kiválasztani melyikre rakod rá a scrollt, rá is kérdezmajd és le kell okézni, nem elég, ha rányomod
  • gPROject
    még az új questekhez:

vannak a catacombakban/necrokban dimension keeperek, ők azt tudják, hogy a partyt beportálják egy szobába, egy olyan szobába ahol csak ők vannak, viszont nem lehet onnan ki-be mászkálni, aki kijön az viszza már nem megy(asszem így olvastam, majd kijavít aki jobban tudja)

van oda küldi is:

aztán...az összes küldetés még a kasztváltók is teljesen levannak írva, lépésről-lépésre, és a térképen mindig jelöli hova kell menni, ha valkit meg kell keresni(nagyon szuper, lényegesen lerövidítette nekem a kasztváltást)

• gPROject
    9. Miket tud kraftolni a nem krafter kari és miből

dyeokat, party maskot és az új fajta "éxereket"(bross, nyuszifül,az a kalóz izé amivel letakarják a félszemüket :), stb.)
  • xt198
    grat a theca-hoz. egyéként nem úgy törték fel h. sql stb gondolom...
    hanem volt gm menüjük vagy ilyesmi, tudtok cuccokat osztogatni, a +65ezres fegyo abbol meg csak 1, azaz EGY et adott :)
    egyébként azzal a +16os s-grade mage fegyóval buff nélkül, csak bsps-t hasznalva
    76os sorci ->
    1. surrender to fire
    2. Prominance
    általában 3.000 damaget kapott mindenki, egyedul egy orc volt, akire "csak" 2000-et tudtam lőni, mert felvolt neki is nyomva az ékszere ilyen +10-re
  • gPROject
    2. A blacksmit trader mit tud csinálni a Bgrade SA nélküli fegyókkal?

semmit

4. mien quesztek vannak az új helyeken?

felvettem több küldit, de sajnos nem volt alkalmam végigcsinálni egyiket sem
    általában az elején csak npck-hez kellett szaladgálni, ezekkel nem is végeztem
    volt még egy aminél a godard feletti orc camp-ben kellett volna orcokat ölni, 100 item kellett, de sajna ezt sem tudtam befejezni, pedig ennek volt folytatása is, 2 részből állt

8. új petek mien gyorsan fejlődnek? Megszerzésük leírása?

5%-ot vesz el tőled, így fejlődnek, és ha gondban vagy healelnek
    igaz keveset, de azt folyamatosan tudják
    nincs hozzájuk se armor, se weapon, szóvan vigyázni kell rájuk nagyon, mert terület sebzésnél végük azonnal
    a küldik könnyűek, kell szerezni/venni az npc-nek egy d grades fegyvert, aztán le kell ölnio kb. 20db 30 körüli mobot és kész
  • gPROject
    1. Hogyan is kell pecázni, és lehet-e pecázni a catacombák lejáratának vizében?
    van 3 skill a pecázáshoz, adenáért tudod őket megtanulni/megvenni
    1. amivel bedobsz, a 2. amivel berántasz és van egy 3. amivel húzni tudsz
    ez utóbbi akkor kell amikor a hal körkörösen úszkál vagy valami ilyesmi
    van minden gradehez peca bot, van több fajta csali is
    minél ügyesebb vagy annál magasabb szintű csalit tudsz használni, viszont minél magasabb szintű csalit használsz annál kevesebb időd és segítséged van egy horgászatra, pl az alap beginer csalinál a kis ablakban mutatja éppen melyik skillt kell éppen használni és ha jól emléxem 30 másodperced van, hogy kifogd a horgodra akadt halad
    a halat a rántás és a húzás skillekkel tudod sebezni, viszont amikor rosszat nyomsz akkor a hal visszagyógyúl
    lehet egy questtel szerezni soulshotot a pecabothoz, azzal dupla akkorat sebzel a halon(viszont dupla akkorat is gyogyul, de az idő miatt megéri)
    különböző csalikért különböző halakat tudsz fogni, a halakra jobb-klikk vagy dupla-katt és item lesz belőle
    olyan itemek amiket betudsz váltani fishing ticketre vagy tudsz belőlük common crafttal csinálni dyet, új kitűzőket, hajbavalókat, party maskot stb.
    a fishing ticketekért tudod a common craftodat fejleszteni, a warsmitheknek ez kell mostmár a craft skillhez és nem sp, aztán van olyan skill amivel több itemet tudsz a shopodban elhelyezni, ehhez is fishing ticket kell(nem ez pontosan a neve amúgy:)
    hát erről kb ennyi, hirtelen

jah, volt olyan, hogy egy viziszörny megtámadott horgászat közben, amikor megöltem magasabb szintű csalikat adoot, lehet mást is dob
    jah és nem lehet olyan helyeken horgászni, mert messzire dobja be a horgot és ott kicsi a terület
  • najó
    nemvagom a valaszokat,de mar mindja 13.52

amugy megnyugodtam van drop!!!:)

[/IMG]
  • Szekijoe
    Pedig írja. Ha szürke akkor gyorsan keresd meg a Blacksmith mammont! Jah és vigyél ~3m AA-t is neki
  • Szekijoe
    Pl: 1. Hogyan is kell pecázni, és lehet-e pecázni a catacombák lejáratának vizében?
    2. A blacksmit trader mit tud csinálni a Bgrade SA nélküli fegyókkal?
    3. Mi az esküvői ruha queszt pontos leírása?
    4. mien quesztek vannak az új helyeken?
    5. coinos queszt folytatódik-e, fejlesztették-e?
    6. Ha "nagyfejű"(uj buff/debuff) ellenséges nukerrel találkozom HE-ként, egyből Bsoe-zzak-e?
    7. lehet-e növelni az inventory kapacitását? (ne csak 80fajta cucc férjen hanem több)
    8. új petek mien gyorsan fejlődnek? Megszerzésük leírása?
    9. Miket tud kraftolni a nem krafter kari és miből.
    10. A mammon trader árul-e ujjabb fajta cuccot?
    11. próbált-e már valaki 11-es soult csinálni a pts-en.

Kiegészítés: Azok az infók egyáltalán nem érdekelnek amihez 76+ vagy sub 75ös kari kell!!!! (mert mire elérem ezt a határt addigra sokan megcsinálják ezeket és lesz róluk elég info) Engem főleg a 60-75ig quesztek, vagy érdekes ujjítások érdekelnek!

Pl.: C4-ben lehet cserélgetni a hotkeyeket a hotbaron nem kell újból ráhuzogatni.
  • gPROject
    mióta? én nem látom a majestic setemen, hogy sealed lenne
  • Szekijoe
    A phoenix állítolag jobb a nukerek ellen de a sok PTS-ező közül egyik sem hajlandó infót megosztani
    Ráadásul egyik sem hajlandó felvenni semmi quesztet a nobeless queszten kívül
    Pedig ha hoznák a tudást akkor legalább meggazdagodnánk C4 elején.
  • Szekijoe
    Egy mj ékszer set unseal ~3m AA. De lehet érdemes várni egy kicsit mert lehet hogy a phoenix set ad valami set tápot míg az mj "csak" +15mdef +~100mana
  • Nethyrrea
    unsealelve van.
  • gPROject
    most akkor a pts-nek végleg lőttek? nem indul már újra?
  • Culram #49485
    Ha a PST-t valóban feltörték. Mindenkinek ajánlok egy jelszó változtatást, mert akkor az accjainkat is megszerezhették.
  • gPROject

egy szar devotion gyűrűért több kristályt kaptam, mint az elven earringért :)
    igaz a devo jobban bírta a gyűrű-dést :)
  • Sámán
    :))
    Csak azt sajnálom hogy nem jött össze a végére az overhit -de majdcsak összefutok még vele... :D
    [/IMG]
  • Sámán
    +65k fegyik mellett micsináljon egy béna +16ossal?! :DDDD
  • GAthersw
    És adott neked +16os S-es fegyót? :D
  • gPROject
    hát az meg milyen majestic ring? sárga színű és mp-t ad? O.o
  • mAilkaEVO3
    Hajnali 5 kor van a váltás :) de ha szerencséd van és a farmerek nem farmolnak akkor bármikor lelehet adni
  • Sámán
  • xt198
    feltörték a PTS_t, állítolag vmi c1-bugot hasznaltak, volt egy srac (dga) darkelf tőrös, +65.000 kapott a carnage bow-ra... belem buffnelkul 470.000 lőtt :D
  • GAthersw
    Hogy az istenbe enchantoltok ennyire?
  • xt198
    itt egy két kép PTS ről

• Sámán
    Megint beálltam kicsit a botok mögé -de annyira meglepett hogy egyből beváltotta a manoros hogy megint nem néztem mennyi termésből jött, kb 1500-1700 :DDD
    [/IMG]
    Adenben egyébként szerintem valamikor délután lehet a váltás -legalábbis a múltkor is du 4 körül próbálkoztam és mindet beváltotta -előtte meg fennmaradtam hajnali 5ig -az hogy felkeljek kizárt! :D és csak a magok jöttek vissza beváltani semmit se lehetett -tök nagy tömeg állt mindkét adeni manoros csákónál és mindegyik káromkodva távozott...
    És ma is, du 4 után az egész összejött... :)
  • Sámán
    Meg egykezes kard sincs -de én se félek tőle hogy nekem mostanság kéne
  • xt198
    es hol a mage weapon?
  • Vdanosss
    FaszFej az LOL. mert olyan télleg nem kell