88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• NzzN
    ossze=ossza
  • NzzN
    Sziasztok, én se offon játszom(tervbe van már véve, hogy átmegyek), de lenne egy kérdésem ami nem a szerverhez kapcsolódik hanem a klienshez. Mostanában jellemző, hogy a játék egyszercsak minden előjel nélkül megáll teljesen és az egész gépet lefagyasztja. Fordult már elő ilyesmi mással is? A konfigom: AMD A64 3000+, 1 GB RAM, Abit AV8, Ati R9800Pro. Még1 hiba elő szokott jönni, méghozzá az, hogy eltűnnek a textúrák és ezt jobb esetben a játék újraindítása megoldja de van amikor a driverben kell matatni, hogy utána akármit ami használ 3D-t lehessen egyáltalán rendesen futtatni. Néha az egész gépet indíthatom újra emiatt. Ha valakinek van ilyesmi tapasztalata, az legyen szíves ossze meg, köszönöm.
  • Thanus
    Köszi szépen....
    Akkor most kezdhetek gyülytögetni izomból.
    Ha esetleg lenne még egy két jó tanácsototk egy totál kezdőnek akkor azt nagyon szívesen fogadnám
  • Cobra.
    Van varázslónak szánt kard és tőr is, azt kell nézned, hogy a matk nagyobb legyen, mint a patk.
  • Thanus
    Hali!
    Végre sikerült elérnem a 20as szintet, ami nálam azért nagy teljesítmény, mert csak a haverom gépén tudok játszni. Nem jó ez így, de sajna nem tudok mást csinálni mert ISDN van otthon, és amellett hogy drága, nagyon lassú is sajna. További fejlesztéseket meg nem akarnak végezni a környékünkön.

Mivel wizzard vagyok, így csak a kasztomnak megfelelő cuccokat tudok rendesen minden hátrány nélkül használni.

A kérdésem az lenne, hogy a boltban ha mistic cuccokat nézem akkor ott van pár kard is... Ha veszek egy olyat akkor nem fogok tőle lelassulni?
    Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, mert még alíg van, hogy csak így kísérletezzek, ezért kérek tanácsot.
  • Cobra.
    Külső buff nélküli kép nincs?
  • Sámán
    Egy másiknak 806 patk-ja +4aoba-val meg full buffban(zerk stb)
  • Sámán
    jaja, fullbugos free :DDDDD
    Na csak hogy tudd hogy is néz ki egy lvl 75 (!!!!!!) overlord buffolva dc robe-ban som-al (som-on nincs sa)
    [/IMG]
  • Nethyrrea
    plusz, azért egy HOP-ot nemeccerű egyedül összeszedni :D nemárt ha van hozzá egy támogató klán a hátad mögött
  • Nethyrrea
    ezt azért kétlem....
  • Szekijoe
    Igazad van, hogy az overlord 1v1ben szétszedhet bármit az egyedüli probléma ott van, hogy iszonyat nehéz felhúzni és jó partyt találni vele (kivéve ha van sok barát akik viszik) Mass pvpben viszont mindíg hátul kell maradnia és nem sok manája marad támadni, álltalában akár pk árán is ki kell iktatni, hm ha nem lila akkor nem is muszály megőlni mert afk :D.
    Míg egy nuker nevetve visszaszedi a vesztett xp-t az overlordnak meg kell érte szenvedni rendesen.
  • Block
    hat en 68 as overral toltam le egy 74 es és egy 71 es spellsingert is már, még a hp-m is fullon maradt :P de egy 72 es spellhowler majdnem megszivatott csak fél hp maradt!!! overlordnak nincsen ellenfele!!!!!!!
  • najó
    mert még nem találkoztál ceriakkal:D
  • Sanca
    Sps siman kinyir 1 SH-t...
  • Tufa
    omfg :D ezt ne eröltesd inkább..
  • Block
    Valaki nem tudja honann tok szerezni botokat pld tradere? :D
  • Block
    hat azert egy spellhowlert soha nem tol le egy masik varazslo de a topp az overlord! a hp-szivással még egy 75 ös varit is letol egy 65-ös overlord!!!!!!
  • xt198
    tudsz lenni:
    Sorcerer -> tűzvarázslat
    Spellhower -> "szél" varázslat
    Spellsinger -> vízvarázslat
    necromancer -> lényidézős,"szél"támadós
    ezek jók pvp-re (player vs player), de ha nagyon harcolni akarsz, akkor mindenféle képpen Necromancer (human kaszt)
  • Simi 18
    király varis meg harcos skill kell nekem
  • Sámán
    Nézegesd végig a skilleket, csak van valami elképzelésed hogy szólózni/partyzni/varázsolni/kardozni/nyilazni/idézgetni/stb akarsz, meg hogy ha végignézed a karaktereket az aranyos nyávogós elf lányok vagy a nagyszakállú. hordóhasú törpék jönnek-e be neked :DDDD
  • Simi 18
    de mégis mert olyan karakter tuti nincs amivel én lennék.
    Ajánlj nekem egyet amivel jól lehet harcolni meg mágiázni is rendesen
  • Culram #49529
    Bármi ami szeretnél lenni, ami a te személyiségedhez jobban illik. Én ez alapján választok.
  • Simi 18
    sziasztok én új vagyok most hallottam hogy létezik ez a game azt mondják überállat nagyon.
    Az lenne a kérdésem hogy milyen kezdő karaktarrel legyek és néhány jó tippet
    thx előre is
  • Sámán
    Nem műx...
    Minden gépen jó, csak az enyémen egyik progi se hajlandó használni -de semmi hibát nem ír ki -minden hangerőt maxra raktam, minden ilyen "varázsló" progit lefuttattam de egyik tesztnél se működött...
    Tesómat ráálítom a dolgora mosmá...
  • xt198
    sámán! mikrofon?
  • Sámán
    Privike :)
  • narazzino
    na vki?
  • Sámán
    És BSZ!
  • Sámán
    Tuti a csíkos szarvú bambi lesz a kedvencem!!!!!
    Feltéve ha a virágok nem nyafognak -mint eg-be a mandragórák, mert akkor azok!
    Summon petek bsps-t is fognak tudni használni? Nézze meg valaki pls lehet-e kapni a kisállatboltosnál!
  • xt198
    bsz!
  • B@lu
    BSZ Csuzlee & Arte!
  • mAilkaEVO3
    BSZ Csuzlee és Arte
  • narazzino
    sziasztok!
    25-ös szintű Human Wizard vagyok, eddig többnyire grim collectorozásból próbáltam pénzt szerezni, csak sajnos mostmár a csontvázak megölésével alig haladok valamit. mit tudtok ajánlani, hova menjek, hogy viszonylag jól haladjak és esetleg jól keressek. vagy ha tudtok valami jó küldit azt is mondjátok már meg.

Előre is kösz!
  • phalanx
    BSZ mindkettőtöknek
  • gPROject
    nekem nagyon tetszenek a c4-es új területek(gyönyörűek és hatalmasok) és az új mobok

itt van pár kép új mobokról:

ezek közül a silenos hunter és recruit ss-t is használt
    iszonyatosan szarok a statjaim, míg én azt a pókot 10 körüli lövésből terítettem le, addig egy de wizard 5-ből megölte azt
    dehát honnan szerezhetnék buffokat? és honnan szerezhetnék jobb fegyvert? :(
  • gPROject
    pet managertől, ha felmész pts-re 5 percre még az árát is megtudod
    nekem 12a rémlik, sps-t nemtom
    tegnap láttam egy de summonert a summonja ss-t használt, érdekes volt
  • Szekijoe
    Nah tegnap felnéztem a PTS-re annyi időre amíg lekraftoltam 1phoenix ring/earing/neckl -et És sajna egyiknél sem ír semmi rezisztanciát >< csak +2/+3/+4 mdef és mindegyik ad +manát. Tehát egyenlőre nem cserélem le az mj ékszerszetemet. Kb ennyi volt a ténykedésem

Huh mégegy kérdés pet SS-t honnan lehet szerezni és mennyiért?

• Nethyrrea
    minden A grade sealelve van alapból :)
  • Sanca
    BSZ Csuzlee & Arte!
  • Szekijoe
    BSZ Arte

Arte be szokott még nézni ide?