88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Soul Crystalt kell "nevelned" a megfelelő szintre és azt a kováccsal rárakatni. egyes free szervereken csak egyedi NPC-nél lehet a fegyvert SA-sra becserélni, érdeklődd meg a szerveren ott hogy megy. Ha official szerűen, akkor a Girani vagy Adeni templom Grand mastere adja a kristályt, amit bizonyos mobokon kell feltölteni (a szörny halála előtt klikk a kőre, majd beadni a szörnynek a végső csapást). Itt egy oldal, ahol le van írva milyen fegyverre milyen SA-t lehet rakni és mi kell hozzá. -
Jo3y #49606 Hali all!
Elöszöris elnézést a sok free szerveres kérdésemért :)
Másodszor viszont lenne 1 kérdésem. Ha van egy kardom pl a miracle sword, hogy tudok rá acumenes specet tenni? Mert erre még nem jöttem rá. Mi kel hozzá? Ha valaki tudja pls írja meg :)
Remélem ez nem free-s kérdés
-
Alakul Ceriak is 
[/IMG]
-
-
Mostanában tényleg alig játszol, de remélem nem a világ végére költözöl és ha majd lesz neted/időd benézel c4-c5-c6-ba 

-
úgy néz ki abbahagyom a játékot, érdekelne kell e valakinek adena, mert ha van kellő érdeklődés csak akkor szerelem le a karaktereket
költözködünk és nincs több energiám a játékra, nameg egy kis pénz se jönne rosszul, hamár 2 éve csak megy a játékba lóvém :)
az accountokat is szivesen eladnám, de technikailag nem megeoldható sajnos :( -
Jól van kezd egész elfogadható stat-om lenni ^^
-
Netam #49600 OK. Már megvan.
Köszi -
C4 mob videó -
Culram #49598 1. A frisítés normális.
2. A crack-kel itt nagyon eltévedtél. Ez fizetős játék. A free serveres link lásd a topic címben. -
De még csak nem is egy helyen ült a két törpi... Az egyik dawn pirest mellett vásárolgatott aa-t meg dye-okat a másik meg a main ware -val szemben árulgatott ezt-azt
-
Netam #49596 Ferraktam a játékot. Elindítottam és most valami frissitést tölt már egy jó ideje.
Ez normális és kell majd a játékhoz crack?
-
Ha tudnám... felébredtem, benyomtam a monitort és ez a kép fogadott... Először azt hittem kifagyott az egész, de amikor láttam hogy tudok mozogni meg körülöttem is mozognak/dumálnak/gyilkolnak láttam hogy fele se tréfa, csináltam 2 screenshotot és húztam a *****em 
Elég sok cucc van mindkét törpimnél és még 30-35-s mobok előtt se állna meg se a lvl2-es sem Csőbensült doom robe-ban crono unitussal
-
hogy kerültél oda?
-
Netam #49593 senki? -
*Martyrs necro mellett.... -
Na ez jó! Hazajöttem reggel melóból kicsit játszottam utána bent hagytam árulni a törpikéket, aztán mire felébredtem...
Ott találtam őket egy trainnel egybekötött pvp közepén...
Éppenhogy sikerült elsoeznom mikor pont hozták a következő traint, de ez akkoris olyaaaaaan... Shoppingolós törpik általában nem épp toppos cuccokba űcsörögnek bármikor felkészülten várva ilyesmire -és nem kevés cucc van náluk... Képzelem mi minden eshetett belőlük...

[/IMG]
[/IMG]
-
Netam #49590 Lécci valaki írja le vagy adjon egy linket ahol fent van hogy hogy kell a játékot elindítani (sima Linage 2)!
Biztos valahol le van írva csak nem volt kedvem keresgélni!
Bocsi -
BSZ -
Köcc-köcc :DD -
Sanca #49587 BSZ Tapi!
-
kosz:)
BSZ TAPI -
bsz tapi -
BSZ Tapi
-
BOLDOG SZULINAPOT TAPI -
Az a kalapálós karaktereknek jó, ütésenként tölti vissza a hp-ját. ez akkor jó ha egy BD vagy tőrös tankol, esetleg gladi, de bárminek jó, ami kalapál, nemkell annyira healelni -
A Darkelf buffer lvl30-on kap egy olyan skilt hogy "Vampiric Rage", na most ez mire jó? Azt hallotam hogy egyes szervereken bugos, ha müködik rendesen akkor ez mire jó, vagy mi ellen? -
Egyébként nem akarok veled ezen vitatkozni, neked sokkal több tapasztalatod van, főleg hogy ork mysticet még nem is próbáltam.
Ja és grat a 75-höz
Nekem free-n se jött össze 55 feletti karakter, mert mindig kitörölték alólam a szervert, mire jobb szintre értem
-
Úgy emlékeztem van CP növelő buff, de valószínűleg a CP töltő skillel kevertem. A matk értékről nem tudok érdemben nyilatkozni, csak látom a buffokat amik rajta vannak, és azok elvileg több, mint a duplájára emelik a matkot, mivel összeadódnak. -
mi noveli a cp t?
ja tudom mert nekem is van egy 75 os wc m a fizetoson szal ismerem a statjait empowerrel magic dance val zerk kel nehez 1300 m attack, kiveve ha jol plusszolva van a som -
Ott az Empower3 meg még 1-2 buff, ami emeli a matkot, meg van olyan buff is, ami a CP-t növeli. Van rajta 2 BD, 3 SwS tánc, az Empower, meg az Overlord, esetleg WC buffok is. -
ez cheates stat
tul so kaz m atatck es a cp
elso ranezesre -
te huun tekeregsz már kéne menni party!?!?! nem emléXel?? 

-
DE!!! Nekem ne én igazán senki vagyok nekem neee!! -

-
Kérnék mindenkit tisztelettel, hogy ne szállljon csatába egy L2J highrate huszárral és süllyedjen le stílusban a szintjére (öngyilkos lennél ha élhetnéd egy napra az életem meg gyorsulási verseny meg ilysmi...) Legyetek okosabbak! -
sámán müxik a mikid? vagy még mindig gebasz van? 

-
Free server is lehet nekem is ez volt:) -
Huh előbb válaszoltam mint ahogy végigolvasgattam volna a többieket... Már egész jól össze volt minden foglalva...
-
Hozzáteszem, hogy más játéktól nem fagy a gép, csak ettől.