88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Cobra.
    Soul Crystalt kell "nevelned" a megfelelő szintre és azt a kováccsal rárakatni. egyes free szervereken csak egyedi NPC-nél lehet a fegyvert SA-sra becserélni, érdeklődd meg a szerveren ott hogy megy. Ha official szerűen, akkor a Girani vagy Adeni templom Grand mastere adja a kristályt, amit bizonyos mobokon kell feltölteni (a szörny halála előtt klikk a kőre, majd beadni a szörnynek a végső csapást). Itt egy oldal, ahol le van írva milyen fegyverre milyen SA-t lehet rakni és mi kell hozzá.
  • Jo3y
    Hali all!
    Elöszöris elnézést a sok free szerveres kérdésemért :)
    Másodszor viszont lenne 1 kérdésem. Ha van egy kardom pl a miracle sword, hogy tudok rá acumenes specet tenni? Mert erre még nem jöttem rá. Mi kel hozzá? Ha valaki tudja pls írja meg :)
    Remélem ez nem free-s kérdés
  • Sámán
    Alakul Ceriak is
    [/IMG]
  • Sámán
  • Sámán
    Mostanában tényleg alig játszol, de remélem nem a világ végére költözöl és ha majd lesz neted/időd benézel c4-c5-c6-ba
  • gPROject
    úgy néz ki abbahagyom a játékot, érdekelne kell e valakinek adena, mert ha van kellő érdeklődés csak akkor szerelem le a karaktereket
    költözködünk és nincs több energiám a játékra, nameg egy kis pénz se jönne rosszul, hamár 2 éve csak megy a játékba lóvém :)
    az accountokat is szivesen eladnám, de technikailag nem megeoldható sajnos :(
  • mAilkaEVO3

Jól van kezd egész elfogadható stat-om lenni ^^
  • Netam
    OK. Már megvan.
    Köszi
  • phalanx
    C4 mob videó
  • Culram #49598
    1. A frisítés normális.
    2. A crack-kel itt nagyon eltévedtél. Ez fizetős játék. A free serveres link lásd a topic címben.
  • Sámán
    De még csak nem is egy helyen ült a két törpi... Az egyik dawn pirest mellett vásárolgatott aa-t meg dye-okat a másik meg a main ware -val szemben árulgatott ezt-azt
  • Netam
    Ferraktam a játékot. Elindítottam és most valami frissitést tölt már egy jó ideje.
    Ez normális és kell majd a játékhoz crack?
  • Sámán
    Ha tudnám... felébredtem, benyomtam a monitort és ez a kép fogadott... Először azt hittem kifagyott az egész, de amikor láttam hogy tudok mozogni meg körülöttem is mozognak/dumálnak/gyilkolnak láttam hogy fele se tréfa, csináltam 2 screenshotot és húztam a *****em
    Elég sok cucc van mindkét törpimnél és még 30-35-s mobok előtt se állna meg se a lvl2-es sem Csőbensült doom robe-ban crono unitussal
  • phalanx
    hogy kerültél oda?
  • Netam
    senki?
  • Sámán
    *Martyrs necro mellett....
  • Sámán
    Na ez jó! Hazajöttem reggel melóból kicsit játszottam utána bent hagytam árulni a törpikéket, aztán mire felébredtem...
    Ott találtam őket egy trainnel egybekötött pvp közepén...
    Éppenhogy sikerült elsoeznom mikor pont hozták a következő traint, de ez akkoris olyaaaaaan... Shoppingolós törpik általában nem épp toppos cuccokba űcsörögnek bármikor felkészülten várva ilyesmire -és nem kevés cucc van náluk... Képzelem mi minden eshetett belőlük...
    [/IMG]
    [/IMG]
  • Netam
    Lécci valaki írja le vagy adjon egy linket ahol fent van hogy hogy kell a játékot elindítani (sima Linage 2)!
    Biztos valahol le van írva csak nem volt kedvem keresgélni!
    Bocsi
  • phalanx
    BSZ
  • Taptarap
    Köcc-köcc :DD
  • Sanca
    BSZ Tapi!
  • B@lu
    kosz:)

BSZ TAPI
  • xt198
    bsz tapi
  • Szekijoe
    BSZ Tapi
  • csuzlee
    BOLDOG SZULINAPOT TAPI
  • xt198
    Az a kalapálós karaktereknek jó, ütésenként tölti vissza a hp-ját. ez akkor jó ha egy BD vagy tőrös tankol, esetleg gladi, de bárminek jó, ami kalapál, nemkell annyira healelni
  • Creator
    A Darkelf buffer lvl30-on kap egy olyan skilt hogy "Vampiric Rage", na most ez mire jó? Azt hallotam hogy egyes szervereken bugos, ha müködik rendesen akkor ez mire jó, vagy mi ellen?
  • Cobra.
    Egyébként nem akarok veled ezen vitatkozni, neked sokkal több tapasztalatod van, főleg hogy ork mysticet még nem is próbáltam.
    Ja és grat a 75-höz Nekem free-n se jött össze 55 feletti karakter, mert mindig kitörölték alólam a szervert, mire jobb szintre értem
  • Cobra.
    Úgy emlékeztem van CP növelő buff, de valószínűleg a CP töltő skillel kevertem. A matk értékről nem tudok érdemben nyilatkozni, csak látom a buffokat amik rajta vannak, és azok elvileg több, mint a duplájára emelik a matkot, mivel összeadódnak.
  • B@lu
    mi noveli a cp t?

ja tudom mert nekem is van egy 75 os wc m a fizetoson szal ismerem a statjait empowerrel magic dance val zerk kel nehez 1300 m attack, kiveve ha jol plusszolva van a som
  • Cobra.
    Ott az Empower3 meg még 1-2 buff, ami emeli a matkot, meg van olyan buff is, ami a CP-t növeli. Van rajta 2 BD, 3 SwS tánc, az Empower, meg az Overlord, esetleg WC buffok is.
  • B@lu
    ez cheates stat

tul so kaz m atatck es a cp
    elso ranezesre
  • mAilkaEVO3
    te huun tekeregsz már kéne menni party!?!?! nem emléXel??
  • Gordis2k
    DE!!! Nekem ne én igazán senki vagyok nekem neee!!
  • mAilkaEVO3
  • GAthersw
    Kérnék mindenkit tisztelettel, hogy ne szállljon csatába egy L2J highrate huszárral és süllyedjen le stílusban a szintjére (öngyilkos lennél ha élhetnéd egy napra az életem meg gyorsulási verseny meg ilysmi...) Legyetek okosabbak!
  • xt198
    sámán müxik a mikid? vagy még mindig gebasz van?
  • Gordis2k
    Free server is lehet nekem is ez volt:)
  • Sámán
    Huh előbb válaszoltam mint ahogy végigolvasgattam volna a többieket... Már egész jól össze volt minden foglalva...
  • NzzN
    Hozzáteszem, hogy más játéktól nem fagy a gép, csak ettől.