88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/060128/Shot00036_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] -
hat jah sokat sebez :S :S :S
mikrofon?
-
Prof William #49645 Hmmm asszem en is átállok Officialra. Tudok angolul de azért jó a honfitársaim között lenni. :) -
Overhit és kritikál lvl 56-on, az lvl 60-as fallen orc captain-on :)
[/IMG]
-
BSZ Szeki; BSZ Tapi -
Sanca #49642 Hat, minden csak penz, lvl es pvp-pve fuggvenye. Most nem tudom hogy azert nincs meg SoM-od mer nincs ra penzed, vagy mer nincs ra lvl. Ha utobbi, es pve-zel csak, akkor egy OE-s SoES boven jo addig, ha pvp-zel sokat, akkomeg egy durvan OE-s homu+acu. Ha majd elered a 61-et, es nincsen tul sok folosleges zsed, es csak pve-zel, akkor neked is a BotMT-ot tudom ajanlani, ha meg kurva sokat fogsz pvp-zni, akkor csak a SoM a jo(persze mindketto acu SA-val). Ha van meg folos penz, akkormeg OE-old, persze okosan(esetleg egybol az OE-s cuccot veszed, sztem igy olcsobb talan). -
Sanca! Én folyamatosan csak partyban fejlödök csinálok magamnak egy valhala+acument ha kene de addig is az az ötletem támadt mi lene ha inkább nagyot sebeznék ezért elementált swordot vettem mert ugye egy mobba átlag kettőt lőhtek a sok tank miat:) szerinted mi lenne a legjobb nekem amig nincs SoM+acumenem (ugye reméljük erösen esik az ára c4 100% os recivel:) bár a 12 lvl crisó sajna marad aranyárban:( ) mindenkitől szivesen veszem a segitséget és tanácsot:)! -
BSZ
-
60%os recit összerakni kell de az ES gold member! ugyhogy meg tudod csinálni. -
60%os bomt recit ti is meg tudjatok csinalni mert gold az ES gold member
-
najó #49637 sieghardton se lehet nagyon draga most néztem 250k egy edge,de mi dobja a recit? -
najó #49636 20-25m ből egyet?ez valami tescos ajanlat a szerveren?:) -
Sanca #49635 Hogy ha csak pve-zel akkor en egy owerenchantolt BotMT ajanlanek, abbol siman kraftolsz 3-at 60m-70m-bol(legalabbis teonon:D), ebbol legnagyobb valoszinuseggel 2 be is jon, es valamelyikbol meg csak osszejon egy +5-os:D -
Sanca #49634 Ha mar korlatlan manaval rendelkezik, akkor jobban megeri az acumen SA(gyorsabb dps mint a magic power SA). -
najó #49633 mondjuk a Branch of the izén is lehet,tehát ez inkább penzkerdes:)mosq lehet akko kell majd ugy 70m:) -
najó #49632 ezt nem probáltuk,de epp A-s fegyon gondolkodunk ami lehet egy Elemental sword lenne Magic Damagagel -
köszi köszi
-
A magic power SA a +mattk-ért cserébe megemeli a spell manafogyasztását. mivel több manába kerül a spell hamarabb elfogy a manád tehát ugyanott vagy. Esetleg azoknak jó akik korlátlan manával rendelkeznek(korlátlan mana = min 3 75ös elderde inkább 4)
Egy 70es sps-nek 3 75ös elder kell hogy ne fogyjon el a mana 20perc után ToI 10en. -
Jo3y #49629 Köszi a segitséget Cobra :) -
Ja és szeki!
Boldog Születésnapot kívánok neked! A-s egész drop huljon rád:)!
Te vizöntő vagy hóhányó:)! -
Szia!
Kell regisztrálnod egy Bankkártyát ami dombornyomott és az aláírási mezőben számok vannak! Ezutan arrol befizeted az egyszeri kb. 10k-t ami tartalmazza az alső hónap díjját majd zentúl havi 2,5-3k dijat vonnak le $ árfolyamtól függően majd ezután jön a legfontosabb rész belépsz a sieghart szervere kreálsz egy karaktert (kérdezz ha nem tudod mit mert az első karakter nagyon fontos bónuszokat kap nem jó ha hibázol) tehát kreálod majd belépsz a rising sun klánba ahol 11-13 magyar kitörő örömmel fogad és elhalmoz szeretetével esetleg még mással is:)!
Sok sikert és kérdezz! -
Culram #49626 Meg kell venned. Dombornyomott kártya kell hozzá. -
vazz csak 49 az intem
es max 50 lehetne.. elszamoltam -
Sword of Whipering Deathel es Magic Power SA val nem járok jobban mint a SOES +3 al? -
najó #49623 jah enis gondoltam erre,de ez nem pvp karakter,legalabbis nem ezen fog mulni:)
ÉS BSZ SZEKI!
-
BSZ:)))
53 in a jatekban az elerheto legmagasabb
az en necromnak uyganebben a setben csak 52 lehetne , de csak 51 van mert en csak 4 et tette maz intre es tettem 4 et a conra is -
BÉESZ SZEKI!!! -
BSZ Szeki!! 
-
cééép cééép :) -
Netam #49618 Please Help!!!
-
Netam #49617 Ha regisztrálni akarok és már félig regisztráltam is akkor honnan kell szerezni olyan széria számot?
Köszi
-
BSZ Szeki! 
-
Smitiz #49615 A játék elfut egy Nvidia riva tnt 2-n? -
Sanca #49614 BSZ Szeki!
-
Igen-igen, egy berzerker még bőven elférne :DDD
Démon set, meg +3 soes, meg greater empi, meg +5int dye :) -
Milyen cuccban ekkora az Mattackod? mert "csak" emp3 van rajtad -
BSZ Szeki!!!
-