88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• B@lu
    [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/060128/Shot00036_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
  • xt198
    hat jah sokat sebez :S :S :S
    mikrofon?
  • Prof William
    Hmmm asszem en is átállok Officialra. Tudok angolul de azért jó a honfitársaim között lenni. :)
  • Sámán
    Overhit és kritikál lvl 56-on, az lvl 60-as fallen orc captain-on :)
    [/IMG]
  • HUNrricane
    BSZ Szeki; BSZ Tapi
  • Sanca
    Hat, minden csak penz, lvl es pvp-pve fuggvenye. Most nem tudom hogy azert nincs meg SoM-od mer nincs ra penzed, vagy mer nincs ra lvl. Ha utobbi, es pve-zel csak, akkor egy OE-s SoES boven jo addig, ha pvp-zel sokat, akkomeg egy durvan OE-s homu+acu. Ha majd elered a 61-et, es nincsen tul sok folosleges zsed, es csak pve-zel, akkor neked is a BotMT-ot tudom ajanlani, ha meg kurva sokat fogsz pvp-zni, akkor csak a SoM a jo(persze mindketto acu SA-val). Ha van meg folos penz, akkormeg OE-old, persze okosan(esetleg egybol az OE-s cuccot veszed, sztem igy olcsobb talan).
  • Gordis2k
    Sanca! Én folyamatosan csak partyban fejlödök csinálok magamnak egy valhala+acument ha kene de addig is az az ötletem támadt mi lene ha inkább nagyot sebeznék ezért elementált swordot vettem mert ugye egy mobba átlag kettőt lőhtek a sok tank miat:) szerinted mi lenne a legjobb nekem amig nincs SoM+acumenem (ugye reméljük erösen esik az ára c4 100% os recivel:) bár a 12 lvl crisó sajna marad aranyárban:( ) mindenkitől szivesen veszem a segitséget és tanácsot:)!
  • phalanx
    BSZ
  • Szekijoe
    60%os recit összerakni kell de az ES gold member! ugyhogy meg tudod csinálni.
  • Szekijoe
    60%os bomt recit ti is meg tudjatok csinalni mert gold az ES gold member
  • najó
    sieghardton se lehet nagyon draga most néztem 250k egy edge,de mi dobja a recit?
  • najó
    20-25m ből egyet?ez valami tescos ajanlat a szerveren?:)
  • Sanca
    Hogy ha csak pve-zel akkor en egy owerenchantolt BotMT ajanlanek, abbol siman kraftolsz 3-at 60m-70m-bol(legalabbis teonon:D), ebbol legnagyobb valoszinuseggel 2 be is jon, es valamelyikbol meg csak osszejon egy +5-os:D
  • Sanca
    Ha mar korlatlan manaval rendelkezik, akkor jobban megeri az acumen SA(gyorsabb dps mint a magic power SA).
  • najó
    mondjuk a Branch of the izén is lehet,tehát ez inkább penzkerdes:)mosq lehet akko kell majd ugy 70m:)
  • najó
    ezt nem probáltuk,de epp A-s fegyon gondolkodunk ami lehet egy Elemental sword lenne Magic Damagagel
  • Szekijoe
    köszi köszi
  • Szekijoe
    A magic power SA a +mattk-ért cserébe megemeli a spell manafogyasztását. mivel több manába kerül a spell hamarabb elfogy a manád tehát ugyanott vagy. Esetleg azoknak jó akik korlátlan manával rendelkeznek(korlátlan mana = min 3 75ös elderde inkább 4)
    Egy 70es sps-nek 3 75ös elder kell hogy ne fogyjon el a mana 20perc után ToI 10en.
  • Jo3y
    Köszi a segitséget Cobra :)
  • Gordis2k
    Ja és szeki!
    Boldog Születésnapot kívánok neked! A-s egész drop huljon rád:)!

Te vizöntő vagy hóhányó:)!
  • Gordis2k
    Szia!

Kell regisztrálnod egy Bankkártyát ami dombornyomott és az aláírási mezőben számok vannak! Ezutan arrol befizeted az egyszeri kb. 10k-t ami tartalmazza az alső hónap díjját majd zentúl havi 2,5-3k dijat vonnak le $ árfolyamtól függően majd ezután jön a legfontosabb rész belépsz a sieghart szervere kreálsz egy karaktert (kérdezz ha nem tudod mit mert az első karakter nagyon fontos bónuszokat kap nem jó ha hibázol) tehát kreálod majd belépsz a rising sun klánba ahol 11-13 magyar kitörő örömmel fogad és elhalmoz szeretetével esetleg még mással is:)!

Sok sikert és kérdezz!
  • Culram #49626
    Meg kell venned. Dombornyomott kártya kell hozzá.
  • B@lu
    vazz csak 49 az intem

es max 50 lehetne.. elszamoltam
  • Strahd_
    Sword of Whipering Deathel es Magic Power SA val nem járok jobban mint a SOES +3 al?
  • najó
    jah enis gondoltam erre,de ez nem pvp karakter,legalabbis nem ezen fog mulni:)

ÉS BSZ SZEKI!
  • B@lu
    BSZ:)))

53 in a jatekban az elerheto legmagasabb

az en necromnak uyganebben a setben csak 52 lehetne , de csak 51 van mert en csak 4 et tette maz intre es tettem 4 et a conra is
  • GAthersw
    BÉESZ SZEKI!!!
  • mAilkaEVO3
    BSZ Szeki!!
  • mAilkaEVO3
    cééép cééép :)
  • Netam
    Please Help!!!
  • Netam
    Ha regisztrálni akarok és már félig regisztráltam is akkor honnan kell szerezni olyan széria számot?
    Köszi
  • xt198
    BSZ Szeki!
  • Smitiz
    A játék elfut egy Nvidia riva tnt 2-n?
  • Sanca
    BSZ Szeki!
  • Sámán
    Igen-igen, egy berzerker még bőven elférne :DDD
    Démon set, meg +3 soes, meg greater empi, meg +5int dye :)
  • Strahd_
    Milyen cuccban ekkora az Mattackod? mert "csak" emp3 van rajtad
  • Sámán
    BSZ Szeki!!!
  • Sámán
    Köszi
  • Taptarap
    BSZ Szeki!!!! :)
  • Gumbo
    Elég laza az Matckod :D