88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Broafka
    úgy látom a fizetősön többen vannak :-/
    nem leugatni, csak kérdés:
    mi a jobb a fizetősben, mi az ami extra van, és nincs az ingyenesben?
  • matamm
    Sziasztok! lenne 1 fontos kérdésem! Overlord Avarobe+homu with acu vagy yaksa hp-val es pl BW light.......FEjlődésre és pvpben mi lenne a legjobb? ezt szeretném tudni válaszokat előre is köfi!
  • Atrium
    sziasztok. Lenne egy kérdésem. Nemrég kezdtem egy elf varázslóval, és hamarosan választanom kell. De nem tudom mit lenen érdemes. Valaki tudna ebben segíteni?
  • Snau
    Gath ment privi!
  • GibboRamone
    Értem! Ööö elég valószínű h áttérek az officialra. Rengeteg kérdésem lenne még de nem akarom itt egyesével postolni őket. Olyan hozzáértőt keresek aki msn en keresztűl válaszolgatna kérdéseimre...
  • Szekijoe
    kb 2 hét múlva érkezik a C4.
    Az officiál szerveren sosem volt/lesz wipe. Az update letöltése után mindenki onnan folytatja ahol szerverleállás előtt abbahagyta.(habár ez nem igaz mert mindenki szaladni fog az új helyekre)
  • GibboRamone
    Mikorra várható a c4 életbe lépése?
    Onastól lesz egy Wipe az összes serveren?
  • Gordis2k
    Szegény tank csúnya rosz l2c3 béna pvp karaktert csinált belöle:(! De c5 ben talán!
  • GibboRamone
    Rendben akkor elárulod h te ki vagy?:)
  • Padidiver
    PvP pont?Hozzád sem érek ezt tegnap teszteltük
  • Gordis2k
    Come for me ! Imádom a pvp pontot:)

szeki ?
    Dehát 20 folott van minek a nongrade elenben természetesen megvan:)!

c-cry sieghardon 2900 be ha kell valakinek pm shanway:)
  • Padidiver
    Na hy all!
    Háth igen aszittem hogy egy kis tapizással meg lehet majd oldani ezt a clan lvl 4-et de nem jött be a dolog de mindegy mer úgyis leverem heexen meg shanwayen az xp veszteséget
    Bár lehet shan nehéz falat lesz de nembaj majd az Overladynk besegít
  • Culram #49675
    áháám, ez nekem szólt :)
  • Sámán
  • Snau
    Gratz!Bocsi hogy nem tudtam menni
  • Snau
    :O Nem csinaltal mar egy sorci novendeket?
  • Szekijoe
    LF My Top Ng mage weap in 1 day new nuker incoming.
  • Szekijoe
    Gratz!
  • barret
    Ha ezen a neven jatszol,akkor bizony nem keverlek:P
  • Gordis2k
    A klán level 4 meglépéséhez egy áldozattra volt szükség BlackMantára aki akkora pofont kapot a szoborcsajtól amiért megfogta a mellét , hogy belehalt:)! A másik két vérprofi higadt játékos (HeeX, Shanway) természetesen meguszta:). Én személyszerint még a witchvel és kavartam kicsit:)! Ha vlaki talalkozna vele és kérdezné a számom pszt:)ne dobjatok fel csak egy numera volt:)
  • mAilkaEVO3
    Ma este ugydöntötünk, hogy csinálunk egy kis klán lvlup-ot és questelünk egy jót :)
    Ez hál' isten sikerült és csak 1 halálos áldozattal usztuk meg a dolgot
    csak a "nagy" Radiátor feküdt hanyatt a quest alatt az oltárnál ^^
  • Szekijoe
    talán nincs jól felupdatelve a cliensed. De szerintem add oda a haverodnak hogy adja el a scrollodat.
  • GibboRamone
    CSa! Bocs de nem tudom kivagy.:) És Robi-t se tudom ki.:)
    Szerintem keversz vkivel...
  • narazzino
    igaz, tört szerveren játszok, de a barátom, aki szintén ott játszik, simán tudta árulni őket, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj...pedig azt mondta jó pénzért el lehetne adni...
  • narazzino
    igaz, tört szerveren játszok, de a barátom, aki szintén ott játszik, simán tudta árulni őket, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj...pedig azt mondta jó pénzért el lehetne adni...
  • Szekijoe
    Az valami bug lehet hogy nem tudod árulni. Nálunk simán probléma nélkül lehet venni/árulni az enchant scrollokat.
  • barret
    Csao:) Hat te? Robi udvozol:P
  • barret
    Hy nem jott ki meg a full verzios C3-as Informer?
  • Gordis2k
    Mert az internetes fizetés feltétele az ott elfogadott kártya használata nem is a dombornyomás hanem az aláírási mezőben szereplő szám a fontos:)(hogy legyen)!

és gamecard az nincs:)

• GibboRamone
    Sziasztok!
    Mo-n nem lehet vhol gamecard-ot beszerezni?
    Továbbá miért szükséges az h a bankártya dombornyomott legyen?
  • xt198
    hah most vettem eszre... tuti copy pastezott szekiről :)
  • Sámán
    Mikor kezdesz?
  • narazzino
    rendben, de nekem sajnos mikor árulni akarom a piacon, egyszerűen nincs a listában, pedig az inventorymban bent van
  • Cobra.
    Játékosok szívesen megveszik. Nézz körül árul-e valaki ilyet, illetve hogy a Luxury Shopban Giranban lehet-e venni, hogy tudd mennyit ér.
  • narazzino
    tudjátok? fontos lenne.
  • Szekijoe
    A RonnyMcDoggle Diniz szerint kísértetiesen hasonlít McDoglesz-re akivel én szoktam árulni
  • xt198
    bocsi de meg mindig nem latom mit kene latni rajta diniz
    lehet hülye vagyok...
  • narazzino
    a "scroll: enchant armor (grade c)" nevű tárgyat el lehet adni? mert én nem tudom...
  • xt198
    nem latszik :/
  • B@lu

ismeros szeki?:P