88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
úgy látom a fizetősön többen vannak :-/
nem leugatni, csak kérdés:
mi a jobb a fizetősben, mi az ami extra van, és nincs az ingyenesben? -
Sziasztok! lenne 1 fontos kérdésem! Overlord Avarobe+homu with acu vagy yaksa hp-val es pl BW light.......FEjlődésre és pvpben mi lenne a legjobb? ezt szeretném tudni válaszokat előre is köfi! -
Atrium #49685 sziasztok. Lenne egy kérdésem. Nemrég kezdtem egy elf varázslóval, és hamarosan választanom kell. De nem tudom mit lenen érdemes. Valaki tudna ebben segíteni? -
Snau #49684 Gath ment privi! -
Értem! Ööö elég valószínű h áttérek az officialra. Rengeteg kérdésem lenne még de nem akarom itt egyesével postolni őket. Olyan hozzáértőt keresek aki msn en keresztűl válaszolgatna kérdéseimre...
-
kb 2 hét múlva érkezik a C4.
Az officiál szerveren sosem volt/lesz wipe. Az update letöltése után mindenki onnan folytatja ahol szerverleállás előtt abbahagyta.(habár ez nem igaz mert mindenki szaladni fog az új helyekre
)
-
Mikorra várható a c4 életbe lépése?
Onastól lesz egy Wipe az összes serveren? -
Szegény tank csúnya rosz l2c3 béna pvp karaktert csinált belöle:(! De c5 ben talán! -
Rendben akkor elárulod h te ki vagy?:) -
PvP pont?Hozzád sem érek ezt tegnap teszteltük 
-
Come for me ! Imádom a pvp pontot:)
szeki ?
Dehát 20 folott van minek a nongrade elenben természetesen megvan:)!
c-cry sieghardon 2900 be ha kell valakinek pm shanway:)
-
Na hy all!
Háth igen aszittem hogy egy kis tapizással meg lehet majd oldani ezt a clan lvl 4-et de nem jött be a dolog de mindegy mer úgyis leverem heexen meg shanwayen az xp veszteséget

Bár lehet shan nehéz falat lesz de nembaj majd az Overladynk besegít
-
Culram #49675 áháám, ez nekem szólt :) -

-
Snau #49673 Gratz!Bocsi hogy nem tudtam menni -
Snau #49672 :O Nem csinaltal mar egy sorci novendeket? -
LF My Top Ng mage weap in 1 day
new nuker incoming.
-
Gratz! -
Ha ezen a neven jatszol,akkor bizony nem keverlek:P -
A klán level 4 meglépéséhez egy áldozattra volt szükség BlackMantára aki akkora pofont kapot a szoborcsajtól amiért megfogta a mellét , hogy belehalt:)! A másik két vérprofi higadt játékos (HeeX, Shanway) természetesen meguszta:). Én személyszerint még a witchvel és kavartam kicsit:)! Ha vlaki talalkozna vele és kérdezné a számom pszt:)ne dobjatok fel csak egy numera volt:) -
Ma este ugydöntötünk, hogy csinálunk egy kis klán lvlup-ot és questelünk egy jót :)
Ez hál' isten sikerült és csak 1 halálos áldozattal usztuk meg a dolgot
csak a "nagy" Radiátor feküdt hanyatt a quest alatt az oltárnál ^^

-
talán nincs jól felupdatelve a cliensed. De szerintem add oda a haverodnak hogy adja el a scrollodat. -
CSa! Bocs de nem tudom kivagy.:) És Robi-t se tudom ki.:)
Szerintem keversz vkivel... -
igaz, tört szerveren játszok, de a barátom, aki szintén ott játszik, simán tudta árulni őket, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj...pedig azt mondta jó pénzért el lehetne adni...
-
igaz, tört szerveren játszok, de a barátom, aki szintén ott játszik, simán tudta árulni őket, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj...pedig azt mondta jó pénzért el lehetne adni...
-
Az valami bug lehet hogy nem tudod árulni. Nálunk simán probléma nélkül lehet venni/árulni az enchant scrollokat. -
Csao:) Hat te? Robi udvozol:P -
Hy nem jott ki meg a full verzios C3-as Informer? -
Mert az internetes fizetés feltétele az ott elfogadott kártya használata nem is a dombornyomás hanem az aláírási mezőben szereplő szám a fontos:)(hogy legyen)!
és gamecard az nincs:)
-
Sziasztok!
Mo-n nem lehet vhol gamecard-ot beszerezni?
Továbbá miért szükséges az h a bankártya dombornyomott legyen? -
hah most vettem eszre... tuti copy pastezott szekiről :) -
Mikor kezdesz?
-
rendben, de nekem sajnos mikor árulni akarom a piacon, egyszerűen nincs a listában, pedig az inventorymban bent van -
Játékosok szívesen megveszik. Nézz körül árul-e valaki ilyet, illetve hogy a Luxury Shopban Giranban lehet-e venni, hogy tudd mennyit ér. -
tudjátok? fontos lenne. -
A RonnyMcDoggle Diniz szerint kísértetiesen hasonlít McDoglesz-re akivel én szoktam árulni
-
bocsi de meg mindig nem latom mit kene latni rajta diniz 
lehet hülye vagyok... -
a "scroll: enchant armor (grade c)" nevű tárgyat el lehet adni? mert én nem tudom... -
nem latszik :/ -
ismeros szeki?:P