88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
najó #49727
hagyni kell az ovisokat játszani:)
-
termeszetesen legyetek velunk csak keruljetek a nyilvanos osszejoveteleket az ic ldalan es healeles buffolas pvp elott akarhol beszelgetes stbstb
lasd ma FG
meg a multkor SOA eseten
hamar megunjatok a gamet ha 60 tol sehol sem tudtok xp zni mert ellenseg lesztek akiket konnyu kinyirni par 75 osnek -
RISINGSUN!
KERULJETEK A FELTUNEST HA AKARTOK XP ZNI MAGAS SZINTIG, NE AKKAJTOK AZ ICA OLDALARA, INKABB LEGYETEK NEUTRALOK KULONBEN UGYANUGY BASZOGATNI FOGNAK BENNETEKET A LVL 75 OS TRAINER/ PK PARTIK!!!!!!!
EZ EGY JOTANACS -
Gath lécci hozd a porraloltot a flame ellen ;)
-
pedig rohadtul nem volt igazságos, mert én csak annyit kérdeztem hogy mi a különbség a free és a fizetős között, és ő ugatott le előszőr szal... na mind1 -
Privi ment és Lécci fejezd már be........ 

-
Szerencsére, a fórumon nem a te korosztályodból van több, itt az idősebbek vannak annyira okosok hogy nem mennek bele egy "ember, tök kemény vagyok mer 15" stílusú vitába. Itt is csak te izmozol, holott te is nagyon jól látod hogy nem igazán szeretnék hogy itt legyél. -
eddig senki sem panaszkodott rám, senki nem mondott semmi rosszat, csak te vagy ilyen pojáca, hát istenem, ez van, én nem haragszom, biztos születési rendellenesség -
Nem. Szerencsére. Nap mint nap látom ahogy lejáratod magad a humoros képek topicban..
"ember", idővel rájösz hogy az ilyen kis pöcsöket, mint te, nem szeretik.. vegyél vissza... -
Mindenre találsz választ itt a fórumon. A fizetésről nemrég volt szó ismét. Netelérésből szerintem az alap 64/384k-s elérés is elég. Hogy hol vannak a legtöbben, az meg ma is elhangzott, ez pedig a Sieghardt. -
ismerlek ember? neked mi közöd hozzá? -
néztél már magadba ember? szánalmas vagy :-/
uramisten, borzalmas hogy ez a játék milyen szörnyű lett, pedig régen tök normális emberek is voltak, borzalmas hogy ilyen hülye emberek teszik tönkre, tényleg sajnállak, majd virágot is küldök, résztvétem -
najó #49715 köszke a válaszokat! -
privi :) -
Jahh BhH, bocs,most esett le
sry...
-
pontyosan csak ennek a 3nak van ha jól tom -
Kérdéseim törtről eredetire való átálására tértek volna ki.
Net speedem elég lenne-e,melyik serveren van magyar társaság, h megy a fizetés rendszer...etc
Köszee a segítséget! -
PW-nek is van -
"THn és a BHn kivül" -
Dwarf bounty hunternek is van fake je. -
LooooL nem akartam beleszólni de jó volt VIIUUUU ;) 

-
najó #49706 THn és a BHn kivül van valaminek fake deathje vagy valami hasonló skillje? -
itt is lejáratod magad?
-
Huh, elnézést ezért és a múltkoriért is én kérek bocsánatot hogy ekkora parasztokkal szóba állok! 

Nyah tünés free fórumra paraszt!

Nem mondom mégeccer!
(Uts hogy szóba áltam veled, ezért is bocs mindenkitől!!!!)
-
tipikus netmániás barom :-/
nem mondtam semmi rosszat és te máris kötözködsz, meg elküldesz a píbe... no mind1 -
Privike :) -
jah, és még tudsz communicálni a sok jó néppel
-
Tanulj meg angolul, akkor a legtöbb kérdésedre találsz választ a lineage2.com-on
-
beszélj a 80 forintos szendóró
-
Senki nem segit nekem?
-
Akkor asszem be is fejezhetjük itt a témát mielőtt képbe jön hogy ****-d a milliomos, de ha az is vagyok akkor is te meg ****, te spúr **** stb -köszönjük a nagyon építő jellegű hozzászólásaidat, keress pls egy free fórumot, mint ahogy észrevetted ez a fizetős millimosoknak van. Csáó! 
-
kuirva jó hogy egyszer spúr vagyok, egyszer meg gazdag, bármit is mondok... jó akkor tudod mit, egyezzünk meg abban hogy van rá pénzem, csak nem szeretném ilyenre költeni... -
huuuh de hosszú egy 2 héét lesz ez szvsz már naon várom :) 

-
Francnak várod meg!! Itt a helyed:) -
JAAA szerencsés vagy hiszen akkor neked a net és az áram is ingyen van:)!
Ez nem a havi 3e kérdése hidd el a hobbi pénzbe kerül! -
Te döntöd el... 

-
na jó, de hogy pénzt adjak havonta ki játékra?
ááá, nem tudom... ezért ábrándultam is ki belőle, mert nem szeretek játékért folyamatosan fizetni... a free server meg végülis tényleg gyönge (bár már jó rég játszottam)
inkább maradok a retro, de CSAK free online játékoknál (muonline, diablo2) azokkal nincsen gond hogy fizetni kell, meg hogy a fizetős jobb szerver vagy nem... -
mmmmmmm :) Ha a karimat kirúgták a un1ty-bol, akkor megyek hozzátok
-
minden!!!
Jo szerver nagy partyk oriási piac müködö szkillek valos hpjü mobok örök garancia a karakteredre és tárgyaidra eventek tömege siegek tömege és fejlesztés mindig mindenkor! 2 hét c4:)
ecetera ecetera és mind freeröl jöttünk:) tudjok mi a külömbség gyertek siegeharton a magyar klán egyre erősebb elérjük a 15 főt! Raidboszolás közeleg! -
hmm... asszem későn olvastam a sárga betűs részt :)
csak nem kapok büntit, ez nem olyan kérdés volt azért