88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Atrium
    meg tudja valaki mondani hogy a törpével hogy lehet ss-t vagy bss-t csinálni? :O
  • phalanx
    55 strider, 60 wyrm
  • Crokin
    Lenne egy kérdésem: a hatchling 35-ös amikor megkapom, hányas szinten fejlődik striderré?
  • mAilkaEVO3
    Áhhám igy már étrem
  • Szekijoe
    mert még nem 75+ 100% így sajna nem leszek 76 a C4 elején az első mobtól
    Kellene még 30-40% nem tudom pontosan mennyi.(sajna ezt nem lehet behozni 6nap alatt és a fiam is itthon lesz hétvégén úgyhogy nem tom mennyit játszom)
  • Culram #49802
    Mert még nem 75/75 :)
  • mAilkaEVO3
    ehhe megelőztél :) de mááár váárom :)

Szeki: miért túl korán ?

C4
  • Tufa
    thinked? tryed?
  • xt198
    mostmar menni fog, remelem
  • xt198
  • xt198
    [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/3823/shot0015729ur.th.jpg[/IMG][/URL]]elemental assault
    előttem egy ilyet, nagyon ütős :)
  • xt198
    szeki utananeztem ennek a noblesse questnek, meg a hero-s szarsagnak.
    4 questet kell csinalni. subodnak is lvl75nek kell lennie. utana ha gyujtottel ilyen noblesse pontokat, akkor mehetsz hero-nak. hja jol tudom :D
  • Szekijoe
    TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL hamar><
  • xt198
    OMG!!!!!!!
  • phalanx
    JÖVŐHÉT SZERDÁN JÖN A CÉÉÉÉ 4!!!!
  • xt198
    ma láttam hero-kat a pts-en, és a sieg klannak a klanvezere is hero lett (shihaya)
    aki mellesleg demordey a c3-as szerveren :)
  • GibboRamone
    Köszke az infot!
  • Gordis2k
    De ha nincs leállás nincs c4:)! gyorsan pár leállás és start:)
  • najó
    jaja tökjo most az off:)csak ne lenne epp 4ora leallas:)addigis pár kép:)

[/IMG]

[/IMG]
  • Snau
    Igen tartalmaz nekem meg az van.
  • Snau
    Jaja minden Ok majd megfelezzuk a csajszit!
    koszi
    Ha eszedbe juttna a masik pass azert ird meg biztos ami bizti mi leg. megpr nem elfelejteni:)
    Jo lenne ha visszajonnel most kezdunk jo sokan lenni s minden este van parti is!
  • najó
    gondolom tartalmaznak különben minek fizetnél erte:)
    itthon meg sose kerestem,de legutobb láttam münchenbe dvdn 19.99eurért
  • GibboRamone
    Kérdezném, L2 eredeti CD-k tartalmaznak serial-t???
  • Gordis2k
    0-40re az 40m!
  • Sanca
    Koszi a valaszokat!
  • xt198
    valami szart ir hogy rossz a netkapcsolatom... grrrr
  • GAthersw
    De megy.

Zitus! Ilu tájékoztatott a dolgokról?
  • xt198
    ui. nektek se megy az msn?
  • xt198
    40millát 29 szintért? lol inkább akkor farmolok :D
  • Szekijoe
    Nem tom valaki azt mondta lehet menni odaadod a 40mill adenát leülsz és már jön is az xp.
  • gPROject
    már mióta akarok big boomot cukinak...de sehogy nem akar összejönni a hiányzó 2-2.5 szint
  • xt198
    nem hülyeség... lehet elmennék majd egy ilyenre én is a törpémmel :P
  • gPROject
    én sem exp-zésről beszéltem
    gc-nél 3-4 cssapat exp-je simán felér az ottani 70mobéval, a ws eltudja olyan messzire irányítani a bommot, hogy az jó legyen
  • Szekijoe
    Nem ők akarnak xp-zni hanem kiskarit húzni tehát nekik az kell hogy minimum 30-70 mob/1train/4-6perc ehhez pedig nehéz jó helyet találni (nem jó ha túl messze vannak a mobok mert ha sokat szaladgál akkor leszakadnak róla, sőt ha kiszalad a range-ükből akkor is leszakadnak)
    Ahogy én tudom Tanor canyon a legjobb 1-40ig 7-10óra.
  • gPROject
    75 ws már gc alatt a 75 körüli shadow és giant groupokat is simán megöli big boommal, és nem kell hozzá semmi féle tank, max egy healer aki néha tölt egy kis életet a big boommon
    myxcrafttal már öltünk ott is, amikor ő még csak 65 körül volt
    adtam a bigboomnak ww2-t, btb-t és 2-3 boommal kinyírta az összeszedett 4-5 csapatot(ennyit simán összeszed maga a boom és kibírja az üzéseket)
    igaz gc alatt az a baj, hogy van olyan csapat amiben golemek is vannak és azok sokkal lassabbbak, így azok mindig lemaradtak
    ha van 2-3db magas ws az még jobb, akkor rövidebb idő alatt meghalnak ugye :)
  • Szekijoe
    Eh, írtam egy hosszú postot csak bezártam
    75ös WS-t ki lehetne próbálni Oren mellett keletre. Vagy akár ABG-ben is.
    Az SR tuti bírja oren mellett, de ABG-t szerintem nem.

Oren mellett esetleg 52re is fel lehet húzni a karit de nem tudom mennyi idő.
  • Sanca
    Koszi a big boomos segitseget. Ja, a ws 75os, sr 75os, se meg 74, ezekkel nem lehet durvabb mobokat olni? Vagy nem erdemes?
  • Szekijoe
    Sajna nem viszik Most 4m-ért hátha...
  • Szekijoe
    Hm... Jó kérdés. Maximum a hiúságomra tudom fogni. Vagy egyszerűen CSAK.
    Biztos lesz eskűvő és ha egy esküvői ruha max 2-3m annyit nekem megér, hogy szépen nézzek ki. A strideremnek sem volt túl sok haszna eddig nekem, DE mivel Ilu jobban tud trainelni a strideremen és már én is traineltem vele ezért úgy érzem jobban jártam, hogy van mintha nem lenne.
    Red paryt maszkom is van mert végigkalapáltam az eventet.
  • Szekijoe
    lol micsoda kérdés! Amennyit flameltél angol fórumokon mindenki aki olvassta azokat a fórumokat azután TUDTA, hogy te redemptionos vagy, ha esetleg nem jegyezte volna meg akkor csak annyit jegyzett meg hogy meik oldalon állsz. Nem kellett találkoznia előtte veled, sőt akár elég volt megkérdeznie klán/ally chat-en és valakinek tuti beugrott valami és beírta.
    Ha valaki untagged de tudod, hogy meik oldalon áll, akkor csak az a kérdés hogy elég magasszintű-e hogy megérje a pk pontot a kicsiket inkább trainelik vagy pk bottal ölik meg.