88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Snau #49853 Shan fugg Ilutol is meg attol is te milyen surun viszed a buffert mert jo lenne legalabb a ketto kozul eggyel kiulni piacozni ha mar ilyen ritkan tudok bent lenni legalabb a mani jojjon.:)
Meg akkor ki meg hogy fizet ugye accot az is kerdes.De ezt majd ventrin.
Amugy Acron most van egy szuper Knowledge also+folso ami persze szinten Samane.:D -
Aranyos szmájlik!
-
Ah Acro-nak a fehúzását valahogy Shanway-ra kellene átpasszolni
Ő még friss és még Acroval együtt duóban is gyorsabban fejlődik mintha buff nélkül szólózik. Nekem egyenlőre ez tűnik jó megoldásnak.
Mert ha meglesz az új gépem(1-2 hét múlva) akkor is elég lesz nekem BD-t + buffert boxolni
Egyenlőre nem tudom mikor lesz időm
De pecázni is fogok ezért:
WTB Ag fishing SS + Ag fishing SS recipe + Ag fishing SS material -
Kénytelen leszel felhúzni?! :DDDDD
Te ha egyszer belevágsz mindig minden karit villámgyorsan felhúzol -nem is értem miért nem csináltál még másik accon egy rechargert?!
Nekünk is van már egy elf elder növendék Szyl új accán -bár elég ritkán kerül rá a sor mostanában, de majd egyszer ő is nagy lesz -és természetesen egy íjász növendék húzza :DDDDDD -
uh
Hm... a BW tunic még mindíg aranyárban található csak giranban?
Eh az a gáz, hogy engem már csak min lvl 60as SE tud tölteni
(a HE-m, az EE-t min 66os)
De asszem addig visszakérjük a rucit és ha 60 felett lesz majd lehet kap BW-t vagy Doomot, hogy minél több manája legyen.
(eh mondjuk 4-5 szintet ráhúzni az elég sok, nem baj majd a nukerek segítenek
nekik úgyis életbevágóbb hogy legyen magas SE pluszban.
!!!! Egy 10 szintel kissebb SE nem tud tölteni semennyi manát a nukerbe !!!! -
najó #49848 nudizik,de visszaadjuk ha kell:) -
Midas #49847 Látom itt se lehet semmit irni a bughalomra mert törlik mint amnesian.
-
uh! Acro most akkor mien cuccban van? -
Köszi Gath, köszi Zitus megkaptam divinit :) -
najó #49844 Fishing Guide -
én már várom, de valszeg csak hétvégeken fogok tudni majd játszani, viszont akkor szeki, mehetünk majd hajnalban is (persze ha ráérsz, meg akarsz).
aztán majd vasárnap kiaszlom magam :D -
Nem lehet tudni mit hoz majd c4 -mindegyik summoner kap új petet meg party kockát -nekem rózsaszín, szárnyas meg füstölgő, kék unikornisok jönnek be a legjobban, de csak mert elemental summonerem van :D -
Meanos Anorral kötekedtek a botok :DDD
Sajna kinyírni mi se tudtuk, de megérte a -5% :DDD -

[/IMG]
-
Melyik a legjobb summoner?
Miben különböznek egymástól???
sajnos nem vágom az angolt... -
Ephedra se rózsaszín, az unija meg igen 
És különbenis!!!!
-
najó #49837 zöld ork zöld zombi:D -
najó #49836 jah:Dolyan dinizes pedig:)) -
Ork max sub lehet necro 
Persze ol is elég top :D -
Hülye válasz: amelyik szimpi :)))
Nézegesd végig a skilleket L2.com-on és ami bejönne -varázsló, íjász stb :) -
najó #49833 ork nekro most a top1:)amugy minden kari valamire jo,kezd azt ami tetszik -
Hellsoztok.
Én most kezdtem,biztos hülye kérdés lesz,de melyikkel érdemes elekzdeni? Ember,elf,sötét elf,törpe,orc?? -
Magyar :) Infernal Contract
Szyl: köszi :) -
melyik szerver? -
najó #49823 jó a zene
-
ez offisölön vagy esetleg ott ahol jatszol most :P -
Pívípí videjó by me :) -
azért mert szeretnek pvp-zni :) -
már itt az ideje, 65 felett nem lehet szolózni, mert csak blazing lenne rá alkalmas, az meg tele van tempeses/blazes/nfes faszkalapokkal, akik elzavarják az embert
bár c4-ben is tömeg lesz majd az új területeken
mi a szarért nem partyznak a köcsögök, ha van klánjuk, takarodjanak fel toi-ba vagy le valamelyik aluljáróba
-
jaaj nagy fáradtságban lemaradt, hogy a Gordi tegnap már megelőzött a 60-al :)
-
grat -
-
gratz -
[URL=http://risingsun.uw.hu/1/lvl60.jpg]nah ez is bekövetkezett ^^[/URL]

-
2x rákattintasz, kérd valamit, hogy ár jú wish to add this recipe to recipebook vagy ilyesmi, rámész OK, és ott lesz! -
Köszi. -
Atrium #49811 hmmm, most már csak az érdekelne, hogy tudom belerakni a receptkönyvbe? :) -
Nagyon fontos, és ha lehet gyorsan kéne a válasz:
egy level 60 és 70 között lévő SK nak hány %os a lightning strike-ja?
köszi -
recipebook-ba rakja először. utana inventorydba a crystalize mellett van a recipebook, ott katt 2x rá, és utana tudod legyartani -
Culram #49808 Kell hozz recept, meg hozzávalók. Rányomsz recire, azt kész.