88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Szeki, a main-ed 100%-on van?
  • Sanca
    Soul Bow QR SA-val gyorsabban lo mint az alapbol gyorsabb bow-ok, pl BoP.
  • Sanca
    Hogy lehet DL managert hasznalni?:D Hasznalj net transportot, legjobb.
  • Sanca
    Termeszetesen Soul Bow-ot. Ha grindelesre kell, akkor CS SA-t tegyel ra, ha pvp-re kell, akkormeg QR SA-t.
  • xt198
    hat jah, HE-nek meg az osszes ijasznak soul bow a király. nagy p.atk, kicsit lassan lő, de megéri ^^

majd pénteken leszek, afk :)
  • Szekijoe
    Az off-on a Carnage-nek nincs CS sa-ja sőt semmi jó SA-ja nincs.
    Tehát a HE választhat: Carnage Crit bleed SA-val ezt esetleg overenchantolja és valami kijöhet belőle DE ha xp-zik akkor kb 20-25 percenként törrel kell mennie 5-10 percet vagy kb 5 perc üldögélés, ha van elder a partyban akkor esetleg töltheti a manát és úgy akkor tud megállás nélkül lőni. Ami egyedül mellette szól hogy gyorsabban lő mint a soul bow.

Soul bow: lehet rá rakni CS sa-t ami akár 1-2 óra folyamatos lövést biztosít elég sokszor bejön kb óránként elég 5 perc törrel vagy üldögélve, ha szólózik az ember és nincs manaszívó mob akkor nem kell leülni (csak partyban tud elfogyni a mana ha jó a tank)

Ha nem gáz a mana és mindíg van elder akkor QR SA és ugyanolyan gyors lesz a soul bow mint a carnage. A mana ennél is a 2. buffra majdnem elfogy. Akiknek van box SE-jük azok szoktak ilyennel nyomulni, meg pvp-n ez a BEST.

• Pukkka
    Megtudnad nekem indokolni valamivel? =)
  • Szekijoe
    Én már minden alapmatit megvettem az új fehér pizsimhez

Szyl ha lépsz néhány szintet és Blazingben tudsz északabbra farmolni, akkor vedd fel a "reagent" questet Ivory towerben a legalsó szinten. Mert blazinben esik reagent és asszem a nobeless queszthez 500 moonstone shard kell (ennek tuti el fog szállni az ára ez a legritkábban eső reagens a lávalefolyástól északra esik)
  • mAilkaEVO3
    jaja 9felé indul :)
  • najó
    körülbelül:)
    még 1 óra leallásig most vegyetek alapanyagot,mert lehet infláció lesz!csobent is kiultettem tegnap este, craftoltak nála ugy 300kért,pedig nem tul draga
  • Szekijoe
    Kicsit összezavarodtam ettől a sok időponttól.

Tehát akkor ma este 9kor indul a szerver C4-esként?
  • mAilkaEVO3
    jaja nekem is megszakadt a PTS to live update :( de a kliens lejött 2,5 óra alatt full sávval csak az vlt a trökkje, hogy ha DL managgerrel akarom leszedni akkor 3k val jön ha sima winfos-al törlöm le "save as" akkor jön full sávval:)
  • Gordis2k
    www.l2wh.com
    http://l2.onlinewelten.com/phpkit/phpkit/include.php?path=start.php
  • Gordis2k
    Az upgrade indul akkor es igen 14.30:) ja és 7 óra az eltérés:)
    21 kor c4:)
  • Szekijoe
    www.l2wh.com
    vagy
    http://l2dc.onlinewelten.com/index.php

• Thanus
    Hali mindenkinek!
    Van egy olyan problémám, hogy nem talalok bizonyos dögöket a spoilozáshoz. Állítólag van egy progi ami megmutatja, hogy hol vannak,és név szerint rá lehet keresni. Tudtok ebben nekem segíteni? Biztos hallottatok már valamit róla:D
    Már keresgéltem, de nem találtam semmit:(((
    Plz heeeelp
  • Culram #49877
    Megtaláltam. :D
    De ahogy látom hamarabb letöltöm a klienst mint upgradelem. :D
  • gPROject
    pts to live
  • Culram #49875
    Nekem a kliens 300k-val jön.
    PTS to Live-ot meg nem találtam.
  • najó
    a 2 óra hogy jott ki? AM5.30 pst-nél fogják lenyomni a szervert,ehhez az időzonihoz képest +9re vagyunk vagyis 2.30 es 6 es fél orát fog állni a szerver summa:9 ora:) vagy rosszul számolok:)
  • gPROject
    ááá vagy ezt írják itt is?
    Please note that if you install Chronicle 4 before it launches, you will not be able to log in to Chronicle 3.

nem lehet belogolni c3-ra már a c4-es klienssel?
  • gPROject
    hmmm..nekem kész, de mindenhogy a pts jön be, hiába szedtem le és hasznéltam a pts to live conversion exe-t is
  • Snau
    File Planetrol is le lehet totlteni a C4 clientet!Itt legalabb jon rendesen.:)
  • Snau
    Ahh direkt bent hagytam a PTS updatet erre kifagy a PTS conversion egybol lejott a C4 installer meg mint a csiga ugy jon le.Nekem igy sosem lesz C4:(
  • Hunter of Deer
    nah 40es warsmithet nem csinalt meg senki??
  • Gordis2k
    1. könyvet a könyves boltban:) minden első tanulashoz a magic shopban kapsz megfelelö könyvet!
    2. passzi skill tehát nem te használod hanem van es működik passzivan:) ( feltéve ha eredeti szerveren jatszol amúgy :) )
  • Gordis2k
    SB!
  • Gordis2k
    Lol shan bácsi tesz rola hogy acro fejlődjön de hirtelen:) Ha nálam van kepja az xpt de giga:) no holnap c4 ideje szunya 14kor indul hungaryan time szerint!

ja 1570 m atac 1130 c speedel :) na ez mar valami természetesen mpower3 zerk2 accu3 bd dance:) de 2 percig GODMODE ON:)
  • mAilkaEVO3
    yuupppeeee holnaptóóól

:P
    nekemm ár megy az ápdét (no persze nem a Norbi féle^^)
  • Pukkka
    HE nek Carnage bow-t vagy inkabb Soul-t érdemes összerakni?
  • Rash87
    3., Meg vannak ilyen szörnyek,amik mások,mármint a nevei fölött pirossal,vagy sárgával van vmi írva.... Ezek mik?
  • Rash87
    Hellosztok.

Én nemrég kezdtem,ezért boccs ha hülye kérdés!

Most én Elf Mystic vok,asszem ^^

1., Akarok tanulni ilyen Skilleket,de mikor meg akarom venni,a leírásban van valamilyen könyv...Ez micsoda,mit szombolizál? Ezután kiis ír vmit,megveszem a skillt,és utána nem adja meg... Nem értem hogy van ez...

2., Meg vannak passiv skillek,amiket nem lehet hasznláni,ez mért van?
  • mleslie
    19 szintű törpe vagyok! Melyik kasztváltót érdemes elkezdenem? Még elég amatőr vagyok és nem tudom mi a különbség közöttük!
  • Hunter of Deer
    Sry az lemaradt hogy craftosrol van szo!
  • Hunter of Deer
    Pls aki csinalt mar Torpevel 40es kasztvaltot az leirna hogy mit is kell csinalni a 37es es 39es quesztben vagy valami ertelmes leirast tudna adni hozza???
    THX! Mert marhara belekavarodtam a 37esbe!
  • gPROject
    a horgészos npc-nél lehet felvenni
    bár nemtom adja e mindegyik, de én heineben kaptam
    mobokat kell ölni, ha jól emléxem azok adnak gyümölcsöt vagy olajat és azt válthatod be ss-re, olyan gradesre amilyenre akarod
    én kb. 10-20 perc alatt tudtam volna kb. 10k ss-t(non gradeset) szerezni, de elég volt 1k is, ezért nem váltottam át mindet ss-re
    ebből nem kell olyan sok, 1 halhoz elég 3-4 db, nem hinném, hogy olyan rettentősokat horgászna az ember
  • Szekijoe
    Mien SS quest? A félreértések elkerülése érdekében ÉN eddig 4 órát voltam a PTS-en ebből 3,5 órát pecáztam
  • GAthersw
    Nem.
  • Kata
    Nektek (már aki látogatja) működik az amnesia fórum?
  • gPROject
    ss-t questből annyit kapsz, hogy nem győzöd elhasználni, minek akarsz még craftolni is? sokkal körülményesebb és lassabb