88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szakadj meg gyere már ember:)! -
nyah mitörpént suli ?
-
na igy nem szarozok:)
NA ez a jó. -
nem jo a picture -
Sajnos visszajott -4,7%:( kicsit mar unom pedig elbujtan a fák között de ugye a bot az lát:( -
Es ha megolod a mobot, es csak aztan hasznalod? Mint a torpoknek a sweeper (persze csak spoil utan), vagy mint a necronak/spellhowlernek a corpse life drain-je. Azok mind a hullakra hatnak. Lehet, hogy ezt is egy hullan kell hasznalni?!
Csak tippelgetek es megprobalok okasnak tunni..
-
probáltam, de sajna semmi :( -
Lehet, h hulyeseg es en meg nem is jatszottam C4-el, csak 3-mal, de nem kene 'hasznalni' azta talizmant, amikor betargetelsz egy mobot, aztan mint valami skillt haszanlod?
Gondolom baromsag az egesz... -
az az npc csak nappal van ott, éjszaka mobok vannak a városban
ez most a helyzet:
itt nemtom mi a helyzet, hiába maradok éjszakára a városban és hiába ölök mobokat ott, semmi nem történik :( -
Culram #50103 Rising Sun ha éppen hiányoznék nektek, akkor a héten nagy valószínűséggel csak kicsit leszek. Ha nem hiányzok akkor is. :D -
Raid bosst a hivatalos szerveren mennyire nehezmegolni? Ott is kell hozza over/necro. Ott se lehet egyedul megolni oket, mi? -
Nagyon sok quest resze Raid boss!! DE megnezed ki az leulsz melle es varsz mert nem kell olnod elég ha ot vagy akkor is esik az item ha farmerek ölik meg!:) -
nemááá
bazzz, ilyen questet kitalálni
és az a gáz, hogy a többit küldit nem lehet elvállalni amíg ez nincs kész :( -
DE:) ZUZD le nem para addig en lenyomom azt a gyikot valami antarász vagy mi? -
he'll be part of a vampire raid mob
ez nem azt jelenti, hogy a raid boss adja a quest itemet? -
Snau #50097 Meg kb 2 honappal ezelott a file planetes betan jatszottam vele de nem igazan jott be. -
Csini orkcsaj -esküvői cucc mindenkinek jól áll! 
[/IMG]
-
hm... egyenest, jobbra, balra, jobbra, jobbra, balra, jobbra, balra, balra, egyenest sokat, jobbra, jobbra uh és asszem ott is vagy a teleporternél 
Ez így elég pontos sajna én nem tom pontosabban pedig én elég sokszor voltam és lehet, hogy elírtam
-
Anakimot meg Lilithet hogy találom meg?????????
Annyit tudok (legalábbis sejtek) hogy valahol Disciples Necropolisban, de hát abba úgy el lehet tévedni...Tudtok pontos helyet esetleg koordinátákat? -
Huh, akkor már inkább nyuszifül :DDDD -
List of materials needed:
3.000 suede
5.600 thread
15 oriharukon
500 silver nuggets
150 thons
10 artisan frame
200 leather
500.000 adena
"Csak" ennyi kell hozzá! (max 2 óra alatt meg lehet csinálni a quesztet) -
najó #50091 kár azthittem te csak megcraftoltad valahogy,akko majd még raérnek a kuldik a matik miatt:) -
najó #50090 "When Dorian asks about the inhabitants you have to wait till night to see what happens. Then walk up next to Dorian at night and you should get a crucifix from him (he'll be part of a vampire raid mob)... then you gotta wait till daytime again to speak with him once more." by soji
ha még nem olvastad...habár ez is csak aztirja várni kell ott este es miko visszamész akko már kapsz egy crucifixet -
igen 4 vagy 5 kis quesztből állt. Általában szaladgálni kellett csak lvl40es mobokat ölni. Az elején Hotspringszbe kellett NPC-t keresgélni kicsit erősek a mobok de ott el lehet kerülni a mobokat. Jah és iszonyat mennyiségű materiál kell>< -
najó #50088 szeki ahhoz hogy megkapd az esküvői ruhát megkellett csinálni az 5(weeding) questet? -
najó #50087 gratu,mi még alig kezdtunk kuldizni,a girani orkost vettuk fel ahol death wawet+cave beastet kell 65-65t olni de mégcsak 25 item van meg kb
plussz felvettem az ivoryst amit szeki mondott,mondjuk az még messzemert csak a wyrm+ork saman ad itemet a swampba,de elöbb utóbb lesz:) -
hihi látom te is full selfbuffban pecázol^^ 
-
Itt egy másik viziszörnyi -ez jár az ng pecabothoz 
Sajnos ugyanakkora fejet varázsol mint a nála sokkal nagyobb szörnyi
[/IMG]
[/IMG]
-
Esetleg arról valami infó honnan lehet szedni 100% a-s reciket meg blessed waepon scrollokat? 
Adeni bingóról volt szó, de ott a küldileírás nem változott -még nem próbáltam...
-
ohh, nem is ír a questről, sry :(( -
ebben a questben akadtam el, lefordítaná valaki ennek a lényegét:
Inhabitants of the Forest of the Dead
Ok, I just started this one, waiting for night time to investigate. I'll report more later.
Since we are on Quests, I have a small comment about the second part of noblesse quest. When you find the lock of blonde hair, the item description refers you to Kalis. It should refer you to the mysterious Dark Knight because he's the one to trigger the next part of the quest. Furthermore, once you talk to the Knight, he updates your yellow helper thumbtack, so you have no more need for the "Kalis" hint.
Get better rewards for these quests, or people will spit on them, just all your other quests. One time quests pertaining to game lore should have relevant rewards. Not cash, special items. -
Sajna várható volt hogy új területek tele lesznek ilyen semmiségekkel -nekem még a flame lvl6 is nagy kedvencem...
-
nagy kedvencem:
greater antidote hatástalan és -150hp sebzésenként, van még neki egy bleed(asszem lvl7-es az is) párja is :(
szinte minden élőhalottnak és vámpírnak van valamelyik :( -
jah remélem valamit javítanak a gépigényen, mert már a texture filteringet is ki kellett kapcsolnom, de még így is szaggat ha fordítom a kamerát :((
c3-ban simán futott a 2 klienssel -
asszem ez a Necromancer’s Request
ez a beváltós gáz, nem is minden mob ad quest itemet, ölhetsz egy napot mire összejön egy hardenerre való :(
-
Nobless csak ha 75ös a sub is. igaz a 4 questből 3at meg lehet csinálni már az elsőnél sem tudom összeszedni az 500 moonstone shardot 
Sőt először a 3. kasztváltót kell megcsinálni ami remélem nem vetekszik a 2. kasztváltóval (csak 2szer recalotam ki magunkat mire sikerült felvenni a quesztet, mert az mxg cempeli az npc-t akinél fel kell venni)
Tegnap amúgyis recallozós nap volt mindenhol iszonyat durvák a mobok partyzás közben 5-6szor mentettem meg a partyt a party recallal. -
de jó, még 5% és csinálhatom az s grade éxer küldiket -
a swamp-es questek a legnehezebbek, talán varázslók megtudják csinálni
én ölök rendszeresen rózsaszinű vámpirokat(igaz spam heal lötyivel) és élőhalottakat, de a fehér és sárga stakotók sokkal sokkal keményebbek :( -
ezeket is csináltam:
#Go to the Pastureland
#Hidden Truth
#Tragedy in Von Hellman Forest
Ebben elakadtam:
#Inhabitants of the Forest of the Dead – Level 65, Dorian (Cursed Village) - 1-time linked the following
#Hiding Behind the Truth – Level 66, Priest Benedict (Rune Castle Town) - 1,607,062exp and 1 earring and 2 ring or earring and necklace and 1,607,062exp (b grade I think) *1-time*
azt mondja a Dorian nevű ürge(aki csak nappal található), hogy figyeljem meg a helyet(cursed village) és a mobokat éjszaka, de hiába öltem és éjszakáztam ott többször is nem történik semmi :((
-
ezeket már mind belekezdtem illetve megcsináltam:
#A Dark Twilight
#Heart in Search of Power
#Sweet Whispers
#Light and Darkness
#The Coming Darkness
#Necromancer’s Request
nem mondanám egyikre sem, hogy megéri foglalkozni vele :(