88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Bucser
  • Nethyrrea
    nemcsak hogy nem vagy profi, de kicsit mintha naiv is lennél.... ;)
  • GamerAdams007
    sry a floodert
  • GamerAdams007
    Nemhinnem hogy profi jatekos vagyok amugy meg ha 10 evig KELL jatszani, es nem lehet lemondani, akkor nem megyek!
  • Snau
    Ja ez neked szolt nem jololtelek be valasznak bocsi.Te nem jossz kicsit officialra?Ugy osztod az eszt elkene nalunk is egy ilyen profi jatekos!
  • Snau
    Jaja!Addig innen el nem mehetsz!En is unom mar marhara de igy nem tudom abbahagyniiii!
    Nekem meg 8 evem hatra van!:( Meg jo hogy jott C4 legalabb vmi uj de mar ramegy a gatyam az acc fizetesere igy munkanelkulikent jo hogy jon be par forint a keregetesbol.
  • GamerAdams007
    10 eves torlesi tilalom?? Ezt hogy erted? 10 evig mindenfelekepp kell jatszani??
  • Gordis2k
    Ez a hivatalos játék havi 2900-3000 Ft es ezert orok jatek 10 éves törlési tilalom és örök cuccok:) iseten játék isteni csapatban gyere:)
    www.lineage2.com (én is kérem a zsüföt:)kedves ncsoft:)

• phalanx
    BSZ Strahd
  • najó
    topic tetején a link:)namost dőlni fog a zsé a ncsofttol hogy kiadtam:D
  • Izé bizé
    kszi az info-t és melyik az az oldal(ha reklámnak minosul és azert nem irdo be kuld el ide [email protected])
  • Szekijoe
    Ha egy karakter sötétkék (tehát 9 szintel kissebb raid boss-ra) üt/lő/castol a Raidboss automatikusan kővéváltoztatja(2 perces) szerencsésebb esetben 99es silencet kap(csak meghalással jön le, 2 nap alatt sem múlik el, de arénában meghalással leszedhető) esetleg 5k-10k sebzéseket kap.
  • xt198
    15$
  • Izé bizé
    Ti melyik C4-es zserveren játszotok esteleg írnátok linket...ha fizetos akkor menyi a havidíj?
  • Nikau
    Huhh köszi, ez kicsit gyors volt :D
  • Gordis2k
    nem tud rasebezni:) marad a drop
  • Gordis2k
    1. dion alatt
    2. dv bejarat Deathpass felol+ Execution ground
    3. giran felet picivel! a keresztezodes utan death passnal
    na persze ez offon free szerver csodaira nem tudlak felkészíteni:)
    Ez egy olyan oldal:)
  • Gordis2k
    C4??? NE már biztos multimilliomosok vagytok es havi 5 szenyo lemondasaval kifizetitek az offot:( bakker de genyó. Lehet én is beszálok egy ilyenbe:)
  • Nikau
    Le tudnátok nagyjából írni, hogy milyen irányban találom a következő szörnyeket? :
    - Monster Eye Destroyer
    - Shackle
    - Beka Orc Shaman

Spellsinger questél (Trial of the Scholar) kellene ilyeneket irtanom, de gőzöm sincs, hogy milyen irányban lehetnek, sokfele voltam már viszonylag,de pl Shackle-ről még nem is hallottam, Beka orc az detto, Monster eye-t meg már láttam, de elképzelésem sincs merre volt...

Ja és esetleg nem tud valaki mondani egy olyan oldalt, ahol le vannak irva, hogy melyik monszta merre van, mert néztem már néhány database-t, de mindenhol csak a statjaik vannak leirva, az hogy merre vannak eddig olyat még nem találtam...

KÖSZI előreis ha válaszolna valaki!...
  • mAilkaEVO3
    hát nem tom én sem olvastam a hozzászolásokat de letöltöttem, felinstaláltam, beirtam az azonosítót és a passzt és láss csodát C4 ^^
  • Tufa
    Lehet hogy ők olvassák a hozzászólásokat...
  • Kisfiu90
    Sorry nem naon olvastam még a hozzászólásokat, de hogy tudtok ti C4-es szerveren jáccani????
  • GamerAdams007
    amugy meg amikor betargetelsz egy mobot, akkor megjelenik egy kis ablak. itt a neve mellett van egy kis nyil gomb. ha rakattintasz leir rola infokat. a bossoknal van kozte egy olyan, hogy raid boss. fole viszed az egeret, akkor leirja, hogy ha sokat ut bele valaki, akinel 3 nal nagyobb a kulonbseg kozte es a boss kozott, akkor nincs drop, es ha olyan valaki ut bele akar csak 1et is, akinel a kulonbseg nagyobb 8nal, akkor meg csokken a drop, de lesz...

C3-ba igy van, C4-be nemtom, de remelem erthetoen fogalmaztam...
  • GamerAdams007
    dropnak lottek... ez azert van, hogy ne oljek le a 'nagyok' a kis bossocskakat a jo cuccokert
  • Pukkka
    Elvileg az 1 et dmg el ra,ha minden igaz.
  • dragster
    Lenne még 1 Raid Bossos kérdésem :) Ha ölünk 1 50est és odajön 1 75ös kari aki elkezdi lövöldözni akkor olyankor lőttek a dropnak? Vagy mi alapján számolja a dropratet?
    Tudom,hogy hülyéket kérdezek de fontos lenne az infó.
  • GamerAdams007
    Ha hasznalsz FlashGet-et, akkor kattints ott az 'Új' nevezetu gombra a felso menusorba, majd masold be az elso sorba ezt: 'ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip', aztan valaszd ki a letoltes helyet, majd nyomj 'Ok'-ot. Talán igy menni fog...
  • frekkon
    egy gépünk van...
  • GamerAdams007
    Nekem is ez a 'A lap nem jelenitheto meg' jott be, e masik geprol probald meg, nekem ugy ment...
  • frekkon
    lineage2.com-ról nem tudok tölteni mert azt írja hogy "a lap nem jeleníthet meg", filefronton meg nem találtam a teljes C4-et!
  • Szekijoe
    Vagy letöltöd a PTS clienst és az aptóbetűs részben van egy "PTS to live" patch
  • Szekijoe
    filefront-on is fennvan
  • frekkon
    HELP PLZ!
  • Azgardia
    Hali srácok kéne egy kis help :)

Támadt egy kisebb vita pár skill körül, és gondoltam ti tudjátok a legjobban, hogy működik :)

Állítólag a PhantomSummoner Shadowjának van egy olyan passiv skillje, ami olyan mint a vampiric rage. Én ilyennel még nem találkoztam...

A Solar/Shadow spark paradise serveren úgy működött, h 1 lövés 2x sebzett, egyszer egy nagyobbat aztán egy kisebbet. Máshol nem láttam ilyet. Hogyan kéne működnie valójában?

Sokat segítenétek egy kis információval :)
    Köszi!
  • Nethyrrea
    minál gyorsabban leenni a kísérőket, aztán a raidbosst, mielőtt még újraspawnolnak a kísérők.
  • gPROject
    b grade, adamantite szettel egyenlő
  • xt198
    Ezek TOP C ékszerek.
  • Sámán
    Jaja 2-3 party!
  • Sámán
    Wao -erről már olvastunk, de milyenek ezek a blessing ékszerek??? Egyáltalán milyen grade???
  • dragster
    Hi.
    Az lenne a kérdésem,hogyan lehet legkönyebben kiszedni a raidbossokat a csicskaik közül? 1-2 dögnél bejött a silentes TH de a legtöbbnél jött az egész csorda. Van erre valami speckó megoldás?