88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kicsit visszaolvasgattam ebben a tipicban és találtam pár listát régi játékosokról, régi szép idők 
(a teljesség igénye nélkül)
AcroHUN - female DarkElf mage
agyhalal - male Human fighter
ApplePie - female Human fighter
ArTeHun - male DarkElf fighter
AvengerHu - male DarkElf fighter
Azirafael- male Dwarf
BeastHUN - male DarkElf mage
Birka - DarkElf fighter
BitanGPower - male Elf mage
CactusHUN - DarkElf mage
CathyHu - female Human fighter
CrAzNaLoR - male DarkElf mage
Cromac - Elf fighter
Csendpenge - DarkElf assasin
Csobensult - male Dwarf
Cukipofa - female Dwarf
Dagobert - male Human ranger
Danaliena - female elf fighter
DavXXX - male Human fighter
Dfs - Elf mage
Diniz - male Orc mage
DooDoo - DarkElf fighter
Fekete - ???
Ferro - male DarkElf fighter
Gathersw - Elf mage
Gugg3r - Orc mage
GumboHUN - male Orc mage
Hancurmanci - female Human fighter
Hedroxilith - female DarkElf mage
HUNcsuzlee - male Human fighter
HUNnia - female Human fighter
HUNrricane - Elf fighter
Iluvator - male Human fighter
Isendur - male DarkElf mage
JolsnHUN - male Elf ranger
KingSlayer - Human fighter
KogHun - DarkElf fighter
KumiszDeKomisz - Orc fighter
Larian female human mage
LawaHun - male Ork fighter
Linksz - female Human fighter
MadFox - Orc mage
Manoooo - female Human mage
MatrixHun - DarkElf
Mazsa - male Human fighter
MosQuiTo - male DarkElf fighter
Neffion - Human fighter
Nethyrrea - female DarkElf fighter
NoRBHU - male DarkElf fighter
Noxia - female DarkElf fighter
PaliHUN - male DarkElf fighter
RatSagem - male Human fighter
Reonel - DarkElf fighter
Sanca - male DarkElf ranger
ScarabeHUN - male DarkElf mage
Seferin - female Human mage
Selestis - Human mage
semoHUN - male Human mage
sequator - Human mage
Shaere - male Elf mage
SirWilliam - male Human fighter
Skrad - male DarkElf fighter
SlimBoyHUN - male Human fighter
Slipknot - male Elf fighter
Soulfly - Elf warrior
Szeg007HUN - female DarkElf mage
SzylHUN - female Human mage
Tindel - male DarkElf fighter
ValenHun - female DarkElf mage
veranyo - Dwarf
WhiteSis3 - Human mage
WilliamDarktear- male Darkelf fighter
ZitusHUN - female Human mage -
najó #50233 Dropok
Eszerint nincs S-es drop ill. spoil normál mobból,ez vili?(kivétel s-es enchant,ss,arrow receptek) -
Gondoltuk nó para legalább aludtam:)
-
Bocsi! Tegnap a net szakadt és nem is tudott a modem újracsatlakozni
-
frekkon #50230 így már jó -
próbáld a legújabb winzippel -
frekkon #50228 nektek nem volt ilyen gondotok? Letöltöttem a hivatalos oldalról egy 2,4 Gb-os .zip kiterjesztésű állományt. ezt mikor megpróbálom kicsomagolni(WinRar-ral és total commanderrel) akkor mindig valami hibát talál! nektek is a lineage2.comról van? -
kösz :) -
már lentebb írtam, nekem 67-es szinten zöldek és fehérek voltak a mobok, de...
lehet a peteseket(tigris, dualhead chicken és a bivaly) etetni(van ott egy npc és tőle lehet venni hozzá kaját), minél többször eteted őket(max. 3) annál magasabb szintűek lesznek és annál több hp-juk is lesz
az alap mobok 1/2 hp-sok ezekből lesz előbb egész hp-s->dupla hp-s->4x-es hp-s
dropokról smmi infóm, materialokat dobnak az tuti :)
a 4x-es hp-s mobok már olyan kemények, hogy varázslón kívül nem sok mindenki szólozza le őket amikor magukra nyomják a buff-jukat
engem ue-vel és qhp-val is kinyírt egy tigris 2x egymásután, igaz második próbálkozásnál már nem volt ue-m sem :) -
hogy te milyen hülye vagy :o -
Jó, igen sejtettem. :) -
Helo!
Megköszönném ha valaki tudna adni infót, milyen mobok, hanyasok vannak Beast Farm-nál, és főleg hogy miket droppolnak?
Előre is kösz (lehetőleg pontos név kéne) -
Nincs sajnos:(!
Válasz elsőre jó szervert Siegehart pldául igen jo immár 25 fős magyar klánnal+ néhány ősöreg lineagés magyarral persze ők noobok de az nem baj:)
Kell egy dombornyomott (internetes-fizetésre alkalmas) bankkártya amivel megveszed a játékot kb 8e huf ért ez autómatikusan egy hónap game! ezután márcsak havi 2800-3000 huf a dija a jatéknak ezt a kártyárol vonják le. Ezért kapsz egy remek játékot hibák nélkül mindig sok újítással és sok sok új barátot:)! www.lineage2.com -
Van valami módja, hogy karaktereket lehessen áttelepíteni egyik játékszerverről a másikra? -
nemhinném hogy csak én voltam webguru köztetek... -
mondjuk nem lenne rossz egy magyar oldal sem a játékról, ahol az alap infók fent vannak pár linkkel, és ahova tudnánk néha feltölteni screenshotokat -
egy okos és türelmes ember írjon már egy vastag betűvel szedett hszt amiben az ilyen infók megvannak a játékról és szúrjuk be felűlre a linkjét a bannerba
amikor jönne valaki official-ra csak odairányítjuk és kész
thx
megcsinálnám én is, ha nem lennék hülye hozzá :) -
óóó hagyjátok már!!
már napok óta ez megy -
akinek válaszoltál xDDD -
Hai!
Légyszíííííí ne kezdd már te is!!!

Előzőre:
Ha nem az uts 3 hanem kb 30 hozzászólást elolvasod 100% hogy minden kérdésedre választ találsz (azt is megérted miért kezdtek(tünk) el páran nem kis marhaságokat irogatni) alapokról -ha mégse lelsz valamire azt írd le, de csak akkor ha nem leszólni akarod a játékot/játékosokat -soksok idetévedőhöz hasonlóan- hanem mondjuk tényleg érdekel (előre is köszi), vannak szép képek is itt-ott
-
Én mondjuk laikus vagyok de ez elég nagy baromságnak hangzik. 10 év múlva ez a játék sehol sem lesz. És ha nincs a kártyán akkora összeg akkor meg cseszhetik. -
Sziasztok
Hol találok infót az előfizetéshez? Mennyibe kerül egyáltalán a havidíj és hogy lehet fizetni? Vannak magyar fizetős szerverek? -
Lehet adenaban fizetni??? Vagy csak vicceltel -
Meg azt is irja, hog ha belepek az accommal a PlayNC oldalra, akkor CANCEL BILLING gombbal leallithatom a szamlazast, meg torli ezzel egyutt a kartya-informaciomat. Most akkor miert is kene 10 evig jatszani KOTELEZOEN? -
Jojo de lehet adenában is fizetni úgy meg nem sok a 360000:) szerintem:) -
Snau #50209 Na ugye vegre nem csak bekajabalsz olvasol is elotte kicsit .:)Legalabb ennyit elertunk!
Tanulsag minden hozzaszolonak elosszor olvasson mar egy kicsit utana a dolgoknak mielott kerdez vmit!!!! -
Amugy meg ti honnan vettetek, hog 10 evig kotelezo fizetni? Olvasgattam most a hivatalos oldalon, meg ilyenek, es nem talaltam ilyesmit. Fizetesi modokat lattam, hogy 6 honap, 3 honap, vagy minden honapba adott osszeg. De nem talaltam ilyet, hogy 10 evig kotelezo fozetni nekik... -
Nem olyan vészes?? xDDDDDD. Figy: 14 vagyok (iden 15). Honnan lenne nekem rongyos 360k-m egy jatekra?!?!?! Inkabb maradok ingyenes szerveren, de ez azert tulzas. Ezt megis melik barom állat talata ki, hogy kötelező 10 évet jatszani????? 

-
De le lehet asszem csak a 10 évet mindenkép ki kell fizetni de az szaros 360000ft az meg ne olyan vészes! -
Ezt meg hogy erted? Milyen Béla néni? Milyen műtét? -
Es nem lehet lemondani?? -
Huu az a szar ha bannolnak és ki kel fizetni a 10 évet a reg dijat meg a koreai adót:( attol parázok dehat nem kel botozni csúnyán beszélni meg pkzni és akkor no para:) -
Amúgy Béla néni az anyukád vagy a tesód?? Vagy megint egy újabb műtét???
-
Természetesen! Ha banolnak akkor meg egyösszegben ki kell fizetned az egész 10 évet előre! Mit nem lehet ezen érteni?????!!!! 

-
Most akkor ha en ezt megunom mondjuk 2 ev utan, akkor is kotelezo jatszanom es fizetnem?? :P -
Neeem minden befizetet hónaptól kezdve 10 évig nincs törlés!:) Zitu te azt hitted már 2 éved lajárt buktad apa minden befizetés új szerződés ez le van irva. Kérjél szocpolitikát az segít:) -
najó #50197 bazz te ezt tudtad és nem szótál?
pk pk lesz
-
Kicsiiit? hmmz 

-
Akkó passz... 

-
frekkon #50194 letöltöttem de nem jó...
állandóan azt írja ki hogy a fájl olvasása nem sikerül, ha meg WinRar-ral csinálom akkor meg az jön be hogy sérült archívum. van ötletetek?