88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    Kicsit visszaolvasgattam ebben a tipicban és találtam pár listát régi játékosokról, régi szép idők

(a teljesség igénye nélkül)

AcroHUN - female DarkElf mage
    agyhalal - male Human fighter
    ApplePie - female Human fighter
    ArTeHun - male DarkElf fighter
    AvengerHu - male DarkElf fighter
    Azirafael- male Dwarf
    BeastHUN - male DarkElf mage
    Birka - DarkElf fighter
    BitanGPower - male Elf mage
    CactusHUN - DarkElf mage
    CathyHu - female Human fighter
    CrAzNaLoR - male DarkElf mage
    Cromac - Elf fighter
    Csendpenge - DarkElf assasin
    Csobensult - male Dwarf
    Cukipofa - female Dwarf
    Dagobert - male Human ranger
    Danaliena - female elf fighter
    DavXXX - male Human fighter
    Dfs - Elf mage
    Diniz - male Orc mage
    DooDoo - DarkElf fighter
    Fekete - ???
    Ferro - male DarkElf fighter
    Gathersw - Elf mage
    Gugg3r - Orc mage
    GumboHUN - male Orc mage
    Hancurmanci - female Human fighter
    Hedroxilith - female DarkElf mage
    HUNcsuzlee - male Human fighter
    HUNnia - female Human fighter
    HUNrricane - Elf fighter
    Iluvator - male Human fighter
    Isendur - male DarkElf mage
    JolsnHUN - male Elf ranger
    KingSlayer - Human fighter
    KogHun - DarkElf fighter
    KumiszDeKomisz - Orc fighter
    Larian female human mage
    LawaHun - male Ork fighter
    Linksz - female Human fighter
    MadFox - Orc mage
    Manoooo - female Human mage
    MatrixHun - DarkElf
    Mazsa - male Human fighter
    MosQuiTo - male DarkElf fighter
    Neffion - Human fighter
    Nethyrrea - female DarkElf fighter
    NoRBHU - male DarkElf fighter
    Noxia - female DarkElf fighter
    PaliHUN - male DarkElf fighter
    RatSagem - male Human fighter
    Reonel - DarkElf fighter
    Sanca - male DarkElf ranger
    ScarabeHUN - male DarkElf mage
    Seferin - female Human mage
    Selestis - Human mage
    semoHUN - male Human mage
    sequator - Human mage
    Shaere - male Elf mage
    SirWilliam - male Human fighter
    Skrad - male DarkElf fighter
    SlimBoyHUN - male Human fighter
    Slipknot - male Elf fighter
    Soulfly - Elf warrior
    Szeg007HUN - female DarkElf mage
    SzylHUN - female Human mage
    Tindel - male DarkElf fighter
    ValenHun - female DarkElf mage
    veranyo - Dwarf
    WhiteSis3 - Human mage
    WilliamDarktear- male Darkelf fighter
    ZitusHUN - female Human mage
  • najó
    Dropok

Eszerint nincs S-es drop ill. spoil normál mobból,ez vili?(kivétel s-es enchant,ss,arrow receptek)
  • Gordis2k
    Gondoltuk nó para legalább aludtam:)
  • Szekijoe
    Bocsi! Tegnap a net szakadt és nem is tudott a modem újracsatlakozni
  • frekkon
    így már jó
  • gPROject
    próbáld a legújabb winzippel
  • frekkon
    nektek nem volt ilyen gondotok? Letöltöttem a hivatalos oldalról egy 2,4 Gb-os .zip kiterjesztésű állományt. ezt mikor megpróbálom kicsomagolni(WinRar-ral és total commanderrel) akkor mindig valami hibát talál! nektek is a lineage2.comról van?
  • xt198
    kösz :)
  • gPROject
    már lentebb írtam, nekem 67-es szinten zöldek és fehérek voltak a mobok, de...
    lehet a peteseket(tigris, dualhead chicken és a bivaly) etetni(van ott egy npc és tőle lehet venni hozzá kaját), minél többször eteted őket(max. 3) annál magasabb szintűek lesznek és annál több hp-juk is lesz
    az alap mobok 1/2 hp-sok ezekből lesz előbb egész hp-s->dupla hp-s->4x-es hp-s
    dropokról smmi infóm, materialokat dobnak az tuti :)
    a 4x-es hp-s mobok már olyan kemények, hogy varázslón kívül nem sok mindenki szólozza le őket amikor magukra nyomják a buff-jukat
    engem ue-vel és qhp-val is kinyírt egy tigris 2x egymásután, igaz második próbálkozásnál már nem volt ue-m sem :)
  • Tufa
    hogy te milyen hülye vagy :o
  • GamerAdams007
    Jó, igen sejtettem. :)
  • xt198
    Helo!
    Megköszönném ha valaki tudna adni infót, milyen mobok, hanyasok vannak Beast Farm-nál, és főleg hogy miket droppolnak?
    Előre is kösz (lehetőleg pontos név kéne)
  • Gordis2k
    Nincs sajnos:(!
    Válasz elsőre jó szervert Siegehart pldául igen jo immár 25 fős magyar klánnal+ néhány ősöreg lineagés magyarral persze ők noobok de az nem baj:)

Kell egy dombornyomott (internetes-fizetésre alkalmas) bankkártya amivel megveszed a játékot kb 8e huf ért ez autómatikusan egy hónap game! ezután márcsak havi 2800-3000 huf a dija a jatéknak ezt a kártyárol vonják le. Ezért kapsz egy remek játékot hibák nélkül mindig sok újítással és sok sok új barátot:)! www.lineage2.com
  • Herold
    Van valami módja, hogy karaktereket lehessen áttelepíteni egyik játékszerverről a másikra?
  • Nethyrrea
    nemhinném hogy csak én voltam webguru köztetek...
  • gPROject
    mondjuk nem lenne rossz egy magyar oldal sem a játékról, ahol az alap infók fent vannak pár linkkel, és ahova tudnánk néha feltölteni screenshotokat
  • gPROject
    egy okos és türelmes ember írjon már egy vastag betűvel szedett hszt amiben az ilyen infók megvannak a játékról és szúrjuk be felűlre a linkjét a bannerba
    amikor jönne valaki official-ra csak odairányítjuk és kész
    thx

megcsinálnám én is, ha nem lennék hülye hozzá :)
  • gPROject
    óóó hagyjátok már!!
    már napok óta ez megy
  • Nethyrrea
    akinek válaszoltál xDDD
  • Sámán
    Hai!
    Légyszíííííí ne kezdd már te is!!!
    Előzőre:
    Ha nem az uts 3 hanem kb 30 hozzászólást elolvasod 100% hogy minden kérdésedre választ találsz (azt is megérted miért kezdtek(tünk) el páran nem kis marhaságokat irogatni) alapokról -ha mégse lelsz valamire azt írd le, de csak akkor ha nem leszólni akarod a játékot/játékosokat -soksok idetévedőhöz hasonlóan- hanem mondjuk tényleg érdekel (előre is köszi), vannak szép képek is itt-ott
  • Herold
    Én mondjuk laikus vagyok de ez elég nagy baromságnak hangzik. 10 év múlva ez a játék sehol sem lesz. És ha nincs a kártyán akkora összeg akkor meg cseszhetik.
  • Herold
    Sziasztok

Hol találok infót az előfizetéshez? Mennyibe kerül egyáltalán a havidíj és hogy lehet fizetni? Vannak magyar fizetős szerverek?
  • GamerAdams007
    Lehet adenaban fizetni??? Vagy csak vicceltel
  • GamerAdams007
    Meg azt is irja, hog ha belepek az accommal a PlayNC oldalra, akkor CANCEL BILLING gombbal leallithatom a szamlazast, meg torli ezzel egyutt a kartya-informaciomat. Most akkor miert is kene 10 evig jatszani KOTELEZOEN?
  • Gordis2k
    Jojo de lehet adenában is fizetni úgy meg nem sok a 360000:) szerintem:)
  • Snau
    Na ugye vegre nem csak bekajabalsz olvasol is elotte kicsit .:)Legalabb ennyit elertunk!
    Tanulsag minden hozzaszolonak elosszor olvasson mar egy kicsit utana a dolgoknak mielott kerdez vmit!!!!
  • GamerAdams007
    Amugy meg ti honnan vettetek, hog 10 evig kotelezo fizetni? Olvasgattam most a hivatalos oldalon, meg ilyenek, es nem talaltam ilyesmit. Fizetesi modokat lattam, hogy 6 honap, 3 honap, vagy minden honapba adott osszeg. De nem talaltam ilyet, hogy 10 evig kotelezo fozetni nekik...
  • GamerAdams007
    Nem olyan vészes?? xDDDDDD. Figy: 14 vagyok (iden 15). Honnan lenne nekem rongyos 360k-m egy jatekra?!?!?! Inkabb maradok ingyenes szerveren, de ez azert tulzas. Ezt megis melik barom állat talata ki, hogy kötelező 10 évet jatszani?????
  • Gordis2k
    De le lehet asszem csak a 10 évet mindenkép ki kell fizetni de az szaros 360000ft az meg ne olyan vészes!
  • GamerAdams007
    Ezt meg hogy erted? Milyen Béla néni? Milyen műtét?
  • GamerAdams007
    Es nem lehet lemondani??
  • Gordis2k
    Huu az a szar ha bannolnak és ki kel fizetni a 10 évet a reg dijat meg a koreai adót:( attol parázok dehat nem kel botozni csúnyán beszélni meg pkzni és akkor no para:)
  • Sámán
    Amúgy Béla néni az anyukád vagy a tesód?? Vagy megint egy újabb műtét???
  • Sámán
    Természetesen! Ha banolnak akkor meg egyösszegben ki kell fizetned az egész 10 évet előre! Mit nem lehet ezen érteni?????!!!!
  • GamerAdams007
    Most akkor ha en ezt megunom mondjuk 2 ev utan, akkor is kotelezo jatszanom es fizetnem?? :P
  • Gordis2k
    Neeem minden befizetet hónaptól kezdve 10 évig nincs törlés!:) Zitu te azt hitted már 2 éved lajárt buktad apa minden befizetés új szerződés ez le van irva. Kérjél szocpolitikát az segít:)
  • najó
    bazz te ezt tudtad és nem szótál? pk pk lesz
  • mAilkaEVO3
    Kicsiiit? hmmz
  • GamerAdams007
    Akkó passz...
  • frekkon
    letöltöttem de nem jó...állandóan azt írja ki hogy a fájl olvasása nem sikerül, ha meg WinRar-ral csinálom akkor meg az jön be hogy sérült archívum. van ötletetek?