88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Villámgyors sleep-el kezdeni aztán 1 lövés és megint sleep? :D
Bár biztos mindenkinek meglesz a tuti taktikája -talán aki többször kiüti a másikat battle healból az nyer -de mindegy, root-olós healer buffereknek viszont tuti íj lesz az ász :DDDD -
Szupi, akkor talán nemsokára megjelenik a piacon -tegnap is láttun egy elf botot bd-ben, minden cucc nélkül ng fegyivel, egy raid boss helyét figyelte -gondolom ahogy megjelenik leölik :DDD -
Nagy esély a miss-re mert akkor tuti leveszi a másik szent a pajzsot és evasion buff ugye fenn van. Inkább dual vagy tőr(ezzel is nagy a miss esély) -
raiden esik -
Konkrétan 1 db a-s kéne!
-
Láttam páran árulgattak blessed armor a scrollokat...
Nem annyira drágáért, bár engem inkább a blesswaepon scrollból érdekelne a-s...
Valaki tudja honnan lehet szerezni őket???
Klánoknak jön esetleg vagy hallottam olyat is hogy olimpián szerzett pontokért lehet majd szerezni. Találgatásokat hagyjuk, ha valaki tutira tudja pls az írja meg! Köszi!
-
grat szeki -
Íjjal? :D -
Igen a eva szentek párviadala kb így néz ki buff, wind shakle és a másik kalapálása valami blunttal. Kb 5 perc kalapálás utána 2perc heal ez végtelenítve a manaelfogyásig. Habár tuti lesznek érdekes probálkozások
-
Jaja biztos versenyt kel healtolniuk:) vagy root bajnokság:) esetleg buff / min rekordok:). -
Már csak azt várom mikor lesz a "Shaere" odavésve a bajnokok oszlopára :D
Gratu!

-
Culram #50263 Na, én beláthatatlan ideig nem leszek gép csere miatt. Viszik a gépem, és az enyém még nem jött meg. :( Na majd re. -
nekem is ez volt es le kell tolteni a legujabb winrart...:)
akkor jo -
Ah lassan haladok mert 1 hete mindíg csak a Ketra orkokat irtjuk valakinek mindíg kellett a quest és emiatt lassan estek a queszt itemek. Mostmár csak Diniz van hátra. Iszonyat lassú xp a Ketra orkozás ha több embernek is kell az item. -
Graaaaaaatttuuu :) 

-
bocsi, nem én csináltam a listát
-
Sanca #50258 Gondolom osszes klantarsad nyavajog hogy minel elobb 78 legyel:) -
Snau #50257 Grat! -
Sanca #50256 Grat!
De hogyhogy csak most lett meg a 3rd class change? Joval korabban lettel 76 mint en. -
kösz , én is :) -
gratz
-
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

-
Gumbo #50252 http://l2vackok.tx.hu/quest/kasztvaltok_orc.html#a03 -
qwer2000 #50251 sziasztok!
lvl 19 orc mystic vok es olyan oldalt keresek ahol levan irva a kasztvalto kuldi pls segitsetek :)
elore is koszike -
Culram #50250 Lehet forintban is. Csak egy dombornyomott kártya kell hozzá, és a mindenkori deviza árfolyam szerint vesz le forintot a kártyádról. -
GyuZa #50249 lehet forintban is előfizetni rá, vagy olyan bankszámla kell, amin euro/dollár/font vagy hasonló van? -
online közvetlen a neten! bankkártyával
-
GyuZa #50247 ha nem lehet venni gamecardot, akkor hogyan lehet előfizetni? -
najó #50246 szerintem nem lehet venni -
najó #50245 nosztalgia,pedig mégcsak 2éves a játék:) -
GyuZa #50244 hi all!
én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy magyarországon honnan lehet szerválni NC soft.-os gamecardot? Csak azért kérdem, mert meg fogom venni a közeljövőben megjelenő Auto Assaultot meg majd idővel a Lineage 3-at is... Sajna egy magyar oldalt sem találtam, ahonnan lehetne rendelni gamecardot, csak angolt... -
Hmm.. vizsgaidőszak, jah...
Én sem jáCCottam már 4 hónapja semmit... pedig LA2, meg MU ment előtte. -
Sefnek vizsga időszaka lett, és abbahagyott mindennemű játékot. Hamarosan újra lesz, és azon gondolkozik L2zön illetve wowozzon. -
Gumbo #50241 Mint mármondta, ez eg yrégi lista. Ez anno még a NA Open bétások gyűjtője volt.
Szép számmal voltunk :) -
bazzeg kifelejtetted ezeket:
DinizZ Orc fighter
DinizX Human fighter
Dineater Dwarf fighter
!!!!!! mindeggyik skilles kari!!!!!!!! -
Tituska? 

-
Befejezte, athanatosban volt velünk. Myxcraft nagy haverja volt, vele járt sokat partyzni, ő biztos több infót tud róla.
Matrix is vele volt régebben, de ő már hamarabb befejezte. -
Snau #50237 Ah ne is ird csak osszeszorul az ember szive!Olyan jo volt abban az idoben.Remelem most is leszunk ha nem is ilyen sokan de legalabb fele ennyien.:D
Tenyleg Seferinnel mi lett nem tuddjatok?Ha jol emlekszem o egy masik nagy kulfoldi klanban volt s lemaradtam arrol az inforol o abbahagyta e.Ha jol emlekszem persze bmi reg volt es en meg akkor is mint persze most is fenyevre vagyok a nagyoktol. -
Szasztok!
Szyl köszi a linket durvás:))
Bakter ennyi embert???
-
bazz kimaradt a listából aylakistigris