88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
helo! az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet állatokat "megszelídíteni" hogy jöjjenek utánam, és segítsenek? -
_Vegeta_ #50431 Gyerkocok e-mán egy gány jatek meg letolteni se lehet, egesz delutanom arra ment el h leszedjem, de sehonnan se lehet. :D -
Culram #50430 Gecca, neke is kell ilyen zöld miaszar a nevemmel :D
Sajna még nincs gépem, és nem is lesz egy ideig. :( Majd megyek. Addig hátha felnő egy másik SwS, vagy hozzám egy BD+Buffer
-
Snau #50429 Úgy néz ki még működik a természetes szelekció! -
Áááá, nem esne jól most bebukni jó pár millányi matit :DDD -
Hy All!!!
Azért az elég szép dropp szerintem rakjatok össze hátha:))
Szerintem raid éjfél után de remélem ma nem kell meghalnom a 3 1.5k körüli sebzésétől és rendes dropp is lesz:)))
D előtte meg kéne aza katakomba party...
-
najó #50426 Nem tört,csak karcolás,nem vészes,tudod mint a kocsiknál:D
na miko lesz a raid ma? -
Az NF fórumát végigolvastam, de nem muxik! 

-
Jó, megtaláltuk melyik free-n "tolod" vagyis inkább akarod -láttuk ott is ugyanezeket előadtad... 

"Minden free szerverhez tök más beállítások kellenek" -ezt is elolvastad abból amit írtam??? #50416
Ha kissé figyelmesebben végigolvasgatnád a NIGHTFALL(!!!!!!) oldalán a fórumot -amit mint azért megtaláltál- és ennyi idő alatt az első hozzászólástól az utolsóig is sikerült volna, tuti találnál minden gondodra megoldást!
De ha ugyanezeket a kérdéseket felteszed az L2extreme fórumán próbálgathatod végig a válaszokban javasolt trükköket, amiktől az extreme elindul, de Nightfall azoktól sem fog -ha valakinek nem indul off, itt is megvannak a trükkök, de ezektől meg a Nightfall nem fog sose elindulni! Ezt gondold végig légyszi mielőtt /help/help/help/-ekkel irogatnád megint tele ezt a topicot!
-
Nem tört... letöltöttem a hivatalos oldalrol, és kész. -
ki is van kapcsolva, de nem megy... -
loooooooool nem tört akkor te megvásároltaad :) akkor mégiscsak offra akarsz jönni te kis humorzsák :)
jóhogy "warez" bzm ha vettél hozzá serialt akkor legális minden más verzió nem az.

-
tűzfal :)
főleg ha winfosos ahogy emliteted :)
-
"Kérdezd az adott freeszerver fórumán! Ott tuti jobb tippeket fognak adni!"
Kérdeztem ott, és ezt a választ kaptam 40-ből 50-szer: "Nálam megy...". Hát ezek után inkább gondoltam megkérdezem, ti tudtok-e vmit... -
Nem gondoltam, hogy ennek a Log In gomb nem-működésnek bármi köze is lenne ahhoz, hogy meik szerveren jatszok... Amugy meg nem tört játék! -
Tudtam!!!
Én meg itt agódom érted na tudodmit .....
Mi a fenében tudnánk segiteni egy tört játéknál?
Freeeeee forum!
Most feldühitettél

De nagyon -
Csak mert van ottan fönn a bannerben egy szép sárga szöveg... 
És mondjuk minden free szerverhez tök más beállítások kellenek -offhoz képest- hogy egyáltalán elinduljon, van pl egy win host file, amibe be kell írni ezt-azt stb...
De ha télleg nem off, akkor ezeket légyszi ne ide máááár!!!!! Kérdezd az adott freeszerver fórumán! Ott tuti jobb tippeket fognak adni!
Ha offra jönnél akkó mondjad tovább nyugodtan
-
Nem mondod hogy mégcsak nem is fizetősre akarsz jönni???!!!! 

-
Nem off szerveren tolom... -
megvetted a játékot? fizeted a havidíjat? .... -
GameGuard hibára:
Engedd ki a tűzfalon a nProtect GameGuard Launchert (gameguard.des) -
Ja... 
Először a letöltés nem idul el, mert tul van terhelve szerver, azt vagy 2 napba telt, mire elkezdte. Ez után meg update-elnem kellett volna, de nem ment, mert nem todott felcsatlakozni, ez 3-4 nappal később elindult egyszercsak. Ekkor meg folyamatosan GG hiba, amit végre sikerölt megoldani, erre most meg nem tok bejelentkezni...
-
Gumbo #50410 nem nagyon akar ez neked összejönni :( -
Télleg? Nem mondod komolyan?! Magamtól nem jöttem volna rá!! 

Szóval: beírtam a felhasználónevet, meg a jelszót, rákattintok, hogy 'Log In', és nem csinál semmit! Na most erre kéne a megoldas...
-
najó #50408 bekell irni a passt:) -
Most meg nem csinal semmit a Log In ra kattolva
-
najó #50406 juhééé végre drop!!!!:)mennyit erhet ez most?
[/IMG]
-
Ja ha freeszerveren játszol:)
De akkor meg miért probálkozol
Ilu ezentúl kénytelen vagy megölni Dinizt mert mögéd került a listán:) -
Azonnali hatályal modositom a listást!!
Az én sorrendem jelen pillanatban: 1. Necromanta 2. SPS 3. Owerlord 4.DarkAvanger 5.Warcryer 6. Silverranger 7. howkeye 8.a harom summoner kaszt 9. TH PW 10. sorceror
Köszönöm a kiigazitást:)
A sorcerort akor se teszem elörébb:) -
Proszáld ezzel megoldani.: whiteric.uw.hu/RiC/l2ggbps.rar -
Akor is ertem, ha nem karomkodsz! Amugy meg pontosan igy probaltam, ed GameGuard hibat kapok ra! -
Sanca #50401 Kurva bonyolult, leszeded a klienst a www.lineage2.com -tol, felisntalalod, elinditod a lineageII.exe -t, megvarod amig updatel, es start... -
Najó! Úgy döntöttem, hogy kezdem elölről! Letöröltem mindnen nemű LineAge-et a gépemről. Akkor most valaki írja PONTOSAN a telepítés, beállítás folyamatát, mert már teljesen ki vagyok készülve etől a GameGuard-tol! -
:):):)
Lassan fejlődik ez jó:) hihi
silence anchor van ja és jó is ja de, hogy lassan fejlödik:).
BTM + WC = örök mana, CDL= pusztito xpbyerő! jelen pillanatban a necromanat a létező leggyorsabban fejlödő karakter!! :)
lassan fejlödik ez jó:) bár olyn lassan fejlődnék az SPS-emmel:) -
Block #50398 Necro nemrosz a silence miat meg az ancor de nagyon csirke lassan fejlödik...... akor inkább a spellhowler annak is van silence és jó bivaly távoli skillje szvsz -
Töröltem, de úgy se megy... 

-
Tetves lag és egy kedves mxg-s pks és a raidbossolas -16% a miatt ma is 63 maradtam :) de majd estére kikalapálom:) -
Az sps jó kezekben szinte legyözhetetlen 1 vs 1 ben de az esetek 90% 1vs2 vagy 1vs5:) ben is simán nyerni tud ! DE mint mondtam szinte summonerek jó esélyel földbedöngölik:) a nekromanta meg megisza a kvját elmegy wcre viszajön és megöli az spst:) TÁPCSITER:)! tehát a legjobb pvp karakter én leszek amint elkészül a necromanta subom:) hehe. Finoman megjegyezném nem csak a karakter számít egy bishop a mobokat healtolva buffolva lezuzot 4ünket mind a szart:)
Az én sorrendem jelen pillanatban: 1. Necromanta 2. SPS 3. Owerlord 4.Howkeye 5.Warcryer 6. Silverranger 7. DarkAvanger 8.a harom summoner kaszt 9. TH PW 10. sorceror
Mint mondtam sz.v.sz.:) -
Culram #50394 Akkor az már jobb intha nem tudnal kapcsolódni. :) Törölted már? -
Midas #50393 Tegyetek már föl pár pikcsört kicsit foldobná a dolgokat elég lapos igy :))
[/IMG]