88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mAilkaEVO3
    Mindenki kapolhat csak irjátok meg PM-be kinek milyen nick legyen rajta
  • Sanko
    tolteni en is csak a hivatalos L2 FTP-jéről tudtam...érdemes onnan mert gyoer, ha megszakad az ftp progi tudja folytatni..stb..
    a címet írtam korábban esetleg keress rá.....

SANTANTICA (leendo SWS) épp tegnap keztem a 2. kasztváltó küldijeit....
  • Sanko
    kapohatok én is logót? :D
  • CactuS007
    Sziasztok!
    Lenne hozzátok kédésem az Orc Destroyerrel kapcsoltban.Ahogy olvasgatam a skilljeit elég sok aktiv skillje van,amik segitik a túlélésben.Azt tudom,hogy a Frenzy,Gnuts csak majré skill,és csak néhány másodpercig aktik.De a többi pl Lionheaart,Rage,Battleroar azokat folyamatosan a karakteren lehet tartani?Vagy azok is csak ilyen pár pillanatos skillek? /bocsi,ha béne a kérdésem,de eddig nem nagyon játszottam l2vel :) /
  • Sámán
    Ha történik valami extra tuti rakok képet :) Szuperdropp stb
    De jó lenne :D
  • GamerAdams007
    Én csak segitseget akartam...
  • GamerAdams007
    ja
  • GibboRamone
    Uhhh elnézést!
  • GibboRamone
    Nem sima képeket gondoltam.Olyanokra gondoltam amin ti magyarok vagytok.
    Töltögettektek fel igen azok nagyon tetszenek, csak már rég volt itt kép.
    De köszee a videók is érdekelnek. Van már sok belőlük de midnig élvezet egy yoo PvP videt elkapni. koszee!
  • GibboRamone
    Nem sima képeket gondoltam.Olyanokra gondoltam amin ti magyarok vagytok.
    Töltögettektek fel igen azok nagyon tetszenek, csak már rég volt itt kép.
    De köszee a videók is érdekelnek. Van már sok belőlük de midnig élvezet egy yoo PvP videt elkapni. koszee!
  • Szekijoe
    Én éppen egy min 49es SWS-t keresek duózni. Ahogy hallottam 2 magyar sws is nevelődik az off-on.
  • Szekijoe
    A swordsinger jó kaszt mivel heavyban van pvp-ben sem őt fogják lőni először (habár gatehoppingnál láttam rá példát hogy nem figyelte, hogy belilult a song miatt és az ellenség egyből lekapta) nagyobb melee partyban elengedhetetlen, pvp-n is szükség van rá. Ha mindíg énekel akkor a partyt az sem zavarja ha nem üt. Alacsony szinten még tanknak is jó később már nem annyira. A nagy sebzéseket nem ő fogja bevinni de minden nagyobb megmozdulásra vinni fogják.
  • FragStaR
    Na.. Először is hová tüntek a nightfallos Ventri szerverről? :) Aztán lehet átjövök Lineage2 zni mert ma kicsit lezabát az EverQuest2 pedig már kezdett nagyon nagyon tetszeni
  • mAilkaEVO3
    Utlsó válaszom neked:
    Mi meg tőled vagyunk kééész mikor fogod feeeeeel?
  • Sanca
    Googlen keress ra, sztem talalsz. Meg kurvasok van belinkelve az 50000+ komment kozott:D Ha meg esetleg video is erdekel:

l2frapsok
  • GibboRamone
    Tölthetnétek föl több képet az eredetiről! Olyan yoo nézni őket!
  • Pukkka
    Át irtad a Hosts filet?
  • mAilkaEVO3
    roooffll :)
    WoW te mekkora ****** vagy ^^^

Egyébként megszeliditeni az új C4es "állat farmon" lehet öket van ott egy NPC akinel vehecc 2 felé tápot nekik egyikkel eteted a másikkal szelidited :) de ha nem vagy ügyes legyaknak a nagy megnőtt vad vadak :)
  • juzosch
    Akkor máshogy kérdezem. Normális esetben, (nem csak a sárkányt fejleszted 2 hónapig, de nem is hanyagolod el, tehát középút) kb hányas szintű leszel, mire a sárkány strider lesz(35ön kezded)?
  • juzosch
    Az a baj, hogy kb 50x annyian próbálják letölteni, mint ahányan regisztrálva vannak egyáltalán az L2-ben:)
  • _Vegeta_
    Koszi, de az osszeeskuvel-elmeletbe ezis bennevan, mert a letoltes marhara nem indul el. :D
  • Shane
    hali mindenkinek...
    egy kerdesem lenne....
    a swordsinger kaszt jo?
    eddig blade dancer vtam , mi különbség van a 2 kaszt között?.plz help!!
  • MeoH #50451
    mire nem jo neha 1 freeszerver:
    http://subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25
  • najó
    torrent gyors
  • _Vegeta_
    Hmm, tegnap még a legfelso link nem volt ott. :D
    Koszi ez valoban mukodni latszik bar 1k/seccel kizart dolog h letoltsem, de legalabb valahol mar elerheto ez is valami. :D
  • najó
    hopp nem szoltam már majdnem max seb...
  • najó
    mondjuk jo lassunak tünik:)mondjuk az ilyenek általába kesőbb gyorsulnak be
  • najó
    ujabb hosszas keresés után egy müködő torrent:)

ITT
  • najó
    felső nálam most müxik
  • najó
    ittvan még pár ahol próbálhatod:)

ITT
  • _Vegeta_
    Most komolyan vagy en vagyok a hulye, vagy valami kibaszott nagy osszeeskuves elmelet keletkezett lineage2 gyanant, akarmien ftp-n vagy httpn van ez fenn letolteni nem lehet..

Se c3-at, se c4et semmiet, egyszeruen keptelenseg letolteni, mifele igenytelenseg ez kirakni a hivatalos oldalra h totsd le azt nemmukodik a link, eszemfaszom megall. :D
  • Jo3y
    Hát függ attol hogy te hova viszed fejleszteni, mennyit fejlödsz vele. Igy nehéz kiszámitani hgy mennyire nehéz, de ha véletlenül nem off-on játszol vele akkor nemlehet tul sok idő :P
    offon kicsit szenvedösebb :) (szerintem)
  • Jo3y
    Hát függ attol hogy te hova viszed fejleszteni, mennyit fejlödsz vele. Igy nehéz kiszámitani hgy mennyire nehéz, de ha véletlenül nem off-on játszol vele akkor nemlehet tul sok idő :P
    offon kicsit szenvedösebb :)
  • juzosch
    Mennyire gyorsanm lehet a kissárkányt fejleszteni?
  • najó
    nc,kérdezd meg a wow forumba máskor ilyen hozzáállással
  • Jo3y
    thy. amugymeg lehet nem beszolás akart lenni hanem poén..és szerintem nem egybol cseszegetni kéne a többieket. szerintem mindenki rájött hogy wowban lehet szeliditeni,te nem tudhattál róla hogy itt ebben a játékban nem erröl van szó. itt elmész megcsinálsz 1 küldit és kapsz 1 petet(jobbesetben ha nem toszod L). és ahogy látom gludioban,dionban és gludinban a "pet manager" nevü muksonál tudod felvenni a questet.
    sok sikert :)
  • najó
    pet manager küldijei(dion,gludio,gludin)
  • gyuriii
    látszik hogy itt csak lammerek vannak, és nincs egy régi WoW-os sem mert ott volt olyan hogy magad mellé állítottál egy szörnyet és az segített. tehát ennyit az értelemes beszólásról, meg a sok kezdőről.
  • Jo3y
    Hali all. jah az ien engemis érdekelne hogy pl a kis feher tigrist emg az ien uj peteket hol lehet beszerezni,pontosan meik quest ad emrt szentem ez a szelidités dolog másik játék xD
  • Block
    láttad a kis hercegben hogyna csinálta a kisarc a rókávsl?
    nah ugy nem müködik!