88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• grotesk
    értelmes kérdés volt nem?
  • Padidiver
    Jaja tök sirály volt végre nem haltam meg
    Viszont mostmár tudjuk hogy hogy kell befejezni a questet mert az uccsó részét vagy 10 szer csináltuk meg, aztán végre sikerült de aza kiba**ott elteleportálós mob az kivitte a tollamat
    Egyébként jó kis buli volt.
  • Sámán
    Lvl5 magyar klán lettünk -még tegnap

[/IMG]

[/IMG]
  • najó
    lol,nem emlékszem pontosan?!:)
  • GamerAdams007
    Jo, nem emlekextem pontosan, bocsesz.
  • Pukkka
    A PrimaGui nem magyar =)
  • GamerAdams007
    Én nem tudok róla. Talán a prima gudie az magyar. Ezt az L2 Vackok oldalon találod. (Link felül az oldalon!)
  • Speedbreaker
    Nincs magyar FAQ a játékhoz?
  • frekkon
    én pedig válaszoltam hogy nekem milyen

nézd meg! ezen tudsz segíteni?
  • najó
    option.inibe átirni első sort erre?
    GamePlayViewportX=1024
    GamePlayViewportY=768

hanem akko ujrainstall,ucso pecs javitja már ezt az előforduló hibát
  • Prof William
    Indításkor olyan kis felmontásban kezd, hogy televan minden betűkkel. AZ options gombot így nem tudom elérni, hogy átálítsam... Hogy állítsam át a felmbontást emberibb mértékre?
  • VipJoco
    Küldtem egy privit az l2.ini tartalmával!
  • frekkon
    hmmm...Nálad az l2.ini-ben van oylan hogy ServerAddr= ,vagy valami ilyesmi? nekem csak furcsa karakterek vannak benne
  • najó
    nemtom
  • frekkon
    nemtudom. az oldal l2.ini-t írt
  • najó
    nem a hosts filet kell atirni?itt(C:\WINDOWS\system32\drivers\etc)
  • frekkon
    tudom hogy ffree szerver, de segítség kéne!

az a gondom, hogyahhoz hogy a szerverre csatlakozi tudjak át kell írni valamit az l2.ini-ben. kéne egyí olyan sorta találnom hogy ServerAddr= , de én ilyet nem találtam, úgyhogy beírtam. de olyankor kiírja hogy "files are corrupted". checkkelem őket aztán visszacsinálja eredetire az l2.ini-t. szerintetek mit lehet csinálni?
  • najó
    hm végére került:)itt van mégegyszer:

LINK
  • najó
    egy tanulságos blog:

amit igy még sehol nem láttam az pár kép és hint a skill enchantról,baium quest stb...csomo fincsi:)LINK
  • GamerAdams007
    +meg
  • GamerAdams007
    Remelem nem sertettem nagyon senkit...
  • Tufa
  • GamerAdams007
    Informalt vok NF-rol, tudom, hogy Bartz: 1x rate, Sieghardt: 25x rate, Kain: 250x rate. Csak azert nem ertem, hogy miert gondolta, hogy 1x raten (azaz Bartzon) jatszok, mert mostmar nem az szamit fő szervernek, hanem a Sieghardt, mert ott naggyabol 2x annyian vannak minden nap. De inkabb haggyuk a temat, mert megint elkezdenek kritizalni "segitokesz" emberkek. Mar banom, hogy egyaltalan kerdeztem toletek valamit is! Es nem ertem miert kell rogton azzal kezdeni, hogy senkit nem erdekelsz. Miert nem lehet ennyit mondani, hogy "Igen, nalunk a foldre hullik a drop.", és kész?! Ez annyira nehez szamotokra, vagy mi? Gondoltam szerzek nemi infot offrol, mielott atmennek oda. De latom, kozuletek nem mindenki kepes normalis valaszokat adni... (tisztelet a kivetelnek, es nekik bocsi).
  • Jo3y
    Mert pff NF fö serverén most 1x-es rate-k vannka.
    Lehet te a medium rate(25X)-esen játszol.
    Látszik informált vagy :P
  • GamerAdams007
    En 25x rates free serveren jatszok, nem 1x ratesen. Te ezt honnan vetted?
  • GamerAdams007
    A video nem NF-en keszult! En csak megkerdeztem nalatok a foldre droppolnak-e mobok, mert nalunk nem. Gondoltam ez nem akkora baj. Es nem meseket mondokattam NF-rol. Csak kerdeztem vmit...
  • pharao
    Az az igazsag, hogy Tufa-nak igaza van, ez off szerver fórum, nem NF L2j-s bugfull... és a droop az L2j beállításai miatt van, hogy nem kell felvenned, ezzel is nehezítik a KS-ező enyveskezűk dolgát, de ez mellékes... Ja és még valami megjegyzésképpen az NF-re: SOHA NE MENJ FREE 1*-ES RATÉS SZERVERRE!!! (ennyi erővel inkább gyere offra)
  • Tufa
    mikor fogod fel hogy kb senkit nem érdekel mi a helyzet NF-en?
  • GamerAdams007
    Kicsit torz, de azt azert ki lehet venni, hogy a VR az azert rajta van am! Nem is egy olyan emberrel talalkoztam, hogy Vampiric Rage nelkul vonatozott, persze meghalt, es az egesz vonat ramszallt! Nagyon idegesito am, de ez nem rossz...

Vonatozas felsofokon...

Ja meg valami. A videoban lattam eloszro, hogy a foldre esnek a cuccok. Ez nalatok igy van, hogy a mob a foldre ejti a sok cuccot? Jo persze, gondolom ezert hivjak dropnak, de erdekes, NF-en csak kiirja mit kaptal es kesz, ott nem kell Pick Up-okat nyomogatni... Na mind1, remelem DataPack valtas utan nalunk is ilyen lesz :)
  • Prof William
    Brigadine páncélt melyik városban lehet veni?
  • Jo3y
    Köszike az infót. Nagy clánbanda nemlesz szal lehet hogy mégiscsak maradok WC-nél :)
    Jobb esetben profétát kezdenék de azzal még szenvedösebb a fejlödés :)
    Köszi mindent :)
  • Szekijoe
    Aham. Nah akkor sorry mindenkitől. Sajna ilyen buff rajtam még nem volt . Má megint ész nélkül próbáltam észt osztani
  • Szekijoe
    Aham. Nah akkor sorry mindenkitől. Sajna ilyen buff rajtam még nem volt . Má megint ész nélkül próbáltam észt osztani
  • Sámán
    Ceriak is fejlődget
    [/IMG]
  • Prof William
    Azért megpróbálom a Avengert... Legfejebb lessz pár fegyverszettem.
  • Sanca
    Sajna a valosagban nem ez tortent:) 1 partyval mentunk kiteolni 200 embert siegen.
  • najó
    ijászok becserkészik a vadat?:)
  • Sanca
    A 6. buff az.

• Sanca
    Hat ezt csunyan benezted. Elvileg amirol te beszelsz, az a blessing of noblesses vagy mifene, es a nobless party tagok tudjak masokra buffolni(sajat partitagjaikra biztosan, de az is lehet hogy partin kivul masokra, vagy lehet hogy ez is olyasmi mint a body of avatar).
  • Szekijoe
    A Dammie videójában láttam most délelőtt(ő 2utas warban van fullbuffban meghalt 2 másodperc múlva bishop rez addigra már nem őt lőtték és feléledt úgy hogy még az ue is rajta volt)