88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Jah, meg is lepődtem hogy reggelre nem volt róla kép 
Bár reggel mindenki off volt, gondolom hajnalig gém
-
Hali!
Lenne egy olyan nagy kérdésem van-e valakinek eladó acca nagyon olcson! :P
PM ha lenne plz! -
Bs-ben, partyban ezeknél sokkal nagyobb mobok adtak overhittel 3.5-4.5k xp-t, így se valami gyors, na de ha most is ott kéne még lenni... 

-
Áh, egyáltalán nem... Sajna! 
Sőt, talán már lazán lehetne lvl 66 is,de átlagban 1óra játék/1-2kihalás rátával nyomjuk, 64-en 5milla+ sp-ből még maradt is az összes skill megtanulása után, Ceriaknak kellett volna lennie a klán leadernek
Új helyeken ha megtalálod a neked tuti mobokat, c3hoz képest dupla xp. Forrest of Dead-ben pl overhittel ez a bone slayer partyban (!!!), fejenként(!!!) 9.5k xp, amúgy 15k, sima hp-s! Van egy hely ahol csak ez meg még 1 fajta mob van, a másik bone animator partyban 6k körül ad simán kinyírva oh-val 7k -még nem sikerült rájönnünk mi alapján de ugyanaz a mob új helyeken igen változó xp-t ad... Van ez a bazi nagy pók, atrox egyszer 10k xp egyszer csak 5k (partyban:).
De az továbbra is fennál hogy jó helyekért sorba kell állni -duóba ezekkel a slayer/animatorokkal marha jól lehet haladni, ahogy ölöd jönnek is vissza, viszonylag sok van belőlük egy rakáson, veszélyesek, úgyhogy ha meg tudsz maradni és jön még valaki, lehet ácsorogni/egymás elöl elhalászni a mobokat.

Egyébként minden mob nem gyenge 3-4 fajta távtámadást nyom, social-ok, ha 3nál több rádmegy folyamatos battle heal/purify-vel lehet túlélni. Nyom kezdésnek mindegyik egy bleed-et -ha többen vannak rajtad természetesen csak az 1-ik, a többi életszívással indít, ami lekapja a hp-d negyedét, ez persze minden variból kiüt,ami sh-nál kicsit gáz, de van még nekik root meg valami gyorsabb/kisebb lövés is, izgi

-
Két okból foroghat a képernyőd. joysticked vagy kormányod van bedobva az asztal mellett a földre emiatt valamien irányban kiakadva az L2-ő mindíg forog. Húzd ki a gépből és megoldódik a gond. -
hm... igazad lehet az idővel kapcsolatban mert állandó buffban kb ennyi idő. akkor buffok nélkül kb 2szer ennyi. jah meg az is számít mennyiszer halsz. Azt vedd figyelembe hogy 1-70 = 70-75 idejével kb. Jah és nagy különbség hogy asszem C2 vagy C3tól a zöld mobok is még elég jó xpt adnak míg a free szervereken a zöld szín gyenge xp-t ad.
Ha a Sieghardra jössz akkor 100% hogy be tudnak venni a magyar klánba. Ha van ventrillód is akkor 105%. Ha nuker(varázsló) akarsz lenni 110% ha support akkor 115%. -
dadas9999 #50588 köszönöm a maximálisan kielégítő választ
3 hónap 1x raten? nagyon gyorsnak találom. (4 hónap volt lv75 2x-3x raten)
van esély magyar klánba kerülni? -
1.: stun néha bejön néha nem a majestic set(50%stun resist) eléggeé betett a stunnak
2.: kb 2-3 hónap attól függ mennyiszer halsz és hogy van-e shilien elder aki segít.
3.: A kínai farmerek miatt könnyebb a játék és olcsóbb majdnem minden.
4.: Mindenhol találkozol valakivel ha mással nem kínai farmer partyval.Sokan vannak online du 2-től reggel 6-ig aki kocka annak van pk karija és megöl azzal ha szúzod a szemét. De ha még nem ismernek és a klánod semleges akkor jó eéllyel nem piszkál senki, ha nincs szerencséd akkor egyszerűen leölik az egész partydat, HA viszont ellenségbe botlik az ember akkor a régi közmondás nagyon igaz csak a halott elenség a jó ellenség. Akár pk árán is ha fekszik az ellen akkor utána aki akar az beszélgethet.
5.: elég sok törpe van általában inkább csak aki akar az húz(húzott) fel törpét ;s el;g kocka volt olzan sokat farmolni.
6.: Sohasem törlik a karidat, ha nem fizetsz akkor nem tudsz belogolni DE a karid nem törlődik amint fizetsz egyből logolhatsz. Sőt ha lebannolnak akkor sem törlik a karit csak szintén nem tudsz belogolni
-
WOW 64????
te nonstop tolod?:)
szep az a m attack.. demonban uyge de azert szep -
dadas9999 #50585 magam is free szerveren játszom, de már nagyon unom, hogy egy csomó minden nem vagy nem úgy működik ahogy kellene. amint anyagilag megtehetem már megyek is az OFF-ra. addig még pár kérdésre szeretnék választ, ezzel is hergelve magamat. :)
az íjászok stunja milyen gyakorisággal sikeres?
mennyi idő kb lv50-ig és lv70-ig eljutni egy támadóvarival, napi kb 5-6 óra játékkal?
olvastam a kínai farmerekről. ezek jelenléte nem nehezíti meg a játékot ill. nem verik fel az árakat egy sima mezei játékos számára?
kicsit fura hogy sosincs wipe. akkor itt többezer 75-ös karakter van? okosan kell pk-zni mert köv pillanatban belép az illető a top karijával? :D
hányan vannak online kb az esti órákban?
az igaz hogy minden tehetősebb karinak saját törpje van? (gondolom két előfizetéssel csinálják)
ha nem fizetem be az egyik hónapot akkor törlik a karimat? vagy hány hónapot lehet kihagyni ilyesfajta következmények nélkül?
bocsi a sok kérdésért, de talán másoknak is vannak benn érdekes infók és köszi a választ -
www.l2wh.com -
Culram #50583 Én meg azt akrtam megkérdezni, hogy meg van e valakinek az az xls file amely segítségével ki lehetett számolni, miből mennyi kell még a krafthoz és az mennyibe fog kerülni?
Milka az avataromban Eneath legyen beleírvaaa. -
Culram #50582 Ha tudsz egy kicsit angolul, akkormajd tudni fogod mikor kell skilleket tanulni és hol. Orkkal még nem játszottam, és azt nem tudom. De azt igen miért kell neki mana. Vannak bizonyos skillek, amiknek felrakásával egy kis előnyhöz juthatsz te és csapatod. -
tommie #50581 OK a CPt már negtaláltam a vackokon :) de sokminden más még ködös -
tommie #50580 Hali!
Tegnap kezdem játszani de egyedül vok és sík hüle. Alapdolgokkal nem vagyok tisztában és a hivatalos weboldal segítsége elég kevés. Nem tudtok vmi jó weboldalt ahol le vannak írva olyanok hogy mi a cp, minek mp egy orknak, hogy tanulok skilleket, stb.
Én sajnos ilyet nem találok :( -
Gratz a klán lvl5-höz 

-
Néztétek mostanában a lineage2.com-ot? Megint felújították, bekerültek a C4-es dolgok leírásai. -
Culram #50577 Lagg van, mondjuk hogy ritkán, és nem akkorák mint a freeken. Szerver restart hetente egyszer van 2 órahossza, és minden skill, quest működik. -
frekkon #50576 húzd le a joystickod! nekem is ilyen problémám volt. -
Valaki segítsen lécci -
egyáltalán mennyivel élvezhetőbb a játék, mint egy mezei privátszerveren? :D -
Official serveren, milyen gyakran van lag, vagy serverrestart? -
Prof William #50572 Van ingyenes verzió is... De azt nem ezen a fórum,on kell tárgyalni... Nézz a szöveget a fejléceb. Ott minden infót megtalálsz...
Ki tudja... ha sokat játszol free-n akkor talán kedvet kapsz az of-hoz is.
Én is így jártam.... -
Azona optikai. -
Túl sokat ittál? 
Gondolom a kamera magától forog menet közben, ilyennel még nem találkoztam, de lehet az egér drivere nem tetszik a játéknak. Milyen egér? -
Sziasztok mitől lehet az hogy forog a képernyő? -
amúgy kösz (az előző a 50565-re volt válasz csak elnyomtam) -
na jó, ehhez nem értek -
JuuJ köffke Vivi én is beakartam tenni csak a tegapi nap kicsit hosszúra sikeredett :) Szekivel és Iluval marathoni partyt csinaáltunk azaz csak mi maradtunk a végére 
Gyah és itt is ceretném megköfföni a azoknak akik segítettek a Clan Lvl5 questben! köffi sárcok és Vivi ;)

-
Culram #50565 Kell hozzá erős vas vagy acél, ami a célnak tökéletesen megfelel. Egy jó net kapcsolat, csak telefonzsinor nem elég. Aztán rákeresel neten egy L2J progira, vagy annak fórumára. Letöltöd a progit, a fórumon látottak alapján belövöd, és már játszhatsz is. DE NE HIDD HOGY EZ ILYEN GYORSAN FOG MENNI!!! -
mivel rosszabb ingyenesen játszani?
amúgy meg nem tudjátok hogy hogy lehet szervert csinálni? -
Culram #50563 A progi letöltése ingyenes. Eddig látom naggyából felfogtad. De ahhoz hogy belépj fizetned kell. Meg kell venned egy serial számot, amivel egy hónapig tudsz játszani, majd további havi fizettségek. Dombornyomott hitelkártya szükséges hozzá.
Vagy ha esetleg ingyenesen szeretnél játszani, ami igen sok játékbeli veszteséggel fog járni, akko klikk ide.
Regisztrálsz, és szép szorgalmasan olvasgatsz. -
Akkor nem is ingyenes??
ROHADT JÓ,AZ EGÉSZ ESTÉT ÁT PECCSELTEM EZZEL A SZARRAL Megvenni meg nemfogom :D -
bandika-No Comment!... -
8 ropi, egy accal együtt és egy hónapi ingyen game...
Egyébként gratz a Rising Sun klánnak
-
Amerikában mennyibe kerül az eredeti Lineage2 dobozos verzió? -
A Help-be (Baloldalon vmi mobil ról beszél de nem kaptam semmit rá igaz,először hamis mobil számot adtam meg :D aztán átjavítottam)
De azóta sem jött semmi -
De az eredeti fizetős Lineage 2 nincs meg (Ha van olyan) -
HELÓ,LENNE EGY KÉRDÉSEM.Letöltöttem az ingyenes Lineage 2 Chronicle 4-et és amikor belépnék valami ilyesmit ír ki:"Lin OTP Center" és egy jelszót kér.Mi lehet a gond?, Pedig PLay Nc-n regisztráltam
És ettől a sok kínai betűtől feldobom az agyam :D -
Gratulálok! 
Ügyesek vagytok!