88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ebyaen vásárol adena nélkül :) mennyire lehet offon fejlödni? vagy semmilyen cuccom nem lesz? vagy a kisseb cuccok mint d meg c cuccok ára alacsony? -
Éjjel sokkal bénább, sokkal kisebb mobok jönnek... -
Ez meg a normál xp ami nappal jön partyban -a nappali moboktól:)
[/IMG]
-
Elfogadó Banktól függ hogy engedi-e és utána a kibocsájtó banktól függ hogy fizethetsz e vele.
OTP Visa kártyája nem hazsnáltó fizetésre
Inter Európa engedi hogy használják a Visát
CIB néha igen néha nem.
Kérdezd meg a kibocsájtó bankodat és az megmondja hogy tudsz-e fizetni :) -
Scube #50630 a c4-hez kell
-
najó #50629 első drop az új területeken:)
[/IMG]
csoportkép:)
[/IMG]
-
Talán ha megadnád, hogy milyen verzióhoz kell (alap C3, patchelt C3, C4).
Egyébként a játékot a Lineage II/System/L2.exe-vel is lehet indítani a lineageii.exe csak az updateléshez kell. -
Scube #50627 Sziasztok, lenne egy nagy kérésem vki tudna küldeni nekem egy lineageII.exe
fájlt, mert az enyémet véletlenül letöröltem.
msn címem: [email protected]
Előre is köszi
-
www.metacafe.com
őőőőősöreg -
tegnap raktam ki a free szerveres forumba :) -
Ez piszkosúl durva :D 

-
Ezt ajanlom mindenkinek nekem tetszett)))
Nagyon erdekes valami!!!! -
Nem
-
Hali!
Szerintetek az L2 elfogadja-e a Visa Electron Junior kártyát? Mivel az is Visa meg ha jól tudom dombornyomott! -
ArTe #50620 Császtok kukislukkerek, mizu veletek ?
-
Gustin meg Hindemith is később indult ha jól emléxem. -
De a Teon van kinevezve Euro szervernek mert hétvégén délután vannak rajta a siegek. -
A teon szerver jóval a többi után indult
és szvsz kizárt, hogy lesz EU szerver
-
Elméletileg csak is kizárólag a neves (Bartz, Siegehard, Kain, Teon,...) szervereken lehet játszani, ezek eggyidejüleg indultak, és egyidejüleg fejlődtek is, azonban ez nem zárja ki egy új szerver indulását, csak én személyszerint nem halottam róla, asszem a World szerver csapata akart egy 5. Európai szervert indítani, de hogy ebböl mi lesz, nemtom.... -
Valahol olvastam, hogy a közeljövőben indulni fog egy európai L2 szerver.
Tud erről bárki bármit?
Illetve szokott az ncsoft új szervereket indítani vagy az elején amiket elindított azok vannak és azokon lehet játszani? -
Jah, ha már nyilvános videókat rakosgatnak róla, nyílván használhatatlan a dolog 

-
reflect damage.... de úgy tűnik már kijavították -
najó #50612 en még nem láttam csak dark resistest:(ezért nem lesz értelme ugy 66-68 utan a dead forestba maradni,mert ott a magasabb szintüek dark resistesek
mától elvileg szabi!!!ápr18ig 78 a cél!:D -
najó #50611 Solo raid
nézem a videót,de nem értem:)mi sebzi a bosst?stb...valaki vágja mitörténik? -
ezt mikor probaljuk ki? tudsz oylan helyet ahol nem a scared attack hanem a dark magic a gyenge pont? -
Prof William #50609 Ezek a sunyi Sötét elfek mindigtelerakják csapdával a várost. :)
Én egyszer a sima elf város alá estem be. Épületes élmény volt. -
az officiálon: /unstuck (ez egy 5 perces ingyen soe)
Ha freen játszol akkor érdeklődj a szerverüzemeltetőnél.
-
Culram #50607 Köszi. De nekem attól még kellene az a craftolós EXCEL file. -
tommie #50606 Új karakter?
Futottam a sötét elf városban egyik helyről a másikra és egyszer csak befutott egy lépcső ALÁ aztán átesett a texturán és most egy hatalmas gödörben vagyok a város alatt.......... -
Sanca #50605 Mukodik igen, en is hasznaltam mar:D -
Kénytelen leszek kipróbálni
-

-
Állítólag ha külföldön megveszed a bolti dobozos verziót kb a fele árat fizeted és még dobozod is lesz
-
Én is próbálom intézni az eredeti servert, nekem csak úgy sikerül h ha behozatom a játékot külföldről, remélhetőleg egy hónap múlva mennék eredetire...
Addig tapogatózok hova is érdemes mennem. -
Alul a download now linknél lehet leszedni, ha valaki jobban ki akarná elemezni (normális felbontása csak akkor lesz, ha leszeded...) -
khmmm sjanos nem egy videót láttam már, ahol az éppen lerootolt tehetetlen egyén elnyom egy BSOE-t, úgyhogy ez 100%, de aki nem hiszi,az lesse meg ezt: videjó -
Sziasztok! Meguntam a free szervereket szeretném megtudni h valakinek van e esetleg elado accountja...full üres acc kellene :) ha van valakinek pls pm me! Előre is köszi! -
Elvileg menni kellene, mert rootolva tudsz mindent csinálni, csak elmozdulni nem, a SoE meg szerintem varázslat vagy skillként működik. De még nem próbáltam, csak feltevés. -
Annak nem kellene root-ban! De ez csak free tapasztalat
-
Nem tudja esetleg valaki hogy root-ban műx-e a soe/bsoe???
[/IMG]
[/IMG]