88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
igen az normális.
szal 1 kártya 3 accaunt de 24 óra alatt csak 1 accauntot lehet creálni. igyjártunk mi is Gordival. szal 24 óra mulva probáld meg akkor tuti menni fog ha van rajta elég zsüff ;) -
legolas #50713 Ohh nagyon köszönöm! De egyelőre a másodikat sem engedi...:( Van valami ötlet? -
Úgy emlékszem egy kártyáról maximum 3 acc-ot lehet fizetni, többet nem enged
-
legolas #50711 Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy egy bankkártyáról hogy lehet megoldani több acc előfizetését? -
PONTOSAN!
Igy gludio mardt nekünk!!
+Az éli egyik részének volt cimbije a first ben így ők velünk voltak de nekünk ugye ott az IC bár egymást ölték nekünk mindketőő segített:) -
Az Inner Sphere-ben vannak ez feltörekvő semleges klánok laza szövetsége. Ha a nagy Allyk el vannak foglalva egymással akkor van esélyük elérni bármit. Vasárnap a Blaze lekötötte a Catalystot azzal, hogy kipicsázta Godadból. Ezért nem jelent meg egyik sem Gludiónál. -
egyébként most az IC allyba vagytok mailka? -
sokba lesz az a circlet :) -
nincs sajna csak a sapi hibádzik :/ ugyhogy
WTB: Sealed Majestic Circlet Recipe -
Gumbo #50705 Videót de gyorsan!!! -
Culram #50704 Sajnálom, hogy nem voltam, de lefogyott az acc, és nincs cash. -
Egy apró infót elfelejtett Mailka !
Megvolt a MAgyar klán első siege!!
És igen nyertunk elfoglaltuk gludio varát sajna ezt az első alkalommal az allinknak de a köv...:)
1x haltam 7-10 embert öltem meg de jó volt immáááddddooom:) a videot majd felteszem:) ahogy betörünk és a trónterembe fedezem a felolvasást:)!! -
szép
-
Na jó, tudtommal ma dolgozik mail, és hogy mindenkinek meglegyen az öröme, aki még nem látott ilyet, annak íme DE kiscsajszin egy Maji heavy set:
-
Ha még 15 ször megkérded akkor se fogsz annál jobb linket kapni mint lent adott neked Jagi vagy a www.lineage2.com...
keress és találni fogsz. -
Valaki agyon ha lehet egy közvetlen linket a Lineage 2 tö c3 letöltéséröl és itt se vagyok !!!! köszönöm -
Múlt héten még működött... -
az nem bizti hogy megy már .) -
Honnan és töltsem...
A banner alá kattintva a "Free Server Fórumban megtalálod a választ
"a játékról / Kiemelt: L2 INSTALL, PATCH, FILE = lineage.tx.hu" alatt... -
honan tölcsem le a lineage 2 tő c3 mat ??? -
Mailka Big GRAT Néked!! Aztán majd ma este tali monsterben egy ruhapróbára pliz
-
Honan tölcsem le???????????? a lineage 2 tö c3 mat
-
Ne az inventoryt mutogasd ha rajtad van, hanem magadat!!! 

És grat!!!
-
Honan tölcsem le a Lineage 2 c3 mat ???? -
Gumbo #50690 Grat hozzá!
Biztos nagyon faszán nézel ki benne! -
elég fura összeállítás, majestic meg dual kesh... -
Grat, megvan a komplett szet? -
Háát ma reggel nem tudtam alunni igy próbálkoztam mégeccer :) és hát hál' isten öccejööt :P csak elbalekoskodtam a shotot a craftrol ://
-
Hehe botok abbahagyták az iron ore farmolását??? Amikor utoljára vettem 2-300a-ért 1-2 éjszaka alatt simán eladtak 1-2k-t -most láttam hogy egy csákó 1100a-ért árulja, poénból kiültem mellé 970ért és az összeset megvették egybe (2.1k-t) kb fél óra űcsörgés után... 

-
1. Olyan hogy a játék nem eredeti nincs mert ingyen letölthető.
2. Ez a free forum!!
3. szivesen -
Tetovator #50684 Szisztok! Én felraktam a lineage 2-t ma! Most akarok vele előszőr játszani,de az a bajom,hogy nem tudom hol accountot regelni és free servert szeretnék mert sajnos a játéknem eredeti! Tudnátok segíteni,hogy mit kell tennem? Nagyon megkö9szönném! Üdv. -
option.ini-t töröld le, vagy megnyitod és átírod benne ezt:
GamePlayViewportX=1024
GamePlayViewportY=768
-
Hi.nem találkozott már vki olyan problémával hogy mikor behozom az L2-t nagyon nagy a felbontás szinte csak azt latni hogy accoun alatta meg pwd? es ha belépek a játékba ugy hogy nem látok semmit ot is nagyon angy a felbontás és nem lehet játszani . pls help. -
green seal stone;) de télleg mintha dollcsi jel lenne ;)))) 
-
A "RISING" miből van kirakva??? Egy dolcsisokból? :DDD
-
Hihi bocsi a nagy képért de ezt nem volt szivem lebutitani :)
Frank uncsizott kicsit és rajzolgatott ^^
-
Honan tölcsem le a lineage2 

tö c3 mat ????????????? köszke
-
Ahh du liebe Scheiße :P
ki vette filmre az "uszómedencét" PKzás közben???

-
Hát bevallom, nem hiába én tettem fel a videót, mivel én lestelek meg... Azért elég jó a német akcenturod
, de azért remélem már kicserélted a billentyűzeted, és tudsz választ írni 
-
Melyik szemét vett fel kamerára??????? 
Genyok! nem kukucskálni!!