88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mAilkaEVO3
    igen az normális.
    szal 1 kártya 3 accaunt de 24 óra alatt csak 1 accauntot lehet creálni. igyjártunk mi is Gordival. szal 24 óra mulva probáld meg akkor tuti menni fog ha van rajta elég zsüff ;)
  • legolas
    Ohh nagyon köszönöm! De egyelőre a másodikat sem engedi...:( Van valami ötlet?
  • Sámán
    Úgy emlékszem egy kártyáról maximum 3 acc-ot lehet fizetni, többet nem enged
  • legolas
    Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy egy bankkártyáról hogy lehet megoldani több acc előfizetését?
  • Gordis2k
    PONTOSAN!
    Igy gludio mardt nekünk!!
    +Az éli egyik részének volt cimbije a first ben így ők velünk voltak de nekünk ugye ott az IC bár egymást ölték nekünk mindketőő segített:)
  • Szekijoe
    Az Inner Sphere-ben vannak ez feltörekvő semleges klánok laza szövetsége. Ha a nagy Allyk el vannak foglalva egymással akkor van esélyük elérni bármit. Vasárnap a Blaze lekötötte a Catalystot azzal, hogy kipicsázta Godadból. Ezért nem jelent meg egyik sem Gludiónál.
  • xt198
    egyébként most az IC allyba vagytok mailka?
  • xt198
    sokba lesz az a circlet :)
  • mAilkaEVO3
    nincs sajna csak a sapi hibádzik :/ ugyhogy
    WTB: Sealed Majestic Circlet Recipe
  • Gumbo
    Videót de gyorsan!!!
  • Culram #50704
    Sajnálom, hogy nem voltam, de lefogyott az acc, és nincs cash.
  • Gordis2k
    Egy apró infót elfelejtett Mailka !

Megvolt a MAgyar klán első siege!!

És igen nyertunk elfoglaltuk gludio varát sajna ezt az első alkalommal az allinknak de a köv...:)
    1x haltam 7-10 embert öltem meg de jó volt immáááddddooom:) a videot majd felteszem:) ahogy betörünk és a trónterembe fedezem a felolvasást:)!!
  • Frosty01
    szép
  • pharao
    Na jó, tudtommal ma dolgozik mail, és hogy mindenkinek meglegyen az öröme, aki még nem látott ilyet, annak íme DE kiscsajszin egy Maji heavy set:
  • Strahd_
    Ha még 15 ször megkérded akkor se fogsz annál jobb linket kapni mint lent adott neked Jagi vagy a www.lineage2.com...

keress és találni fogsz.
  • geri777
    Valaki agyon ha lehet egy közvetlen linket a Lineage 2 tö c3 letöltéséröl és itt se vagyok !!!! köszönöm
  • Jagi
    Múlt héten még működött...
  • Strahd_
    az nem bizti hogy megy már .)
  • Jagi
    Honnan és töltsem...
    A banner alá kattintva a "Free Server Fórumban megtalálod a választ
    "a játékról / Kiemelt: L2 INSTALL, PATCH, FILE = lineage.tx.hu" alatt...
  • geri777
    honan tölcsem le a lineage 2 tő c3 mat ???
  • Padidiver
    Mailka Big GRAT Néked!! Aztán majd ma este tali monsterben egy ruhapróbára pliz
  • geri777
    Honan tölcsem le???????????? a lineage 2 tö c3 mat
  • Sámán
    Ne az inventoryt mutogasd ha rajtad van, hanem magadat!!!
    És grat!!!
  • geri777
    Honan tölcsem le a Lineage 2 c3 mat ????
  • Gumbo
    Grat hozzá!
    Biztos nagyon faszán nézel ki benne!
  • Nethyrrea
    elég fura összeállítás, majestic meg dual kesh...
  • Cobra.
    Grat, megvan a komplett szet?
  • mAilkaEVO3
    Háát ma reggel nem tudtam alunni igy próbálkoztam mégeccer :) és hát hál' isten öccejööt :P csak elbalekoskodtam a shotot a craftrol ://
  • Sámán
    Hehe botok abbahagyták az iron ore farmolását??? Amikor utoljára vettem 2-300a-ért 1-2 éjszaka alatt simán eladtak 1-2k-t -most láttam hogy egy csákó 1100a-ért árulja, poénból kiültem mellé 970ért és az összeset megvették egybe (2.1k-t) kb fél óra űcsörgés után...
  • Gordis2k
    1. Olyan hogy a játék nem eredeti nincs mert ingyen letölthető.
    2. Ez a free forum!!
    3. szivesen
  • Tetovator
    Szisztok! Én felraktam a lineage 2-t ma! Most akarok vele előszőr játszani,de az a bajom,hogy nem tudom hol accountot regelni és free servert szeretnék mert sajnos a játéknem eredeti! Tudnátok segíteni,hogy mit kell tennem? Nagyon megkö9szönném! Üdv.
  • phalanx
    option.ini-t töröld le, vagy megnyitod és átírod benne ezt:
    GamePlayViewportX=1024
    GamePlayViewportY=768
  • African
    Hi.nem találkozott már vki olyan problémával hogy mikor behozom az L2-t nagyon nagy a felbontás szinte csak azt latni hogy accoun alatta meg pwd? es ha belépek a játékba ugy hogy nem látok semmit ot is nagyon angy a felbontás és nem lehet játszani . pls help.
  • mAilkaEVO3
    green seal stone;) de télleg mintha dollcsi jel lenne ;))))
  • Sámán
    A "RISING" miből van kirakva??? Egy dolcsisokból? :DDD
  • mAilkaEVO3
    Hihi bocsi a nagy képért de ezt nem volt szivem lebutitani :)
    Frank uncsizott kicsit és rajzolgatott ^^
  • geri777
    Honan tölcsem le a lineage2 tö c3 mat ????????????? köszke
  • mAilkaEVO3
    Ahh du liebe Scheiße :P
    ki vette filmre az "uszómedencét" PKzás közben???
  • pharao
    Hát bevallom, nem hiába én tettem fel a videót, mivel én lestelek meg... Azért elég jó a német akcenturod , de azért remélem már kicserélted a billentyűzeted, és tudsz választ írni
  • Gordis2k
    Melyik szemét vett fel kamerára???????
    Genyok! nem kukucskálni!!