88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hali!
klan lvl 4 es questjet meg lehet talalni valahol? hogy kinel kell felvallani es mit kell csinalni?
THX! -
Kindgrind #50755 Kösz mindenkinek!
De már rájöttem. -

-
Sokuk ért hozzájuk, csak nem akarnak off szerver fórumon ilyen free-s dolgokba keveredni, meg amúgy is, akik sokat tudnak róluk, mint pl: volt NF-esek, azok tudják, hogy nem érdemes rá szó-t pazarolni.... írta: Nightmare szerver betanított segédmunkása! 

-
Tomasius #50752 Kindgrind szerintem látogass el a free fórumba, és ne itt zavard őket, ők nem értenek a free serverekhez. -
ök tuti tudnak segiteni -
Kindgrind #50750 Hellosztok!
Valaki tudna segiteni a Nightmare szervernél? Mert amikor inditom critical errort ir ki és nem tom mi lehet a baj
Valaki pls! Légyszi! -
:) van még egy dolog ami amitt lehet....
"Vedd fel a kapcsolatot a kártyakibocsájtó bankoddal" ez a hivatalos válasz.
nincs pénz
blockolt számla
lopott kártya (ez utobbinál irhatja ezt a választ hogy "gyanus kártya")
-
Más esetleg??? Valami észosztás???
-
háth elméletileg "szűz" a kártya 1 acc van rajta és a reg között vártak 24 órát én is ezt mondtam nekik de ma sem engedi :( -
Nincs véletlenül limitálva az egy napon max kifizetés a kártyáról? :)
Vagy, van rajta elég kess? Vagy ugye 24órán belül elvileg 2 accot nem enged ugyanarról akártyáról?! Vagy már fizettél 3 accot arról a kártyáról???
Vagy most mondja Szyl hogy ma 2 órán keresztül nem lehet regelni (L2.com-on nézd meg 9:30-11:30 CST -de inkább olvasd el!)
Egyellőre egyéb észosztás nem jut eszembe!

-
Egy kis észosztásra lenne szükségünk.
NCsoft baszaXik megen. REggelni szeretnének offra ismerősőmék egy acc-ot engedett is nekik az müXik de a köv accnál már azt irja mindig, hogy "Faud.... azaz csalás gyanus" és nem tujjuk miért.
OTP Webkártyáról van szó zsüff van rajta szal az nem lehet a baj.
ha valakinek van vmi ötlete szivessen várjuk :))) -
Köszi, és minden további javaslatot garantáltan kipróbálunk :D -
Jah szívás, van vámpír adeptus meg wízard meg warlord, meg valami mágus -természetesen ugranak elő minden sarokból -nincs belőlük túl sok, de eléggé meg tudják szivatni az embert 
De majd megpróbálunk figyelni
5-6 box elég lassan jön vissza ha folyamatosan nyitogatjuk őket akkoris -és az a baj hogy háztetőkön meg egyéb elérhetetlen helyeken teremnek elő újra
Eleinte ugye kb az összes a földön van... De azért izgi a dolog, majd kisérletezgetünk
-
Culram #50741 Néha ki kell nyírni a chesteket is, mert helyére jönnek a boxok és fordítva. -
A cursed village éjfélkor teli van ládával mindkettő fajta van. Több a láda a faluban mint a mob. Ha 1 lövésből tudjátok nyitni a boxot szerintem akkor sem lesz gond a respawnal. Mondjuk arra nem emlékszem hogy varázsló vámpír respawnol e a faluban mert akkor szopás a CDL. Ahogy emlékszem 5-6box, 5-6chest, 2-3 vámpírfőnök(kardos, lópatás) meg még 1 fajta vámpírból 2-3. -
Jah és Death forrest-ben kicsit unalmas várakozni -csak éjjel jönnek elő a dobozkák akkor elég sok egy rakáson, de marha lassan jönnek vissze -ha visszajönnek egyáltalán... Más helyeken csak 1-2 van, az is főleg chest... 
-
Köszi, a te szinted a mi szintünk is 

Egy lövésből curse death link is leszedi -de még sose próbáltuk, izgi
-
De jóó segithetek:)
A box! dropolja a kincset ha egy lovesbol megolod vagy kinyitod kulcsal 10-egy b-armor scrol az én szintemen:).
a tresur csak kulcsal nyitva ad jo cucot es torosnek:) -
Keresni egy szervert, ahol játszani akarsz, és ott elolvasni mit kell csinálni, hogy fel tudj menni. -
Kindgrind #50735 Ehhez még lekell valamit tölteni? vagy kell vele valami furcsát csinálni? -
Kindgrind #50734 Kösz szépen. -
wvwv #50733 http://subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25
innet le tudod szedni -
Kindgrind #50731 Hogy tudom letölteni a játékot vagy honnan?
Mert a honlapjáról nem tom. Valamit ki ir
-
gratz
-
Igeeen??? Na akkor nyitogatom őket szakadatlanul tovább 

-
MAAAAIIILKAAAAAA!!!!
GRANULAAAA bazze ezt nagyon jó látni!!!

Sámán egyébként ezek a boxok asszem a sharleenanak dobtak vagy 20 c-s armor scrollt de nagyobb szinten bizti esik jobb is szal kísérletezni kell!
Jah Szekibácsi nekedis GRANULAAAA!
-
warriornak vagy human knightnek jobb lenni szerintetek? nem tudom melyik legyek -
Mióta gyúrnak ennyire ezek a kincsesdobozok?! 
[/IMG]
Esett már valakinek ilyen kincsesládikákból valami normális adenán kívül???
Esnek mostanában ezek a deluxe chest key-k, elméletileg 100%-ra kéne nyitniuk adott szinten, ahogy eddig észrevettem a "box" az tényleg 100% a "chest" az meg inkább 100% hogy neked ugrik, eddig kb 10k adena volt belőlük a legnagyobb szuperdroppom -de azért hátha egyszer kiesik belőle a gyémángyűrű
-
gratz te makker:) -
Látom bejön neked ez a necro dolog 

-

Kérdezni akartam hogy miért nem te nyomod vele ha Söndinek egyellőre úgyse kell a-ss hiányában
Osztozzatok meg rajta testvériesen!

Ephedrának arra az 1-2 unira amit 1-2 naponta játszok nagyon jó Szeki szuperul világítós bop-ja, azt meg nagyon köszi neki!
-
jaja siker köffke:) kesztyű, sapi összejött csimma betört (de ki a f*******t érdekeel :P)
hmmz nem láccanak a képek?? nekem jó bár lehet UW.hu kicsit magaalatt van -
A képek nem látszanak de a mosolyból ítélve a legfontosabb sikerült! Gratz!!!! 
-
köfffike igy utólag is a Dama-t Sámán cerencsééét hozooottt.
Elkértem sönditők egy kipróbálásra ha nem gond igy utólag is ;)
-
kira addig lődd amíg mozog
u earned FUN age

Azért a pk pontokat tartsd 5alatt
-
hmmz hmmz hmmz Kezdőbemákolta magának? ;) 

háát 3 ból 2 bejött azért ez nem olyan rossz ^^ -
jo az a necro :D -
Ennyi történt miután megléptem a 61 et, és funolta megy kicsit: pár perc eseményei:
Ennyi:) -
Szoval zajlik az élet... :D
és mit ad godad hogy lecsaptak rá rögtön?