88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Hunter of Deer
    Hali!
    klan lvl 4 es questjet meg lehet talalni valahol? hogy kinel kell felvallani es mit kell csinalni?
    THX!
  • Kindgrind
    Kösz mindenkinek!
    De már rájöttem.
  • Sámán
  • pharao
    Sokuk ért hozzájuk, csak nem akarnak off szerver fórumon ilyen free-s dolgokba keveredni, meg amúgy is, akik sokat tudnak róluk, mint pl: volt NF-esek, azok tudják, hogy nem érdemes rá szó-t pazarolni.... írta: Nightmare szerver betanított segédmunkása!
  • Tomasius
    Kindgrind szerintem látogass el a free fórumba, és ne itt zavard őket, ők nem értenek a free serverekhez.
  • mAilkaEVO3
    ök tuti tudnak segiteni
  • Kindgrind
    Hellosztok!
    Valaki tudna segiteni a Nightmare szervernél? Mert amikor inditom critical errort ir ki és nem tom mi lehet a baj
    Valaki pls! Légyszi!
  • Strahd_
    :) van még egy dolog ami amitt lehet....

"Vedd fel a kapcsolatot a kártyakibocsájtó bankoddal" ez a hivatalos válasz.
    nincs pénz
    blockolt számla
    lopott kártya (ez utobbinál irhatja ezt a választ hogy "gyanus kártya")
  • Sámán
    Más esetleg??? Valami észosztás???
  • mAilkaEVO3
    háth elméletileg "szűz" a kártya 1 acc van rajta és a reg között vártak 24 órát én is ezt mondtam nekik de ma sem engedi :(
  • Sámán
    Nincs véletlenül limitálva az egy napon max kifizetés a kártyáról? :)
    Vagy, van rajta elég kess? Vagy ugye 24órán belül elvileg 2 accot nem enged ugyanarról akártyáról?! Vagy már fizettél 3 accot arról a kártyáról???
    Vagy most mondja Szyl hogy ma 2 órán keresztül nem lehet regelni (L2.com-on nézd meg 9:30-11:30 CST -de inkább olvasd el!)
    Egyellőre egyéb észosztás nem jut eszembe!
  • mAilkaEVO3
    Egy kis észosztásra lenne szükségünk.
    NCsoft baszaXik megen. REggelni szeretnének offra ismerősőmék egy acc-ot engedett is nekik az müXik de a köv accnál már azt irja mindig, hogy "Faud.... azaz csalás gyanus" és nem tujjuk miért.
    OTP Webkártyáról van szó zsüff van rajta szal az nem lehet a baj.

ha valakinek van vmi ötlete szivessen várjuk :)))
  • Sámán
    Köszi, és minden további javaslatot garantáltan kipróbálunk :D
  • Sámán
    Jah szívás, van vámpír adeptus meg wízard meg warlord, meg valami mágus -természetesen ugranak elő minden sarokból -nincs belőlük túl sok, de eléggé meg tudják szivatni az embert
    De majd megpróbálunk figyelni
    5-6 box elég lassan jön vissza ha folyamatosan nyitogatjuk őket akkoris -és az a baj hogy háztetőkön meg egyéb elérhetetlen helyeken teremnek elő újra
    Eleinte ugye kb az összes a földön van... De azért izgi a dolog, majd kisérletezgetünk
  • Culram #50741
    Néha ki kell nyírni a chesteket is, mert helyére jönnek a boxok és fordítva.
  • Szekijoe
    A cursed village éjfélkor teli van ládával mindkettő fajta van. Több a láda a faluban mint a mob. Ha 1 lövésből tudjátok nyitni a boxot szerintem akkor sem lesz gond a respawnal. Mondjuk arra nem emlékszem hogy varázsló vámpír respawnol e a faluban mert akkor szopás a CDL. Ahogy emlékszem 5-6box, 5-6chest, 2-3 vámpírfőnök(kardos, lópatás) meg még 1 fajta vámpírból 2-3.
  • Sámán
    Jah és Death forrest-ben kicsit unalmas várakozni -csak éjjel jönnek elő a dobozkák akkor elég sok egy rakáson, de marha lassan jönnek vissze -ha visszajönnek egyáltalán... Más helyeken csak 1-2 van, az is főleg chest...
  • Sámán
    Köszi, a te szinted a mi szintünk is
    Egy lövésből curse death link is leszedi -de még sose próbáltuk, izgi
  • Gordis2k
    De jóó segithetek:)

A box! dropolja a kincset ha egy lovesbol megolod vagy kinyitod kulcsal 10-egy b-armor scrol az én szintemen:).

a tresur csak kulcsal nyitva ad jo cucot es torosnek:)
  • Cobra.
    Keresni egy szervert, ahol játszani akarsz, és ott elolvasni mit kell csinálni, hogy fel tudj menni.
  • Kindgrind
    Ehhez még lekell valamit tölteni? vagy kell vele valami furcsát csinálni?
  • Kindgrind
    Kösz szépen.
  • wvwv
    http://subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25

innet le tudod szedni
  • Kindgrind
    Hogy tudom letölteni a játékot vagy honnan?
    Mert a honlapjáról nem tom. Valamit ki ir
  • phalanx
    gratz
  • Sámán
    Igeeen??? Na akkor nyitogatom őket szakadatlanul tovább
  • Padidiver
    MAAAAIIILKAAAAAA!!!!
    GRANULAAAA bazze ezt nagyon jó látni!!!
    Sámán egyébként ezek a boxok asszem a sharleenanak dobtak vagy 20 c-s armor scrollt de nagyobb szinten bizti esik jobb is szal kísérletezni kell!
    Jah Szekibácsi nekedis GRANULAAAA!
  • SASboy
    warriornak vagy human knightnek jobb lenni szerintetek? nem tudom melyik legyek
  • Sámán
    Mióta gyúrnak ennyire ezek a kincsesdobozok?!
    [/IMG]

Esett már valakinek ilyen kincsesládikákból valami normális adenán kívül???
    Esnek mostanában ezek a deluxe chest key-k, elméletileg 100%-ra kéne nyitniuk adott szinten, ahogy eddig észrevettem a "box" az tényleg 100% a "chest" az meg inkább 100% hogy neked ugrik, eddig kb 10k adena volt belőlük a legnagyobb szuperdroppom -de azért hátha egyszer kiesik belőle a gyémángyűrű
  • B@lu
    gratz te makker:)
  • Sámán
    Látom bejön neked ez a necro dolog
  • Sámán

Kérdezni akartam hogy miért nem te nyomod vele ha Söndinek egyellőre úgyse kell a-ss hiányában
    Osztozzatok meg rajta testvériesen!
    Ephedrának arra az 1-2 unira amit 1-2 naponta játszok nagyon jó Szeki szuperul világítós bop-ja, azt meg nagyon köszi neki!
  • mAilkaEVO3
    jaja siker köffke:) kesztyű, sapi összejött csimma betört (de ki a f*******t érdekeel :P)
    hmmz nem láccanak a képek?? nekem jó bár lehet UW.hu kicsit magaalatt van
  • Szekijoe
    A képek nem látszanak de a mosolyból ítélve a legfontosabb sikerült! Gratz!!!!
  • mAilkaEVO3
    köfffike igy utólag is a Dama-t Sámán cerencsééét hozooottt. Elkértem sönditők egy kipróbálásra ha nem gond igy utólag is ;)
  • Szekijoe
    kira addig lődd amíg mozog u earned FUN age
    Azért a pk pontokat tartsd 5alatt
  • mAilkaEVO3
    hmmz hmmz hmmz Kezdőbemákolta magának? ;)

háát 3 ból 2 bejött azért ez nem olyan rossz ^^
  • xt198
    jo az a necro :D
  • B@lu
    Ennyi történt miután megléptem a 61 et, és funolta megy kicsit: pár perc eseményei:

Ennyi:)
  • xt198
    Szoval zajlik az élet... :D
    és mit ad godad hogy lecsaptak rá rögtön?