88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Ephedránál sosincs egynél több (tök fölösleges, majd ha esetleg sikerül legalább betörni, ha nem is plusszozni), és nem nagyon megy partyba -hacsak uni nem számít partytagnak és már minden lehetséges töltési változatot kipróbáltam doom servantokon + egyéb krisó töltizős mobokon de nemműx
    Mintha Ceriakkal is próbáltuk volna -az a baj hogy tölteni csak bizonyos távolságból lehet, nem kicsivel több mint villanásnyi ideig tart, utána meg sajna ki is kell nyírni azt a mobot, ami a köv (nyílván még mindig nem villámgyors) varinál már vígan fogja csépelni szegényt
    Ha meg vipera minden mobot berootol akkor a mobok jönnek távtámadással és elég hamar elfogy a manánk (heal+root+recharge)
    De azért megpróbáljuk újra, csak hogy lásd mennyire is szeretünk!
  • Szekijoe
    Ceriak tud csinálni tuti 20-40 perc alatt egy 10-es crystályt ha nem törik be. Kb minden második vagy harmadik fel tud menni akár lvl10ig, ha 1 nél több van nála akkor 100%-os eséllyel nem leveleződik a kristály, ha partyban van akkor sokkal nagyobb eséllyel törik a soul crystály. Jah és hirtelen kellene egy RED 7-es
  • matamm
    Elinítod a játékot és alul Replay gomb ott tudod megnézni
  • matthew 55
    az lenne a kérdésem, hogy a videókat amiket a játékon belül felvettem, hogy tom megnézni, mert windows mediaplayarrel nem tudtam elindítani...
  • Krystyan
    hello! tudnatok ajanlani 1 magyar szervert ahol magasak a szorzok??? lehet free, lehet fizetős: mindegy!
  • Sámán
    Szegény nagyon elfoglalt Szekinek bizti nincs ilyesmire semmi ideje, mi meg aztán idő milliomosok avgyunk és annyira ráérünk, okok, meglesz, igazad van, meg fogjuk tudni csinálni -bár egyellőre még arra se jöttem rá +1t se miért nem sikerül csinálni Ephedrának...
  • Szekijoe
    huh gondoltam nektek van rá időtök és csináltok párat
  • Sámán
    Rendelj nekünk is!!!
  • Szekijoe
    k köszi 3 darab 12es és 1 darab 13as rendel A fegyók majdnem megvannak, már csak a kristály hibádzik Nah jó klikkelni kell még néhány ezret de már majdnem.
  • najó
    Q: The higher level soul crystals are too hard to get. Comments?
    A: We'll make them easier to get over time.
  • Szekijoe
    A könnyebb soul cry-t hol írják?
  • najó
    ami ugy tetszik:
    -több lehetőség lesz szolora,kevesebb leallassal(hehe)
    -nos ugye akko a clan baromságok:)
    -uj dungeon hyperszintueknek
    -uj terulet valley of saints fölött
    -konnyebb lesz a high soul cryk szerzese
  • najó
    elugrottál Pusanba?:))
  • phalanx
    LOL

(ezek csak pletykák!)

These are RUMOURS, even if there's some truth in some of them.

1. Wolves
    Wolves will get a huge boost in Pattack and will act as hunting aids for soloers. (This was posted on L2 official page.)

2. Level cap ++
    Level cap will be reset to 80 (this is just a rumour but it's been mentioned on Netpower)

3. OEd Armor Bonus
    This one is obvious from NCsoft's poll. Don't know what the bonus will be but they're adding some sort of merit.

4. Weather effects
    They're adding snow and rain. It was posted on Luliweb as a 'future goal'. It was planned for C4 but they decided to wait until the 32bit servers were stabilized.

5. More social emotes
    They're adding more social emotes like WoW
    This was also planned for C4 but pushed back

6. New Territory
    Rune Castle will be added, as well as a new territory called Schuttgart(?).
    Schuttgart is not part of Aden so not effected by taxes and its hunting areas will be instance/solo oriented.

7. New Skills
    There's talk of a new skill for bishops that buffs base stats, and a new summon for nukers.
    Also, people say that Maestros (3rd class warsmith) will be able to unseal equipment.

8. More interface changes
    They're gonna add a way for players to chat to people ingame from the Lineage2 website.
  • phalanx
    Kijöttek az első Chronicle 5-ös infók

Kiemelnék 2 dolgot:

Clan Skills
    Clan Items
    Clan Ranks: Count, Baron, Knight etc.

This clan rank system will be a part of a greater hierarchy of Lord/Lady ,King/Queen, Emperor/Empress and this will form the basis of territorial wars and national wars which will be added in the future.
  • Cobra.
    A szerver fórumán vagy egy másik karakterrel a játékban megkéred a GM-et, hogy rakja odébb a beragadt karaktered.
  • balazs54
    HELP!!
    Amikor kiválasztom a karimat kidob és ezt írja ki:
    CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2841 MHz with 1023MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce 6200 (6693)

Can't resolve package name

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
    MIt lehet csinálni??

• LaWMaN
    Élsimítást sose használtam, inkább feltettem eggyel nagyobb felbontásba (TFT-nek hála most 1280*1024). Így inkább a felbontás és a textúra minőségének korlátai azok, amik érdekelnének. Elmúltak azok az idők, amikor a kék paca kergeti a piros pacát még jó volt :D. Viccet félretéve köszönöm az információt. Valószínű, hogy a napokban akkor ismét beizzítom az accountomat és akkor lehet rettegni, mert a beírhatatlan nevű player visszatér :)
  • pharao
    Lehet hogy félrenyomtam valamit, mert az előző üzim Tetovator-nak ment volna , nembaj fő a lelkesedés.... Naszóval majdnem egy cipőben járunk Lawman, csak nálunk tesóm nyulta le az Ati-nk, ezért most én szenvedek a Geforce 2-vel... A lényeg, hogy semmi extra nem lesz benne, mint pl élsimítás, képelmosás, vízefect, vagy hasonlók, ami eléggé "censured", de ami a lényeg, hogy full graffon sem látsz mást, mint egy jobb kártyával, maximum más minőségben.
  • pharao
    Itt található... nagyobb része már le van fordítva magyarra, de még nem mind... Neked a 1st class transfer-t kell megcsinálnod, de elötte el kell döntened, hogy elf knight, scout, elven wizard avagy elven oracle akarsz lenni.
  • LaWMaN
    Azt hiszem lassan eljön az idő, hogy ismét csatlakozzok a közösséghez :). Viszont lenne egy kérdésem, ha van olyan aki gyengébb videókártyán játszik (GeForce 2 környéke) az elmondaná, hogy van-e olyan beállítás, amin azért még élvezhető a játék? Sajna tönkrement a jobb kártyám, s még pár hétig kénytelen leszek beérni ezzel.
  • Tetovator
    Sziasztok!
    Tudnatok segiteni abban, hogy a lineage 2 C4-ben kasztot szeretnek valtani! Elf vagyok es egy questet kell megcsinalni amit nem tudok! Valaki leirna nekem pontosan, hogy mit kell csinalnom a 20-as szintnel hogy kasztot tudjak valtani!
    A quest teljesizésének folyamatát szeretném kerni ha valaki leírná% Nagyon megköszönném! Üdv.
  • Sámán
    énis már mert toklassú vipera,kell neki +5wit,főleg most hogy sámán kitalálta hogy accumen3 potival jocsak jatszani ceriakkal:)
  • mAilkaEVO3
    most feliratkozos hét van, hétfőtő lesz a mammonos hét már várom a naaoooon :P
  • SASboy
    freen nyomom
  • Sámán
    milyen hét van ma mammonos vagy feliratkozos?
    71 ????meghalt a gépem,hogy erlek igy utol?:)))(jah najó voltam:))
  • Szekijoe
    A legfontosabb kérdés, meik szerveren játszol?
    Ha az Officiál Sieghardon, akkor tudok kölcsönadni top Dg felszerelést az így nem kerül sokba
    Ha free szerveren nyomod akkor a free szerveres fórumokon érdeklődj mien lehetőségek vannak.
  • SASboy
    Már warrior vagyok. Idáig szépen fejlesztgettem a dolgaimat,de már mindenből meg van a legjobb a GRADE NG-sek közül. grade d-s cuccokat már csak venni fogok tudni vagy még tudom valahol fejleszteni, hogy ne keruljon ilyen sokba? Remélem érthető voltam. előer is thx
  • GamerAdams007
  • GamerAdams007
    Szerintem a gát. Nem is, inkább apadlóbevonat!
  • geri777
    Adjon valaki egy közvetlen linket a lineage2 c3 hoz köszke
  • azirafael
    Seal:

· gát
    · megerősít
    · lezár
    · hitelesít
    · fejgerenda
    · fóka
    · bélyegző
    · pecsétel
    · levegőátömlés-gátló
    · lepecsétel
    · leplombál
    · ólomzár
    · forrasztás
    · padlóbevonat
    · papírpecsét
    · pecsét
    · lezárás
    · tömítő-elem
    · vízzárás
    · szigetelés
    · tömítés
    · pecsétnyomó

szerintem a fóka lesz az...
  • xt198
    grat mailka a majestichez
  • GamerAdams007
    Én úgytudom a seal az pecsetet jelent, nem töröttet. De végülis mindegy, a lényeg ugyanaz.
  • legolas
    Szisztok aki ra er es Webkartyaval fizet lecci irja meg privibe hogy kell szamlarol a webkartyara att rakni zsetont mert nem ugy szuletem hogy ezt mar tudtam elore is Koszonom
  • Padidiver
    Clan lvl 4 nem nehéz csak valaki tuti behal amikor a szobornál állsz és leadod a cumót én már csak tudom
    5-ös is könnyű véglis csak ott sokat kell rohngászni
  • mAilkaEVO3
    a sealed succuok azok ugymond "töröttek" és a Blacksmitsh of Mammon nál tudod Ancient Adenáért Unsealedelni azaz megjavíani. Selaed-et is lehet hordani csak ruhánál nem adja meg a set bonust. pdefet ugyanugy ad csak a setbonust nem adja meg.
  • mAilkaEVO3
    privi:)
  • Culram #50758
    mAilka tudja pontosan, mi megcsináltuk (vagyis abban még nem vettem részt). Sok ember kell hozzá, és fel kell rá készülni hogy valaki belehal :D (Nem kell melleket fogdosni. :DD)
  • Jo3y
    Hali all!

Hmm..ezek a Sealed cuccok mennyiben külömböznek a sima cuccoktól?
    Mert ieneket dobálnak a raidek és nemtudom hogy mi a külömbség :)
    Ha vki tudja pls irja meg. Elöre is köszi

Amugy lehet sok buta kérdés de érdekelnek hisz márcsak pár honap és énis indulok offon xD