88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Jo3y #50836 Hali all.
Most lestem hogy S grades SoulShot recit nem dob semmi. De lehet hogy csak ez a weblap regidropcalculator és azért nem irja. ha tudtok frisebbet pls linkeljetek :)
Elöre is thx. Pápá -
No Haligali 
Most nézem ezt a questet énnis fölvettem amikor fönnt voltam veletek szyl csak háth éppen fölvettem azt annyi.
De majd eccer talán megcsinálom
-
najó #50834 jah meg ahol ellehet akadni mikor valami silver keyrol hablatyol a szellem a tombstone felett,na az a dumalas utan ottlesz a tombstoneba -
najó #50833 ez meg a negyedik kuldi?mit ir a kuldiknel?varost kell megfigyelni este?(pontba ejjelre váltáskor kell lenni a cursed villagebe,akkor jon a quest item)vagy ez mar amikor lidia dresset kell kikaparni a tombstonebol?(aztse jeloli a nyil hova kell menni,de terkepen jeloli) -
Jah asszem a könyvespolcon meg a boxbol megkaptam a cuccot és leadtam csak most nem tudom mit kellene ezután csinálni mert nem ír semmit 

-
najó #50831 amikor a térképet kapod a wizardhoz legkozelebbi bookshelfbe kell kutatni,kesobb a boxba,ezeket jelzi a terkep ,meg a tombstonekat,amikbe ugyancsak kell majd kaparaszni:)
-
Uh én elakadtam ebben a quesztben. 

Kb ott tartok hogy megvan a hajtűje és a térkép mit kell most csinálni?
-
Culram #50829 Sajna valójában magamat korlátozom. Pénz sincsen, de meg tudnám oldani, ha nem kellene a Záró tanításomra készülni, meg szakdolgozatot írni. Már csak másfél hónap van hátra, és még azt sem tudom miből fogom írni. :) Szóval, csak májustól leszek. :((( -
Jacky #50828 Sziasztok sracok!
Lvl4-es klankuldinel tudnatok segiteni, mit kell csinalni miutan a ladakat legyaktuk? Kaptam egy blood of eva-t es utana? Hiaba adtam oda a leadernek aki folyamatosan mergezodott, semmit sem tudott kezdeni vele. Nem lehetett beszelni sem a boszival. Valaki segitsen pls. -
Ezt hol lehet kikérni? Lvl 1-esként én is kipróbálnám 
-
Attól függ a végén kit választasz NPC-t, attól kapod a rewardod -de komplett blessed ékszer készlet csak külön-külön szerezhető be -szóval kettőnknek lett 1 készlet :)
[/IMG]
-
najó #50825 befejeztük a legbrutal questet:)
[/IMG]
-
Minden szinten esik -ahogy észrevettük a mobok mennyisége és a karihoz viszonyított szintje számít -kék moboktól szinte semmi se jön, és pl pirosaktól se, szóval jó esélyed van kezdőként is kezdőtőkére szert tenni :) -
Lv1-es karakternek is eshet? Mert nem leszek valami nagy szintű csütörtökig mivel ha minden igaz holnap délután kezdek! :P -
Sanca: Reméljük jön belőle majd pár milka :DD
Eneath: nem tudsz játszani kicsit se??? 1-2 szóra való betű tavaly marha gyorsan összejött, kicsi kariknak is és még úgy is jobban megéri mint a semmi!
Gugger: event! :DDD
Lényeg hogy minden mob minden más dropptól függetlenül dob betűkockákat, az event csákóknál ezeket beválthatod jutalomra ha összejön a megadott 3 szó valamelyikére való. Fel van sorolva mi minden jöhet belőlük, buff scrollt minimum mindig ad (ami nem rossz, mert adott buffot 1 órára rádrak -szép kis summáért el is lehet adni:) -és van esélyed a felsorolt jobb cuccokra is :))) -
mijez? -
Culram #50820 :( Na Ba...a meg. Erről is lemaradok. -
Sanca #50819 Na, ezzel lehet milliardokat keresni. -

[/IMG]
-
najó #50817 meghallgatatott a tegnapi siránkozásom,EVENT!!!!!!!!!!!!!!!
második szülinapi visszatero(a la első) betüesés!!!
From March 23 – 28, 2006, monsters in Aden and Elmore will be carrying special items engraved with the letters A, C, E, F, G, H, I, L, N, O, R, S, T, and II.
Collect letters from monsters to spell out the words: NCSOFT, CHRONICLE, and LINEAGE II. If you turn in these letters to the Event Manager in the villages, you will have a chance to win great L2 Day prizes!
Prizes
If you spell one of the words below, you have a chance to win one of the following prizes:
L I N E A G E II
Ring of Ant Queen (1)
Earring of Orfen (1)
Scroll: Enchant Weapon: A Grade (1)
Scroll: Enchant Armor: B Grade (2)
Blessed Scroll of Resurrection (3)
Blessed Scroll of Escape (3)
Random L2 Day Buff Scrolls (3 of same type)
N C S O F T
Ring of Ant Queen (1)
Earring of Orfen (1)
Scroll: Enchant Weapon: B Grade (2)
Scroll: Enchant Weapon: C Grade (3)
Blessed Scroll of Resurrection (2)
Blessed Scroll of Escape (2)
Random L2 Day Buff Scrolls (2 of same type except Wind Walk)
C H R O N I C L E
Ring of Ant Queen (1)
Earring of Orfen (1)
Scroll: Enchant Weapon: C Grade (3)
Scroll: Enchant Weapon: D Grade (4)
Blessed Scroll of Resurrection (1)
Blessed Scroll of Escape (1)
Random L2 Day Buff Scrolls (1 except Wind Walk & Haste)
The event begins on March 23 at 10:00 PM CST (March 24 at 5:00 AM GMT+1 on Teon), and ends on March 28 at 10:00 AM CST (March 28 at 5:00 PM GMT+1 on Teon).
Stay tuned to the official message board for more events celebrating Lineage II in the month of April!
-
Csak így tovább :)
-
hát igen ilyen szokott lenni :)))
lool Góódi pont láccik egy kis részlet az allychat-en a vitánkból :) -
Ez a blog nagyon.... nem találok szavakat... szegény... -
Shanway, mailka ezekre leht pm ezni:)
én shanway vagyok:) -
Éjjszaka játszok nappal keresek pénzt:) báár azért igen sok cég szereti munkaidön kivül javíttatni a gépeit!! nem is hinnéd menyi:) -
Lol semmit nem ér kevesebb mind 10 perc alat kiraboltak szerinted ki ér addig oda??? amugy a multkor is elkapták öket de megcseszhetem hamár szétverték a fél kv zot!!:(
-
BaalKain #50810 Egyébként éjszaka hogy keresel pénzt? Vagy L2-n belül értetted? -
BaalKain #50809 Fent vagy most? És mi a neved mert rád Pm-eznék egy kis potyapénzért (pár milla) :)
Úgy tűnik el kell fogadjam a 90%os ajánlatot mert sehol nem találok jobbat... :( -
Uh miért nem szereltetsz fel riasztót? Bizti nálatok is van ilyen szolgálat, ha beriaszt akkor rádtelefonálnak és kimennek ha nem kapják a téves riasztás jelszót. A benzinköltségből tuti kifutná és még maradna is
és nyugodtan aludnál
-
Én minden este felügyeletet tartok miútán 3x betörtek a kvzóba és nem állok úgy, hogy mégegy beleférjen minden este munka után lekötöm magam L2-vel és 24, 2 , 4 , 6 órakor ellenőrzöm a kv zót persze mindig össze visza időben és megérzésből néha csak úgy:9 eszméletlen fárasztó de azért néha ha úgy érzem lefexek 3 felé de ált. 6-9 igy alszok vagy mint ebben a hónappban pénzcsináló mód miatt egyáltalan nem fexem le. Már kétszek kibirtam az 51 órat különösebb rszolét nélkül:) lassan leszokom az alvásról az helyet is lehet pénzt keresni:).
mindenünk +10 es nem tudtad ez itt a hires hirhedt magyar klán a RisingSun:)
Értettem térítőmod on!
Amúgy tegnap iszonyat napom volt így 3 kor elmentem aludni és 8:45 igy aludtam de most anyira nem vagyok jól nem eset jóó:(. na mindegy ahogy mindeg mindom majd alszok a jövő héten:) INSOMNIA FOREVER! -
najó #50806 Aranyos blog:)
csak azt nem értem mért nem a Sieghardton játszik:)Gordi tértsd meg-e eltévelyedett lelket:)) -
BaalKain #50805 Egyébként mi a fenét csinálsz te ilyenkor fent? Csak nem kockulsz már megint? :) -
BaalKain #50804 Váá de nekem ++++ kell mindenből :) -
lol én én nem tom ki ez:)
Na baal necronak örülük a legjobban:) gyere oldalt sajna nem tudunk:) de ne kapkodd el az elsö hónapra van cumonk kölcsibe:) -
BaalKain #50802 Na ez csak egy próba volt..
Végre tudok írni :)
Sziasztok, én egy 66-os necro vagyok Teonról (+lvl 52 WS, 40 SE) és átmennék Sieghardtra ha már ennyi magyar összegyűlt arrafelé.
Kérdésem hogy van-e hely a klánban egy nekronak (azt indítanék)? Elég kocka módon nyomom, ráadásul csinálnék egy SE boxot is, szóval remélhetőleg gyorsan fejlődnék..
A másik kérdésem hogy tud-e valaki egy jó oldalt ahol adenát lehet átvinni egyik szerverről a másikra? Én 1-et találtam eddig, a www.10000g.com-ot, de ott 0.9-es rátát ajánlottak ami valljuk be elég szegényes ha figyelembe vesszük mennyit kérnek 100m teon pénzért és mennyit ugyanennyi siegh-ért.
Ja és még annyit, hogy nem vagyok vadidegen, Gordi ismer :)
Üdv mindenkinek! -
BaalKain #50801 hali -
LaWMaN #50800 A mai nap érdekes története 
-
Culram #50799 A soulcry-t akkor kell tökteni mikor már haldoklik a monszta. Én régebben freen úgy csináltam, itt offon még nem próbáltam. De asszem a leírása is azt írja hogy legalább a mob élete fele után kezdjük nyomni a kristályt. -
Mi lett emberek, meghalt a fórum? Na ne már, akkor itt egy kis unaloműző képgaléria , hogy legyen min csodálkozni... -
Köszi! Erre nme is gondoltam